![]() |
Re: GTA4: PC version announced!
Da! Au aparut...GT-R, GTR 34, Supra, R8, F430, GT500-testat si nu merge, Evo 8-testa si nu merge, Eclipse, RX-7, Megane Politia Romana etc....doar o mica, mica parte din mod-urile aparute! Asteptam motocicletele...:twisted:
|
baieti mia zis cineva ca un prieten de al lui joaca gta 4 cu placa de 256 si eu am de 256 ma poate ajuta cnv sa pot sa il joc si eu ? ca data trecuta lam inst si cand sa intru in el nmk
|
Aici sunt cateva din masinile care le-am bagat in joc si care imi merg 100%. Asta nu inseamna ca poate va merg si voua! Unii de pe Gtainside sustin ca lor le merge cutare masina, altii nu! Nu uita-ti prima regula-ALWAYS BACK-UP YOUR FILES!!! Mai am multe pe care rebuie sa le testez: Megane Politia Romana, RX7, Dodge Charger, Harley Davidson etc. Eu le testez astfel: Dupa ce le-am bagat in joc cu Spark 4, intru si ma joc...daca dupa 2 minute nu apare eroarea SAMP60 si pot iesi din joc fara erori, atunci totul e OK! Odata, nu imi aparea telefonul cand vroiam sa il scot. O masina era de vina-EVO 8.
Chiar daca nu se spawneaza masinile pe care le-ati bagat, puteti verifica daca modarea a avut succes astfel: Scoate-ti telefonul-Multyplayer-LAN-Create Session-RACE. In coltul din dreapta apar toate categoriile de masini si cele mai importante. Puteti vedea masina bagata de voi, adica daca in loc de Sabre GT a-ti pus acel rahat super realizat, dar care nu merge, de GT500, ar trebui sa vedeti un GT500! Sultan RS-Nissa GT-R :shock: Fortune-Nissan Skyline GT-R 34 :shock: Sentinel-BMW M3 :shock: Comet-Mitsubishi Eclipse Blista Compact-Honda CRX:shock: Oracle-BMW M5 Uranus*ur anus*-Subaru Impreza Ruiner-Nisan 300ZX:shock: Admiral-Chrysler 300C Sabre-Nissan 200SX Feltzer-Mercedes SL65 AMG:shock: Super GT-Mazda RX7 Tokio Drift Turismo-Ferrari F430:shock:- o bestie, se gaseste la reprezentanta Biff-ceva camion Renault Sultan-Delta Integrale |
Sau foloseste CarSpawmer 1.4 cauti pe gugal si iti arunca masina in fata ta,daca apesi o combinatie de taste. ;)
|
Quote:
Trebuie sa aflu cum se numeste programul ala cu care poti deschide toate usile, capota motorului si portbagajului! Il folosesc aia care fac filme si le pun pe Youtube! Poate ma apuc de filmat niste drift-uri cu japonezele! |
ce program imi trebuie ca sa pot modifica masinile si alte chestii prin gta 4 ???
|
rog 1 moderator sa stearga postul anterior deoarece s-a rezolvat problema ;).....dar a apartut alta ......am incercat sa imi bag in loc de supergt -aston martin db9 sa pun alta masina maxda rx-7 din Tokyo Drift ....si a trebuit sa schimb niste cifre prin handling.dat si vehicle.ide......daca ar putea sa-mi dea si mie conficuratiile pt el ar fi bine...deoarece acuma nu mai pot sa intru in joc....multumesc anticipat
|
Uite si Loganu' ! :-)
http://www.filefront.com/14178991/GT |
Quote:
|
Quote:
E facut de Juvenile a lui apartin mai multe modele Dacia. Cristinel a facut convertirea de la GTA SA in GTA IV. Si a iesti cv frumos. :) |
uitati aici cum arata loganu in gta 4
https://www.youtube.com/watch?v=Hj0VXZxZmxM |
e foarte misto felicitari ......realizatorului nota 10
|
iata ca am reusit in sfarsit sa instalez si versiunea snow :D v1.0
sunt cam dezamagit de ea ........ acum astept sa iau versiunea 1.1 care are zapada pe masini pe rosi geamurile sunt inghetate si controlul este mult...... mult............... mai realist :twisted: https://www.youtube.com/watch?v=GBbjCqETDPw Iata ca a aparut si dacia 1310 sport https://www.youtube.com/watch?v=WQGOMpef5Pc |
Pe thegtaplace.com sunt mai multe moduri decat pe gtainside. Tot aceleasi sunt, dar pe gtainside apar mai tarziu sau deloc!
