![]() |
re
2 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
...ma bag si eu in seama :D
|
succes cu ea :lol: foarte frumoasa
|
4 Attachment(s)
incerc si eu
+ celelalte lucrari i le`am aratat lu dadi pe messs ca imi era mai usor :D |
Re:
bv Golf frumoase lucrari sper sa intri... . 8) :D
|
nu intru
|
2 Attachment(s)
dadi a zis sa mai fac o masina...
am facut`o SUPRA |
foarte foarte tare, pacat ca ai lasat numaru sa se vada-n oglinda(invers) ..
in rest, prea tare, poate nu intri , ca ma ia capu .. |
Re:
Quote:
|
lasa-l pe golf, ai elev de-tzi copiaza ;)
|
mdea.... nu`mi palce ca te`asi uitat daor la greseli... ma rog daca tu decizi asta.... e ......
la spoileru ala nu mai am ce sa`i fac... sa`l... centrez mai bine de atat...doar sa`l schimb |
1 Attachment(s)
gata am terminat
|
3 Attachment(s)
:roll:
|
2 Attachment(s)
stu k nu intru dar...
|
dak esti constient k nu intrii dc o mai postezi si aici?k sa umplii pagini>?
|
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: viatza
aku sunt calm....incerc sa ma abtin.... :lol: :lol: :twisted: ce vrei mah...e treaba mea sa ma iau de toata lumea pe sectiunea asta)virtual tuning)....daca nu eu atunci cine? e o treaba nasoala dar nimeni nu o face :twisted: |
zicetzi defecte la a mea
shi ce ii tre pt ca sa pot intra in dt |
re
sunt bune lucrarile mie unu imi plac dar daca vrei ceva posteazale pe cele mai bune si pe cele care le mai ai sa vedem mai multe lucrari ;)
|
su ku mine kum ramane?
|
asa cum ai si zis tu insuti.....nu intri....deocamdata
|
15 Attachment(s)
Ok. Fiecare are gusturile lui! :wink: Mai sunt astea. si inca cateva nu asha bune!
|
frate zine shi mie shi la lyvvyu defecte shi ce trebuie facut pentru a intra in design team ... stie ca nu intra ,stiu ca nu intru .. dar zine ce sa reparam sa plusam pentru a intra ... ca vad ca acum bej e atractia principala shi noua nu ne mai zicetzi nimik :?
|
Re:
Quote:
|
cu cine te certi?bej nu e nici o atractie pe acii....a sarit luema sa comenteze asupra lui iar la voi nu?dupa cum ai observat nici nu prea se comenta pe aici....si in general...pe nici un topic de pe vt....rar se comenteaza.....iar cat despre ce trebuie sa faceti sa intrati in team...pai nu sunt eu in masura poate....oricum...sa va perfectionati..conteaza calitatea! :wink:
|
re
nu e bej atractia principala dar el sa prezentat cu mai multe lucrari si a zis ca mai are am cerut eu ca sa vad cum lucreaza omu ;) In Orice caz nu sunt eu ala care zice daca intra sau nu cineva in team asteptatil pe dadi si veti vedea singuri daca intrati in team sau nu ;)Lucrati clean ;)
|
Re: Propuneri!
1 Attachment(s)
Quote:
|
Destule, de calitate!
|
Quote:
Ce vrea sa insemne asta? Ca eu am luat masina lu ala? Crezi ca eu nu pot sa-mi fac una singura? Si ce zici "xxdadixx"? Intru sau nu? In design team? |
am zis doar ca mi se par asemanatoare.dar mam inselat am postat si nam avut timp sa editez.
|
2 Attachment(s)
O sa mai pun cateva ....
|
----------------------------------------------------- Ce naiba nu pot sterge posturi???
|
2 Attachment(s)
noah...ce zicetzi???intru???
|
tu vrei sa ma omori :?:
|
golfule a cam comiso oxide:)) bine rau pe golfu asta:))
|
e un golf 4 in constanta ...exact combinatia asta de culori ...gri metalizat jos ...negru sus ...si dunga portocalie intre ...e foc... aaa + jentzi negre .. are nr CT ... RTC ...
|
da shtiu...l-am vazut....il shtiu...da nu m-am luat dupa ala...mi-o venit pe moment ideea...
PS:ala are shi mashti negre la faruri... |
il stiu si eu, e de curand facut asa, am vazut alaltaieri ca e de vanzare.
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |
- Copyright 2026 4Tuning