![]() |
Gogule, era vorba de O (una bucata) poza/mesaj :lol:
|
Costele...alegeo tu pe care iti place :P
|
frumos foarte frumos ...
|
1 Attachment(s)
tot surprinsa din mers in masina,cu telu..padurea baneasa :arrow:
|
nu ca tu ar trebuii sa te faci fotografa nu alta .. :o
|
4 Attachment(s)
Aseara am fost .. .sa-l cautam pe moshu ..
L-am cautat vreo 4 minute si l-am gasit ... plm , era intr-o solentza de la OMNIASIG si nu glumesc. .. dupa care l-am luat si am mers in Tan Tan , si-am baut pana ... n-am mai putut , la propriu .. anyway , in ... ameteala mea , consider ca am reusit .. ( bulan , clar ! ) sa fac niste poze tari , cel putin mie .. imi plac .. --- Sefu .. golfuletz .. te dadeai smecher in efecte .. ca prindeai ursii cu blur si etc .. si ziceam ca nu ne zici cum se fac ... ? ce zici ? asa se face sau nu ? |
1 Attachment(s)
SI ACUM >>>>> UNA FOOOOOOOOARTE ARTISTICA ...
SPEEDER \"LA FANTANA\" ... OAMENII incercau sa-i toarne whiskey prin strungareatza ... :)) efectu .... o poza super artistica .. uitati-va ce culori superbe are whiskey`ul dp mana lui toba :lol: :lol: :lol: :lol: |
forumu asta deja e forumul alcoolicilor anonimi :wink:
|
ma tu te-ai bosorogit ?
|
ma bucur sa vad acest topic, sunt cateva poze chiar foarte bune, cand revin am sa pun si eu cateva.... :?
|
Re:
Quote:
nush unde ai disparut in noapte knd era sa plecam... eeeeh... stii k vreau pozele :D dar probabil knd vei fi treaz :lol: |
4 Attachment(s)
Cateva poze pe care le-am facut azi. Astept pareri.
ps: daca e vreunu care le vrea full size ... pm sau ym |
5 Attachment(s)
cateva fotografii, trebe sa relatez ca nu sunt \"photoshopate\" pentru mine photoshopul e o chestie iar fotografia alta chestie deci sunt 2 lucruri diferite nu exista poze modificate.
|
7 Attachment(s)
part 2 mai pica 4tuningu sau netu meu de aia nu ma risc la 9 poze deodata ca numa ma trezesc ca \"the page cannot be displayed\"
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Piry, tata, tot respectul meu !
PS: vedeta masina lu' sandrei :lol: |
8 Attachment(s)
8)
|
nu dar e o masina care merita fotografiata plus ca ma inteleg bine cu el si plus ca mo rugat, nu fac fotografi la orice masina care...nu are ce sa arate, alui ii sexi :P
|
1 Attachment(s)
..
|
scuza-ma ca intervin da ce e asa artistic la poza asta?
|
Re:
Quote:
asta o numesti u artistica ? :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
FOTO
1 Attachment(s)
fire!burn baby burn!
|
Foto
1 Attachment(s)
inca una
|
foto
1 Attachment(s)
incerc sa ma supun regulii de doar o foto pe post.nu incerc sa-mi maresc nr de posturi
|
foto
1 Attachment(s)
inca una
|
foto
3 Attachment(s)
mai am inca 3 sau 4 de postat ,dupe aia scapati de je
|
foto
2 Attachment(s)
ultimele 2 si gata :D
|
daca ai poza din piatra craiului si la o dimensiune mai mare te rog eu muuult de tot sa o pui sau sa-mi dai un privat.sunt toate super dar aia e cea mai cea.....
|
gabriele :lol:
aia cu piatra craiului nu este reala :D cum ai facut-o tu ? |
foto
1 Attachment(s)
cum adica?nu-i reala?
uite si o a doua!tot piatra craiului |
foto!
4 Attachment(s)
ce te face sa crezi ca nu ar fi reala?incearca un f 828 combinat cu o serie de filtre(UV,neutral contrast)un blitz hvl-f32x,un bliz slave de la metz,trepied si lista continua!singurul inconvenient la momentul respectiv a fost ca nu aveam suficienta memorie disponibila pt aparatul foto(un memory stick de 256)dar acu situatia s-a schimbat(compact flash de 2 giga)
iaca ca mai pun niste poze! |
ps:ma ocup de fotografie din 1987!tu de cind te ocupi de foto?
|
sunt frumoase si celelalte gabi dar uite si acuma la fel
piatra craiului 2 mie nu mi se pare reala ...sau cel putin pare a fi veche.... nu stiu de ce dar nu pare :roll: eu privesc in ansamblu ...si ma uit cel mai mult la cum iese de ex cerul in departare ...se pierde ceva din imagine .... :wink: sincer eu asa vad ....eu in 87 eram o mica rama .... :lol: |
2 Attachment(s)
:arrow:
|
Re:
Quote:
uita-te la imaginea intitulata flori de cimp.nu tise pare (si chiar asa e )ca fundalu e neclar?asta se face din focus si apertura :!: |
RoSonic esti maestru!
|
dascalu gabriel , pe romaneste o zic ..
te-ai pishat pe noi ... cu toate pozele noastre s-a terminat . esti zeu frate .. mult prea tari pozele |
da...sunt misto dar nu mi se par senzationale pentru 18 ani de fotografie imediat 19
asta-mi place mult https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=72009 |
| All times are GMT +2. The time now is 15:59. |
- Copyright 2026 4Tuning