![]() |
Re: AU INCEPUT INSCRIERILE IN NSL-ROMANIA
Sal Florica, sunt Filip, sper ca iti mai aduci aminte de mine, veneam mereu cu Stroe, eu ti-am adus VEC-ul la tine la garaj atunci cand era cazut,am avut si BJP-ul, in fine, treaba e ca am vazut ca s-a dat drumul la inscrieri, eu am fost la MR, insa m-au dat afara acum ceva timp....ca ..am lipsit de la o intilnire.Treaba e ca vreau sa ma inscriu la voi acum...abia mi-am luat un Accent nou..care e pe cale sa sufere modificari...
daca poti tu..sau alti membrii fondatori sa ma lamureasca si pe mine cum e cu inscrierea in club...ce trebuie sa fac... Las un id ..Ursulet_bjp....sau mai intru aici pe forum sa vad ce si cum... Astept un raspuns...merci mult. |
salut poti venii vineri ora 22:00 la parcarea bila dr taberei ;)
|
LA naiba, uite eu plec vineri pe la 16 din BUC pana duminic aseara....am un job care ma cam solicita, cand e urmatoarea data cand o putem rezolva? Oricand..la orice ora duminca.......daca e am lasat mai sus un ID de mess si imi lasi acolo un msj ...merci mult pentru raspunsul rapid.
|
-Pt Filip..te asteptam in sera asta la Bila la ora 22:00
-Pt Aronnel....ce sa spun , oricand dispus sa facem treaba la Valcea. -FreaK_Bv.....as vrea si la Brasov ...dar acolo sunt oamenii putin mai dificili...acum ce sa spun oricand dispus pt discutii si eventual ...sa fie treaba!!! |
Quote:
Ar fi primul club din Valcea. Succes in continuare |
Am postat si mai sus, eu plec in week-endul asta din Bucuresti, va rog mult sa ma anuntati care ar fi data urmatoare la care ne-am putea intilni.
Va multumesc mult. |
:D cum se poate inscrie in NSL sau intr-un club asemanator ? :???: :???: :???: :???:
|
-Depinde ce cauti tu defapt....inscrierea este doar o mica formalitate.
|
Poy mai intai hotarestete in ce club vrei sa intrii si atunci vei afla mai moolte detalii....;);)
|
Ia ziceti bajeti, saptamana asta merge sa ne vdm sa ma inscriu? ( ca saptamana trecuta am fost plecat din Bucuresti)
Astept un msj..uite si ID de mess "ursulet_bjp".Multzam' |
in NSL :D:D
|
salz riddick am si eu o intrebare esti cumva filip????:|
|
Da sefu...si daca ma uit io atent tu esti fratele lui Satana?
|
nop.....;) sunt mortu;)
|
Aa....mai rau!:))
|
te inscrii in NSL ;)).....tot cu , cursele ai ramas
|
Sangele apa nu se aface...m-am inscris si aici o sa raman!
|
bvbo filip ai facut o alegere buna si finamiu e sau era cel putin in NSL....IF-01NSL...ionut da am inteles ca nu prea se mai duce....dar asta e..bafta in continuare ;)
|
mai este ionut ;) numai ca nu prea are timp ...
|
da...:P oricum sunteti tari...mi se pare cel mai unit club din romania....si NSL_Florica e bomboana de baiat......si la asta ma refer la ce a facut pt Robert TXA oricum respect.....deabia astept sa iau carnetu sa ma alatur clubului.....R.I.P TXA
|
as vrea si eu sa ma inscriu la voi in club vreau mai multe informatii pagina aia pe care ati postato nu o pot gasi se poate sa ma inscriu la voi
|
|
Quote:
|
Salut baieti!Sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru cum i-ati primit si pe alti cu bratele deschise.
|
Pe Mine Ma Primiti >>>>bauuuuu
|
ca sunt incepator si nu stiu cum e cu cluburile astea
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
as vrea si eu sa ma incriu, cum se face?
ma primiti? |
Quote:
|
Quote:
|
join here http://forum.nsl-ro.eu/ vecu&bix
|
Vec si Bix...credeam ca daca mai imbatraniti putin...va vine si mintea...dar voi.......sunteti Irecuperabili.....asa ca va primim...:))
|
bix`u e bixu vechi .... ?
|
Pai cine altcineva?
|
ce parere gresita aveai.....cum dracu sa ne vina ma mintea ...de unde sa vina ,ca a secat Dimbovita>>>.....si daca eram sanatosi mai eram prieteni cu tine ??/
|
hahaa... emile vii cu turbatu vineri daca e ?!
|
Quote:
|
Quote:
vec-ule, vec-ule... ti a crescut o tumoare in dreapta motorului si vb de lipiturile mele? am fost la un baiat cu facultate, si a folosit (poxipol), mi a garantat. FLORICA??? Arata mie ( 2 sanatosi ) din cunostintele noastre. SARUT MANA vec-ule |
mda, si eu sunt pe vine, o dacie care e in modificari, si nu ma refer la nike pe luneta, capace pe roti si huse din imitatie de piele
apropo, daca il stiti pe YOGHY (skoda 4x4 break neagra) ma stiti si pe mine :) ne vdm vineri la 10 |
vreau si eu in nsl.. k oricum ma plimb noaptea sa dau mucu la loganele cu posesori fraieri.. nam modificari p masina da aproape k iam dat coxu la GT-u meu :D mai am un pic pana la fum alb.. un pic pic .. si motor d rezerva.. :evil: acu mam intors mai dvrme acas k miam luat amenda :sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning