Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   AG 86 BRS - Solenza Clima--- Sugestii tuning (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/83172-ag-86-brs-solenza-clima-sugestii-tuning.html)

Michael_JR 06-11-08 17:52

Re: AG 86 BRS - Solenza Clima--- Sugestii tuning

1 Attachment(s)
la ce pret ? sunt si latite ? ce cauciucuri merg pe ele daca sunt latite ? Sunt perfecte sa le pun pe spate

KillerINC 07-11-08 18:23

am vorbit cu omul :

Quote:

jantele nu sunt latite
sunt doar intoarse
sunt scoase mai in exterior
latimea jantei e tot ca la Snova
doar ca e mai in afara roata
poti sa pui gume de la 155 pana la 195

pret 120 ron

madutz2006 08-11-08 09:51

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 1849703)
am vorbit cu omul :

pune si u o poza cu pleoapele... il intereseaza si pe un prieten de-al meu...
bafta

KillerINC 08-11-08 11:48

Quote:

Originally Posted by madutz2006 (Post 1850635)
pune si u o poza cu pleoapele... il intereseaza si pe un prieten de-al meu...
bafta

pai pe-alea nu le vand ... mi le pun :)

dar ca idee o sa pun niste poze dupa-amiaza ca le am in laptop

KillerINC 12-11-08 11:49

5 Attachment(s)
1. poze cu pleoapele la atasament
2. masina este de vazare aici
3. ma duc sa rezolv problema planetarelor....revin mai pe seara cu poze ....

p.s. pleoapele nu erau montate , le pusesem eu sa vad cu vin ... de altfel, nici acum nu sunt montate :D

madutz2006 12-11-08 13:46

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 1858992)
1. poze cu pleoapele la atasament
2. masina este de vazare aici
3. ma duc sa rezolv problema planetarelor....revin mai pe seara cu poze ....

p.s. pleoapele nu erau montate , le pusesem eu sa vad cu vin ... de altfel, nici acum nu sunt montate :D

arata mult mai bine acum... o grila iti mai trebuie...

KillerINC 12-11-08 14:39

pai inca nu sunt montate pleoapele :_) urmeaza

KillerINC 12-11-08 16:25

13 Attachment(s)
S-a rezolvat si problema planetarelor prin reconditionare ... a durat cam 2 ore in total ... mai jos aveti poze din timpul lucrarilor , bannerul celui la care le-am facut (recomand cu caldura) , dar si masina lui , o solenza vopsita in culoarea ALBASTRU MINERAL de pe Logan ... dar sincer , arata de 5000 de ori mai bine decat un logan :) :twisted:

enjoy ....

B-61-KYS 12-11-08 17:55

Seamana a Ferarri..ce sa mai ! Nu ma acuza de nu stiu ce,dar hai sa comparam mere cu mere ;)
Frumoase jantele tale !

KillerINC 12-11-08 18:48

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 1859741)
Seamana a Ferarri..ce sa mai ! Nu ma acuza de nu stiu ce,dar hai sa comparam mere cu mere ;)
Frumoase jantele tale !

nu e vorba de asta , deci nu am nimic cu loganurile , dar iti spun sincer ca dupa gusturile mele (care ca ale oricui, nu se discuta) , culoarea asta da mai bine pe solenza decat pe logan ... ca si gri perla (culoarea pe care o am eu, si o ai si tu) .... in schimb , pe logan imi place la nebunie argintiul ala de pe 1.6 16v ....

cat despre solenza vs logan , nu e vorba decat de gusturi... mie imi plac masinile putin mai joase si mai aerodinamice .... si din ce am auzit si eu si am vazut , e cutia mai buna la solenza , desi motorul e acelasi (cu 1.4) ,... cum si super-nova are cutie mai buna si decat solenza si decat loganul ... dar aici e vorba de gusturi ... pentru ca fiecaruia ii place ca treptele sa se schimbe intr-un anume fel ... mie imi plac mai scurte si mai vioaie ....

B-61-KYS 12-11-08 19:11

am inteles :) Dar si , citez "arata de 5000 de ori mai bine decat un logan) mi se pare cam exagerat" :)
Bafta in toate !!

KillerINC 12-11-08 19:32

ma refeream ca arata de 5000 de ori mai bine decat un logan vopsita in culoarea asta ... credeam ca se itnelege din context

bolidu' 13-11-08 22:41

KIllere si eu sunt tot de parere cu tine!oricum SLZ mi se pare mai frumoasa ca un Logan orice culoare ar avea fiecare!

madutz2006 13-11-08 22:59

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1862668)
KIllere si eu sunt tot de parere cu tine!oricum SLZ mi se pare mai frumoasa ca un Logan orice culoare ar avea fiecare!

ma da cum o lovisi in spate (cu tot cu senzorii aia de parcare) ?? :D

KillerINC 14-11-08 07:37

:)) am dat cu spatele sa o parchez langa piata ceair, am vazut ca am o teava in spate, si senzorii au lu8at-o , numai ca nu am observat ca nu era teava dreapta, (de-aia asa | ) , si de fapt era o teava in forma de T ...si am proptit-o

KillerINC 14-11-08 14:13

6 Attachment(s)
cateva poze noi cu masina, noul stiker 4tuning si noul odorizant 4tuning (mersi Gratzian)

Antonyo20 14-11-08 15:41

Te felicit Killer pentru solenza ta si intentia de tunarit.Hai satzi dau si eu un sfat..sper sa nu te superi pe mine..dau un sfat exact ca la un prieten.
Deci...eu cred ca a-i bagat bani in ceva..ce nu prea e de efect..si asta ma refer la liminitze..leduri..etc etc.La Solenza parerea mea este ca cel mai bine ii sta cat mai simpla..cu niste roti pe 13 sau 14 cu buza de 7-8J (tzoli) cu gume 205/50/R13 sau 195/45/R14 ..umflate un pic aripiile si lasa jos .
Sincer..si fara suparare..cea mai buna investitie care ai facut-o pana acum au fost bordul,jantele si bi-xenon-ul. Incearca sa te descotorosesti de toate stikerele..si a-i sa vezi ca arata mult mai bine ;) .Bafta..si sper sa nu te superi pe mine!

KillerINC 14-11-08 17:25

2 Attachment(s)
nu am de ce sa ma supar ...
1. stikerul cu litere chinezesti ete provizoriu, deoarece acolo va aparea al stiker , tot cu litere chinezesti , dar jnu de-asta din targ ci unul cu o semnificatie aparte
2. stikerul cu 4tuning o sa ramana permanent acolo (si astea sunt toate stikerele de pe masina)

3. rotile am incercat sa le tin in limite legale
4. de lasat o sa incerc sa o las putin de spate, ca de fata si asa e prea lasata... dar asta dupa ce rezolv o alta problema

iarna asta o sa rezolv problema de care vorbeam mai sus, o sa montez filtrul de aer, poate cu tot cu o admisie sport , si o sa ii fac o resoftare... daca o sa mai am bani, o sa incerc sa ii pun si o evacuare completa din inox ....

iar din primavara incolo o sa incep sa ma ocup din nou de exterior ... angel eyes-urile si body-kit-ul .... tot iarna asta cred ca o sa aparasi folia neagra sau carbon pe capota ... in final , in afara de body kit, vreau sa arate ca mai jos, in poza 1 .... iar body kiy-ul , sau cel putin bara pe fata, as vrea sa arate ca in poza 2 ....

in alta ordine de idei, nu am inteles la ce te-ai referit cu "led-uri si luminite" .... ca nu prea am accesorizat-o cu nimic de genul asta ... in afara de led-urile din proiectoare, care au fost puse in inlocuirea unui kit xenon, pentru a da bine cu farurile ... iar la interior am doar scrumiera luminoasa din cauza pozitiei ei in habitaclu, si prelungitorul de la bricheta ... aici te rog sa imi zici care luminite mai exact :)

in rest, mersi pentru aprecieri si critici ... atata timp cat critica este constructiva este foarte bine venita

Antonyo20 14-11-08 22:55

Totusi...incearca niste jante de 7 sau 8 J ..daca vrei sa vezi cum ii sta...am eu 2 bucati O.Z Racing pe 13 de 8J cu buza..care le am pe super nova..si a-i sa vezi ca o satzi schimbi parerea...niciodata nu reusesti sa faci tuning..fara sa ilegal din anumite puncte de vedere ale caroseriei..ecartament..si lista poate continua.Gandeste-te ca eu am jante pe 15 pe Tico..dar poi pe Solenza..15 nu prea se observa..mai ales daca pui si un 195/45/R15...e absolut demential :D. Oricum..iti stau la dispozitie pentru absolut orice...si pot sa te ajut in foarte multe chestii cu masina.Numai bine..si sa ne vedem sanatosi! :D

KillerINC 14-11-08 23:00

Quote:

Originally Posted by Antonyo20 (Post 1864571)
Totusi...incearca niste jante de 7 sau 8 J ..daca vrei sa vezi cum ii sta...am eu 2 bucati O.Z Racing pe 13 de 8J cu buza..care le am pe super nova..si a-i sa vezi ca o satzi schimbi parerea...niciodata nu reusesti sa faci tuning..fara sa ilegal din anumite puncte de vedere ale caroseriei..ecartament..si lista poate continua.Gandeste-te ca eu am jante pe 15 pe Tico..dar poi pe Solenza..15 nu prea se observa..mai ales daca pui si un 195/45/R15...e absolut demential :D. Oricum..iti stau la dispozitie pentru absolut orice...si pot sa te ajut in foarte multe chestii cu masina.Numai bine..si sa ne vedem sanatosi! :D

sper sa ne vedem duminica seara sa discutam mai pe larg ...

cu jantele nu stiu ce sa zic ... problema e ca astean care le am nu au nici 5 luni , si au cauciucuri noi de vara pe ele ... m-au dus 20 de milioane cu tot , asa ca nu prea imi vine sa le schimb inca ....

ag80bik 15-11-08 18:17

dak vrei te ajut cu resoftarea,bafta,si renunta la scrisu chinezesc,e mai frumoasa simpla

KillerINC 15-11-08 19:51

Quote:

Originally Posted by ag80bik (Post 1865996)
dak vrei te ajut cu resoftarea,bafta,si renunta la scrisu chinezesc,e mai frumoasa simpla

o sa te anunt cand fac resoftarea, dar am ca prioritate ambreiajul, care patineaza in draci ... dar il rezolv in maxim 1 saptamana sau 2

madutz2006 16-11-08 00:30

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 1866192)
o sa te anunt cand fac resoftarea, dar am ca prioritate ambreiajul, care patineaza in draci ... dar il rezolv in maxim 1 saptamana sau 2

pai bv ma... u vrei sa o vinzi si zici ca are nush cate bube :D

KillerINC 16-11-08 06:24

ambreiajul e singura buba pe care o mai are ... si masina nu cred ca o mai vand ... ramane de vazut .... depinde ce pret mi se ofera pe ea

ag80bik 17-11-08 00:13

acu o luna l am schimbat si eu.disc,placa6 mil cu manopera,in 2 ore

TZN 85 BUB 17-11-08 12:42

Quote:

Originally Posted by Antonyo20 (Post 1863761)
cu gume 205/50/R13 sau 195/45/R14 ..umflate un pic aripiile si lasa jos .

prietene unde gasesti tu gumele cu dimensiunile astea ? daca ai pe cineva care aduce dimensiunile astea sau stii de unde se pot cumpara astea... da si mie un semn... ca sunt interesat... cu toate ca nu cred ca exista "ever ..evere..never ever" gume pe 13 de 205. PS: scuze de off topic :lemon:

KillerINC 25-11-08 17:41

1 Attachment(s)
o mica reprezentare grafica realizata de radu3

Mersi inca o data

AG 80 BBI 25-11-08 22:23

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TZN 85 BUB (Post 1869276)
prietene unde gasesti tu gumele cu dimensiunile astea ? daca ai pe cineva care aduce dimensiunile astea sau stii de unde se pot cumpara astea... da si mie un semn... ca sunt interesat... cu toate ca nu cred ca exista "ever ..evere..never ever" gume pe 13 de 205. PS: scuze de off topic :lemon:

eu am vazut marca AVON si 210/x (x pt ca nu stiu exact cat erau!)
rotile pareau ca sunt patrate!!!
din cate stiu sunt dimesiuni doar de curse pt ca majoritatea sunt slick-uri!

radu.3 30-11-08 09:56

KillerINC, n-ai pentru ce...;) bafta cu masina ;)

KillerINC 01-12-08 16:01

astazi am montat 2 fasii de led-uri daylight ... poze maine dupa-amiaza ca nu gasesc nici un cablu de date

Stoxy_69 01-12-08 20:22

am 2 faruri de solenza noi noutze in cutie la 1mil bucata si o masca noua la 35lei daca cumperi farurile primesti masca cadou

KillerINC 01-12-08 20:57

imi pare rau , sunt curate farurile , nu sunt zgariate, nu sunt matuite, nu nimic ./.. iar grila, doar daca aveai fara semn

madutz2006 02-12-08 11:53

du-te in spate la generala 2... e o firma de publicitate acolo... te pot ajuta ei cu autocolantul ;)

KillerINC 02-12-08 21:38

Quote:

Originally Posted by madutz2006 (Post 1897784)
du-te in spate la generala 2... e o firma de publicitate acolo... te pot ajuta ei cu autocolantul ;)

la ce autocolant te referi ? la litere ?

si despre ce firma e vorba? galaxy ?

madutz2006 03-12-08 00:26

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 1898999)
la ce autocolant te referi ? la litere ?

si despre ce firma e vorba? galaxy ?

zice'ai pe un alt post ca vrei sa-ti faci pavilionul negru ;)
nu stiu firma exact...

KillerINC 03-12-08 00:26

aaaaaaa.... super ... mersi ...

ma duc de luni incolo sa vorbesc cu ei

KillerINC 03-12-08 07:41

5 Attachment(s)
asa cum am promis, atasez mai jos poze cu noile pozitii daylight pe baza de LED-uri ... sunt foarte multumit de modul in care se vad si ziua si noaptea, chiar si cu farurile aprinse

p.s. nu va luati de mine ca am pozitiile de sus albastre, dar mi-a ars doua seturi de pozitii albe , iar pe astea albastre le am de un an de zile si nu se ard, dar astazi cumpar inca un set de pozitii albe (pe cele albastre le-am avut si pe masina veche)

enjoy ....

p.s.2 - scuzati calitatea pozelor, dar am obiectivul de la camera cam gresat ... trebuie sa il curat

B-61-KYS 03-12-08 09:57

sper sa nu te supere ca-ti pun ca dau o tenta de kitch . este doar o parere personala, tie sa-ti placa ..asta e important ;)

madutz2006 03-12-08 10:28

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 1899444)
asa cum am promis, atasez mai jos poze cu noile pozitii daylight pe baza de LED-uri ... sunt foarte multumit de modul in care se vad si ziua si noaptea, chiar si cu farurile aprinse

p.s. nu va luati de mine ca am pozitiile de sus albastre, dar mi-a ars doua seturi de pozitii albe , iar pe astea albastre le am de un an de zile si nu se ard, dar astazi cumpar inca un set de pozitii albe (pe cele albastre le-am avut si pe masina veche)

enjoy ....

p.s.2 - scuzati calitatea pozelor, dar am obiectivul de la camera cam gresat ... trebuie sa il curat

nu arata rau ;)

KillerINC 03-12-08 11:58

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 1899619)
sper sa nu te supere ca-ti pun ca dau o tenta de kitch . este doar o parere personala, tie sa-ti placa ..asta e important ;)

in prima instanta nu prea am vrut sa le montez , gandindu-ma tocmai la kitch , asa ca prima oara le-am pus de proba , si mi-au placut cum arata ...

@madutz: in realitate arata mai bine

All times are GMT +2. The time now is 18:01.

- Copyright 2026 4Tuning