Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   Diverse (topic de offtopic) (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/86738-diverse-topic-offtopic.html)

johnny325 09-11-08 17:23

Re: Diverse (topic de offtopic)

faza cu tiru =))

kidu2006 09-11-08 17:55

I see ... vopseste-l chiar daca e nou,da mai bine,o sa vezi;)
Johnny,ce-a facut ma tov tau,nu mai vrea masina?

johnny325 09-11-08 20:18

boss nu mai stiu nik de el dak aflu ceva te sun

fiderzen 09-11-08 20:42

:lol::lol::lol:

Lucian_GXZ 10-11-08 01:42

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1853429)
I see ... vopseste-l chiar daca e nou,da mai bine,o sa vezi;)
Johnny,ce-a facut ma tov tau,nu mai vrea masina?

Stiu ma, oricum urma sa-l vopsesc. Oricum, ms de sfat

daffy duck™ 11-11-08 18:16

1 Attachment(s)
he he....baietii din inferno p sticla....uitati o poza si link la stire

http://www.antena1.ro/index.php?page...&currentPage=2

Lucian_GXZ 11-11-08 22:31

Multumim Remus

Lucian_GXZ 11-11-08 22:36

15 Attachment(s)
S-a tot adus vorba zilele trecute de acea perioada.. asa ca am dat un search prin calculator si uitatzi ce am gasit. Am recunoscut cateva persoane de pe-acolo si m-am amuzat putin :)

KENZO 11-11-08 23:50

Cum am mai spus si in posturile anterioare care mi-au fost sterse de marele si fenomenalul Lucian GEICSZE,am participat la meci-ul dintr-e FFA-u si BogdanE36=1-0.

Dan_Dub 11-11-08 23:51

=))))))))))

Lucian_GXZ 12-11-08 00:37

Quote:

Originally Posted by KENZO (Post 1858367)
Cum am mai spus si in posturile anterioare care mi-au fost sterse de marele si fenomenalul Lucian GEICSZE,am participat la meci-ul dintr-e FFA-u si BogdanE36=1-0.

fenomenalul lucian geicsze ti-a sters posturile, pentru ca a sters toata cearta, nu puteam sa le las doar pe-ale tale. deci nu o lua ca pe ceva personal. Cum ti le-am sters tie, i le-am sters si lu bogdan, ffa sau chiar si ale mele...

kimi 12-11-08 14:14

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 1858222)
S-a tot adus vorba zilele trecute de acea perioada.. asa ca am dat un search prin calculator si uitatzi ce am gasit. Am recunoscut cateva persoane de pe-acolo si m-am amuzat putin :)

Cat radeam pe vremea aia cu idiotul de blondu si nebunu de Dima...:lol:

b.t.l 12-11-08 18:06

vand 4 laptop-uri 2 boxe GEMINI GX-1501 si un mixer NUMARK DXM09 dak e ceva add- micutu93

kidu2006 12-11-08 23:18

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by b.t.l (Post 1859767)
vand 4 laptop-uri 2 boxe GEMINI GX-1501 si un mixer NUMARK DXM09 dak e ceva add- micutu93

Pai de ce le vinzi?Doamneee....

On Topic...ba nene,sincer,pe vremea aia chiar era un club maricel si unit,cu multe distractii,si ceva curse la activ,nu organizate de noi din vremea aia,ci de altii,dar si cu participarile noastre!Au fost niste vremuri foarte frumoase din punctul meu de vedere!
Va mai aduceti aminte de acea seara din Pescarus,cu copiii aia cu muzica "blana",cand am inceput sa`i filmez si alte caterinci:lol:
Si cateva de la mine sa va delectati privirea:lol:
P.S.: sper ca va place "negresa" cine o mai stiti :)))))

Lucian_GXZ 13-11-08 00:24

=)) mama coaieeeeeeeee ce fatza avea blondu =)))

Lucian_GXZ 13-11-08 00:28

Ce sa zic... la ce s-a ajuns azi sa se intample... nu cred ca e vreunu sa nu-si aduca aminte cu placere de perioadele alea... Era frumos... mereu... indiferent ce faceam... pe chei cu skoda sdi? mai tzii minte kidule? dar tu kimi? =)) Eheeee.... vremuri tata.. acuma toata lumea s-a schimbat... nimic nu mai e ca atunci... sunt si alte vremuri ce-i drept... Dar caterinca tot noi o faceam :).
Pe-atunci lumea te aprecia daca puneai o toba sa-i zicem sport, sau macar sa faca zgomot, pe masina, nu te dushmanea ca azi...

KENZO 13-11-08 01:06

5 Attachment(s)
Dap era frumos odata...
Acum 1 an cand am aparut si noi pe Kisselef tin minte ca pe partea stanga era decat IMS,si cand spun decat ei ma refer ca umpleau toata parcarea cu masini.
Se faceau actiuni frumoase,si nu o ardeam doar pe o zona...rupeam toate zonele unde nu erau TREBALUSI cu girofarele...se iesea mai des si in numar foarte mare.
Da nah....asta e,cu timpul toate se schimba...niciodata un lucru nu poate ramane roz pana la infinit.
De ex l'u mama ii place Florin Piersic....si mie de Alina Plugaru(nevasta-mea)...asta e cu trecerea anilor trebui sa ne conformam situatiei,si sa ne ducem treaba pana la bun sfarsit cu bune sau cu rele.

