![]() |
Re: Mazda Xedos 6 1.6 16 valve swap 2.0 v6 24 v
Quote:
saptamana ce vine cred ca o sa incerc sa o las un pic mai jos si sa i pun niste suspensii mai rigide sa vad ce gasesc8) cam belea dupa aia cu barile :???: |
janteeee..neaparat GENTI :D:D:D
|
Quote:
|
Felicitari... extraordinara masina asta:) una din singurele masini cu 4 usi care imi place:P si te descurci extraordinar cu tuningul ai mana buna.poate un singur sfat tias da dar mai bine imi tin degetele in frau caci nu am experienta in lumea tuningului sfatul meu ar fi sai pui un spoyler sau stabilizator sau cum i se spune:))(asta in cazul in care nu ai deja)http://www.mazdaxedos6.com/friends/Daniel_Weiss-4.jpg
|
Quote:
|
Quote:
dupa ce am facut o si eu un pic sa o vand si sa nu ma bucur si eu de ea putin !!!8) acu nu ma gandesc la vanzare poate mai incolo vedem cata x eleronu il am dar nu vreau sa l pun ca nu ma incanta asa mult daca ii mai pun si eleron i am stricat spatele ala rotund ,poate mai pe viitor |
am zis-o si o repet, super masina ti-ai facut, jur ...
sfatul meu ar fi sa lasi jantele si suspensia asa cum sunt acum ... nu mi se pare ca ar fi prea inalta, din ce vad in poze, ca sa o mai lasi ... cat despre jante, sunt chiar belea astea care le ai acum pe ea ... bafta in continuare cu ea ... si, da, sa te bucuri de ea ... |
Quote:
|
Quote:
|
pai da am citit ca ai shimbat cu un alt motor...:P de aia am si intrebat daca ai mai modificat ceva la el :P...app o intrebare de ce nu vrea sotia ta ca masina sa fie neagra:S ?
|
ei na acu ,i s a parut ei ca e mai sinistra asa masina,dar nu de gura ei am facut o, am glumit atunci, am zis sa mai schimb un pic aspectu sa vedem cu sta si alta culoare
|
si mama ma inebuneste cu negru asta:( daca ii arat o masina si este neagra imi zice cai urata si nui place dacai arat aceeiasi masina in alta culoare sa vezi ce o admira:))) oricum cand imi voi lua masina va trebui sa evit culoarea neagra:))) sau sa nui zic deloc sii trece:P... aouleu ce mam abatut de la topic:D oricum mai zic o data felicitari pentru masina :) si tineo tot asa... astept cu nerabdare urmatoru' tau proiect sau alte modificari la xedos:)
|
Quote:
|
cateva selectii de poze https://www.youtube.com/watch?v=O8CvtQ1TJ9w :-):-)
|
super tare
|
Ia zi-mi si mie pana la urma motorul asta de 2.9 V6 al tau care l-ai pus acum cati cp are?cumva 163cp?daca DA inseamna ca este acelasi cu cel de pe FORD PROBE numai ca ala este 2.5 V6 24VALVE,iar al tau 2.0 V6 24VALVE .. ambele 163cp ..
Cu cat l-ai luat si unde l-ai gasit?si ce anume ai mai schimbat inafara de motor bineinteles,cutie,electronica si instalatie?:???: Stii ce,ma bate gandu cam rau:lol: sa fac si eu un swap sa pun ori un motor de pe MX-6 ori de pe FORD PROBE ca se gaseste mai repede,tot 2.5 V6 24VALVE tot cu 163cp .. sau de ce nu, 2.5 V6 24VALVE de pe MONDEO ST:lol: Eh,ce zici de asta?:-P .. problema e ca acum sunt in panica rau de tot cu banii,nici de inscris n-am ajuns s-o inscriu.ma ia capu cand ma gandesc..dar planuri tot imi vin in cap .. |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
sunt pe vine si cesurile cu plasma ,hi hi hi de abia astept sa le pun:D:D
|
10 Attachment(s)
Madrid tuning show s a desfasurat zilele astea ,prezent si eu pe acolo:-):-):-)
|
nice, nice ! dar lipseste sticker-ul cu NSL Romania :D
|
Quote:
|
salut! am urmarit de la inceput thread-ul...ce sa zic...sincer am ramas fara cuvinte...e cea mai frumoasa mazda xedos 6 din tot internetul!....(daca dai serch pe google gasesti foarte putine poze cu masina asta modificata)...:shock:......tot respectul pentru tine si pentru munca depusa...nu prea ma pricep in kestii destea dar ce ai facut tu place ochiului...gadila retina..:D...deci kiar esti bun!.......am foarte multe intrebari pt tine...si de ce?....pentru ca am si eu o maxda xedos 6 ...din 93...cu motoru' mic 1,6...... si as vrea si eu sa o "imfrumusetez" un pic pe a mea.....eventual daca ai avea un id de mess sa vorbim mai multe as aprecia enorm.... ....stii cum e in RO...criza, bani putini...dar poate reusesc sa strang ceva banuti:rolleyes2...macar de jante si body kit...
masina mea poze: https://img266.imageshack.us/img266/7483/0103081206.jpg https://img135.imageshack.us/img135/4570/0103081207.jpg https://img135.imageshack.us/img135/2176/1403081308.jpg |
Quote:
baga id asta tpu_bibi si mai vorbim ,vad ca au inceput sa apara si prin romania cateva xedosuri ma bucur ca poate cand ajung acasa mai am si eu cu cine discuta in legatura cu tipul asta de masina :-) |
da...au mai aparut...in Craiova sunt deja 3....a mea +una cu v6 cu jante dragute..inmatriculata...care arata frumusel+ inca una visinie de anglia (crek i-au expirat actele k nu am mai vazut-o)
|
5 Attachment(s)
foto cu ceasurile montate:D:D
|
frumos rau !
|
2 Attachment(s)
de vreo saptamana am venit si eu acasa si sincer ,dezamagit rau de drumurile patriei noastre:evil: am spart bara in cateva locuri si am crapat un prag ,asta e nici nu i fac nimic pana nu ajung inapoi ca ar fi ca si cum as vorbi singur pe strada asta e soarta:evil: ,si doua poze cu ceasurile suplimentare facute pana sa plec de acolo,deocamdata doar se aprind nu sunt functionale ,turometru ,temperatura apa si presiune ulei:-)
|
Salutari fratele meu impatimit .. am mai aruncat un ochi pe threadul tau,ce pot sa zic,ma simt putin cam gelos:-P .. eu am avut o perioada in care am stagnat putin,dar am luat`o de la capat acum!
Bag bine de seama sau suntem cam singurii care au planuri pt "chinezarii"?!Am observat ca ti-ai tras si tu plasme,sunt frumoase,cred ca o sa renunt si eu la ale mele,o sa le schimb cu altele:lol:,ceva asemanator cum ai tu,dar mai mult in genul cum sunt cifrele asezate la Octavia daca stii,sunt frumoase rau dar si mai scumpele! Bafta in continuare cu proiectul |
Quote:
|
Salut!E complicat sa legi ceasurile alea ca vreau sa`mi iau si eu:DAm auzit ca masina mea a vazut`o pe a ta:Pca a fost una langa alta:p
PS:si tu ai nevoie de alt volan:Peu unul cred ca ma bag la modelul ala alb de la isotta:D |
eu inca nu le am legat ceasurile ca n am avut timp doar se aprind ca sunt plasme si alea si se vad frumos cu cele din bord ,complicat nu e ,cred ca se trag direct din ceasurile de bord ...n am incercat am zis poate gasesc pe cineva pe aici dar nimic cred ca intr un final tot eu o sa le leg
volanul am zis sa l las asa de moment pana o sa tapitez interioru sau daca gasesc ceva sa mi placa il schimb,cumva m am intalnit cu masina ta undeva prin intalia la un autogrill??stiu ca m am intalnit cu niste romani cu o celica si imi parea cunoscut numaru de catellon |
Daca erau 2 barbati a mea era:)))
Apropo ca am uitat sa te intreb suportul ala e universal?se potriveste pe orice masina?eu am gasit aici dar e daor pt consola:( |
suportu mi l am facut eu, nu e cumparat dar stiu ca am vazut de cumparat si erau universale
|
super ceasurile super plasmele.:D
|
Quote:
upp masina de vreo 3 saptamani sta pe dreapta cu cutia in portbagaj m-a lasat ambreaju :sad: de fapt rulmentu de presiune si daca tot am demontat o am schimbat tot kitu de ambreaj si mi am luat si o volanta din aluminiu muuuuuult mai usoara,tre sa mi vina in cateva zile:D:D stiti careva trebuie sa usurez neaparat si arborele?? ca am inteles ca,cu volanta asta s-ar putea la socuri mai zdravene sa mi rupa arborele daca nu l usurez :?: |
Misto ceasurile de bord si ce ai facut cu masina pana acum.
|
Quote:
am facut masina acu cateva zile ,merge de nu se poate chiar sunt incantat :D :D |
Prea misto masina...sa o stapanesti sanatos si fara incidente !!!
|
foarte frumoasa masina.. am ramas impresionat:oops:
sa o stapanesti sanatos si mult succes in ceea ce vrei sa faci!:D |
| All times are GMT +2. The time now is 18:21. |
- Copyright 2026 4Tuning