Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html)
-   -   Marele Premiu al Buzaului editia a V-a (https://forum.4tuning.ro/192-buzau/85971-marele-premiu-buzaului-editia.html)

Zyx 09-09-08 16:51

Re: Marele Premiu al Buzaului editia a V-a

[QUOTE=X-Ray-Eyes;1742183]Si stai chill ca nu am venit cu masina stock de am batut 330 alpina ...[QUOTE]

Ok... deci tu nu ai venit cu masina stock (lucru care mi se pare clar si normal) dar ceilalti ar fi trebuit sa vina? Sau cum, ca nu inteleg?! Tu, precum si ceilalti 99% din participanti nu ai completat cu datele din talon?! Pe bune acum... Care e problema ca la el s-a pretat altfel o resoftare?! Chiar nu inteleg care e problema ta? Nu ti-ai mai luat-o pana acum de la un diesel, este?! Sau nu asa de grav...

X-Ray-Eyes 09-09-08 18:07

[QUOTE=Zyx;1742208][QUOTE=X-Ray-Eyes;1742183]Si stai chill ca nu am venit cu masina stock de am batut 330 alpina ...
Quote:

Ok... deci tu nu ai venit cu masina stock (lucru care mi se pare clar si normal) dar ceilalti ar fi trebuit sa vina? Sau cum, ca nu inteleg?! Tu, precum si ceilalti 99% din participanti nu ai completat cu datele din talon?! Pe bune acum... Care e problema ca la el s-a pretat altfel o resoftare?! Chiar nu inteleg care e problema ta? Nu ti-ai mai luat-o pana acum de la un diesel, este?! Sau nu asa de grav...
Chiar crezi ca e vorba de diesel ? Si la tine ce inseamna Grav ? 3 masini ? :))
Problema e ca m-am mai dat cu 330d si i-am mancat ficatzii ... faptul ca el mi-a dat-o denota ca baiatu a facut mult mai multe modificari decat o simpla resoftare ceea ce mi-a dat de gandit ca nu ar fi 330 ... si in plus de asta elementele care nu au legatura cu 330 : evacuare de 335, bara de 335 , etc .
Nu inteleg EU care e problema ta de te tot ataci ... esti avocat ? Te-am intrebat mai sus .
Cu ocazia asta si cu postul asta am incheiat discutzia cu tine si pe tema asta .
O zi buna.

meme 09-09-08 19:14

ce imi place cand unii nu stiu sa piarda !

http://dan.insomniaracing.org/

draga x-ray-eyes - o masina nu e facuta doar din motor! cand bati un 330d si iei bataie de la un 330xd (a se vedea X-ul) inseamna ca nu stii sa pui intrebarile cum trebuie!

Felicitari Dan !!

Cipilica 09-09-08 21:34

FELICITARI M.A.C.S. , FELICITARI DRAGOS.
restul il stiti si voi, poate pe viitor ma voi putea alatura sa pot ajuta cu ceva
MULTA BAFTA IN CONTINUARE!

riv_gms 09-09-08 21:36

VB LUNGA...SARITI CU FILMULETELE DE LA CURSA SA VEDEM SI NOI PE CE DISCUTATI VOI

DragosT 09-09-08 21:46

N-ai "gogutzii" tai acolo? Ei iti pot creiona cel mai bine. Filme asteptam cu totii de la cine a facut. Eu o strang ce pot si voi face un dvd. Si poate chiar o sa-l distribuim gratuit la urmatorul eveniment.

riv_gms 09-09-08 21:48

"gogutzii" ph au povestit >>> sunt curios sa vad 5 masini in actiune ... ghinionul meu ... k nu am ajuns... "asta e carburatia"

felicitari din partea mea si la mai multe

nospherat 09-09-08 22:11

salutare ,am si eu niste poze/filme probabil le gasiti interesante

narko_rules 09-09-08 22:17

Quote:

Originally Posted by DragosT (Post 1742710)
N-ai "gogutzii" tai acolo? Ei iti pot creiona cel mai bine. Filme asteptam cu totii de la cine a facut. Eu o strang ce pot si voi face un dvd. Si poate chiar o sa-l distribuim gratuit la urmatorul eveniment.

dragos o sa bag eu toate filmarile de la finish cu toate masinile promit dar dupa ce imi inapoiaza cineva camera inapoi...scuze k ne-am dat cu 2 ursulete inainte de cursa...eu eram unul din ei:P

nospherat 09-09-08 22:18

ar mai fi...dar prea multe cu masina mea :D

kidu2006 09-09-08 23:36

Narko de 3 ani ne ameninti cu pozele si filmele alea..cine ti-a furat camera?da-l pe mana noastra:twisted:
Pe bune,au fost tot felul de subiecte pana acum,dar de poze si filme nu sa ocupat nimeni?
Dragos,ia masuri:twisted:

narko_rules 09-09-08 23:38

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1742951)
Narko de 3 ani ne ameninti cu pozele si filmele alea..cine ti-a furat camera?da-l pe mana noastra:twisted:
Pe bune,au fost tot felul de subiecte pana acum,dar de poze si filme nu sa ocupat nimeni?
Dragos,ia masuri:twisted:

frate camera mea este la un amic mi-a zis k le vrea urgent si k imi aduce camera inapoi....el a plecat la tara si camera mea e la elX(! oricum am promis si o sa vezi k ma tin de promisiune;)

giubau_v8 09-09-08 23:39

imi pare rau ca pe tot forumu se arunca aiurea cu vorbe... toata lumea se ia de organizare si de clase care dupa parerea mea sunt cele mai echilibrate asa ( ca lumea nu declara ce are sub capota ..asta e altceva...nu puteam sa verificam 100 de masini, pe fiecare in parte, asta ne-ar fi luat o zi intreaga si cam atat..)

la inscrieri , sambata nu se inghesuia nimeni la expo...cu toate ca cine a vrut a putut...duminica venisera toti pe capu meu si vorbeau de nu imi auzeam mintile....constant timp de 2 ore au fost cel putin 10 persoane care comentau diverse chestii...am rugat sa se faca un rand....sa mearga treaba mai repede..dar toti au preferat sa se inghesuie in jurul meu si sa se certe dupaia care a fost inainte si care nu...cu toate astea ..eu ala mai incet cum zicea un anumit individ...am reusit sa inscriu aproape 100 de masini...unele le inscrisese dragos....
multa lume nu avea cereri....am mai avut si noi...le-am epuizat imediat....cu toate ca au fost puse la dispozitie pe net cu mult timp inainte....asta iar a fost un subiect de discutie in jurul meu......s-a ajuns sa se vanda cererile pe acolo...:(

cu toate ca inscrierile se terminasera la ora 12 au venit cativa cu masini care cu adevarat aveau ceva de aratat( laf, wpp, subaru albastru...) si am mai stat jumate de ora cocosat peste masa aia...de dragul curselor :D

se tot vorbeste de publicul de la buzau....pana acum mousaios a organizat cateva curse, niciodata nu a omorat nimeni pe nimeni, a fost ceva in genul curselor din anii 80 :P ( vorba lui bpr, " hai fratilor ca se dau ei deoparte )...mai multa adrenalina as fi zis eu daca aveam cu ce sa particip....in fine

mie mi-a placut....daca nu s-ar lua in considerare publicul..care initial a fost tinut pe partea stanga...la 1.5-2 metri de asfalt, eu as zice ca a fost o reusita....ca si celelalte editii...mie imi place sa gandesc roz , sa zicem

o seara buna va doresc..si ne vedem la anu la mpbz 6 reloaded :D...

p.s. imi pare rau de wpp ca a picat din prima cu subaru, apreciez mult masina, mai nou si detinatorul care e un super om, oricum fata de ceilalti care au vazut subaru in fata si au tras pe dreapta ...el a mers inainte..bv

kidu2006 10-09-08 00:03

Tu erai tipul cret cu ochelari de la inscrieri?
Bai sa-mi dai restul la aia 500lei,crezi ca am uitat?:lol::lol::lol:

DragosT 10-09-08 00:05

Mai am eu sa dau un rest la cineva si o sa-i primeasca prin mandat postal. tu tot 20 de lei trebuia? (fara gluma)

kidu2006 10-09-08 00:28

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 1743070)
ba jigodie.. astea sunt poze facute de golfuletz numai ca tu i-ai sterss semnatura...

:)))))):)))))))):)))))))))

Dragos,eu am glumit ma..cand eram la inscriere,de la soare prea mult ma luase caterinca,ii dadusem lui giubau 100lei.mi-a dat restul.si ne-am luat cu vorba,si imi cerea actele iar..si zic.pai ce faci ma nu ti le-am dat odata?el cica..aaa..da..
si yo..pai si restu nu mi`l dai?da el panicat: ce rest ma?
io: pai ti-am dat 5mil.da-mi frate restu
si si-a dat seama ca glumeam:lol:

76BPR 10-09-08 00:31

grav rau CTL-U adica fara cuvinte

leonard 10-09-08 00:44

la fel de grav 01nsl:)

76BPR 10-09-08 00:59

01 nsl e urat...............glumeam ca doar e prietenul meu si nu se supara

U_TUNING 10-09-08 08:56

si ala cu sunny-ul :P

Zyx 10-09-08 10:11

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 1742338)
Problema e ca m-am mai dat cu 330d si i-am mancat ficatzii ... faptul ca el mi-a dat-o denota ca baiatu a facut mult mai multe modificari decat o simpla resoftare ceea ce mi-a dat de gandit ca nu ar fi 330 ... si in plus de asta elementele care nu au legatura cu 330 : evacuare de 335, bara de 335 , etc .

Acum, iar revin... masina ta poate arata ca un M3, iar a altora nu?! Frate, unii isi mai modifica masina! Mai pun o bara, mai pun un prag, la fel cum ai facut tu (sau la fel cum a facut cel de la care ai luat-o, nu stiu). Tu chiar nu intelegi ca bate M3-uri E46? De ce nu te-ar bate si pe tine?! Pe bune acum, poate acel 330d caruia i-ai mancat ficatii (lasand x-ul la o parte) avea 2 maine/picioare stangi, poate nu era resoftat, poate avea o problema. Ce naiba... Sper ca ai vazut link-ul de la Meme, ca sa intelegi ca nimeni nu a facut nici o manevra, ca nu prea ii/ne sta in fire...

Nu sunt avocatul nimanui, numai ca meritai (si vroiai, din cate am vazut) o explicatie cat de cat plauzibila - ca sa nu se auda vorbe. Vroiai sa iti cer voie sa pot spune ce vreau eu, ce dracu...?!

U_TUNING 10-09-08 11:11

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 1743536)
Acum, iar revin... masina ta poate arata ca un M3, iar a altora nu?! Frate, unii isi mai modifica masina! Mai pun o bara, mai pun un prag, la fel cum ai facut tu (sau la fel cum a facut cel de la care ai luat-o, nu stiu). Tu chiar nu intelegi ca bate M3-uri E46? De ce nu te-ar bate si pe tine?! Pe bune acum, poate acel 330d caruia i-ai mancat ficatii (lasand x-ul la o parte) avea 2 maine/picioare stangi, poate nu era resoftat, poate avea o problema. Ce naiba... Sper ca ai vazut link-ul de la Meme, ca sa intelegi ca nimeni a facut nici o manevra, ca nu ne prea sta in fire...

Nu sunt avocatul nimanui, numai ca meritai (si vroiai, din cate am vazut) o explicatie cat de cat plauzibila ca sa nu se auda vorbe. Vroiai sa iti cer voie sa pot spune ce vreau eu, ce dracu...?!

Bai mai taci :P :)

peter 10-09-08 13:57

dar eu nu inteleg de ce s-a dat o masina AWD cu una RWD....

shadowro 10-09-08 14:23

din acelasi motiv din care sunny s-a dat cu 350z cred. nu ?

negoitacata 10-09-08 15:14

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 1742183)
Ok ... inteleg ca esti avocatul lui ... data viitoare poate am sa vin cu ceva mai performant ptr grupa lui ca sa nu mai existe discutii ...
Si 231 cai poate are pe talon ... daca ii avea si pe strada era alta treaba .. nu as fi stat eu la 3 masini in spatele lui pe 400m ci el la un tir in spatele meu.
Masina trage f bine ... si e de apreciat ce a facut ... ca s-a multumit doar sa se dea la grupa mica e pb lui ...
Si stai chill ca nu am venit cu masina stock de am batut 330 alpina ...
Personal am vrut sa urc o grupa mai sus sa vad cum stau dar nu s-a putut ...

De ce faci atata haz de necaz......u te-ai dat cu 330xd si zici ca nu a fost corect.........dar cand te-ai dat cu pisica cu 2.3...........ti sa parut corect....Numa bine'.........nu vreau sa supar pe nimeni am spus doar adevarul;)

X-Ray-Eyes 10-09-08 16:18

Quote:

Originally Posted by negoitacata (Post 1744184)
De ce faci atata haz de necaz......u te-ai dat cu 330xd si zici ca nu a fost corect.........dar cand te-ai dat cu pisica cu 2.3...........ti sa parut corect....Numa bine'.........nu vreau sa supar pe nimeni am spus doar adevarul;)

Pisica de 2.3 am inteles ca e 2.5 iar 330 Alpina mi s-a spus ca e 328 ... deci ... hai sa nu mai lungim c@c@tu ... data viitoare va garantez ca am sa vin eu cu o masina pe care o sa o criticati voi ca nu trebuia incadrata la grupa b2 ...

DragosT 10-09-08 16:46

Ca sa nu mai iasa atatea discutii. Concurentii au avut 4 posibilitati:
1. Sa declarare ce e in talon
2. Sa declare daca au turbo/compresor/NO2/sau chiulasa schimbata
3. Sa declare puterea motorului in caz de "transplant"
4. Sa declare cat au ei dupa modificarile "interne" sa zicem, invizibile (gen soft, axe, fise, pompe, filtre etc.)

Daca imi spune si mie cum am fi putut verifica si apoi incadra pe baza celor constatate in cazul situatie de la punctul 4, ma declar prostul copiilor.
Ce faceam? Poll la fata locului? Cine il cunoaste pe x-ulescu? "100 de insi" raspunsul. Cat stiti voi ca are puterea la masina omul asta? 70 spuneau ca 300 de cp, 30 ca 250 de cp. Bun. Sa-l incadram cu cei 300 de cai putere. Nu ca n-ar fi de rasul curcilor asta, dar mergand mai departe,ce ne faceam cu un "necunoscut" venit de pe la mama naibi?
Concurentii declara din proprie vointa in cazul de la 4. Numiti gestul fair-play (nu ca restul nu ar fi din moment ce potrivit regulamentului este ok), numiti-l dorinta de a vedea cum sta cu masini apropiate de el (ca nu-l doare de cupe) Punct.

Daca toti ar fi declarat realul, documentul atasat pe cateva pagini in urma ar fi aratat altfel in marea lui parte. Altfel, priviti-l regulamentar si apoi spuneti daca acele diferente de putere (mergand pe premisa ca erau puteri reale) au fost atat de mari.

CZR 10-09-08 17:43

mai fratilor, sincer va zic,oriunde in lumea asta o masina este f rapida dak are raportul greutate/cp cat mai mic... si grupele astea anihileaza masini f usoare kre picau la grupe inferioare si radeau tot (r5 turbo )
acum,partea proasta este ca unele masini,cum e VYP-ul cu 330xd, au un motor kre se preteaza f bine la soft si masina a obtinut o impresionanta crestere de putere si cuplu
mai e o parte proasta,mai sunt fraieri ca mine,care au tot motorul forjat,axe cu came,turbine uriase care se invart doar peste 5000turatii, care au necesitat mari investitii in bani si timp
pai voi va luati masini sa picati in anumite grupe sau va luati masini sa le impingeti peste limite?asta ins tuning
dak vreti sa mergeti cu ele zi de zi, va anunt k si un soft poate fi periculos pt un motor turbo daca e facut la nu stiu ce tuner de bloc,asa ca nu va mai plangeti,racing is not 4 everyone

doru_mwe 10-09-08 20:12

domnule ZYX daca tu zici ca grupele de la buzau au fost corecte cum poti sa-mi zici tu mie ca o supernova de 75cp si 1000kg mai exact 950 este corect sa stea in grupa cu BMW de 231cp de 1700kg................?????????????ce zici?????

giubau_v8 10-09-08 20:21

Quote:

Originally Posted by doru_mwe (Post 1744887)
domnule ZYX daca tu zici ca grupele de la buzau au fost corecte cum poti sa-mi zici tu mie ca o supernova de 75cp si 1000kg mai exact 950 este corect sa stea in grupa cu BMW de 231cp de 1700kg................?????????????ce zici?????

si care a fost bmw-ul ala de 1700 kile si 231 cp?

doru_mwe 10-09-08 20:24

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 1744899)
si care a fost bmw-ul ala de 1700 kile si 231 cp?

in fine concluzia e clara organizare de ......radeau si caini si grupe de.........mai bine ami aduceam bicicleta si intram si yo la d2 ca doar na un om putere cu bicla de 15kg merge nu?:twisted:

giubau_v8 10-09-08 20:26

Quote:

Originally Posted by doru_mwe (Post 1744905)
in fine concluzia e clara organizare de ......radeau si caini si grupe de.........mai bine ami aduceam bicicleta si intram si yo la d2 ca doar na un om putere cu bicla de 15kg merge nu?:twisted:

nu tati..argumenteaza..ai zis ca s-a dat super nova de 75 cai si 950 kile cu bmw de 1700 si 231 cp? cand si unde s-au dat?....vorbesti aiurea si tu ca sa te afli in treaba nu?....da-te tu cu bicla cat vrei

daca n-aveti ce face acasa va sugerez sa va gasiti alta ocupatie nu sa vorbiti din auzite

X-Ray-Eyes 10-09-08 21:39

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 1744908)
nu tati..argumenteaza..ai zis ca s-a dat super nova de 75 cai si 950 kile cu bmw de 1700 si 231 cp? cand si unde s-au dat?....vorbesti aiurea si tu ca sa te afli in treaba nu?....da-te tu cu bicla cat vrei

daca n-aveti ce face acasa va sugerez sa va gasiti alta ocupatie nu sa vorbiti din auzite

Calibra Cu Tico ...

bluey 10-09-08 21:47

Vrei sa spui Calibra cu un motor de tico si 4 roti :D
Foarte tare tipul cu Tico.

P.S. vin cu bicicleta sau nu data viitoare??

daniwmk 10-09-08 23:01

mie mi-au placut foarte mult grupele
poate mai e de lucru pe ici colo dar fata de incadrarile trecute e un mare pas inainte
cei care comenteaza incadrarile ori nu au nici o treaba ori au masini stock ...

ps - tico nu e masina de venit la curse

Insanity 10-09-08 23:13

Clasa A1 a fost la oha frate... mi-a placut BMW-ul care a luat grupa :) A incercat omu' cu Golful rosu sa-l bata dar ce sa-i faci frate daca omu si-a bagat BMW-ul la grupa cu TICO... Aici nu mai e problema organizatorilor e vorba doar de aprecierile fiecaruia asupra masinii sale...
Imaginati-va o discutie acasa cu o cupa de invingator in mana:
-- am castigat!
--Bravo! cu cine te-ai intrecut???
-- Cu un Tico si o super nova
Omu' acolo isi incadreaza masina si grupele i-au permis sa se incadreze la grupa Tico si s-o si castige.Era greu sa reziste tentatiei :D

p0mpi 10-09-08 23:52

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 1744052)
din acelasi motiv din care sunny s-a dat cu 350z cred. nu ?

farte nici eu nustiu de ce m-am dat cu sunny, e si al 4x4.. etc etc

p0mpi 10-09-08 23:54

Quote:

Originally Posted by Insanity (Post 1745311)
Clasa A1 a fost la oha frate... mi-a placut BMW-ul care a luat grupa :) A incercat omu' cu Golful rosu sa-l bata dar ce sa-i faci frate daca omu si-a bagat BMW-ul la grupa cu TICO... Aici nu mai e problema organizatorilor e vorba doar de aprecierile fiecaruia asupra masinii sale...
Imaginati-va o discutie acasa cu o cupa de invingator in mana:
-- am castigat!
--Bravo! cu cine te-ai intrecut???
-- Cu un Tico si o super nova
Omu' acolo isi incadreaza masina si grupele i-au permis sa se incadreze la grupa Tico si s-o si castige.Era greu sa reziste tentatiei :D

faret a facut el grupele, el sa dus si sa inscris, plm, eu cu z-u am cazut grav cu subaru etc etc asta ce mai e, si nu am mai comentat .. asta e masina.. knd o sa am mai mutl o sa ma dau mai sus,, si am si declarat tot

Mustang 11-09-08 00:09

Quote:

Originally Posted by daniwmk (Post 1745274)
ps - tico nu e masina de venit la curse

Da' ce-are?
Draci pe el?

Ticoul poate bate si un Logan 1.4, o Dacia 1310 in 4 trepte, Matizuri, C1, Peugeot 107 si chiar alte masini cu puteri de maxim 75 de cai putere.

leonard 11-09-08 00:12

nici alea enumerate de tine mai sus...nu;s masini de venit la curse...sorry

All times are GMT +2. The time now is 06:17.

- Copyright 2026 4Tuning