![]() |
Re: Tabel cu motoare si norme de poluare recunoscute de RAR
Quote:
http://www.rarom.ro/cs-uploads/Liste_euro3.pdf |
buna ziua sunt incepatoare in ale normelor de poluare pentru un opel vectra [cu volan pe dreapta deci nu are cartea ca acelor din germania sa dau detalii cu d uri ]cu motor de 1997 din anul 2003 dti ce euro iese?3 sau 4 poate fii transformata in euro 4 daca este 3 prin imbunatatiri ceva sau in rar?
|
opel vectra c
|
iese euro 3, numai cele cdti ies euro 4
|
salut! am si eu niste intrebari...! am cumparat ak 2 luni un ford focus din 2001, 1.4 ,114.000 km , benzina , neimatriculata...si as vrea sa stiu dak se poate scoate la RAR euro 4 p ea in conditia in care masina merge bn...nu scoate fum...sau unde arata p talon norma de poluare...sper ca am dat destule detalii k sa puteti sa mi dati un rasp! mc anticipat
|
Quote:
Daca masina este incadrata de producator euro 2 sau euro 3 cum sa ti-o puna cei de la rar tie euro 4 ca vezi doamne nu scoate fun si ca merge bine..... si ca sa-ti raspund: tip motor FXDA euro 2 FXDC euro 2 FXDB euro 3 FXDD euro 4. Numai bine. |
Quote:
Medie CO2 (g/km) 173 CO (g/km) 0.247 HC (g/km) 0.094 NOx (g/km) 0.023 Imi cer scuze ai dreptate. Lista mea e mai veche.... |
dintre un vectra c din2003 motor 2000 si un bmw520i din 2000 motor 2000care este mai bun fiabilitate,taxa,consum plusuri si minusuri.va multuesc
|
ai gresit topicul , aici e numai stabilirea normei de poluare !!
|
Va rog sa imi spuneti norma euro la un Seat Ibiza 2002, 1390 cmc, 55 kw, motor Volkswagen tip (G) AUA.
|
Quote:
|
e euro 4 100% ,
|
in tabelul acela e euro3 ... acum tu stii mai bine!
|
eram sigur ca de acolo l-ai luat , atunci cand s-a facut tabelul ala nu era cu euro 4 la noi in romania , si cele care erau euro 4 tot in tabelul ala le-au bagat !!
deci in tabelul ala gasesti si euro 3 si euro 4, euro 2 nu gasesti ;) AUA e euro 4 100% |
Quote:
|
multumesc
|
cine ma poate ajuta un seat altea 2005 1,9 tdi ,105 cai cod motor BJB ce euro este
|
euro 4
|
salut,renault scenic-megan din 1998/02,motor 1.6,16v,cod motor K7M702 si K7M790.ce norma de poluare are,ms anticipat.
|
euro 2
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
lol, tabelul ala e de pe site de la rar !! cum sa nu fie de la ei
|
Quote:
|
salut oare un a3 din 1998/08 cod motor ALH iese euro3?
|
daca e alh e euro 3 fara discutie !!
|
Quote:
|
GAby645, spune prietene care motor de opel astra 2000/2001 de 1.6 benzina este euro4? ce cod iasa e4 la noi la rar. k am luat anu trecut o tzeapa cu o alfa 147 din 2002, k a iesit e3, dupa ce in toate brief urile de germania scria e4, de si ak am sechele kd aud de alfa romeo...ms.
|
z14xe, z14xep, in brief tre sa scrie euro 4, euro 3 und d4
|
AM SI EU O INTREBARE LA VOI CINE MA POATE AJUTA:
LA UN GOLF 4 TDI 90 CP DIN 98 SAU 99 CUM ITI DAI SEAMA CA ESTE ALH ADICA EUROO 3,DIN CATE STIU MAI ESTE UN MOTOR MONTAT PE GOLF 4 TOT TDI TOT DE 90CP CARE ESTE AGR SI DIN CATE STIU EU ESTE EURO2,SPUN ASTA PT CA IN BRIF NU SCRIE CE COD DE MOTOR ESTE,MULTUMESC ANTICIPAT |
te uiti pe motor, cod motor sau in spate in portbagaj are un sticker unde scrie codul motor !!
|
Quote:
|
sunt destule, golf tdi de 90 cai numai ALH iese euro 3, AGR euro 2
|
Quote:
|
poate ca sunt off , insa eu cred ca sunt pe subiect.Vreau sa va povestesc toata "patania".
M-am dus ca tot omul in Germaia sa imi iau masina,cu banii ce am reusit sa-i strang peste vara si la suma disponibila nu mi-a venit in minte decat BMW E36,dar vroiam ceva ingrijit in stare perfecta de functionare si am gasit la 2200 un E36 316 i euro3 (mi s-a spus) si m-am dus acolo cu gandul negocierii,in fine cu chiu si cu vai cu ajutor din partea unor rude din Germania am reusit sa o scot la 1800E,mandru nevoie mare ca este D3,eu crezand ca este echivalent cu euro3,m-ai ales ca asa mi s-a spus si inainte sa plec dupa ea,ca este Euro3.Mi-a aratat ca a fost schimbat motorul in 2001 cu un motor 1.6 din 2000 tot de BMW E36, M 43 B16 - codul motorului,schimbarea facandu-se la reprezentanta, iar in 2011 august a fost facuta verificarea si masina a iesit in acte impecabil si D3. Ajuns cu ea la RAR in Romania , surpriza... si acum va citez ce mi s-a spus : "Norma de poluare a nemtilor D3 nu este Euro3 ci un Euro2 mai bun,deci nu ti-o putem scoate Euro3 si oricum nemti fac verificarile la masini la oha(adica treaca mearga) doar ca sa scape de ele(adica sa le scoata din tara) si aici(la "noi la RAR") se fac cum trebuie si daca chiar crezi ca ai euro3 pe ea trebuie sa te duci la Pitesti(sau Ploiesti nu m-ai stiu exact unde mi-a spus,ca in momentul ala nu mai gandeam limpede) la reprezentanta(sau ce au ei acolo) sa-ti faca ei omologarea.Dar fara omologarea lor chiar daca iese motorul euro3 sau poate sa iasa si euro4..5 degeaba,pentru ca ai caroserie din 95' si euro3 a iesit pe piata abea dupa anul 2000,singurele modele care au iesit euro3 mai devreme de 2000 au fost Golf IV(si a mai zis el un model)" Ce am inteles eu de aici, daca am caroserie din 95' pot sa-i fac la motor ce vreau eu ca sa aiba un Euro superior ca ei tot Euro2 o sa mi-l scoata,pana la urma ei iau norma de poluare de la caroserie...:))=)). ==>Rezulta ca toate masinile pana in anul 2000 au Euro2 sau mai putin. |
sunt unele masini sub 2000 care sunt euro 3 , cei drept foarte putine
|
Salutari.Cine imi poate spune ce norma euro are un vw lt din 4/2000 cu cod motor APA?Este euro 3 sau euro 2 ca la euro 2 e cam mare taxa?Multumesc anticipat.
|
BUNA SEARA STIE CINEVA CE EURO ESTE UN MOTOR VOLKSWAGEN ANJ021470 2461 TDI FABRICAT IN 01 07 2000
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:23. |
- Copyright 2026 4Tuning