![]() |
Re: Corrado/Scirocco : Salutare
6 Attachment(s)
nu am mai intrat de mult pe la voi:)
mam gandit sa pun niste poze noi cu masinuta mea si mai am o intrebare:era in bucuresti un corrado galben cu motoru bulit,si a expirat anuntu de pe net.nu aveti un nr de tel de la respectivu?mersi |
suna la mbm tuning si intreaba acolo.pe proprietar il cheama cristi.la mbm a inceput masina transformarea in t
|
Quote:
|
Re: Corrado/Scirocco : se cauta proprietari
am si eu un corrado cam amarat saracutul dar merge.
|
am sunat la mbm tuning si tipul de acolo mia zis ca nu mai are nr de tel:cry: asta e poate il stie careva
|
Quote:
Ps : si inca ceva Corrado al meu este doar caroseria..nu am ce poze sa-ti arat Quote:
0743.074.367 ASTA IN CAZUL IN CARE MAI AI NEVOIE ;) |
Re: Proprietari Corrado/Scirocco - Proprietari
Halla toti fericitii proprietari de Corrado/Scorocco
Pe mine m-ar interesa niste scaune de Scirocco 2 + faruri shi stopuri Mersi mult P.S. VW29VR6 sa iti traiasca masina....E SUPER MESE |
Re: Proprietari Corrado/Scirocco - Proprietari
daca ma poate ajuta cineva cu o parere camera de ardere la un g60 trebuie marita sau micsorata pt un plus de sprint
|
Re: Proprietari Corrado/Scirocco
Salut!Sint un proaspat proprietar de Corrado fost g60.Spun fost pt ca cel de la care am cumparat-o i-a schimbat motorul si a pus unul de 1,8 de pasat din 90.A pastrat insa cutia de viteze a masinii si pot sa spun ca trage chiar bine pt pretentiile mele deocamdata.:D
In rest masinuta arata bine si are destule optiuni mai ales daca tin cont si de pretul la care am luat-o. Mare lucru nu stiu despre modelul asta doar ce am gasit pe net asa ca tare bine mi-ar prinde niste sfaturi:D Oricum sint foarte incintat de ea si am de gind sa o pastrez cit de mult o sa pot. |
O prima intrebare-unde sint sigurantele la Corrado?
|
Sub bord, in partea stanga.
|
tocmai am aflat ca am probleme cu caseta de directie!Servodirectia imi face figuri si merge cind greu cind usor.Cineva mi-a zis ca ar fi din cauza unor cilindri care se afla in caseta.Oare mai am sanse sa o repar sau trebuie sa ma apuc sa caut alta?Ar putea sa fie si alta cauza?
|
daca gasesti caseta vreau si eu. cu servo :) masina ta e aia de la aurora? tare mistoaca daca e aia.sa te bucuri de ea
|
aia este.Dar abia am luat-o si mai am un pic de lucru la ea insa masina are potential.
|
Quote:
|
in 30 martie au fost liniute la pitesti....
sa prezentat vreun corrado?? si daca da vreau sa stiu ce a facut:?::D |
un corrado VR6 , s-a dat cu SGM ( urs) si un RX 8 ,
la liniuta cu SGM a plecat prost si a furat-o de la urs :( RX 8-ul l-a facut la cativa cm distanta :-P daca era pe 400 de metri castiga corrado :) |
Quote:
atunci nu ne pare rau ca nu am ajuns....;) |
inca un g60 :D la sibiu, speram sa ne vedem toti la cluj!! pe 17 mai
|
3 Attachment(s)
si dupa ceva timp m-am hotarat sa pun si eu poze cu a mea
|
cine vine la cluj??
|
daca totul este bine pana atunci, eu vin
|
salut,
vreau sa trec la corrado. ma ajuta si pe mine cineva? poate cunoasteti pe cineva care vinde unu prin tara. e musai sa fie inmatriculat si "aprozimativ intreg", preferabil 2.0 16v (merge si vr6) daca stie cineva ceva astept pm. multumesc. brgds, edi |
cam rare 2.0 16volti sau VR6urile poate doar aduse acum si inmatriculate.
|
Cred ca e vb de 16 valve.
S-a pierdut ideea de baza, adica un club si o intalnire corrado/scirocco. Stiti de asta? http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showtopic=49664 |
nu stiam ca 16v este 16valve credeam ca e volti.
|
sunt si valve si volti.....depinde de unde te uiti.
am gasit urmatoarele : - un g60 (expirat) pe la vre-o 2200, inmatriculat dar e praf - oare se merita sa-l fac proiect ??? - un 2.0 8v din 94 neinmatriculat la 3500 - in ciuda motorizarii de 2 lei masina pare super ok la exterior. - mai este un g60 aici pe forum inmatriculat dar nusj ce sa zic de el.... mai caut. brgds, edi |
Daca vb de motor, alea sunt valve.
Uite unul aici care arata bine si e inca valabil. http://volkswagen.anunturi-auto.4tun...60-125817.html |
8v inseamna ca eu am 8 valve nu 8 volti pe instalatia elecrica.
|
Quote:
deja o vinde ? ce pret o avea ? :???: |
Maibunule, sint de partea ta. Si eu stiam ca-s 16 volti, nu 16 valve, adica intre tensiunea de 12v de la autoturisme si aia de 24 de volti de la autobuze. Da', ma intreb... cum o fi cu motoarele alea care au 5 volti pe cilindru? Alea-s cu baterii de lanterna, nu?
|
Quote:
nu stiam eu dece nu gasesc baterie de 8volti pt a mea e bine de stiut acum |
3 Attachment(s)
Scirocco 1,8l 16v.
|
am ceva probleme pe la corrado g60, am vazut ca va pricepeti, poate si sper, sa ma ajuta ti si pe mine:
am probleme mari cu franele....pedala e "beton" si frana nu prinde sub nici o forma ABS ul nu mai functioneaza sub nici o forma!!! mersi anticipat imi pare rau daca sunt off topic |
sal posesorilor de corrado/scirocco ...am gasit un corrado si as vrea ceva pareri...daca se poate
Attachment 679396 Attachment 679397 Attachment 679398 daca cineva are ceva info despre masina asta ...... Ca dotari :EURO 2; CUTIE MANUALA 5+1; GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; TRAPA; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; A.B.S.,ELERON ELECTRIC,STARE BUNA astept pareri :Pro sau Contra |
am vb eu cu baiatul...
- nu este el proprietarul in acte, masina este luata in combinatie, cartea este la proprietarul din acte..., clantele nu de la usi nu merg, motorul este de pe un golf 3 - 1.8 90cp (nu cred ca este trecut in acte), geamul de la pasager nu merge...si mai erau cate ceva bube dar nu le mai tin minte... masina asta e buna s-o iei la 1000 de euro maxim si sa o mai iei si pe aia galbena lovita la 750 (sau pe aia albastra din brasov) si sa faci din 2 una acceptabila... ps1:vezi ca mai e un corrado rosu g60 aici pe forum la sectiunea vanzari vw si e inmatriculat si intreg dar la alti bani. ps2: ma ajuta si pe mine cineva cu o bara spate sparta (macar jumatate de bara) de vw corrado pls. brgds, edi |
mersi rac3mast3r ideea cu asta si aia galbena o aveam si eu dar a picat treaba...ms de info mai caut momentan.....cine stie de unde sare iepurele...
|
http://www2.***********/vsdetalii8.ph...2Findex.php%3F
Corrado Tare ! ;) acum depinde si la ce pretz cauti tu :) |
ideea e f buna..problema e ca nu am atatia bani momentan...am facut o greseala..:oops:..m-am apucat de mai multe proiecte simultan,in loc sa ma ocup de unu singur...:cry:....nu recomand nimanui....
nu am bani sa termin nici una... cred ca in cateva luni sa am banii ...n-arata rau deloc..:rolleyes2..mi-ai cam citit gandurile IONUT-GBP ;):twisted::twisted::twisted:...ms pt ajutor...sper in cateva luni sa-mi anunt si eu noua achizitie.. See Yaa soon i hope |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:59. |
- Copyright 2026 4Tuning