![]() |
Re: E36 - Coupe :x
Multumesc de raspuns, caut si eu sa imi pun si eu folie la a mea dar am senzatia ca daca pun folie cu transparenta 15% o sa se vada aiurea ....
|
Quote:
|
Quote:
|
eu am pe masina mea transparenta 5%, cea mai inchisa si e ok si ziua si noaptea
originala llumar pe toate geamurile |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ai idee unde pot gasii si eu niste preturi pt folie ? ca nu am gasit mai nimic pe net.... sau macar asa informativ cam cat ar fi luneta + geamuri spate + geamuri fata...
|
Quote:
|
hmmm am inteles, ms pt info .... pai nu kred ca variaza prea mult pretu... teoretic ar trebui sa fie chiar mai jos ...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
:lol::lol::lol::lol: :shock: :rolleyes2
|
foarte frumoasa pisicuta, s-o stapaneshti sanatos si spor la modificari. Ca si pt tine, pisicuta coupe este visul meu...si in curand vreau sa` achizitzionez una,cateva intrebari ash avea dak` se poate:
1. ce consum are 2. e scumpa la intretzinere ? ( Piesele ) PS: am pe desktop pisicutza ta :D |
Quote:
|
Quote:
1:cel mai mic consum pe oras am scos 11.5 si afara 6.5(dar nu doresc mersul ala la un bmw :D),mie normal imi consuma undeva la 7.5-8% afara si 13-14 in oras,mers acceptabil,iar la blana.....cat vrea :D 2.nu am avut deloc probleme cu ea...doar schimbul de ulei si filtrele(aer,ulei,polen) le-am schimbat si cu tot cu manopera m-a costat 5 mil. PS:ma simt flatat k ai masina mea p desktop :D |
auz la flatatu'....:oops: ditaaa :lol::lol::lol:
|
Hello ,Raul si Cosmin :-) pai ce facem? nu ziceti nimic? va rezerv 2 locuri pe 10 Mai? ia vedeti la mine la semnatura care-i treaba :-);)
|
bafta cu masina...e superrr.....ai grija de ea ca sa aibe si ea grija de tine
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Luna asta trebuia sa imi montez bara de M sa vopsesc pragurile in culoarea masini sa vopsesc jumatatea de jos de la bara de spate,sa pun pleoapele,eleronul si am putina rugina la portbagaj si trebuie facuta...si erau in plan luna asta dar a intervenit ceva ce m-a "lovit" rau financiar....dar sper ca in maxim doua luni sa fie pe masina:(,daca ma ajuta Domnul...
si mai pun ceva poze asa de plictiseala... |
un mic roadtrip ?
frumusica masina! |
Quote:
ms ms :D...o fii si mai frumoasa....mai un pic ;) |
masinile astea 2 zici ca sunt legate udu de altu.. tot timpul impreuna :D
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
si o schimbare de look....:D....faruri BOSCH+angel CCFL :D:D:D:D:D:D:D...semnalele trebuie sa le schimb...astea sunt imprumutate...
|
ia uite mha din ce in ce mai frumoasa,bara aia cand o pui mha?:lol:
|
Quote:
|
bv! :bunch:
i loveee german style.. acolo unde mi-ai zis faci alea? nu vrei sa ma interesez aici putin? |
Quote:
|
2 Attachment(s)
siii....2 pozeee care-mi plac....:lol::lol:
|
Arata f.fain cu farurile astea :D:D:D.
|
misto misto.. nu vin rau farurile :)
|
Multumesc pt aprecieri....mie imi plac la nebuniee :D:D:D
|
10 Attachment(s)
s-au vandut rotile...si bineinteles ca masina a primit niste roti noi :D:D:D
Ac Schnitzer(replica bineinteles) 8.5x18 si 9.5x18 sper sa va placa...ca eu sunt disperat:lol::lol::lol::lol::lol: |
Lasa ca nu-i rau si daca-s replici :D.
|
7 Attachment(s)
si inca cateva pozee....cam cum as vrea sa fie masinaa dar nush daca o sa pot realiza visu asta :D:D:D
|
Quote:
|
ar arata criminal lasata asa..dar drumurile..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning