![]() |
oricum fac eu rost de lista aia sa vezi circ atunci :twisted:
|
Re:
Quote:
|
hmmm... pacat.. azi iar au fost unii ... (cum vreti sa le ziceti) prin port.. pe undeva pe unde te poti da.. am incercat totusi sa ma dau.. dar nu cum am vrut eu.. in fine.. a fost destul de placut (pt mine) dar ma asteptam sa se mai bage careva.. sa facem unul dupa altul.. ceva accidente si chestii :D eh.. era un opel vectra cu motor de 2000 care a dat si el putin burnout (dupa ce am dat si eu :P ) si avea sigla 4tuning.. bravo lui.. macar a inceput ceva :) unii poate au venit p-acolo si au vazut ce s-a mai intamplat.. well.. m-au deranjat aia parcati :D (si am intrat sa ma plang :cry: )
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
nooooooooooo tu vb serios ... nu gaurii bara .. baaaaaaaaa .. du`te la plastiprod si fatzi un nr si lipeshte`l pe bara .. nu gaurii NUUU... iti face un autocolant si se lipeshte pe bara si gata .... BTW .. welcome back pe forum :) |
ce concert au org aia in port
nu era nici draq p-acolo |
Stai linistit psycho, ca nu o gauresc.....vecinl de deasupra mea lucreaza la plastyprod si o sa imi faca nr, moka cu autocolant.
Am fost tot timpul prezent pe forum, dar nu prea am avut ce sa zic.De asta nu prea am postat. |
ti`am vazut aseara amshina in port la un moment`dat ... nice rims BTW :)
|
Si eu te-am vazut, dar plecai.Ii aratam unui prieten din Italia, Constanta pe timp de noapte si de aia nu am putut veni cu voi.Ati fost pe undeva special?
BTW: Dupa ce am plecat din port, cam la o ora am fost prin Mamaia si la capat, la Enigma, era masina de politie cu radaru' bagat, chiar la ultimul sens giratoriu.Era pe mijlocul strazii, indreptata spre oras.Cred ca va astepta...... :twisted: |
Re:
Quote:
pai tuh ce crezi k ashteapta :) ... stai kalm k eu unu nu mai calk in mamaia :) BTW in seara asta erau p soveja |
s-au pus bajetii pe noi,sunt suparati rau
|
Re:
Quote:
|
pai u n-ai acte pe folie?
|
Re:
Quote:
|
naspa sit,adevaru-i ca e scumpa folia cu acte
dar nu ar mai avea politzaii cu ce sa se lege de tine ba mai au:esapamentu' |
Ma doare la cardan ca am autocoilant natural si detector de gabori corditzi
|
pff pacat k nu atzi mai stat aseara sa va arate fratele nebunieeeeee VPR`uleee de ce ai plecat frateeee .. m`am dat pe iarba .. nebunieeeeeeeeeeeeeeeeeee am mahina verde acum :)
|
si de ce nu ai dat un beep sa venim si noi
ca am stat pana la 4 dimineatza cu Andrei, Ery si PFL |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
azi s`a rasturnat un tir la ieshirea din orash .. ieshirea spre ovidiu .. no pictures sorry :(
|
am eu una o postez acum... sa rasturnat defapt o cifa de beton .. eram chiar in stop si asteptam verde si am vazut cum sa rasturmat .. de pare ca a avut o problema la directie si nu a mai putut sa traga de volan dreapta ca sa o redreseze si asa sa dat cu raotele intr-o parte
|
1 Attachment(s)
asata e ... nu se vede ceva clar si concret dar am facut-o din mers cu telefonul :shock:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am fost si eu acolo 8) Veneam dinspre ovidiu si n-am vazut accidentul, doar masinile care veneau de la metro si taiau intersectia pe unde s-ar face dr spre metro si eu ma uitam :confused2
Dupa aia am realizat ce s-a intamplat :roll: Eu am facut insa, o poza mai mare si mai clara :wave: |
pacat ca nu am avut un aparat la mine ... sa vedeti ce face un oltcit dintr`un passat ... adica ... oltcit varza ... passat varza .... :)) treaba asa .. in intersectie la victoria .. acum 15 min ... adica ... vineri ... la ora 18:10 ... :) faza mai tare ... este .. cum spuneau soferii ... ca amandoi au trecut pe verde ... :) cred ca unu a trecut pe verde de la pietoni ... :)
|
Re:
Quote:
hahahahah verde de la pietoni ... hahahahahah :) esti cu capu` :) .. pacat de oltcit .. da`l draq d passat k are casco :) |
dapz amadoi zik ca aveau verde ... :shock: ceva nou sensuri diferite amadoua verde ... pana la orma ala cu olcitu a cazut de vina ... saraca ia cazut si usa de la accident ... plus ca venisera la tigani \"mah al meu este profesonist 20 de conducere\" masa la tigan ... auleooo ce mie si cu tiganiii astia ... pacat ca nu am pistol :lol:
|
e OK mashina :peace: :dance: :dance: :dance: :drunk:
|
MA bucur ca e ok.......ca ai inebunit-o pe saraca masina
|
Re:
Quote:
|
nu e suparat va ai ametit-o, e suparat ca ai plecat cu ea :twisted: :twisted: :twisted: si ca era asa vesela cand v-ati intors :twisted: :twisted: :twisted:
|
CeReS: BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM :shock: :shock:
:lol: :lol: Trebuia pozata fatza aluia. |
sa vezi ce am mai ras cand i-a confundat miki pe unii cu prietenul meu de la buc si i-a luat pe la spate pe amandoi....saracu ramasese mut(de placere sau surprindere nu stiu) si miki dupa ce m-a pupat pe mine se uita spre ei si vedeca i-a confundat.....sa te tzii rasete atunci
|
eu chiar am iesit sifonata rau in seara aia .... Psycho, ....prima si ultima oara cand ma dau cu tine ....:( peace! (BlueEyes wrote-mie lene sa schimb useru`)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
cu ce sa aiba grija ??? explica ??!
|
Re:
Quote: