![]() |
Re: Ce motoare aveti?
4 Attachment(s)
Salut!eu am un beta Eikon 150 an fab 2002 28 cp inca nu e terminat acuma asa arata
|
3 Attachment(s)
Ij de 3jumate din '91 (choperit), Kawa GPZ 400 (spidushca), Gilera 600R (de endureala)
|
10 Attachment(s)
Eu am un Malaguti Phantom F12...l-am cumparat in vara anului 2007,cand l-am cumparat era negru(culoarea originala),dar avea cateva zgarieturi:xsi mie nici nu mai placut negru...dupa ce l-am cumparat am circulat cam vreo 5 zile,dupa care a inceput munca...l-am desfacut totul inafara de motor care mergea si merge foarte bine.L-am vopsit intr-un portocaliu perlat cu galben(asemanator cu proticaliu Lamborghini),i-am facut o ploapa din fibra peste lupe la ProStreet-tuninug Baia Mare...Am facut o prostie ca am pus prea mult alb pe el(dar eu am vrut s-a fie in 2 culori);)
Pun si cateva poze(scuzati claritatea unele sunt facute cu tel.);););)... |
Am vazut motocicleta in revista !
Foarte tare ! Tot respectul ! |
11 Attachment(s)
Peugeot Squab ....Vine sezonuuuuu:drunk: doamne ajuta :peace:
|
cel mai tare motor pe care l-am condus vreodata si nu o sa mai schimb marca doar o sa mai adaug cindva in curind un harley.
https://forum.4tuning.ro/564-motocicleta-mea/68655-my-moto-buell-xb9sx-citycross.html |
2 Attachment(s)
un gsx r de 600 srad, lui gixerica al meu ii place sa se plimbe si eu tre sa ma conformez:)
|
1 Attachment(s)
ceva la gramada:
ducati st3, triumph sprint st, kawa zephyr, yamaha virago cam atit. Attachment 507668 :rolleyes2 |
1 Attachment(s)
a mea...a mea...a mea....
|
1 Attachment(s)
Gsx-r 600 Srad
|
GILERA(PIAGGIO) Typhoon <<Tuning>>
5 Attachment(s)
GILERA(PIAGGIO) Typhoon <<Tuning>>
|
6 Attachment(s)
Si ale mele.
-Honda CBR125R 2005 -Aprilia Rs125 Spain`s No1 2007 |
1 Attachment(s)
Mi-am luat si eu o honda nsr 125..si ma gandeam ca i-as schimba culoarea ca mai are cateva zgarieturi ..as vrea nijte pareri daca se poate ce culori sa ii fac???:D
|
Primul meu scuter a fost malaguti centro, pe care inca il mai am, dar am avut si multe altele de-a lungul timpului.
Conduc scuter de la 14 ani, acum am 19 :D Am mai avut mopad ( din ala cu pedale ), mbk booster, aprlia scarabeo ( foarte putin timp, in jur de 2 saptamani ), gilera ( un model foarte vechi, avea peste 10 ani saracul ), si malaguti centro care a fost primul, si inca il am :D Sper sa revin in curand si cu niste poze, in afara de gilera cred ca am poze cu toate :) Numai bine :P |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Malaguti F12 Phantom
|
1 Attachment(s)
sper sa nu fie prea mare poza
|
Model:Piaggio nrg
Capacitate:49,6 cc Viteza:90km/h max. Greutate:99 Kg |
4 Attachment(s)
Suzuki Addres 50 :P 5,2 CP viteza max 80 km/h
|
3 Attachment(s)
Gilera Runner 2004
|
|
Poze cu noi şi jucărelele noastre :D
2 Attachment(s)
Me :chuckel:
|
Re: Poze cu noi şi jucărelele noastre :D
2 Attachment(s)
my moto
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
7 Attachment(s)
Gata , ultimul set pe anul ăsta :D Am băgat jucărica la hibernat că e prea frig şi nu vreau să răcească :lol: Poze noi cānd dă căldura , promit 8)
- rs-dey , păcat că al tău e de 50 ...:???: cum merge cu roţile alea aşa subţiri că nu vreau să-mi imaginez cum rezistă la gropi :???: īn fine , cred că deabia aştepţi să mai creşti :p |
2 Attachment(s)
mda,problema e alta,l'am vandut din Mai,dar m'am atasat atat de mult de el incat nu pot sa il uit.
Si nah!! in legatura cu rotile,cea de fata este subtire,cea de spate nu e asa de subtire,fata de alte rs'uri,cel putin cele sub 98 sunt mult mai subtiri. Poate vine Mosu' cu alt Rs,ma multumesc si cu 50 decat cu scuter(bicicleta). Am pus doua poze,sa facem o comparatie. Oricum nu se compara cu cele de 125... La 14 ani jumate,cand mi'am luat eu rs'u,altii poate nu aveau nici scuter.(nu vreau sa sune a lauda) |
3 Attachment(s)
Am zis că aştept pānă dă căldura dar nu m-am putut abţine aşa că am ieşit la poze acum cāteva zile īnainte să ningă iar :lol:
Nu mai e nimeni cu poze :sad: că mai mult eu bag poze aici :evil: |
2 Attachment(s)
Asfalt uscat tuturor ! Sa vina primavara mai repede !!
|
4 Attachment(s)
:arrow: Fosta mea jucarie si actuala |
Faine!! Si eu as vrea una...am masina dar mereu mi-au placut motocicletele :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning