![]() |
Re: Prezentatziva \"bolizii\" !
3 Attachment(s)
sal am si eu un ticozaur alb ...sunt din braila ...si nu vreau sa-l tunez ...vreau doar sa arate mai bine .
|
Quote:
ps ai uitat semnalizarile in oglinzi, scissor doors si vreo 5-6 prize de aer false pe capota...si 10 vinyl-uri cu nos nx toyo si injen |
Quote:
si tu ce masina "tunata" ai? sau esti unul dintre cei care se baga cu japca in seama? si comenteaza aiurea? |
o xsara in care am bagat cateva mii de euro in audio/folie (llumar)/cruise control/jenti/distantiere/scut metalic etc... urmeaza si altele ca a iesit din garantie...
cand ajung prin galati poate te chem s-o vezi daca esti cuminte si-ti da voie mamy |
Quote:
|
nu neg asta, dar nu m-a interesat performance tuning... si nu ma va interesa curand.
capace poate ai tu, momentan am jenti din aliaj. de cand trebuie sa ai masina tunata ca sa poti comenta elucubratiile unora in materie de virtual tuning? ps un fiat brava 1.9 jtd (cu chip tuning deci ~105 cp, mi-a zis baiatul la urmatorul semafor) a luat-o de la mine...deci nu te grabi cu vreo afirmatie...oricum nu ma pun cu vreo benzinara ca n-are rost. |
Quote:
|
1,6 16 v poate...
mpi-ul nu cred dci-ul sigur nu, testat sincer insa n-as compara cutia de logan cu cea de citroen...pot fi ceva surprize repet, daca vroiam curse luam benzinara si cu o xsara 1,6 16v radeam de orice logan acuma tuning nu inseamna numai performance tuning si in nici un caz nu inseamna ce a mazgalit baiatul pe cielo... poate ne vedem la metro in otopeni, desi nu cred pentru ca distantierele vin pe 4 aprilie si pana atunci n-am masina din cauza et-ului jantelor... si clar n-o sa vin cu 2 roti de-un fel si doua de alt fel sa rada lumea :twisted: uite unde am ajuns de la un cielo photoshopat aiurea...:rolleyes2 |
2 Attachment(s)
si ca sa inchei offtopicul si sa-i dau un raspuns corect lui cipin uite niste poze, cu observatia ca jantele de tabla (cu cauciucuri de iarna) au facut loc unor jante de aliaj pe 16, totusi cam prea late pentru coaja mea :-P iar srx3-ul a zburat si a venit un lrx 5.600 in locul lui.
|
ne intalnim cu cea mai mare placere, mami ma lasa daca vine bogdan sa vada ca ies cu el...:)).....ma scuzi ca te-am luat la fugarit pe aici dar sunt satul de copii ce iau cate o gura de underground si dupa,mai intra pe forum si sar cu cate un comentariu gen "neah....era mai misto cu niste prize in capota si 478 de tobe"....deci sper sa intelegi postul meu pt ca nu am vazut varsta ta trecuta la profil si de asta am banuit ca te bagi aiurea in seama...si DA! ai dreptate tuningul nu inseamna numai performante la motor....dar nici fibra de sticla facuta in bataie de joc si sa cantareasca 30 de kg o bara....
|
foarte frumos bmw , am auzit numai lucruri bune despre el , poate o sa si vad :> :-" ... :D !
|
respect pentru rider-ii din gl/br!
eu visez la un saxo/106/206...pe benzina :twisted: mai am o vectra in familie, de 1,8...dar e prea mic motorul pentru hurdubaia aia de masina, nu se merita vreo preparare la ea. |
Salut, salut.
As vrea sa imi prezint su eu bolidul pe care inca nu il am. Trebuie sa ma incadrez in 10.000eur si nu stiu ce sa fac. Sa imi iau o masina mai noua, sau una inainte de 2000 si sa ii aduk modificari |
Salut la toti ! Sint tipul cu evo-ul din br.Vroiam sa mai aflu ceva noutati.Il rog pe Dani sa imi dea adresa lui de yahoo messanger.
|
sal'tare la lume ce mai bajbaitzi pacilea :) ......vad ca a aparut lume noua...:)
|
Chiar ca nu se intimpla mai nimic pe aici!!!
|
e forumu mort :lol: aici nu a mai fost activitate de mult...motive sutn destule;)...vad ca nici forumu de la URC nu mai merge....nush ce se intampla...
|
Intradevar nici urc -ul nu merge.Asta e lumea are alte preocupari se pare.
|
ia incepe tu prin a iti prezenta bolidul, sa faci putina activitate... ce zici? ;)
|
Quote:
|
evo 8 serie 265 cp. momentan 400cp dar nu se opreste aici. pina acum schimbate evacuare complet inclusiv galeria,pompa benzina ,electronica,boost,filtru aer toate hks.in toamna se vor schimba disc ambreaj,turbina,pistoane +biele,discuri frina fata+placute carbon,injectoare +rampa,regulator benzina ,intercooler toate hks si probabil amortizoare depinzind de buget.putere estimata 500cp .Sper ca voi fi pregatit atunci cind cineva cu un slr-ul o sa vrea sa isi ia revansa:D .sper ca acesta va fi un motiv ca acest forum sa prinda un pik de viata.
|
Re: Prezentatziva "bolizii" !
baubau pune si tu o boza cu bolidu sa admiram si noi minunatia!
|
Quote:
|
al unui baiat ce nu face fata cu porcheul....:D
|
uite aici ceva poze mai recente
|
Quote:
|
se pare ca nu reusesc sa fac upload o sa mai incerc
|
Quote:
|
bn atunci mutale la masini made in galati.....uitasem ca mai e si thread ala.....numai bine
|
Puteti continua discutiile despre masina lu' baubau AICI
|
duce lumea lipsa de bolizi ? :-"
|
imi spui si mie pustiulica la care probabil nu sa uscat cerneala din permis daca ai de ce ai mutat pozele?
mi se pare ca forumul se numeste ''prezentativa masinile'' ceea ce sa si facut dupa ce ca nu intra nimeni aici fara sa fie vreo masina mai acatarii te-ai trezit tu sa faci ordine.sa vede cite mesaje or sa fie aici.ar fi mai bine sa-ti vezi de treba ta si apropo cum de ai ajuns moderator de unde asa mare ''experienta'' in tuning?stii ce inseamna in italiana ''vai a farti ***ere''? pune-o in aplicare te rog |
Quote:
P.S. : Vezi ca nu este corect 'vai a farti f0tere'' ;) |
post nou ...
|
asa mi se pare mai normal nu cred ca era greu sa fi ajuns la solutia asta de la inceput?
|
3 Attachment(s)
Depre harbu meu nu am ce sa spun mare lucru decat bordul modificat usile din fatza lambo style an de fabricatie 1998 lnie audio pionier si jbl inchidere cetralizata pana acum restu va veni pe parcurs o sa ii aduc imbunatatiri pe parcurs
Ps: care da o linie cu mine? cred k is pe ultimul loc :cry: da merita incercat |
Quote:
|
Am rude in Galati man! pai fac fac la iasi, dar de ce intrebi?
|
Da`mi un add la acelasi_crys Strainger...! Am ceva de vb cu tine...
|
3 Attachment(s)
bolidu meu e un audi 5000 turbo...ce pot sa zic mari modificari nu are..de fapt nu prea are delok in afara de tripla sprayata ..aaa....si cea mai mare modificare sigla UE in loc de RO=))))...ce pot sa mai zic e ca vara asta vreau sa intru cu ea in garaj..si sa ies de acolo cu o mashina de care sa fiu mandru..ca acu acu fac 18 ani si tre sa am ce sa conduc;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:47. |
- Copyright 2026 4Tuning