![]() |
Re: DB 16 OZN
2 Attachment(s)
..............................
|
dc nu ai mai pus carbu'/???l-ai pus? nu m-am uitat foarte atent pe aici dar paremise ca nu l-ai mai pus dc ai renuntat la el???
|
lateste jantele alea ca este pacat de ele sa le tii asa ;)
|
nu l-am montat ca poate pun unul dupa un rechin 1.6 cu monocorp si are camera mai mare ca ambele de la dublu corp,vad eu ce fac si jantele poate o sa le schimb cu unele cu super balon dar oricum caut distantiere de 6,5 cm dar nu cred ca gasesc pe cineva sa faca.
|
si la distantiere ce prezoane pui!?
crezi ca o sa iti incapa cu ce aripi ai tu acum pe masina!? |
Quote:
|
Quote:
daca te fortezi un pic castigi 1 cm de roata si prezonu lasa-l ca iti ajunge juma de piulita stransa :d le verifici mai des :crazy: |
lateste jantele ca dau nasol astea!
|
la ce iti trebuie distantiere ?? mai bine faci flanse si treci pe 4 ca tot riscu ala e :))))
|
4 Attachment(s)
sari cu banu nene flanse si jenti intoarse fii istetz i-auz ce zice lumea ,
si daca doreste domnisoru facem tot tacamu;) (dar sa nu te gandesti la prostii) |
si pt cine nu observa...cauciucul din poza 2 e chiar de curse(si are si pereche)!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
cam asta am facut eu cu prezoane mai lungi si cu seibi....cateva nu multe! am si mers asa cateva zile! faza asta am facut-o la vulcanizare ca doar nu stateam sa urc si sa cobor masina cu cricu de dacie! :D |
si tie iti place cum se vede ? fai o poza mai din spate sa vezi , zici ca e "handicapata" e destul de mare distanta intre roti la dacie mai bine pui ceva mai lat ca asa arata ridicol
|
Quote:
si apropo nu poti sa faci ceva s aplaca la toti!important e sa fie util si facut cu cap! |
alooo copiii eu am zis de distantiere si voi ziceti de saibe.....
|
si saibele se pot folosi ca distantiere :)))) numa ca ti'o ia roata inainte la o frana de mana :))))
|
si nu e periculoasa treaba asta cu saibele?adica nu mai are aceiasi rezistenta, janta nu mai sta lipita de tambur si forteaza pe prezoane si posibil sa se reteze prezoanele(are si multe):D.te trezesti ca te intrece roata intr'o curba mai stransa:lol:
|
eu in locu vostru as ramane la seibi
|
Quote:
|
dar creste riscu de a rupe prezonul de la roata.nu incercati folositi distantiere bune sau jante late.
|
20 Attachment(s)
poze noi cu ozn-ul.
|
cine are o bara de fata normala din 3 segmente?
|
Nu inteleg de ce ai schimbat tu jantele, ca arata mai fain cu cele care erau inainte
|
mie imi plac mai mult astea.
|
Uite mai la Oznica ce poze a scos iara.Imi plac:D.Am vazut ca ai avut probleme cu topirea plasticului la filtru de aer:rolleyes2?pune o placa intre filtru si galerie ca sa nu mai atace caldura.E frumos eleronul puse in spate la parbriz, e sportiv look-ul;).Nu sunt prea scoase tevile de la toba prea in exterior?e doar o parere;cred ca ar sta mai bine un pic mai inauntru.:idea:
|
BTL-ule tobele adica mufele de evacuale poate o sa le bag un pic,dar mie imi plac iesite asa de mult arata si mai super cand merg fara bara spate ,atunci ies cam 40 cm in afara masinii.:D
|
cine imi da si mie niste detalii despre o dacie din bucuresti B .. FZJ , dacia e alba si acum e in paragina ,are botul de gordini ,clante acoperite pe spate si jante pe 4 prezoane ,cine stie ceva de ea, sa imi ofere ceva imformatii dar concludente nu aberatii.
|
O gasesti pe forumuri. Trimite un PM proprietarului.
|
nu ii mai pui fete la usi?vine urat fara ele...
|
zi`mi ce vrei sa stii despre FZJ :P....vrei sa o cumperi? :P
|
rectific:)):lol:FZJ`u s-a vandut intre timp :))...deci nu mai ai ce sa stii nici despre aia:P...
|
presimt ca tu ai fost proprietarul?nu?
vroiam doar date despre ea, nu aberatii!!!!!!! |
nu am fost eu proprietarul, il cunosc pe fostul proprietar si pe actualul
ce detalii vroiai despre ea? avea tamburi de r18,jantele pe 4 prezoane doar pe spate..si ...atat :).....nu avea nimic special...motor 1.3, cv 4 trepte, fara bari....si putin lasata pe fata....caroseria nu era intr-o stare foarte buna, de aceea nici nu s-a mai circulat cu ea :) sper ca nu sunt aberatii:lol: |
da mersi mult pt imf.am obsv ca era intr-o stare jalcica acum 3 zile cand am vazut masina ,pacat.
|
asta este, sunt multe in starea aia care inca circula :|....
ce ai mai facut la masina? |
mai nimic,urmeaza bara fata stock din 3 bucati si barele antiruliu mai groase sau dublate.
|
sa imi arati si mie cum o sa prinzi 2 pe spate! ;)
|
scrie in alt topic pe-aici pe undeva.
|
corect.SGM-UL stie......
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning