![]() |
Re: E92 - 335xi coupe
nu stiu daca a ta e dauna totala , dar loganul ala sigur e;) aproape ca ai rupt loganul in doua:lol: ce viteza aveai?
|
nush ce viteza aveam. cei din iasi de la bmw m-au programat in februarie la anul :) pentru reparatii... trebuie s-o duc la brasov sau la bucuresti cu platforma ca n-am alta sansa. nu-mi iau m3 atat timp cat exista 335, n-am condus masina care sa-mi ofere asa satisfactii. eu in continuare sper sa mi-o schimbe
|
cu o mica MARE "atentzie" la oamenii stiu ei care pot sa ti-o puna la dauna totala :D
|
imi pare rau Codrin de accident. ar fi bine sa ti-o schimbe desi la cat e masina nu prea cred sa ti-o dea dauna totala - doar sa aiba nasol motorul sau structura de rezistenta.
|
ar trebui sa am blocul motor fisurat... daca-l am imi da sigur
|
Quote:
|
ce planuri faceti voi pe banii omului:))
|
Quote:
eventual m3 :D in fine pacat de masina, important e ca tu nu ai nimic |
Quote:
|
la 16 ani ce ocupatii sa aveti si voi.....
|
exact x drive imi iau daca imi dau astia dauna totala. ajungi la un moment dat(dupa ce trece varsta cuprinsa intre 18-21 ani) cand mai iei in calcul si altceva decat performantele la masina cu care te deplasezi in fiecare zi. ideal ar fi pentru cine isi permite sa aiba o masina comoda, diesel, foarte accesorizata multimedia si una hardcore, rigida care doar mananca asfalt. niciodata o masina nu va putea indeplini cu succes ambele functii.
|
Quote:
|
da...de daunele totale...alea mai multe :)))))....cand nu ai ce face cu timpu..*****ii pe 4tuning :))....scz de off
|
Quote:
|
Quote:
nu au fost afectate piesele de tuning, le-am inlocuit deja cu cele originale. si nu, nu sunt acoperite de asigurare daca nu faci in prealabil un drup pe la ei sa maresti suma asigurata |
Quote:
|
va ajunge, doar ca sunt intarzieri :)
|
Quote:
|
este o masina extraordinar de frumoasa si rapida dar va fi foarte greu sa bata m3 si vor fi mai multe la ea de facut ,altele decat o evacuare+admisie +soft stage 1. Stii ca imi place mult tare masina ta dar un m3 este foarte foarte rapid.
|
sunt doar 400m si are o sansa, dar daca vin si spun sa punem si frana o...400...0 ?
|
sunt foarte proaste franele la 335
|
la 330i erau f bune
|
poate e diferenta de greutate...
|
dar erau bune si la 380cp
|
atunci n-ai mers cu un rx8 :) poate nu stiu eu ce-s alea frane proaste
|
Hai vrem vesti , cat mai sta in service ?
|
Cred ca o vinde sa ia M, pierde ceva la ea si e ok...
|
nu iau nici un m3... masina mea nici n-a intrat inca in reparatie... mi-au spus ca prin decembrie... deci la cum merg lucrurile in romania, probabil prin ianuarie-februarie...
oricum.. inainte de nefericitul eveniment m-a papat un rs4 2.7biturbo de 503 cai, rolling start, ca n-a vrut de pe loc... pe langa subiect: bmw a lansat pe seria 7 un motor v8 5000cmc benzina biturbo :)... ce mi-as dori sa ticaie sub capota mea asa o inima :D |
Da e si pe x5 din cate stiu.
RS4 negru este o bomba adevarata si are peste 500cp fiind condus de Gabi. Daca vrei evacuare Supesprint te pot ajuta la cel mai bun pret, de ieri RacingCode vinde asa ceva, avem si soft pentru tine ... Pe data de 2 luna care vine facem un eveniment la Carrefour in Iasi o cursa de indemanare ceva mai ampla spre circuit daca permite locatia de tipul celei de la Ct. Anunta te rog lumea si daca doriti amanunte pe [email protected] |
Quote:
scuze de offtopic |
Am sa introduc amnuntele pe siteul LegalRacing, stiu sa-ti spun ca este unul nou cu o parcare mare.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
e posibil sa fi facut o confuzie din cauza ca modelul de numeste 750
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Racing Code ofera mai multe variante de modiicare a acestui model.
Prima este doar din soft. Noi folosim produse şi proceduri tehnice de calitate pentru armonizarea şi creşterea puterii motorului în mod eficient, stabil, durabil şi garantat. Performanţa noastră superioară nu afectează durata de viaţă a motorului sau alte dispozitive mecanice ale maşinii sau motocicletei Dvs. deoarece nu se depăşesc parametrii de funcţionare ai motorului furnizaţi de către producător. BMW 335i 306PSSerieRacing CodeCapacitate Cilindrica2979 cm³Performanţa306 PS (225 kw)340 PS (250 kw)Cuplu motor400 Nm450 NmCuplu maxim la (rpm)1300 U/min1300 U/minV max250 km/h290 km/heliminare limitator V maxda0 la 1005,5 s5,1 sConsum l/100 km9,5 l9,3 l La ea se poate adauga un filtru de aer KN sau Green si un sistem de evacuare f performant marca Supersprint. Pentru varianta cu evacauare totala, filtru si soft putem oferi cca 400cp. Pretul pentru soft este de 1000euro. |
Ce ai mai facut cu masina ?
P.S. Si o intrebare ptr Sebastian : Care ar fi pretul pachetului complet ptr obtinerea celor 400Cp si probabil peste 550Nm ? |
mi-au promis ca o am pana de craciun... dar cel mai probabil prin ianuarie..
|
o asteapta din nou aceleasi modificari ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:57. |
- Copyright 2026 4Tuning