Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX ) (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/86711-masina-mea-opel-astra-nt-23-vlx.html)

trafy-vr6 09-10-08 10:20

Re: Masina mea : My ECOtec 1.6 [16v]

vezi si bujiile

=Virus= 09-10-08 15:30

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1791958)
acu ca am schimbat orasul, in Iasington nu stiu cat imi ia, insa nu o scot dupa amiaza ca e infernal traficul pe aici, astept sa se linisteasca putin, seara si in weekend e putin mai liber :)

Puteam sa jur ca tu esti, ti-am vazut masina pe forum! Daca vezi o astra f albastru inchis putin perlata cu mov ca iti face din faruri... well, that's me :D

VaLeX 09-10-08 16:58

Quote:

Originally Posted by =Virus= (Post 1800728)
Puteam sa jur ca tu esti, ti-am vazut masina pe forum! Daca vezi o astra f albastru inchis putin perlata cu mov ca iti face din faruri... well, that's me :D

hmm..eu mai mult prin copou o ard , daca treci pe aici ..poate dam o tura (daca am benzina) ...ne auzim p-aici daca e ceva...astept flash-ul tau :D

buddy_lexx 09-10-08 20:57

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1800871)
hmm..eu mai mult prin copou o ard , daca treci pe aici ..poate dam o tura (daca am benzina) ...ne auzim p-aici daca e ceva...astept flash-ul tau :D

ba da u ce faci ..iti strangi brigazi de curse prin copou?:)))) ne tradezi clubul? =)))) vezi poate agati vreo racer`itza

VaLeX 09-10-08 21:01

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1801199)
ba da u ce faci ..iti strangi brigazi de curse prin copou?:)))) ne tradezi clubul? =)))) vezi poate agati vreo racer`itza

stai linistit ca raman fanul vostru :lol: :)) e fain p'aici , pacat ca sunt multe cocoase d'alea pe la treceri :) si ziua e ca in Bucuresti , dar seara e lejer + ca sunt multe masinuti modificate de prin alte orase :) ..

ps. ne vedem peste 2 sapt :) prepare , the Boss's coming :):twisted:

buddy_lexx 09-10-08 21:03

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1801212)
stai linistit ca raman fanul vostru :lol: :)) e fain p'aici , pacat ca sunt multe cocoase d'alea pe la treceri :) si ziua e ca in Bucuresti , dar seara e lejer + ca sunt multe masinuti modificate de prin alte orase :) ..

ps. ne vedem peste 2 sapt :) prepare , the Boss's coming :):twisted:

bun asa fratica...sa mai facem niste seri din alea criminale :D:D you know what i mean ;)

acu noi ne intalnim si in cursu saptamanii..adik mai iesim la o plimbare 2 3..:D

VaLeX 09-10-08 21:11

e bun asa, chiar ma bucur .. :D am vazut ce si-a pus si shuri , si eu vreau cand vin :D
cand am sa revin la IS am sa-mi iau calc si o sa vb mai multe, pana atunci ma descurc cum pot :) ...
au mai umblat baietii pe la jucarii ? :D ..in afara de Shuriken (ce bine ca a revenit Josephine inapoi in club :X ) ...saluta-i pe baieti din partea mea cand va intalniti :)

buddy_lexx 09-10-08 21:22

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1801236)
e bun asa, chiar ma bucur .. :D am vazut ce si-a pus si shuri , si eu vreau cand vin :D
cand am sa revin la IS am sa-mi iau calc si o sa vb mai multe, pana atunci ma descurc cum pot :) ...
au mai umblat baietii pe la jucarii ? :D ..in afara de Shuriken (ce bine ca a revenit Josephine inapoi in club :X ) ...saluta-i pe baieti din partea mea cand va intalniti :)

podutzu si`a mesterit pe la masina niste chestii... prin portbagaj...si si`a remontat subwooferu ;) se aude turbat acu!:D

=Virus= 10-10-08 01:14

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1800871)

No, nu bun pe copou [-x Aproape in fiecare seara e filtru acolo la facultate, si la cat de zgomotoasa e masina mea momentan... Daca te vad am sa fac cumva sa vin dupa tine, schimb la 1500 rpm, sper sa nu raman in urma =))

claus77 10-10-08 15:19

[QUOTE=VaLeX;1791349]multam de urari claudiu, tre sa mai vb si noi unele chestii ca nu ne-am mai auzit de multisor :P , oricum ne vedem peste 2-3 sapt cand ajung in Piatra :D

Sper sa ne intalnim cand vii in Piatra. Intre timp eu am vandut-o pe a mea...bine ca a ramas tot in familie le-am dat-o parintilor mei stau in cartier pe langa tine...eu am ramas tot pe aceeasi gama dar pe o categorie mai mare si anume o Vectra B 1.8 16V din 97...daca te intereseaza cumva am apucat sa cumpar pentru Astra eleronul ala inferior n-am mai apucat sa-l montez daca auzi pe cineva...
P.S. Las-o mai moale cu fetele prin Iasi:D:D:D

VaLeX 10-10-08 15:38

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1801256)
podutzu si`a mesterit pe la masina niste chestii... prin portbagaj...si si`a remontat subwooferu ;) se aude turbat acu!:D

ii bun, astept si eu sa urc in gama audio :D
Quote:

Originally Posted by =Virus= (Post 1801659)
No, nu bun pe copou [-x Aproape in fiecare seara e filtru acolo la facultate, si la cat de zgomotoasa e masina mea momentan... Daca te vad am sa fac cumva sa vin dupa tine, schimb la 1500 rpm, sper sa nu raman in urma =))

str82valli- id'ul meu si mai vb akolo ...poate ne vedem si mai discutam una alta :)
[QUOTE=claus77;1802412]
Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1791349)
multam de urari claudiu, tre sa mai vb si noi unele chestii ca nu ne-am mai auzit de multisor :P , oricum ne vedem peste 2-3 sapt cand ajung in Piatra :D

Sper sa ne intalnim cand vii in Piatra. Intre timp eu am vandut-o pe a mea...bine ca a ramas tot in familie le-am dat-o parintilor mei stau in cartier pe langa tine...eu am ramas tot pe aceeasi gama dar pe o categorie mai mare si anume o Vectra B 1.8 16V din 97...daca te intereseaza cumva am apucat sa cumpar pentru Astra eleronul ala inferior n-am mai apucat sa-l montez daca auzi pe cineva...

P.S. Las-o mai moale cu fetele prin Iasi:D:D:D

daca aud pe cineva? sunt eu interesat de el ...mai vb pe mess cand esti , sau da-mi nr de tel pe privat :) hmm...da, am vazut masina mai tot timpu acolo pe la mine..ma gandeam ca te-ai mutat in zona, dar nu te-am vazut ...
vreau eu eleronu ala claudiu , vb pe mess de bani si combinatii alea alea,e bine ca ti-ai schimbat masina, chiar ma bucur ..mai ales pentru ala micu' , nu-o sa mai stea inghesuit in F ,astept sa mai vb pe mess sau la un tel :) numai bine :D

VaLeX 16-10-08 12:37

update :arrow:

-masina e foarte murdara , n-am mai spalat-o de cand am venit in Iasi , spre rusinea mea :( , saptamana viitoare trebuie sa ma programez la rar , sa imi prelungesc nr. rosii :) deci ..de marti sunt acasa toata saptamana :) , trebuie sa ma intalnesc cu Claudiu sa vb unele chestii , cu baietii din club , si cam atat .. :)

ps. Bro ..nu mai e pe rosu , i-am dat sa pape , dar stii tu , cand esti student numai pe benzina-ti vine sa dai bani :( :)

VaLeX 22-10-08 13:36

Am ajuns acasa :) dupa un mers linistit Iasi - Piatra :)
- i-am foliat "eleronul" cel standard , ca era zgariat , cojit si arata in ultimul hal , l-am facut negru mat , a iesit bine
- maine dimineata sun la RAR pentru programare
- si tot maine ma intalnesc cu Claus sa vedem cum ma combin cu eleronul lui :X
- pana vineri sper sa-mi prelungesc numerele rosii

...si cam atat , poze cand/daca montez eleronul si ...dupa ce-i fac o baitza ca nu se mai poarte , e Dirtyyyy :)

Ciuby 22-10-08 14:45

adica abia maine te programezi? :D

ce sa zic, bafta sa prinzi cat mai repede...

VaLeX 22-10-08 19:13

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ciuby (Post 1820269)
adica abia maine te programezi? :D

ce sa zic, bafta sa prinzi cat mai repede...

da , azi am sunat si m-a amanat pentru maine la ora 8 (cica pe 23 dec ma programeaza :D)

ps. azi am facut unele chestii mai nebune pe la bord (am schimbat becurile de la ceas si cele de la clima) :) in jumatate de ora ...asa arata bordul meu :arrow:

22VIN 22-10-08 20:19

cred ca ar arata frumos masca aia cu un sticker imitatie de carbon:D desi n-ar fi usor de realizat din cauza formelor rotunjite

VaLeX 22-10-08 22:17

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1820882)
cred ca ar arata frumos masca aia cu un sticker imitatie de carbon:D desi n-ar fi usor de realizat din cauza formelor rotunjite

m`am gandit la chestia asta , insa e greu cu manopera , poate in viitor am sa gasesc pe cineva care sa se incumete :D :)

momentan , toate tunurile sunt pe eleron , maine am sa-l vad :) daca e cum mi-l inchipui , o sa fie ok ;)

buddy_lexx 22-10-08 22:48

heheh pod isi face experienta pe masina ta we vali ..:)) oricum e alta viata acu ..cand se aprind toate becurile a?:D

ps. cand te intaln maine cu claus..da si u un sms cva ;)

22VIN 23-10-08 21:13

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1821140)
m`am gandit la chestia asta , insa e greu cu manopera , poate in viitor am sa gasesc pe cineva care sa se incumete :D

pai daca vrei ar trebui s-o faci tu, pentru ca sunt convins ca numai tu (fiind masina ta) ai avea suficienta rabdare sa migalesti treaba ca sa iasa totul super

VaLeX 24-10-08 23:27

16 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1823020)
pai daca vrei ar trebui s-o faci tu, pentru ca sunt convins ca numai tu (fiind masina ta) ai avea suficienta rabdare sa migalesti treaba ca sa iasa totul super

Da stiu, insa eu nu prea stau bine cu rabdarea :) poate in viitor o sa am rabdare si am sa fac si asta :D

Astazi am montat eleronul de la Claus (ms mult fratica :) :X) , cu ajutorul lui POD (gracias ba cap de stiuca :P) ...si mi-am facut in seara asta masina de comando , parca e de camuflaj (ms Shuriken , data viitoare sa mergi singur :)) mi'as pla'n ele drumuri si senzatii tari pe drum forestier noaptea , plin de balti :) ) ...niste poze sa mai infloram topicul :D ..maine-i fac baita :P sper ;)

buddy_lexx 25-10-08 00:13

bn k nu se observa jegu de p ea!! off kkmash in drumurile "faine de mers cu 70" a lu shuri..senzatii tari din borta`n borta!
eleronu ..e oke arata bine :) d acu nu`ti mai iei zboru :))))

ps..oare sughitza shuri ??:))))

VaLeX 25-10-08 00:15

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1825479)
bn k nu se observa jegu de p ea!! off kkmash in drumurile "faine de mers cu 70" a lu shuri..senzatii tari din borta`n borta!
eleronu ..e oke arata bine :) d acu nu`ti mai iei zboru :))))

ps..oare sughitza shuri ??:))))

nu cred , ca el sughita doar la senzatii tari :lol: bun drum :D , am ramas impresionat abisal :)) ...insa na , vreau sincer sa-i vad reactia lu' taicamiu maine dim cand vede masina :lol: , nu stiu ce scuza sa caut ? :))

buddy_lexx 25-10-08 00:20

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1825483)
nu cred , ca el sughita doar la senzatii tari :lol: bun drum :D , am ramas impresionat abisal :)) ...insa na , vreau sincer sa-i vad reactia lu' taicamiu maine dim cand vede masina :lol: , nu stiu ce scuza sa caut ? :))

zii k te`a stropit unu cu un monster car care a calcat intr`o baltoaca :)))

VaLeX 25-10-08 00:25

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1825493)
zii k te`a stropit unu cu un monster car care a calcat intr`o baltoaca :)))

si`o sa ma intrebe ce-i ala "monster car" :))
lasa ca vad maine..poate nici nu observa :D

VaLeX 29-10-08 11:16

am rezolvat cu programarea la RAR dupa 2 ore si 180 de apeluri efectuate , pe 24 dec ora 13:30 :)
din pacate nu am putut sa-mi prelungesc numerele rosii momentan , pentru ca nu expirasera , insa vineri sper sa pot rezolva si chestia asta.

* mi-au venit niste idei in cap ce sa-i mai fac pe langa eleronu' lu Claus :) am sa vb cu ceva lume cand ajung acasa si sa vad ce pot rezolva :)
...in rest, totul ok ..3 zile in Iasi fara ea , cam ciudat , mi-e dor de o tura :( :lol:

VaLeX 30-10-08 23:09

9 Attachment(s)
dupa o baita :">

:arrow::arrow:

in luv' with her :X

buddy_lexx 30-10-08 23:31

ba da las k te torn eu k conduci masina fara numere valabile!!:)))

CocoT 28 01-11-08 21:23

Cat de dreapta poate fi masina asta!... :) Frumoasa!... Imi place eleronul!... Succes.

VaLeX 01-11-08 21:48

Quote:

Originally Posted by CocoT 28 (Post 1838571)
Cat de dreapta poate fi masina asta!... :) Frumoasa!... Imi place eleronul!... Succes.

ms de aprecieri :) Eleronul e "mana" lui Claus :D ...

VaLeX 09-11-08 16:39

ma gandesc de ceva timp , oare sa-i fac jantele albe ? :) astept pareri ..

sau ...alte idei ! :)

realmitza 09-11-08 18:03

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1838605)
ms de aprecieri :) Eleronul e "mana" lui Claus :D ...

cat ai dat pe eleronul ala e super mistho mai sti pe cineva care vinde eleron deasta?

podx 10-11-08 18:24

ma VaLeX chiar e frumoasa masina cu eleronu noroc de shefu tau care iti monteaza accesoriile ;) daca ii mai pui si geamuri fumuri e avion ;)

buddy_lexx 10-11-08 19:35

Quote:

Originally Posted by podx (Post 1855602)
ma VaLeX chiar e frumoasa masina cu eleronu noroc de shefu tau care iti monteaza accesoriile ;) daca ii mai pui si geamuri fumuri e avion ;)

nu`l mai starni...lasa`l sa treaca de rar.. de taxa..alea alea..:D

VaLeX 11-11-08 16:11

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by realmitza (Post 1853444)
cat ai dat pe eleronul ala e super mistho mai sti pe cineva care vinde eleron deasta?

200 de la un prieten :) carui ii raman indatorat mult pt treaba asta :) , nu mai stiu pe cineva care sa vanda..pare rau .
Quote:

Originally Posted by podx (Post 1855602)

Ms PODutz , fara instalatorul shef nu ar fi fost pe masina iar cu folia , deja am gasit de unde sa-mi iau , si ma ajunge si mai ieftin ...numai ca trebuie sa vb cu cineva sa mi-o monteze , probabil la Cartman am sa apelez :)
Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1855756)
nu`l mai starni...lasa`l sa treaca de rar.. de taxa..alea alea..:D

oricum dupa RAR ma bag serios in ea :) pana acu am facut unele chestii de estetica , dar dupa rar o sa vina schimbari serioase (sper) ...

ms inca odata baietilor din KATANA pt suport :X

ps. una doua poze pe la Iasi City

claus77 11-11-08 20:14

Da ce schimbari asa de serioase vrei sa-i faci frate...ce nu are?
P.S. Si mie imi place cum se aseaza eleronul ala...e foarte tare daca ai mai gasi si unul de ala superior de gsi s-ar putea sa vina si ala bine...mai vb ...hai pa!!!

VaLeX 11-11-08 20:57

Quote:

Originally Posted by claus77 (Post 1857918)
Da ce schimbari asa de serioase vrei sa-i faci frate...ce nu are?
P.S. Si mie imi place cum se aseaza eleronul ala...e foarte tare daca ai mai gasi si unul de ala superior de gsi s-ar putea sa vina si ala bine...mai vb ...hai pa!!!

da fratica , ar da bine un eleron de Gsi ...ce faci? :) mi`l dai pe al tau ? :D ..cand vin acasa trebuie sa trec pe la tine sa'ti dau un cadou (jumate probabil) si tu gandeste'te daca dai eleronul ala de Gsi :D

ce sa'i mai fac? :) am multe planuri , primul e prelungire de capota , poate shaved doors , dupa iarna ...clar alte jante , folie :) ...sunt multe , bani sa fie :)

astept un pm , cu decizia ta ... asupra eleronului :) :D

22VIN 12-11-08 21:35

decat folia aia nu merg mai bine niste arcuri sport?

buddy_lexx 12-11-08 22:09

ba ma bucur ca putem sa`ti fim de ajuto..plm la urma urmei suntem "prieteni" :))) masina asta o sa arate frumos in viitor... acuma va fi un upgrade la sunet ceea ce p mine ma bucura mult (prietenii stiu de ce!) .. si ...ce naiba ..doar tre sa ne pregatim de zapada nu ???:D:D:D::D:D:D:D

VaLeX 12-11-08 22:09

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1860317)
decat folia aia nu merg mai bine niste arcuri sport?

daca`mi gasesti arcuri sport cu 150ron , maine le iau :))

iau treburile incet cu incet ...

ps. tot ce fac eu la masina asta , fac din banii pe care-i economisesc, combinatiile pe care le mai fac , ai mei nu ma ajuta cu nimic (doar ca'mi dau bani de cheltuiala , bani pe care'i bag in masina , nu mai stiu de cand nu mi-am mai luat ceva pentru mine) , noroc de fratele meu care'mi mai scapa un ban acolo ..sa'mi mai fac ceva ..in rest bani de student ..nu muncesc , nu fur ..plm , mi-e si mie greu , crezi ca nu as face mult mai multe? ...da de unde bani frate? :) vine taxa acusi ..na , ma descurc cum pot ..

ps2. eu nu consider tuning ce fac eu , ci doar inbunatatiri (vizuale ,audio ) ...atat :)

VaLeX 12-11-08 22:12

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1860400)
ba ma bucur ca putem sa`ti fim de ajuto..plm la urma urmei suntem "prieteni" :))) masina asta o sa arate frumos in viitor... acuma va fi un upgrade la sunet ceea ce p mine ma bucura mult (prietenii stiu de ce!) .. si ...ce naiba ..doar tre sa ne pregatim de zapada nu ???:D:D:D::D:D:D:D

da da..vine iarna si tre sa ne distram , insa nu stiu cat am sa ma bag ...ca probabil cand vine prima ninsoare , vine si RAR'ul :) si nu vreau sa'o duc fara o roti p'acolo .

in legatura cu sunetul , chiar merita investitia , nu e cine stie ce , insa e un upgrade , fata de ce am acum. Sa trecem cu bine , sa'l vad pe Cezar acasa si o sa fie ok :)

ms de ajutor Copii de la gradinita KATANA :*

All times are GMT +2. The time now is 18:38.

- Copyright 2026 4Tuning