Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Toyota Supra vs. oricine peste 500 cp (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/85523-toyota-supra-vs-oricine-500-cp.html)

vcsomin 02-04-09 20:51

Re: Toyota Supra vs. oricine peste 500 cp

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 2206926)
Am vazut ceva filmulete cu bestia ta...dementiala.Respect!
https://www.youtube.com/watch?v=yRu11...eature=related asta asa ca sa puteti face o comparatie...asa ca ganditi-va bine inainte sa va hazardati in a face provocari.

Masinuta e dementiala, mai ales sunetul, dar pe 400m, cu start de pe loc, are mari probleme de motricitate, din ce am vazut, la drag pe youtube.

cEaska 02-04-09 21:13

Quote:

Originally Posted by vcsomin (Post 2207066)
Masinuta e dementiala, mai ales sunetul, dar pe 400m, cu start de pe loc, are mari probleme de motricitate, din ce am vazut, la drag pe youtube.

cred ca glumesti https://www.youtube.com/watch?v=4wTEZ0gX1hE

vcsomin 02-04-09 21:15

Quote:

Originally Posted by cEaska (Post 2207141)

Nu stiu unde ai vazut tu in RO, VHT pe drum, :D . Deviem de la subiect.

cEaska 02-04-09 21:18

daca te uiti bine la postul tau anterior scriai ca are probleme la drag... acum ce conteaza ca e in ro, vht whatever...

Trebuie acum sa ii cerem scuze lui virgil pentru offtopic

76BPR 02-04-09 23:39

Quote:

Originally Posted by DZ1 (Post 2206810)
Fiind ambele masini cu tractiune spate cred ca nu este nici o problema sa o facem din mers sa nu le rupem....distanta nu conteaza.
Ma adaptez oricum la cerinte.

el e proprietarul bmv-ului care ti-am povestit eu pe mes.

si nu in ultimul rand va mai iesi o masina tot cu cai multi care si el te asteapta

asa ca va fi nebunie curata la vara

gollum_ 03-04-09 01:05

Quote:

Originally Posted by DZ1 (Post 2206798)
Am inteles, suna bine.
Daca nu vrei sa faci publice datele trimite-mi pe pm.
Eu am totul schimbat la masina, nu stiu unde sa incep si sa ma opresc.
Motor 3,3L,Turbo GT42R preparat,Admisie unicat in lume de la un M3:))
Diferentialul schimbat cu unul de la HKS,racire cu Metanol....Electronica de la AEM....multe altele....putere masurata peste 800Cp acum 2 ani, la ora actuala ceva mai mult.

Am trimis PM.

G.

DZ1 03-04-09 07:41

Quote:

Originally Posted by 76BPR (Post 2207671)
el e proprietarul bmv-ului care ti-am povestit eu pe mes.

si nu in ultimul rand va mai iesi o masina tot cu cai multi care si el te asteapta

asa ca va fi nebunie curata la vara

Asa spune:))
Atunci baiatul e de treaba.......iar modificarile sunt pe masura.
Daca programarea este facuta cum trebuie si ai grija de masina aunci esti un adversar pe masura, sunt sigur de asta.
Esti curajos cu Turbo care l-ai luat dar se merita:))))
Nu o sa iti mai ia nimeni zambetul dupa fata la accelerare:)))

Bytzu 03-04-09 09:54

vedeti ca se mai pregatesc ceva masinute...bmw, vw...

gollum_ 03-04-09 12:58

Quote:

Originally Posted by DZ1 (Post 2208002)
Asa spune:))
Atunci baiatul e de treaba.......iar modificarile sunt pe masura.
Daca programarea este facuta cum trebuie si ai grija de masina aunci esti un adversar pe masura, sunt sigur de asta.
Esti curajos cu Turbo care l-ai luat dar se merita:))))
Nu o sa iti mai ia nimeni zambetul dupa fata la accelerare:)))

Multumesc,
Ramane sa termin masina paan ajungi tu.
G.

DZ1 03-04-09 18:31

Trimite-ti si voi numerele de tel pe PM, de miercuri sunt in Romania pana duminica, din pacate fara supra:(
Poate ne vedem la un pahar de vorba.

DZ1 13-04-09 14:52

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 2208726)
Multumesc,
Ramane sa termin masina paan ajungi tu.
G.

Am vazut masina cu ochii mei si pot spune fara modestie ca este cea mai profesionista modificare din Romania care am vazut-o eu la ora actuala!!!!!!
Stiind ce iti trebuie sa modifici o masina la nivelul tau iti garantez ca daca iti deschizi o firma de Tuning in scurt timp depasesti piata din Romania,care majoritatea nu fac decat sa monteze piese de la alte firme....
Mi-a facut placere sa te cunosc si sunt sigur ca voi avea un adversar pe masura cu tractiune spate.

gollum_ 14-04-09 00:16

Quote:

Originally Posted by DZ1 (Post 2234018)
Am vazut masina cu ochii mei si pot spune fara modestie ca este cea mai profesionista modificare din Romania care am vazut-o eu la ora actuala!!!!!!
Stiind ce iti trebuie sa modifici o masina la nivelul tau iti garantez ca daca iti deschizi o firma de Tuning in scurt timp depasesti piata din Romania,care majoritatea nu fac decat sa monteze piese de la alte firme....
Mi-a facut placere sa te cunosc si sunt sigur ca voi avea un adversar pe masura cu tractiune spate.

Multumesc pentru aceste calde aprecieri. Sper ca masina sa fie gata in momentul in care ajungi in RO cu Supra. I-mi doresc ca acest proiect sa ridice stacheta modificarilor de performata. Ramane de vazut:D

BiriV 14-04-09 15:46

Off-topic (sau poate nu): Poate ne spuneti si noua exact despre ce masina este vorba (cea a lui gollum), ca altfel banuiesc ca ati fi vb pe privat :).

gollum_ 14-04-09 15:54

Nu este vorba de Opelul Vectra. Este vorba despre un proiect dezvoltat pe platforma BMW - punte spate. :-)

BiriV 14-04-09 15:59

De atata lucru m-am prins si eu ... :) Ma gandeam la detalii 'picante' ... :) De unde s-a plecat, unde s-a ajuns ... chestii dastea (se poate si PM) :).

gollum_ 14-04-09 16:05

Baza de plecare este un M5 6 in linie pe E34. Finalul este Secret pt. forum pana la finalizare. Sunt discuti inutile pe langa. Sper ca legea strazi si a curselor legale de 400 m sa-si spuna punctul de vedere legat de proiect.

BiriV 14-04-09 16:15

Mult succes in acest caz, de abia astept sa o vad la treaba. Stiind ce ai facut din OPC, ma astept sa nu fie nimic mai prejos in profesionalismul modificarilor. Si tinand cont ca baza este mult mai sus, imi cam imaginez ce iese :).

georgerg 14-04-09 19:04

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 2237905)
Baza de plecare este un M5 6 in linie pe E34. Finalul este Secret pt. forum pana la finalizare. Sunt discuti inutile pe langa. Sper ca legea strazi si a curselor legale de 400 m sa-si spuna punctul de vedere legat de proiect.

era cumva cel negru de langa standul skn/mbm?

sTAILLL 14-04-09 19:07

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2238519)

nu este vorba despre masina aceea

gollum_ 14-04-09 19:07

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2238519)

Nu este vorba de un total alt proiect. Nu are nici o legatura cu masina facuta de Mbm. Virgil - Dz1 a vazut masina in garaj la mine unde se lucreaza la ea.

vcsomin 14-04-09 20:32

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 2237905)

Spor la lucru, dar o sa fie foarte greu cu multi cai si o singura punte motoare. :sad:

yoda 14-04-09 20:39

Quote:

Originally Posted by vcsomin (Post 2238819)
Spor la lucru, dar o sa fie foarte greu cu multi cai si o singura punte motoare. :sad:

nimic mai gresit ! ;)

vcsomin 14-04-09 20:41

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 2238850)
nimic mai gresit ! ;)

Vezi experiente anterioare, concrete in RO. De acord ca in conditii ideale, propulsia, e in avantaj. Dar RO <> Ideal IMHO

76BPR 14-04-09 20:44

eu unul stiu proiectul de cand sa inceput sa se lucreze la masina.
cu siguranta nu sa mai lucrat in romania nicio masina la acest nivel.uni zic ....stai domne so vedem mergand pe strada si dupa sa vorbim.dar avand im vedere ca VECTRA OPC e singura din lume modificata la 420 cp de la 260 si omu merge zi de zi cu ea nu are cum sa nu mearga si bmv-ul.

blazeyblaze 14-04-09 20:44

eu zic sa stai linistit si sa astepti
s-ar putea sa impresioneze cam mult masina aia :)

cEaska 14-04-09 22:18

we`ll just have to wait and see ;)

mab24v 15-04-09 22:32

asa cum a spus si virgil, nu are nici o legatura cu "experientze" sau modificari facute pana acum in RO

gollum_ 15-04-09 23:06

Multumesc,
Sper sa iasa asa cum i-mi doresc eu. :D
Asa preventiv doresc sa multumesc celor care m-au ajutat si sprijinit pana acum.

blazeyblaze 16-04-09 03:28

tu sa ma dai pe mine cu masina aia ca visez la proiectul asta de multa vreme :D

DZ1 16-04-09 07:59

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 2242464)
Multumesc,
Sper sa iasa asa cum i-mi doresc eu. :D
Asa preventiv doresc sa multumesc celor care m-au ajutat si sprijinit pana acum.

