Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Subaru (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru.html)
-   -   STI - RC (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru/8400-sti-rc.html)

SEBASTIAN 26-12-05 15:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"hattori\"
Nu am gasit niciunde Speedline P1 Racing (asa scrie pe ele :roll: ). Imi poti da te rog un link :?:

Nu am sunt in japoneza linkurile nici eu nu am vazut decat dupa catalog, dar p1 racing sunt mai multe firme care faca, scrie pe mai multe jante cred ca e un gen de forma-spitze-aliaj, proportie ceva.
Cine esti tu?

hattori 26-12-05 16:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Cine esti tu?

Adica :?: :?

SEBASTIAN 26-12-05 21:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"hattori\"
Quote:

Cine esti tu?

Adica :?: :?

Am vazut ca ai intrat in vorba cu mine.
Te cunosc? Cred ca e normal sa cunosti o persoana, sa te prezinti inainte sa o abordezi.

hattori 26-12-05 23:44

Pai si atunci de ce nu ii intrebi pe toti care au scris pe acest topic cine sunt :?:
Sunt un user nou care descopara chestii interesante pe aici :roll:

Razvan P 27-12-05 11:46

Bancul 4x4 de la Vitan e destul de imprecis , e inertial , nu are ventilator sa simuleze curentii de aer si nu iti poate reda nici o valoare a cuplului motor

SEBASTIAN 27-12-05 19:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Razvan P\"
Bancul 4x4 de la Vitan e destul de imprecis , e inertial , nu are ventilator sa simuleze curentii de aer si nu iti poate reda nici o valoare a cuplului motor

Da e o gluma mai sparg si motorul fara racire.
Cum sa-i dai forja fara racire si fara aer corelat cu viteza pe intercooler.
E o crima.
Oricum la inertial e mare problema pt ca electronicele noi pt a nu dezechilibra motorul, arborele nu lasa motorul sa urce in ture f violent limiteaza cuplul si daca nu are sarcina cuplul va fi aiurea lafel ci caii.
Intre cai si cuplu e o mare concordanta ambele masurandu-se cam lafel, in termeni corecti puterea mica si puterea mare.

SEBASTIAN 27-12-05 19:32

oglinzi

10 Attachment(s)
noua achizitie
oglinzi de carbon
foarte usoare si foarte aerodinamice

SEBASTIAN 27-12-05 19:36

Am pus si tot pun poze cu ce iau la masina.
Iar uni ma acuza ca nu-s transparent.
Am acum o sursa de obiecte de carbon pt evo, subaru, nissan ... incredibil de misto.

SEBASTIAN 27-12-05 21:03

Inca cateva piesute.

SEBASTIAN 29-12-05 20:50

1 Attachment(s)
:arrow:

SEBASTIAN 29-12-05 21:07

1 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow:

SEBASTIAN 08-01-06 10:58

1 Attachment(s)
Incercati sa vedeti ce poate un Skyline comparativ.

alex_night77 09-01-06 22:33

305km/h

de curiozitate...ce mashina e cea din clipul cu 305km/h????
ca nu imi pot da seama...e cumva masina ta Sebi? :). :lol:

SEBASTIAN 09-01-06 22:40

Re: 305km/h

Quote:

Originally Posted by \"alex_night77\"
de curiozitate...ce mashina e cea din clipul cu 305km/h????
ca nu imi pot da seama...e cumva masina ta Sebi? :). :lol:

Da!

cioli17 11-01-06 16:16

dupa cum era de asteptat ...pana la 180 sa zicem trage bine de tot apoi se cam inmoaie :)

filmul asta este facut dupa ce ai facut toate modifcarile la masina ? asta poate maxim masina , nu ?

kickass 11-01-06 19:19

ai ceva poze mai noi... cu suspensia si oglinzile puse? :roll:

SEBASTIAN 11-01-06 21:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cioli17\"
dupa cum era de asteptat ...pana la 180 sa zicem trage bine de tot apoi se cam inmoaie :)

filmul asta este facut dupa ce ai facut toate modifcarile la masina ? asta poate maxim masina , nu ?

Filmul e facut cu gratian.
Primele patru trepte reprezinta un stare puternic.
Nu se inmoie deloc, chiar devine extrem de violenta la a 5-a.
Filmarea e facuta din bucati, nu am avut loc sa dau un 0...300 si am dat 4 viteze dupa care am calcat cinciul progresiv si 6 lafel.
Mici primele 4 nu sunt la maxim snt o plecare putin virata si schimbate cu mila, la ture sub maxim.
Cand o sa filmez mai mult o sa mai pun, poate vorbesc cu gratan de un brut ceva.

SEBASTIAN 11-01-06 21:35

Era noapte, nu se vedea nimic am dat s eu mai cu grija.
Sa-ti spuna Gratian ca nu se vedea nimic am mers dupa instinct pe linile drepte, era asa un intuneric. Am dat si eu mai cu frica ca nu eram in zona luminata si mai intrau si fraieri in fata.

SEBASTIAN 11-01-06 22:19

plimbare

1 Attachment(s)
Un film in joaca, sper sa-l pot incarca.

orlando 11-01-06 22:58

pot spune doar atat...WOW :shock:

SEBASTIAN 11-01-06 23:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"

:wink:

orlando 11-01-06 23:07

Re:

Quote:

Quote:

cand oi avea si eu ocazia sa aud acel FSSST din habitaclu...cred ca daca mi s-ar intampla asta...as fi cel mai fericit...in orice caz urca grav de tot in turatzii degeaba spun ceilaltzi dar pe mine unu m-a uimit grav de tot...
si ca sa nu fiu oftopic de tot...Sebastian parca ziceai odata de un sistem de NOS...mai ai de gand sa pui asa ceva...ca din cate am inteles sunt multi care il au si nu prea ajuta foarte mult din cauza montajului prost... :roll:

SEBASTIAN 11-01-06 23:09

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

cand oi avea si eu ocazia sa aud acel FSSST din habitaclu...cred ca daca mi s-ar intampla asta...as fi cel mai fericit...in orice caz urca grav de tot in turatzii degeaba spun ceilaltzi dar pe mine unu m-a uimit grav de tot...
si ca sa nu fiu oftopic de tot...Sebastian parca ziceai odata de un sistem de NOS...mai ai de gand sa pui asa ceva...ca din cate am inteles sunt multi care il au si nu prea ajuta foarte mult din cauza montajului prost... :roll:

Poate doar de design ca in rest am de unde sa scot putere.

SEBASTIAN 12-01-06 22:11

Re: plimbare

Quote:

Un film in joaca, sper sa-l pot incarca.

...

https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=74916

Morro 13-01-06 09:36

GENIAL FILMUL ... GENIAL :lol: :lol: :lol:

repede? ai vazut cum face 300? ... raspunsul a cam intarziat ... cred ca incerca sa isi regaseasca cuvintele :lol: :lol: :lol: si cand a facut-o ii cam tremura vocea ...

si mi-a placut faza cu \"sprijina camera pe pieptul tau\" ...

oricum super... marfa ...

accelereaza intr-adeva mult mai tare pana la 300 decat in filmuletzul ala cu 0-305.

SEBASTIAN 13-01-06 10:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Morro\"
GENIAL FILMUL ... GENIAL :lol: :lol: :lol:

repede? ai vazut cum face 300? ... raspunsul a cam intarziat ... cred ca incerca sa isi regaseasca cuvintele :lol: :lol: :lol: si cand a facut-o ii cam tremura vocea ...

si mi-a placut faza cu \"sprijina camera pe pieptul tau\" ...

oricum super... marfa ...

accelereaza intr-adeva mult mai tare pana la 300 decat in filmuletzul ala cu 0-305.

E o iluzie, filmul cu 305 e facut din materialul asta, doar ca nu am putut accelera tare adica brusc cu demaraj.
Era nasol ori la bal ori la spital, acum a fost bal, nu se vedea nimic decat margina interioara a autortrazii daca era ceva pe jos sau masina fara lumini...Aveam totusi suspensia de strada care ...o schimb dao in masa.

sevi 14-01-06 15:40

O intrebare mai rautacioasa: cum ai rezolvat problema aerodinamica la subaru sa stea pe strada la 330km/h? Parca la dublarea vitezei, forta aerului deplasat de un obiect, este de patru ori mai mare. Subaru STI nou cu 300cp testat in grecia se plafoneaza la 265 din aerodinamica. La testele lui corvette calaway de 710cp si 360km/h aia spuneau ca pt 40 km/h in plus au nevoie de ina 200cp. Nu o lua ca afront ci doar ca intrebare.

BASU 14-01-06 17:18

:shock: ce sa mai spun Sebi.... ai muncit multa la ea dar a meritat... se aude criminal turbo si BOV-ul cand schimbi vitezele... BRAVO

ps: trebuie sa schimbi kilometrajul ca la asta iti sare acul afara :twisted:

SEBASTIAN 14-01-06 18:00

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"sevi\"
O intrebare mai rautacioasa: cum ai rezolvat problema aerodinamica la subaru sa stea pe strada la 330km/h? Parca la dublarea vitezei, forta aerului deplasat de un obiect, este de patru ori mai mare. Subaru STI nou cu 300cp testat in grecia se plafoneaza la 265 din aerodinamica. La testele lui corvette calaway de 710cp si 360km/h aia spuneau ca pt 40 km/h in plus au nevoie de ina 200cp. Nu o lua ca afront ci doar ca intrebare.

Nu vreau sa intru in polemici insa subaru nu are probleme sa ridice 300 din cauza aerodinamicii. Ingineri de la Subaru au gandit tot ce trebuia.
Impreza STi pana in 2004, modelul meu are limitare la 253 electronica si poate atinge si 256 in unele cazuri desi viteza de carte e 244.
Impreza sti noua 2005-2006 are viteza de carte 258 si limiteaza electronic la 265.
In ambele cazuri la varianta de serie viteza maxima de limitare electronica se ajunge cu greu.
Daca grecii au facut un astfel de articol nu stiau ce spun si au gresit.

Am sa atasez si un filmulet mai vechi cu o impreza la 309km/h.

SEBASTIAN 14-01-06 18:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BASU\"
:shock: ce sa mai spun Sebi.... ai muncit multa la ea dar a meritat... se aude criminal turbo si BOV-ul cand schimbi vitezele... BRAVO

ps: trebuie sa schimbi kilometrajul ca la asta iti sare acul afara :twisted:

Nu am BOV.

BASU 15-01-06 14:20

Re:

Quote:

Nu am BOV.

nici dump valve? :roll:

oricum... ce mai conteaza.... cu sau fara... suna criminal.....fsssssssshhht

SEBASTIAN 15-01-06 14:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BASU\"
Quote:

Nu am BOV.

nici dump valve? :roll:

oricum... ce mai conteaza.... cu sau fara... suna criminal.....fsssssssshhht

E cam lafel deci nici!

intercooler81 15-01-06 15:09

Bypass :?: :)

SEBASTIAN 15-01-06 22:55

Nu va mai obositi e altceva.

sevi 16-01-06 10:10

E ARS-ul...

SEBASTIAN 16-01-06 14:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sevi\"
E ARS-ul...

nu cunosc termenul, dar nu e nimic pur si simplu nu am.

SEBASTIAN 20-01-06 09:23

2 Attachment(s)
Sper ca nu scri degeaba sa se steraga iar, daca sunt probleme pe site poate forumul ar trebui inchis pana se remediaza.

Cineva ma intreba de jante uite le dau acum cateva variante cine vrea mai multe detalii poate intreeba la RACING NICK.

kupid0n 22-01-06 14:08

respect pt bestie!!!! totusi am si eu o intrebare.....legata tot de jenti....de ce nu ai optat pt modelul CE28N de la VOLK care spuneai k ti'a fost recomandat???

SEBASTIAN 22-01-06 16:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"kupid0n\"
respect pt bestie!!!! totusi am si eu o intrebare.....legata tot de jenti....de ce nu ai optat pt modelul CE28N de la VOLK care spuneai k ti'a fost recomandat???

Din anumite aspecte tehnice le-am considerat mai bune pe actualele, iar culorile alea nu mi-au placut.

intercooler81 22-01-06 17:19

Dupa parerea mea, si TE37 ar fi fost o alegere buna :roll:

All times are GMT +2. The time now is 20:23.

- Copyright 2026 4Tuning