![]() |
https://forum.4tuning.ro/viewtopic.ph...asc&highlight=
aici o sa mai copletati cate ceva din informatile necesare formarii unei pareri juste. |
Re:
Quote:
Eu aveam motor puternic el avea unul mic, dar ambitie mare, l-am depasit cca 180km/h am redus putin pt viraj si el a venit din spate mai tare derapand scapand motorul de sub control si mi-a secerat spatele. A lovit violentpt ca era viraj de stanga iar impactul cu mine l-a culcat pe dreapta cu tot cu motor. Eu eram un smecher fara echipament complet de protectie, m-am ars de gradul 3-4 pe portiuni mari prin polizare, alunecand pe asfalt, am scos bucati de asfalt topit de pe piele unele la peste o luna. A durut rau dar sunt bine si fara semne majore! Mici fisuri dar am fost pe picioare, m-am dus la garaj si cu masina apoi acasa singur, m-am ridicat singur... Dupa mi-am mai luat doua motoare pe unul cel mai tare din lume l-am vandut de curand Kawasaki ZX12R Ninja, 320 e viteza de croaziera nu maxima. :lol: Dar eu sunt modest si cumintel pe moto neavand veleitati de pilot de urse desi am fost curtat sa particip. Sa faca asta cine e mai bun, mie nu-mi place locul doi si acolo exista un loc 1 fata de care am mare respect Pascota Timisoara - Arad. |
Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU
Pana se face cald afara va pun cateva filmuletze de incazire.
Le gasiti aici: https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru/8400-sti-rc/page-18.html |
Incep sa vad ca forumul incepe sa fie mai atractiv, discutile mai la obiect.
Moderarea de aici incepe sa aiba alta forma, mult mai putina gargara. De altfel o multime de onanisti si-au facut grupul lor si ne-au lasat in pace cu vrajeala cripto-comunista de prost gust. Ma refer la cei care au fos umiliti aici din cauza caracterului lor meschin si a nepricepri lor la vorba, scoala lor comunisti-securista plina de intoxicari nu-si avea locul forum al pasionatilor. Spre deosebire de altii care viseaza aici se pot vedea multe realizari reale palpabile si pline de succes, asta fara sa ma refer la mine, priviti ambitia provocarilor reale de mai jos. Nu vreau sa par ingamfat sau rautacios, dar cine ma cunoste stie ca apreciez munca,pasiunea si corectitudinea, fiind chiar sovin cand e vorba de unele situatii speciale. Bucuria cea mai mare ar fi creerea unui pol de auto racing-tuning formator de opinie, care poate fi capabil sa discearna binele de rau. Vad pacalici care nu stiu sa mearga nici pe strada bine si se gandesc la circuit, oricum e un progres ca au realizat ca pentru ei moartea pe strada vine mai repede.Habar nu au sa castige pe 400m si vor mai mult, pe circuit :lol: :lol: :lol: . Uni nu-si permit trei curse consecutive cu un ambreiaj si vor circuit :lol: Am vazut cum se manifesta la unii un Audi de 450cp, sau o Supra de peste 500cp, care daca avea si 1001 tot prost mergea, macar acum au un lider mai bun ca ei insa o sa-i fac tandari imediat dupa linia de start marindu-mi avansul de la 0 la 400m in continuuuuu neresind sa se apropie nici in cele mai frumose vise ale lor sau indiferent ca au parcurs 400m sau 400km.:lol: |
bravo sebi.. asa.. fii rau in continuare.. sa stie lumea de frica.. ca oricum nu ai rival in romania.. da sa nu se mai bage toti****** in seama.. ca au masini cu sute de cai putere in fata carora nu ai sanse..
dupa parerea mea.. ai cea mai tare masina din romania.. si nu crd ca este doar parerea mea.. bravo sebi.. tine'o tot asa... apropo la cursa de la constanta participi??? |
Quote:
|
chiar daca nu sunt on topic si nu provoc pe nimeni vreau sa mi zic si eu parerea
dupa ce am vazut unul dintre filmuletele atasate pe langa faptul ca am ramas :shock: cred ca este departe de tot ce se intampla noi aceata masina , singurul care cred ca ar mai putea macar sa se apropie de aceasta masina(daca se poate numi asa) ar fi gemballa cayanne din bv care m a impresionat cu o plecare asemanator de fulminanta ...... dar cred ca nici el felicitari |
Quote:
Oricand cu placere ii voi sta la dispozitie insa uita ca ar avea vreo sansa un Cayenne de 575 cp cu greu a surclasat un Audi S3 cu soft de serie.;) Dar pentru spectacol sunt de acord cu astfel de intreceri chiar si cu handicap. Multumesc de incredere! |
Quote:
4500 biturbo - 700 cp zice omu acum ce sa cred ? |
700Cp, eu stiam de un Cayenne de 650Cp TechArt, care a fost pe Baneasa.
Apropo, Sebasitane ce a facut cu M5-ul negru, s-au dat de trei ori dar eram la start si nu stiu nimic(adica cine a acastigat)? Cred ca sunt in asentimentul tuturor, Sebastian are cea mai rapida masina pe 400m din Ro, ramane sa vedem confirmarea, dar la cat de bine pleaca Sebastian, e greu sa-l bata careva din Ro. parerea mea. |
Quote:
|
Cred ca vb de masini diferite, pentru ca la legalele de la baneasa, ultimele, a fost si un TechArt negru, nu stiu de ce masina vb tu din brasov dar nu te contrazic.
|
are 700 Nu E Asta Problema, Dar Tu Sti Cat Am Eu Si Cate Kg?
E Tare Masina, Dar Ai Incredere In Mine, Nu O Sa Pierzi Banii |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
la cum merge masina nu mai trebuie incredere e o certitudine ,deja stiut rezultatul tuturor confruntarilor :lol: mai ramane sa le vedem sa ne minunam :shock: |
Stiam masina ii stiu potentialul de asta sunt f linistit.
Oricum e cel mai rapid suv pe care-l stiu pentru moment. |
Seby.. nu mi'ai raspuns la intrebare... Participi la cursa de la Constanta?
|
Quote:
|
pai aia organizata de Legal Racing prin aprilie ..... de aia vorbeam....oricum stiu ca mai e mult pana atunci.. da am intrebat doar de curiozitate.. sau.. numai organizati nimic??
|
Quote:
eu sunt uimit si totodata trist de cand am aflat aceasta veste...dar asa se intampla daca te-ai saturat sa dea toata lumea in tine si sa te faca ca la usa cortului... |
Deci pana la urma Porsche-ul ala e TechArt nu? De cel din poze vorbeam.
|
Quote:
|
Ok merci. Nu stiu de unde auzisem ca e techart. Eram la start cand s-a dat cu acel M5 negru dar n-am apucat sa vad ce scria pe porsche, a plecat muult prea repede, hehehe.
Apropo ce a facut i-a dat bataita M5-ului, stiu ca s-au dat de 3 ori??? |
Quote:
|
sebi nu faci nici cursa de pe 30 aprilie ?
|
Scuze ca le-am amestecat. Am inteles acum, merci.
|
1 Attachment(s)
un Audi de peste 800cp.
|
Doamne ce bomba!!!!
ce-ai facut frate? ... :lol: :lol: :lol: |
Super tare Audi-ul.
|
Cu putin noroc...
Am incitat toata europa si multi vor sa vina in Romania. Poate reusim ceva adevarat topul topurilor in materie de Subaru. |
Putina publicitate facuta curselor din Romania nu strica, mai ales ca avem masini destul de puternice, si pline de surprize, raport la puterea economica a po****tiei tarii.
|
Quote:
|
Quote:
|
Super tare, ar fi super tare sa vedem si masini straine la legalele noastre. respect.
|
Quote:
Goana dupa glorie! |
Auzi dar cu nordicii aia nebuni ati incercat ceva. Sunt niste masini super tari la aia.
Eu am vazut pe la ei niste masini de drag, adica muscle car-ururi americane preparate special pentru 402m. |
poate sa inc3erce oricine eu nu am timp numai de asta, da sunt f buni
|
hai ma au mascat astia o masina fiti seriosi
|
Cu ce masini te-ai dat pana acum?
|
Quote:
Asa de curizitate poti sa afli ca m-am dat cu suficient de multe insa mie nu-mi place publicitatea de prost gust. https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru/8400-sti-rc.html Dupa ce ai citit aici o sa afli mai multe. Vrei sa ma provoci cu ceva? sau ... restul discutilor in alta parte ca se modereaza pe aici |
| All times are GMT +2. The time now is 05:20. |
- Copyright 2026 4Tuning