![]() |
Re: CT 46 ACVila
Nu ma refer la faruri. Ci la ochelari, daca iti este mai usor asa.
|
a...te referi la ochelari atunci. au forma aia rotunjita, nu ca cele normale de dacie colturoase. grila e si aia de metal. se gasesc....dar rar, daca ai timp sa cauti prin remat-uri. cred ca mai am o pereche de ochelari la fel, un pic mai "batuti" dar buni.
|
1 Attachment(s)
film cu burn cu final neasteptat:))
|
=)))))) iti place ritmu kara
|
fara numar:)) ia-ti mireasa ziua buna....de la ambreiaj si de la guma...
|
si care sunt aia care apasa pe botul masinii . masina se chinuie mai mult cand apasa atatia insi pe ea , se poate tine si altfel o masina la burn-out. (din lateral)
|
eh...data viitoare....sambata:D prima data a luat-o fara ajutor...a doua oara s-o fi incins si a facut aderenta mai multa...pana mea.
|
Quote:
|
Quote:
|
foarte frumoasa barcuta ta care cred ca e sora cu a mea :D{tot din '84 si tot barca };)
sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea |
5 Attachment(s)
un pic de jar aseara cu baietii. multumiri sponsorului pentru roata. :D
|
Ma bucur ca ti'a fost de ajutor :)
|
Kara ..ai luat-o pe cai gresite fiule...
|
niciodata
|
Quote:
|
Quote:
|
=))))))))))))))))))))))))))
|
Quote:
|
Quote:
Asa e ..acum ai Golf cinque, te doare in cur de tinicheaua aia din 84... |
eheee...daca ma durea in cur de ea crezi ca mai dadeam burn...o lasam in fata casei la ce frig e noaptea si ieseam cu volksvaginu. acvila ramane...pana mi-o ia rar-u.
|
:))) vezi ca e nasoala treaba cu rar-u sunt tot mai multe controale.
|
saraca masina...
nu-i sta bine la o asemenea masini in fum... oricum criminala toata treaba..;) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
n-am mai postat de mult p-aici, nici nu s-a mai facut mare lucru la masina, decat o revenire la cele lumesti: galbene, si galbene. si inca o spira taiata, la cererea baietilor ca cica prea era cu nasu pe sus. si multumiri unui gras pentru cibie-uri:D
|
Câţi ochi are...:shock:...
Ca idee, ai putea să încerci să pui sub bară proiectoarele alea. |
sub bara poate mai intra un set de proiectoare dreptunghiulare. o asezare finala o sa gandesc abia dupa ce fac rost de o bara frumoasa, ca asta e de macel...
|
Îmi place foarte tare Dacia 1310 din '84 CT 46 ACV ! Văd că este originală ! AR fi bine să o menţii originală în întregime ! Oricum bravo ! Baftă cu ea în continuare ! Respect Dacia 1310 ;)
|
ba kara stim ca ai toba ... te stie tot lacu :)))
|
5 Attachment(s)
:)) data viitoare sa-mi iesi in fata ca altfel nu vad. am mia scos si io babuta...ca-n vremurile bune:D
|
Arata bine mai! o tot vad cand ma duc/vin la si de la munca :) Si te-am prins si pe tine zilele trecute la masina, erai cu un prieten, dar nu am putut sa opresc ca veneam sa te intreb cate una alta :)
|
6 Attachment(s)
s-ar putea sa fie printre ultimele poze cu acvilutza... da' pana in toamna eu cred ca mai sta:D
|
o vinzi ,ori o dai la colectionarul inrait REMAT?
|
nu ma lasa inima s-o vand...mai bine o dau la remat, chelita de tot, si piesele pastrate, ca cine stie pe viitor ce mai apare:D
|
Ce dracu sa mai pastrezi de pe ea ? 2 faruri de bmw si un proiector ? Du-o naibii la remat, sa faca agrafe de par si lame de barbierit din ea ..
|
Decât să o dai la remat (că e păcat de ea), mai bine să mi-o dai mie ! :) Dar să-mi iei farurile de bmw, proiectoarele şi volanul acela sport ! :D Nu las Dacia asta să sfârşească la remat ! Ştii că eu sunt disperat după Dacie ! Ori o păstrezi ori mi-o dai mie ! :) Dacă mi-o dai mie îţi rămân dator !
|
alea de bmw sunt deja la pastrat...cel putin pana vin becurile galbene pt ele:D si sorry vali, n-o las pe mana altcuiva. ori agrafe, ori o pastrez. apropo, n-are nimeni o aprindere electronica in plus?
|
Păi arată prea bine Dăciuţa ca să o dai la remat ! Nu am văzut la ea pic de rugină ! Mi-ai spus că are vopsea originală şi nu a fost niciodată lovită ! Tot nu înţeleg de ce o dai la 666 (remat) ?
|
Quote:
|
are inceputuri de rugina in zone care ma enerveaza si care daca ma apuc de ele ajung sa bag destui bani in ea ca sa iasa bine...si momentan ioc bani ca-i papa ailalta de tot. da, pozele sunt pe digu de la nav...
|
Ce sa faci...asa e cu masinile astea... saci fara fund care inghit bani... stiu
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:11. |
- Copyright 2026 4Tuning