Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   NEED FOR SPEED Most Wanted 15 noiembrie (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/8677-need-for-speed-most-wanted-15-noiembrie.html)

PYT 20-11-05 13:37

adica tu ai 768 RAM??

eu am terminat 20%, umblu cu clio v6 de mai sus si mai am un rx-8 de la gagica aia de pe locul 12 parca.. restul masinilor le-am vandut, castigasem aproape toate masinile concurentilor (golf 5gti, supra, eclipse). acum e un bulangiu 'baron' cu un cayman, p-asta abia astept sa-l castig :P

andrey2003 20-11-05 14:34

dar voua cum v-au dat masinile celor pe care ia-ti batut?! mie nu mi mi le-a dat si acum l-am batut pe Earl (9) cu Evo VIII. Mie nu mi-au dat masinile alora.

Kolegosu' 20-11-05 14:52

Trebuie sa iti alegi tu din markere-le llor ceva si daca alegi pe alea cu semnul ? ai sansa sa iti zica PINK SLIPS si surpriza da-i o fauga la garaj si priveste ce masini ai acolo ....

P.S. eu aleg doar markere-le cu semnul intrebarii :D

lowrider 20-11-05 15:01

3 Attachment(s)
Eu am ajuns la 3 pe blacklist numai cu 4x4 adica Evo si Sti cu toate modificarile la motor inclusiv bonusurile,Acum e mai greu,sper sa ajung sa ma bat cu locul 1 pana diseara

shantzu 20-11-05 15:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NikeFF\"
adica tu ai 768 RAM??

eu am terminat 20%, umblu cu clio v6 de mai sus si mai am un rx-8 de la gagica aia de pe locul 12 parca.. restul masinilor le-am vandut, castigasem aproape toate masinile concurentilor (golf 5gti, supra, eclipse). acum e un bulangiu 'baron' cu un cayman, p-asta abia astept sa-l castig :P

da,am 768 RAM

sil4tuning 20-11-05 15:52

OFFTOPIC TOCA RACE DRIVER 3 :evil:
eu chiar incerc sa va fac sa il lasati pe MW :x

Psycho 20-11-05 16:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sil4tuning\"
OFFTOPIC TOCA RACE DRIVER 3 :evil:
eu chiar incerc sa va fac sa il lasati pe MW :x

nu ai sa reushehsti

lowrider 20-11-05 16:33

1 Attachment(s)
Ma bat cu nr 2 acum,are SLR.PAna dimineata vreau sa termn jocu :twisted:

EvLSant0S 20-11-05 17:06

Deci ... Am 4 cd`uri , nu-mi merge, l-am instalat si bla bla bla
am si crack si tot , pare sa-l ruleze dp cd ..
ma ajuta cu ceva daca fac copie virtuala a cd`ului , oare o sa mearga asa ?

lowrider 20-11-05 17:45

2 Attachment(s)
nepoate,ai discurile astea NFSMW_DISC1_HKZonda_by_P2PZone?daca da,ai acolo intr-un folder \" sd4hide\"si dai hide pe el dupa care rulezi jocul!daca nu merge din prima mai dai hide restore de 2-3 ori.Succes! :lol:

sil4tuning 20-11-05 19:44

moaaaa santose ......ce ai ajuns ...bv lowrider ......i-ai facut in poza a II a explicatia ca pt mineri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
da click pe asta :lol:

shadowro 20-11-05 20:11

3 Attachment(s)
muhahhhaha i-am dat mucu lu' Baronu ala trafe. Eu cu evo 8 aproape maxim iar el cu o masina net superioara evo-ului meu. Cayman S maxim modificata.
Acum sta calma in garajul meu :twisted:

Kolegosu' 20-11-05 20:47

3 Attachment(s)
la Baron sunt si eu :D
astept sa-i sparg mufa cu Supra mea sau cu RX8 k sunt egale mai ma gandec

Skillzu 20-11-05 23:10

1 Attachment(s)
well.....mine arata cam asa :? ....era neagra...simpla...si va fi din nou cnad va mai creste un pic heatlevelul....eram trecut de 3....si ma rupeau gaborii...abia ieseam dintre ei....15 masini numarate...care erau dupa mine.....greau scapi si dintre rhino units alea....destepti ai draq....rollin' road blocks...box maneuver...greu scap... 8) They will never get me alive!!!! 8)

Mustang 20-11-05 23:58

felicitari mai baieti...deja mai aveti un pic si terminati jocul din punctul meu de vedere...ieri l-am instalat si sunt abea la 7%, dar cand o sa am ceva mai mult timp liber o sa ma pun pe el :)

EvLSant0S 21-11-05 03:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lowrider\"
nepoate,ai discurile astea NFSMW_DISC1_HKZonda_by_P2PZone?daca da,ai acolo intr-un folder \" sd4hide\"si dai hide pe el dupa care rulezi jocul!daca nu merge din prima mai dai hide restore de 2-3 ori.Succes! :lol:

ma iei la misto ...
tine-o tot asa ...

Morro 21-11-05 08:56

uhm ... am si eu o intrebare ... am jucat destul de putin ... am inceput cu chevroletul ala nu mai stiu cum se cheama si l-am batut de l-am spart pe nr 15 fara sa imi fac nici macar un singur upgrade la motor ... a incercat cineva sa joace cu masina stock la motor mai mult?

ca in underground era penal si adversarii aveau acelasi nivel de upgrade ca tine ... ar fi cam stupid sa fie lafel si in asta ...

astept cu nerabdare clio V6 :twisted: my dream car :twisted:

Morro 21-11-05 08:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

Originally Posted by \"lowrider\"

ma iei la misto ...
tine-o tot asa ...

nu e la misto ... prima data tre sa dai de 2 ori restore si dupa hide ... si dupa ce joci restore din nou

jocul e facut sa recunoasca drive-uri virtuale si acel mic utilitar e un anti - anti - anti - CD protection :wink:

'stek :!:

EvLSant0S 21-11-05 09:58

been there , done that , ce naiba ..
aici e buba , ca inca nu merge ... : /

ZerO_CooL 21-11-05 10:09

Ia zi Santos, la tine ce nu merge, ca si la mine cred ca e aceeasi problema :?

steaua23 21-11-05 11:01

mai baieti :D ... toate treaba e urmatoarea:
1. daca emulati cd-ul cu DAEMON TOOLS ... aveti grija sa aveti ultima versiune, pt ca restu mai fac probleme. sa fie versiunea 4.0
2. la fel si daca emulati cu alcohool, la fel sa fie ultima versiune.
3. nu incercati sa trageti cd-ul si apoi sa-l jucati direct din unitate pt ca nu merge, e clone CD ... adica copie dupa original, adica fara crack :(
4. faceti faza cu hide si sh4hide.exe ala

LKS 21-11-05 11:54

lol...io am daemon 3.47 (destul de veke) shi merge ...no problem ....chestia e sa n`avetzi instalate shi daemon shi alcohol...ca e nasol atunci ...nu mere deloc :D

LKS 21-11-05 11:56

scuze ca postez iar...da am uitat sa va zic ...a aparut crack,,,trainer.... sunt la www.gamecopyworld.com ... intratzi ...shi datzi` o bere ca v`am zis :D

Evo007 21-11-05 15:49

Yo nu am facut rost de joc :( :oops: daca e cineva din cta care poate sa mil dea si mie pe cd-uri pls pm me

Corse 21-11-05 17:54

parerea mea: un *** de joc. U2 e cel mai beton din seriile astea
Gran Turismo 4 Rulz (ps2)

Zerofast 21-11-05 18:50

mai am oleaca si il termin cea mai misto masina e CAMARO criminala o gasesti la bonus cars :D pacat ca nu are si peugeot 206

http://blerg.org/?u=Zerofast

c i k y 21-11-05 18:51

4 Attachment(s)
Am reusit cu greu sa ajung la Izzy ... din cauza computerului...
Acum conduc asta...era una dintre masinile ieftine dar cea mai buna dintre toate...sunt multumit de ea

Astia care ati ajuns departe...Neoane nu ati deblocat sau nu mai sunt :( ?
La interior se poate schimba ceva? :?

LKS 21-11-05 21:27

evo...unde stai mah ?

lowrider 21-11-05 21:36

3 Attachment(s)
Eu l-am terminat.Cam slabut dupa mine,nu m-a impresionat decat la grafica.Ultima faza e foarte grea in schimb,aveti grija :lol:

Xeno 21-11-05 21:38

maskt neoane nu mai exista, tot ce poti schimba la interior sunt ceasurile

shadowro 21-11-05 22:40

e enervant ca nu poti cumpara BMW

SpeedeR 22-11-05 01:26

eu am ajuns pe locul 7 la blacklist...
super tari urmaririle cu garda...in rest, boring :)

ffocus 22-11-05 11:36

foarte dezamagit...masinile disponibile...ce au promis si ce a iesit...scoti tu nissan si bagi fiat...hai da-te'n'**** mea de EA...pui la start golf gti cu gallardo...interfata de doi lei vechi...AI'ul politiei este exact ca in realitate, aici au nimerit-o...anyway...cand ma gandesc ca se va lansa xbox 360 cu chifteaua asta de joc...

c i k y 22-11-05 12:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ffocus\"
...hai da-te'n'**** mea de EA...pui la start golf gti cu gallardo...

lol :lol: :lol: :lol: :lol:

andrey2003 22-11-05 12:35

6 Attachment(s)
Sunt la BlackList 5 (56%)
Asta este in garajul meu acum:
-Fiat Punto - l-am modificat la inceput cat am avut nevoie de el si l-am lasat - BUN PT INCEPUT!!!
-Clio V6 - aproape tot ce se poate pune pe ea - E SUPER!!!
-Porsche Cayman S - aproape STOCK am dat banii degeaba pe ea.... :D
-Mercedes-Benz CLK 500 - capatat de la Black List 7 parca... aproape tot ce se poate pune pe ea... dar la design parerea mea k e cam nasoala...
-Lamborghini Gallardo - capatat de la Black List 6 FULL ULTIMATE la PERFORMANCE deocamdata fara BodyKit ii voi lua niste jenti mai frumoase si eleron - E SUPER!!!
-Aston Martin DB9 - tot ce se poate pune pe ea!!! FULL...

Pareri?? Care e kitch inafara de CLK500??

P.S. Pozele sunt maricele....

shadowro 22-11-05 13:55

e super ai-ul gaborilor ... merita jucat numai pentru urmaririle de pe autostrada , spike-uri si road blocks...
warning ...daca ajungeti la persuit level 4 s-a terminat smecheria ... ram units si elicopterul sunt grave :roll:
Inca o treaba .. pe masura ce inaintati in persuit level timpul de cooldown se mareste :)

SpeedeR 22-11-05 17:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ffocus\"
...pui la start golf gti cu gallardo....

probleme!? ce?! in realitate nu se poate sau care e faza?! :evil: :evil: :evil:

Evo007 22-11-05 19:06

10x LKS ....am ajuns la 10%putin .....la masini la partea cu motoru nu merge sa modific nimic nici nitro nimic

Zerofast 23-11-05 10:07

7 Attachment(s)
la sfarsit :D

shadowro 23-11-05 11:21

frate zi-mi si mie o treaba.
poti cumpara bmw in timpul jocului sau il castigi la urma si nu il poti folosi decat la quick race and shit like that ?

All times are GMT +2. The time now is 07:51.

- Copyright 2026 4Tuning