Cu mici probleme o sa iasa cum iti doresti, o cursa cu o masina ca a ta mi-am dorit de ani de zile, se pare ca anul asta mi se indeplindesc visele:))

gollum_ 18-04-09 16:50

Quote:

Originally Posted by DZ1 (Post 2242929)
Cu mici probleme o sa iasa cum iti doresti, o cursa cu o masina ca a ta mi-am dorit de ani de zile, se pare ca anul asta mi se indeplindesc visele:))

:D Am Vesti noi - vibrocheul este pe drum asa ca sper ca in max 45-60 zile sa termin proiectul:D Ce face Supra ? sper ca abia asteapta :twisted:

DZ1 19-04-09 13:57

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 2248463)
:D Am Vesti noi - vibrocheul este pe drum asa ca sper ca in max 45-60 zile sa termin proiectul:D Ce face Supra ? sper ca abia asteapta :twisted:

Supra iese azi la plimbare, se plictiseste:))
Cum ai gata masina spune si sigur ne vedem repede, dar sa nu te superi daca pierzi:))

negoitacata 19-04-09 15:04

Quote:

Originally Posted by DZ1 (Post 2249907)
Cum ai gata masina spune si sigur ne vedem repede, dar sa nu te superi daca pierzi:))

Ce rau esti:D:D:D:D>.......paste fericit;)

gollum_ 19-04-09 19:25

Quote:

Originally Posted by DZ1 (Post 2249907)

;) Personal sunt onorat de aceasta viitoare comparatie. Chiar daca pierd sunt onorat pentru ca stiu cata munca, timp si calitate in modificari are competitorul meu:D ......... sa nu mai zic de Hp range :!:

DZ1 20-04-09 07:52

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 2250313)
;) Personal sunt onorat de aceasta viitoare comparatie. Chiar daca pierd sunt onorat pentru ca stiu cata munca, timp si calitate in modificari are competitorul meu:D ......... sa nu mai zic de Hp range :!:

Nu exista pierzator in asa ceva, numai comparatii....ma bucur oricum ca faci ceea ce faci.
O sa fim pe aproape zic eu, nu stiu cine o sa fie in fata dar sper ca eu:))
Comparam un M5 cu o Supra......de fapt mai am voie sa zic ca e M5???
La modificarile facute numai farurile cred ca le mai ai originale:)))

Rebel_Boy 20-04-09 13:45

Scuzati pt offtopic dar am si eu o mica intrebare... Virgil ai "circulat" cu Supra aseara (duminica seara) pe autostrada Buc - Pitesti ? ... intreb pt k mergeam si eu k omu pe autostrada cu mult mai mult decat viteza maxima admisa si ceva mai tare ca mine a trecut o Supra neagra cu numere straine (dar nam mai apucat sa vad ce numere erau :lol:)

Numai` bine !!!!

bobby_gsi2 20-04-09 14:18

Posibil sa fi fost supra neagra din pitesti. Are numere de japonia parca si e a unui baiat care nu are cetatenie "de-a noastra". Stai linistit.....e aspirata :)

DZ1 20-04-09 15:01

Quote:

Originally Posted by Rebel_Boy (Post 2251635)
Scuzati pt offtopic dar am si eu o mica intrebare... Virgil ai "circulat" cu Supra aseara (duminica seara) pe autostrada Buc - Pitesti ? ... intreb pt k mergeam si eu k omu pe autostrada cu mult mai mult decat viteza maxima admisa si ceva mai tare ca mine a trecut o Supra neagra cu numere straine (dar nam mai apucat sa vad ce numere erau :lol:)

Numai` bine !!!!

Nu, nu am fost eu, Supra mea a fost ieri pe autostrada, dar in Germania, in Romania mai e un pic pana ajunge.In functie de timp vreau sa ajung pana in septembrie.

dragos1989 20-04-09 22:32

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Rebel_Boy (Post 2251635)

Numai` bine !!!!

Pe asta cred ca ai vazut-o :D Sorry de off...Domnul Virgil,cred ca foarte multi pasionati din RO si posesori de masini tari ar fi foarte fericiti sa vada masina in actiune...cine stie...poate chiar la o etapa legala :D Succes in continuare,la cat mai multi cai salbatici!

gollum_ 23-04-09 20:43

Virgil am gasit intamplator asta pe net.
https://www.youtube.com/watch?v=ABTRXWcttLc
Probabil ca o sti. Mama mama ce plecare .... mortala ? Ce sti de ea cutie automata ? Sper ca asa va pleca si a ta:D deja i-mi fac ceva griji :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 02:25.

- Copyright 2026 4Tuning