Daca a deranjat post-ul meu imi puteti spune sau il sterge-ti.Sau daca exista posibilitatea de a face un cont contra cost pt a putea accesa acest forum IMS sunt dispus sa platesc oricat:)))

Bafta!!!

kidu2006 13-11-08 01:15

Hahahaha,io n`aveam pozele alea..ce fatza avea Hyena,zici ca era caine plouat si batut cu stuf :)):)):)):))
Coaie deci pozele alea sunt tari rau...Kimi tot cu ea in gura:))),Lucian era certat cu lumina,Hyena se tinea de sticla aia sa nu fuga(el sau sticla:)) ),Kenzo facea arfe cu muschii:)),si io zici k eram manechin de la Unirii =))))
Super tare=)) ... O mica intrebare,Inferno inca se distreaza cum ne-am distrat noi odata?
SINCER!!;)

Lucian_GXZ 13-11-08 01:18

Mancatorie multa kenzo, vorbe aruncate aiurea... lume rea... etc.. de-asta nici noi (inferno & vagabond) nu mai facem treaba impreuna ca la inceput, de-asta nici noi nu mai suntem catzi eram...
Eu ti-am mai zis kenzo, nimeni nu are nimic cu posturile tale.. aici e un topic unde se scrie si vorbeste despre orice, oricum cu oricine.. nu sunt limite

Lucian_GXZ 13-11-08 01:20

Chiar ca stateai cam incordat kenzo, sa se vada brandu! :))
Cat despre tine kidule.. zici ca esti nepotu lu fermecatoru :))

kidu2006 13-11-08 01:22

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 1860700)
Chiar ca stateai cam incordat kenzo, sa se vada brandu! :))
Cat despre tine kidule.. zici ca esti nepotu lu fermecatoru :))

Mancatas talentu tau nepoate...dupa mine or sa se faca copiile de manechini la MALL TRAFIC GREU fii atent,numai ca tre sa le mai umple cu niste muschi,de la Kenzo ca tot ii umfla:lol:

KENZO 13-11-08 01:28

Dc nu incercati sa faceti o intalnire cu toti baietzii din garda veche si sa faceti "UNA MICA' ca pe vremuri.:)

KENZO 13-11-08 01:29

Da kid-ule ai da bine intr-o vitrina...ultima fitza 2008 ai fi...MANECHINUL HOMOSEXUAL!!!!
Lucian'e mai ti minte faza dp autostrada Bucuresti-Pitesti cand ne duceam la legale?Cu mosi cu loganu?:))))))))))))).Crede-ma ca rad cu lacrimi...:))))=)))

Lucian_GXZ 13-11-08 01:31

S-a vrut odata... Dar e greu sa-i mai aduni chiar pe totzi plus ca unii s-au lasat iar altzii s-au insurat astea ( :) ), iar pentru altzii suntem dushmanii numaru unu.. noi astia de am ramas in continuare in club.

Lucian_GXZ 13-11-08 01:32

Quote:

Originally Posted by KENZO (Post 1860706)
Da kid-ule ai da bine intr-o vitrina...ultima fitza 2008 ai fi...MANECHINUL HOMOSEXUAL!!!!

=)) Te stie tot bucurestiu acum kydule nu mai ai scapare =))

Lucian_GXZ 13-11-08 01:33

Quote:

Originally Posted by KENZO (Post 1860706)
Lucian'e mai ti minte faza dp autostrada Bucuresti-Pitesti cand ne duceam la legale?Cu mosi cu loganu?:))))))))))))).Crede-ma ca rad cu lacrimi...:))))=)))

=)) da, a fost caterinca mare. Chiar ma asteptam sa ne opresca un echipaj la intrare in pitesti ca i-am agresat pe batranei :)))

KENZO 13-11-08 01:35

Doamneeee ce caterinca......:)))))))
Vremuri....

Lucian_GXZ 13-11-08 01:38

Intzepat rau era moshu din dreapta... avea chef de salturi prin shantzuri

Lucian_GXZ 13-11-08 01:40

kydu cred ca nu mai are acoperire

Lucian_GXZ 13-11-08 01:42

sau e in private (pentru cunoscatori) =)))

KENZO 13-11-08 01:45

Daca iti spun faza mori de ras,dar nu iti spun numele autorului:)))))
FRATE HAI CA IES DP MESS CA E GAGICAMEA IN PAT SI O DERANJEAZA TASTELE SI PLM SE SUPARA PE MINE:)))))))))))))))))))))))
Asta e opera unui baiat care e din garda veche
Ii cer scuze public fata de el pt chestia de acum,dar nu m-am putut abtine.

Lucian_GXZ 13-11-08 01:51

Imi suna cunoscut =))

Lucian_GXZ 13-11-08 01:58

Gata.. m-am tirat la somn. NB :)

KENZO 13-11-08 02:00

NB...puisor:))))

b.t.l 13-11-08 04:24

kidule te intereseaza sa cumperi sau doar intrebi dc le vand?

bogdan_e36 13-11-08 04:27

b.t.l nu ai somn tata?alti abia se trezesc si u:P

b.t.l 13-11-08 04:29

ba abia am venit aksa plm si m am plictisit.n am q cine sa mai ies afara la o tigare:D.iti vin ma blugii aia?

bogdan_e36 13-11-08 04:30

nu am probat frate.eu abia m am trezit d nevoie,tre sa ies cu catzelushu la plimbare:))

b.t.l 13-11-08 04:32

:)) ba da mi add micutu93 sa ti vand un laptop din alea 4 furate:))

kimi 13-11-08 07:38

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1860541)
P.S.: sper ca va place "negresa" cine o mai stiti :)))))

Daca vede Dima poza asta te vinde la trafic de organe....

All times are GMT +2. The time now is 08:11.

- Copyright 2026 4Tuning