![]() |
Re: Nfs 2008 -Undercover
2 Attachment(s)
ehe,stai sa vezi atunci nebuneala,pana atunci dau capatu la Undercover pe telefon.:evil: Apropo va uploadez aici doua versiuni pentru tel,una cere Symbian S60 parca,eu am un Nokia 6120clasic si imi merge. Spor la joc.
|
NFS Undercover at SEMA
LE: Need for Speed Undercover reached the Gold-Status, which means that the work on the game is finished and it's ready for mass production. |
|
deja a aparut pe ps2 si xbox360:joy:.....stiti voi unde le gasiti;-)
|
Quote:
|
Jocul are ca data de lansare 18 luna aceasta. Nu a aparut nimic.
|
Quote:
|
Deocamdata doar pentru xbox a aparut :D sa speram ca zilele astea va aparea si pentru pc(sper sa apara maine :X:X:X:X:X)
|
maine cel mai sigur apare si versiunea de pc :-P
PS. chiar aveam chef sa tunez ceva :lol: |
Pentru xbox360 a aparut da,eu tot pentru pc astept. Si nu cred ca va aparea in seara asta.
|
a aparut si pe psp2...iar varianta pe PC ar trebui sa aibe 5,5 gb...momentan acesta se lasa asteptata
|
asteptati fratilor..ca nu muriti....3 zie...sau 5...tot aia e :|
|
Mersi mult pentru pm,dar sincer parerea mea despre undercover ,chiar aseara l-am jucat si este GRAFICA=NFS PRO STREET PC + GAMEPLAY NFSMW=..../!\:cry:
|
e super jocul! eu il am pe PS2 ... ce-i drept e cam usor ..castigi multi bani, piesele sunt ieftine .. iar cursele le castigi fara prea mult stres!
minusuri: pai are 90% hartile din MW .. e destul de asemanator cu MW .. si ce ma enerveaza la culme.. .ACELEASI MASINI FRATE! tot 200sx ... tot jafuri din alea.. nu au mai pus si ei ceva mai nou .. mai frumos.. un scirocco , noul sl65amg ... nush nu-mi plac masinile |
no crack discussions.
|
Quote:
|
nici eu nu pot sa fac cercuri ! ..burn pot.. dar cred ca iti trebuie volan cu pedale pt ps2 ca sa faci cercoaie :D
|
Quote:
|
din pacate GRID nu e pt ps2:(
|
Da,pot sa confirm 100% ca a aparut nfs undercover(a aparut pe toate trakerele private) ..acum il descarc
|
L`am copiat....dar inca nu am instalat :) ca nu am timp...diseara voi juca..
Intrebare: am un Inter(R)Core(TM)2 CPU 6300 @1.86 si 1.87 Ghz, 2 GB RAM la frecventa mare si 2 placi 6500 GT in sistem SLI (curios ca le vede ca Win Fast PX7600 GT sistemu`)... cum se va comporta? (a doua placa inca nu am pus`o :D)... chiar sunt curios ... ! |
si eu am luat jocul dar nu vad fiseru cu serialu... unde il gasesc mai exact.. sau care e ?
