![]() |
Re: E30 - My candy cabrio
Quote:
|
3 Attachment(s)
inca 3 poze...
|
KYL-ule imi place ceea ce vad... felicitari pt proiect!
Spune-mi si mie cat te-a costat tot kitul turbo... ms |
Quote:
|
si mi se pare ca am vazut ca vrei sa o vinzi?:(
nu e pacat de munca ta ? |
Quote:
|
14 Attachment(s)
Daca tot a primit un motor turbo, m-am gandit ca ar merita shi o aliura mai race...
Astept niste pareri |
Foarte tare:shock:
|
Aceeasi parere o am si eu :lol:. Felicitari.
|
cel mai frumos urs in viata :D
|
nu credeam ca ii mai poti face ceva pe parte de exterior , dar m-am inselat , arata chiar bine cu inscriptionarile alea ;)
|
Quote:
Sincer nici eu nu credeam ca ii mai pot face ceva dar... |
Frate nu stiu ce are ursul asta al tau dar te lasa fara respiratie:O Superb!!! Nu ii gasesc si nu i-am gasit niciodata un defect singurul ,,defect" este urmatorul: Este prea frumos, sincer pare SF! Numai bine si multa bafta cu proiectele de viitor!!!
|
Singurul defect e ca nu e al meu... :)
|
Quote:
|
Quote:
Mai am cate ceva de pus la punct shi abia apoi o sa vad ce shi cum... Oricum nu exista comparatie cu ce a fost pana acum |
:peace:Foarte TAREEE frate :peace:....bravo! Felicitari pt masina si bafta in continuare!!!
|
T-am vazut ieri pe strada aia cu sectia 21 de politie.. arata superb ursul.. Felicitari!
|
Quote:
|
parerea mea e ca l-ai stricat acele scrisuri pe masina , pacat de culoarea aceea frumoasa.
bafta ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
KATANA TEAM Member Stage 5 Join Date: Apr 2006 Oras: Piatra Neamţ - Iaşi e de inteles.... glumesc,faceam pe rautaciosu,arata absolut incredibil de tare cu scrisurile... felicitari kylule :) |
Quote:
|
uhm :D
okay,chiar as vrea sa facem :D sa vedem cand prindem timp,atat tu,cat si eu si echipa :) si facem ceva tare,ca masina merita,din plin :) |
arata super ... l`am vazut azi in trecere la cora, militari .....
felicitari |
orice urs in care sunt bagati bani nu are cum sa nu iasa frumos..mai ales daca sunt bagati cu cap.daca ai spune ca nu e frumoasa ai minti dar acum fiecare cu gusturile lui..unuia ii place urs coupe.altuia cabrio,fiecare om vede masina in felul sau,iar cel mai important lucrul este sa ii placa proprietarului:)!! succes cu ea in continuare "ronaldinho":))
|
Quote:
|
felicitari KYL-ule ursu arata bine rau de tot.e ce trebuie,place ochiului :D
|
Foarte gravă tăticu' cabrio + turbo , mai este vreunu?:lol:Din cāte ştiu eu nu cred că mai este,eşti unic ;) !Felicitări cu ursul,se mai poate modifica ceva in starea īn care este acum sau este done?
|
Quote:
IN momentul de fata este singurul urs cabrio turbo de la noi din tara, dar a mai fost acum vreo 2-3 ani NOS-ul... el a fost primul |
Salut , imi poti spune si mie te rog frumos cat te-au costat abtipildele si de unde le-ai luat ?
Multumesc ! |
Este o masina superba din toate punctele de vedere si cel mai frumos urs cabrio din Romania! Felicitarile mele si respectele mele, un adevarat pasionat!!! Numai bine!
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|