![]() |
Re: Masina mea : My ECOtec 1.6 [16v]
vezi si bujiile
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ps. ne vedem peste 2 sapt :) prepare , the Boss's coming :):twisted: |
Quote:
acu noi ne intalnim si in cursu saptamanii..adik mai iesim la o plimbare 2 3..:D |
e bun asa, chiar ma bucur .. :D am vazut ce si-a pus si shuri , si eu vreau cand vin :D
cand am sa revin la IS am sa-mi iau calc si o sa vb mai multe, pana atunci ma descurc cum pot :) ... au mai umblat baietii pe la jucarii ? :D ..in afara de Shuriken (ce bine ca a revenit Josephine inapoi in club :X ) ...saluta-i pe baieti din partea mea cand va intalniti :) |
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=VaLeX;1791349]multam de urari claudiu, tre sa mai vb si noi unele chestii ca nu ne-am mai auzit de multisor :P , oricum ne vedem peste 2-3 sapt cand ajung in Piatra :D
Sper sa ne intalnim cand vii in Piatra. Intre timp eu am vandut-o pe a mea...bine ca a ramas tot in familie le-am dat-o parintilor mei stau in cartier pe langa tine...eu am ramas tot pe aceeasi gama dar pe o categorie mai mare si anume o Vectra B 1.8 16V din 97...daca te intereseaza cumva am apucat sa cumpar pentru Astra eleronul ala inferior n-am mai apucat sa-l montez daca auzi pe cineva... P.S. Las-o mai moale cu fetele prin Iasi:D:D:D |
Quote:
Quote:
[QUOTE=claus77;1802412] Quote:
vreau eu eleronu ala claudiu , vb pe mess de bani si combinatii alea alea,e bine ca ti-ai schimbat masina, chiar ma bucur ..mai ales pentru ala micu' , nu-o sa mai stea inghesuit in F ,astept sa mai vb pe mess sau la un tel :) numai bine :D |
update :arrow:
-masina e foarte murdara , n-am mai spalat-o de cand am venit in Iasi , spre rusinea mea :( , saptamana viitoare trebuie sa ma programez la rar , sa imi prelungesc nr. rosii :) deci ..de marti sunt acasa toata saptamana :) , trebuie sa ma intalnesc cu Claudiu sa vb unele chestii , cu baietii din club , si cam atat .. :) ps. Bro ..nu mai e pe rosu , i-am dat sa pape , dar stii tu , cand esti student numai pe benzina-ti vine sa dai bani :( :) |
Am ajuns acasa :) dupa un mers linistit Iasi - Piatra :)
- i-am foliat "eleronul" cel standard , ca era zgariat , cojit si arata in ultimul hal , l-am facut negru mat , a iesit bine - maine dimineata sun la RAR pentru programare - si tot maine ma intalnesc cu Claus sa vedem cum ma combin cu eleronul lui :X - pana vineri sper sa-mi prelungesc numerele rosii ...si cam atat , poze cand/daca montez eleronul si ...dupa ce-i fac o baitza ca nu se mai poarte , e Dirtyyyy :) |
adica abia maine te programezi? :D
ce sa zic, bafta sa prinzi cat mai repede... |
8 Attachment(s)
Quote:
ps. azi am facut unele chestii mai nebune pe la bord (am schimbat becurile de la ceas si cele de la clima) :) in jumatate de ora ...asa arata bordul meu :arrow: |
cred ca ar arata frumos masca aia cu un sticker imitatie de carbon:D desi n-ar fi usor de realizat din cauza formelor rotunjite
|
Quote:
momentan , toate tunurile sunt pe eleron , maine am sa-l vad :) daca e cum mi-l inchipui , o sa fie ok ;) |
heheh pod isi face experienta pe masina ta we vali ..:)) oricum e alta viata acu ..cand se aprind toate becurile a?:D
ps. cand te intaln maine cu claus..da si u un sms cva ;) |
Quote:
|
16 Attachment(s)
Quote:
Astazi am montat eleronul de la Claus (ms mult fratica :) :X) , cu ajutorul lui POD (gracias ba cap de stiuca :P) ...si mi-am facut in seara asta masina de comando , parca e de camuflaj (ms Shuriken , data viitoare sa mergi singur :)) mi'as pla'n ele drumuri si senzatii tari pe drum forestier noaptea , plin de balti :) ) ...niste poze sa mai infloram topicul :D ..maine-i fac baita :P sper ;) |
bn k nu se observa jegu de p ea!! off kkmash in drumurile "faine de mers cu 70" a lu shuri..senzatii tari din borta`n borta!
eleronu ..e oke arata bine :) d acu nu`ti mai iei zboru :)))) ps..oare sughitza shuri ??:)))) |
Quote:
|
Quote:
zii k te`a stropit unu cu un monster car care a calcat intr`o baltoaca :))) |
Quote:
lasa ca vad maine..poate nici nu observa :D |
am rezolvat cu programarea la RAR dupa 2 ore si 180 de apeluri efectuate , pe 24 dec ora 13:30 :)
din pacate nu am putut sa-mi prelungesc numerele rosii momentan , pentru ca nu expirasera , insa vineri sper sa pot rezolva si chestia asta. * mi-au venit niste idei in cap ce sa-i mai fac pe langa eleronu' lu Claus :) am sa vb cu ceva lume cand ajung acasa si sa vad ce pot rezolva :) ...in rest, totul ok ..3 zile in Iasi fara ea , cam ciudat , mi-e dor de o tura :( :lol: |
9 Attachment(s)
dupa o baita :">
:arrow::arrow: in luv' with her :X |
ba da las k te torn eu k conduci masina fara numere valabile!!:)))
|
Cat de dreapta poate fi masina asta!... :) Frumoasa!... Imi place eleronul!... Succes.
|
Quote:
|
ma gandesc de ceva timp , oare sa-i fac jantele albe ? :) astept pareri ..
sau ...alte idei ! :) |
Quote:
|
ma VaLeX chiar e frumoasa masina cu eleronu noroc de shefu tau care iti monteaza accesoriile ;) daca ii mai pui si geamuri fumuri e avion ;)
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
ms inca odata baietilor din KATANA pt suport :X ps. una doua poze pe la Iasi City |
Da ce schimbari asa de serioase vrei sa-i faci frate...ce nu are?
P.S. Si mie imi place cum se aseaza eleronul ala...e foarte tare daca ai mai gasi si unul de ala superior de gsi s-ar putea sa vina si ala bine...mai vb ...hai pa!!! |
Quote:
ce sa'i mai fac? :) am multe planuri , primul e prelungire de capota , poate shaved doors , dupa iarna ...clar alte jante , folie :) ...sunt multe , bani sa fie :) astept un pm , cu decizia ta ... asupra eleronului :) :D |
decat folia aia nu merg mai bine niste arcuri sport?
|
ba ma bucur ca putem sa`ti fim de ajuto..plm la urma urmei suntem "prieteni" :))) masina asta o sa arate frumos in viitor... acuma va fi un upgrade la sunet ceea ce p mine ma bucura mult (prietenii stiu de ce!) .. si ...ce naiba ..doar tre sa ne pregatim de zapada nu ???:D:D:D::D:D:D:D
|
Quote:
iau treburile incet cu incet ... ps. tot ce fac eu la masina asta , fac din banii pe care-i economisesc, combinatiile pe care le mai fac , ai mei nu ma ajuta cu nimic (doar ca'mi dau bani de cheltuiala , bani pe care'i bag in masina , nu mai stiu de cand nu mi-am mai luat ceva pentru mine) , noroc de fratele meu care'mi mai scapa un ban acolo ..sa'mi mai fac ceva ..in rest bani de student ..nu muncesc , nu fur ..plm , mi-e si mie greu , crezi ca nu as face mult mai multe? ...da de unde bani frate? :) vine taxa acusi ..na , ma descurc cum pot .. ps2. eu nu consider tuning ce fac eu , ci doar inbunatatiri (vizuale ,audio ) ...atat :) |
Quote:
in legatura cu sunetul , chiar merita investitia , nu e cine stie ce , insa e un upgrade , fata de ce am acum. Sa trecem cu bine , sa'l vad pe Cezar acasa si o sa fie ok :) ms de ajutor Copii de la gradinita KATANA :* |
| All times are GMT +2. The time now is 18:38. |
- Copyright 2026 4Tuning