|
2 Attachment(s)
Serials :
45XP-A7C4-7D9S-68DZ-HBJB ZDUL-HXC2-KS6G-AN55-HTXN NJ9R-6ZVY-A96L-Q82W-WK72 XX6E-EMEQ-UH6T-KCUK-EBPN Z4DV-2QS2-HRAB-BZZA-5ZH7 AKYY-LGY2-FUPK-FBFB-BV4C Spor sa fie! :D |
MS... gasisem pe google pana la urma..dupa cateva incercari ..nu mergeau toate ! in fine
prima impresie: stilul NFS... viteza, frana de zici ca bagi picioarele in asfalt imediat adica, curba zici ca esti cu tancu(imediat o face)--- deci cam nik real... dar tinand cont ca nu asta au urmarit e ok ... sa aranjez mai tarziu grafica niste setari pe acolo si poate va fi mai ok :) |
Mie imi place foarte mult jocul..chiar daca controlul e putin cam greoi ... mai ales cand iei curbele, daca pierzi putin controlul nu mai ai ce sa ii faci.. :D
@ dolb , este scirocco in joc.. sl65amg nu am cautat dar ma uit imediat.. :) ps : Pot sa fac cerculete :X :D |
Quote:
|
2 Attachment(s)
si la mine face cerculete...200sx :))
pun 2 printscrn.... observati apa aruncata de la rotile din spate din derapaj ( mi se pare un detaliu fain ) |
Quote:
|
Quote:
|
1280 rezolutia...detalii maxime...merge super bine cu sistemu asta
nter(R)Core(TM)2 CPU 6300 @1.86 si 1.87 Ghz, 2 GB RAM la frecventa mare si 2 placi 6500 GT in sistem SLI (curios ca le vede ca Win Fast PX7600 GT sistemu`,ambele placi puse:D) E SUPPPPPEEEEER :D atat pot zice!Imi place!!!! |
Ehe, ce frumos e sa conduci un New Megane Sport cu volan de 360... :X
|
O fi frumos pentru cei ce le merge acest joc eu cu detaliile la minim si imi merge rau de tot in frame-uri, coreduo,2,99ghz ,1 gb ram,video 7300 gs ...si tot degeaba...am PC asta de 4 luni da-o incolo de treaba !:cry: niciodata nu mi-a mers nimic ...cac in ea de viata !
|
Sincer jocu mi se pare o tampenie..l`am instalat..l`am jucat..l`am sters..
|
sa imi dea si mie cineva un PM cu locatie de download pls
|
frate acu am instalat si eu pe pc undercover! pai e aproape alt story .. sunt alte masini iar grafica e de rahat ( toate astea in comparatie cu ps2 ).
Pe ps2 ma lasa sa imi iau eu masina nu imi dadeau de la inceput 200sx iar grafica e excelenta! Pe pc nici macar nu se vede calumea si apar diferite imagini in timp ce joc si nu vad deloc bine! ( probabil din cauza ca am ATIRADEON ) Oricum jocul e praf pe PC insa pe PS2 e super! deja am ajuns la 60% |
O MARE DEZAMAGIRE!!!!
E plin de bug-uri si mai rau de asta, grafica este super depasita!!! Pomii nu sunt 3D ci sunt texturati, ca in jocurile lowend... Ce sa mai, un downgrade IMENS! Joc pe un X2 4800 AMD, 2 giga ram, si 8600GT Gamers Edtion cu toate setarile pe MAX, inclusiv AntiA la 6X... In jur de 40-50 de cadre, in 1024! Masinile sunt realizate ca in seria NFS, frumos... MA jucam aseara Carbon.. NU se compara! Undercover e un mare SHIT! MW e peste toate! Si il jucam pe Sempron si ATI Radeon 9250 in 2005! GRID e un fel de zeu vs muritor pe langa undercover! |
Quote:
|
pai pm avem cam the same thing...tu 8600gt eu 8600gtS
|
UNDERCOVER e o mare dezamagire! Grafica ca-n Carbon, mai proasta decat in Most wanted, care btw pt. mine ramane primul din seria NFS!
GRID ramane simulatorul nr. 1!!! Cred ca pt. EA e traditie sa scoata un NFS/an si scot numa cacaturi pe banda rulanta! Mai bine il tineau inca 2 luni da' ne serveau ceva adevarat care sa ma faca sa sterg Grid!:evil::evil::evil: |
instalez...intru...cand vad cum se vede si cum se controleaza masina [detaliile fiind pe LOW ], zic eu: CE C***T e asta frateee?:|
apoi..umblu putin la setari...1024x768 si toate MEDIU in afara de detaliile masinii unde sunt HIGH....imi merge OK ...este frumos dar controlul lasa de dorit..chiar si grafica...ma asteptam la ceva super tare :| tin sa mentionez ca joc pe procesor 2.2 amd , 1gb ram si 7300 Gt 512 nVidia :) ...story`ul este frumos ...incep sa ma obisnuiesc cu el... si in + imi place ca nu te pierzi ca la proStit prin enspe mii de meniuri....aici e totu simplu..si ok :D imi place jocu...sincer :D dar de la filmuletele lor pana la ce ma joc...OMG e o mare diferentaaa :)))) bafta :) si cei care ati postat mai sus...eu nu stau neaparat sa ma uit la pom..la bla bla bla....joc sa fie :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 21:55. |
- Copyright 2026 4Tuning