N-am vazut inca nici o motocicleta inafara de Harley Davidson-u ala care se baga ca vehicul de sine statator. Hayabusa, GSX-R, CBR:nospam: unde sunt?!? Ce as vrea un Ducati Streetfighter S...:cry: |
salutare tuturor! am downloadat si eu jokul ieri si l-am instalat i-am bagat si crack tot dar nush ce are poate nu e bun cracku si in plus de asta imi da fatal eror va rog mult de tot sa ma ajutati! :sad:
id-ul meu este:cata_ady_97. |
Quote:
RMN20 Windows Vista: Need to have Service Pack 1 or higher to proceed. RMN30 Windows XP 64 / Server 2003: Need to have Service Pack 2 or higher to proceed. RMN40 Windows XP: Need to have Service Pack 3 or higher to proceed. DD3D50 D3D Error - DirectX 9 video card required TEXP110 D3D Error - Failed to create texture - Please restart the game DWIN20 D3D Error - Failed to query memory. Please re-start the game. DD3D10 D3D Error - Please re-boot your system DD3D10 D3D Error - Please re-boot your system DD3D30 D3D Error - Please re-boot your system DWIN30 D3D Error - Please re-boot your system DD3D20 D3D Error - Please re-install the game and/or re-install DirectX DWIN10 D3D Error - Please restart the game DD3D60 D3D Error - Shader Model 3.0 or higher is required DD3D70 D3D Error - Unable to retrieve D3D Device. Please re-boot your system GPUP10 D3D Error - Unable to retrieve D3D Device. Please re-boot your system TEXP20 D3D Error - Unable to retrieve D3D Device. Please re-boot your system TEXP30 D3D Error - Unable to retrieve D3D Device. Please re-boot your system TEXP80 D3D Error - Unable to retrieve D3D Device. Please re-boot your system DD3D40 D3D Error - Unable to retrieve device capabilities. Please install latest video card driver and/or re-install DirectX TEXP10 D3D Error - Unable to retrieve device capabilities. Please install latest video card driver and/or re-install DirectX DD3D80 D3D reset failed - Please restart the game. STRB10 Failed to delete file - Please re-boot your system RMN10 Failed to read file - Please re-boot your system STRM10 Failed to read file - Please re-boot your system STRM20 Failed to read file - Please re-boot your system BNDL10 Failed to write file – Please re-boot your system STBF10 Failed to write file – Please re-boot your system VOIC10 Fatal voice chat error - Please restart the game RESC10 Out of video memory - Please re-boot your system BA10 Out of virtual memory - Please re-boot your system EA10 Out of virtual memory - Please re-boot your system TEXP60 Unable to create color render target - Please re-install DirectX and/or install the latest video card driver. TEXP70 Unable to create depth render target - Please re-install DirectX and/or install the latest video card driver. AE10 Insufficient Memory to Start Game - Please close some applications and restart the game PC10 Unable to retrieve D3D Device - Please reboot your machine or reinstall your display driver TF10 Unable to write to disk - Please restart the game WS20 InitWinSock failed - Please re-boot your system and/or re-install the game WS30 InitWinSock failed - Please re-boot your system and/or re-install the game |
Quote:
|
pe xp sp2 merge si daca da cum ? ce tre sa fac ?
|
Quote:
1: Run Regedit by Clicking on Start > Run , type in regedit and press enter 2: Make a backup of your registry (just in case) 3: Browse to "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\C ontr ol\Windows" 4: Modify the value of "CSDVersion" from "0x00000200" (SP2) to the Windows XP SP3 value of "0x00000300" 5: Close registry editor. 6: Reboot. 7: Start GTA. Am mia postat-o cu ceva pagini in urma. Am gasit-o pe net, am incercat-o si mie mi-a mers. Ma joc linistit cu SP2! CCleaner imi vede Windows-ul ca SP3!:-) Incearc-o pe riscul tau. |
Quote:
|
Quote:
|
Re: Grand Theft Auto IV
1 Attachment(s)
aici ce trebuie sa-i fac? l-am mai rezolvat odata, dar nu mai retin ce trebuia sa-i fac...
|
Quote:
|
care ma ajuta si pe mine...cum pot rezolva drunk camera la gta 4????
|
alt crack
|
si cine are un crack destul de bun?...tu ma poti ajuta?
|
Vreau si eu sa-mi schimb hainele, si vreau sa va intreb ce magazine mai exista si unde mai exact.....fara cel pe care il descoperi la inceput.
|
Vreau si eu un crack pentru camera nenorocita. Multumesc.
|
Am reusit sa rezolv camera dar tot nu pot sa salvez.
|
https://www.youtube.com/watch?v=krHLM2xGocc sandero
stie cineva ce programe mai am nevoie ca sa mearga Custom Car Handling ? |
Ma baieti...poate voi sunteti mai testosi in ale informaticii sau cel putin n ale gta IV. Am si eu urmatoarea problema...vreau sa joc cu fratemiu gta IV pe lan prin hamachi. Am instalat toate prostiile care lea instalat el (ca sa ii mearga) si inregistrarea resp din registri...tot, ca sa iti mearga. Lui ii merge sa joace cu altii prin hamachi, mie nu! am incercat eu din buc de la mine, el de acasa...eu de la mine de la job el de aksa...nimic. Eu de acasa, el de acasa prin rooter cu sau fara hamachi, NIMIC! Nu ne putem vedea. Mentionez ca el are vista si eu 7 ultimate...si ma gandesc ca doar de la windows ar fi vreo faza. Am inchis si firewall si tot nu merge...am facut cam orice...nu inteleg dc nu merge prostia.
Aceiasi problema si in cazul dirt2....cu altii se poate juk prin hamachi...cu mine nu a reusit deci clar la mine problema...la Hamachi? o fi de acolo problema??? Sincer nu stiu ce sa zic...o fi de acolo dar clar problema la mine e. Astept raspuns poate stiti voi mai bine |
Quote:
|
gta 4
7.5 euro pe steam !!!!!!! doar astazi oferta de craciun !!!!! |
salutare tuturor!:D va rog frumos dati-mi si mie product key nu CRACK ORIGINAL ci product key! multumesc anticipat! :D
|
Sall.Am citit topicul cap coada.Intradevar GTA 4 este un joc foarte bine realizat care chiar m-a impresionat.Am reusit sa-l joc putin pe un PS3.Mi-lam bagat pe calc mai demult si imi adea eroarea aia cu RMN40 sau asa ceva.Am incercat sa bag sp3.L-am instalat dealea deala si restart computer dupaia pauza...imi dadea restart in gol :).Am dat safe mode si am reusit sa rezolv.Am dezinstalat jocu si numa bine.Acu' si-o facut windowsul update la sp3 si e ok.Il downloadez si eu sa-mi incerc norocul.Cam asa stau eu la PC,imi trebuie un update dar e criza :)
Windows XP Service Pack 3 Intel Celeron D 2.68 GHZ 1024 RAM Nvidia G73 128 MB Sper sa mearga cat decat la low si as fi in culmea fericirii.O sa revin cu un theard mai tarziu dupa ce-l instalez. |
Imi merge in meniu nu sacadeaza.Sunetu vajaie nu aud nimic numai vajaite.Can incep jocul masina nu se vede,adica se vad stopurile geamurile si nici orasul nu prea se vede.Cred ca ii trebuie alt crack.Acum ma apuc sa-l bibilesc.
|
Quote:
|
Quote:
Imi dati si mie va rog fisierele originale din gta4:paul.dll launchgta4 si GTA4.exe Multumesc |
Quote:
|
Eu! :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:37. |
- Copyright 2026 4Tuning