![]() |
Re: E34 - b-75-kel
|
..stii cumva unde are mufa la calculator?am si eu un 520i 24v..si vreau sa-l pun pe tester..am si tester..bosch kts 540..are intrare pe,pini..mufa normala?..sooper masina..."drumuri bune" vb sofereasca..
|
a patit ceva masina k parca sapt trecuta nu avea bara?
|
Quote:
|
chiar astazi te-am vazut pe dn1,te duceai spre buc,arata bine masina se vede ca e ingrijita dar parca prea incarcata de stickere,sau nu am vazut eu bine...:?:
|
Frumoasa masina vecine .....
|
Quote:
|
Quote:
are 2 stikere toata cred ca m-ai confundat saluate KELu |
7 Attachment(s)
Some new pics...cu baba mea
dupa cum spuneam....2 stikere... Salutare la toata lumea App... La multi Ani si un An Nou Fericit la toti userii...mai bine mai tarziu decat deloc |
Quote:
ai scapat de porcaria cu capotele negre:evil: masina vopsita integral arata superb , s-o stapanesti sanatos !!!:-) |
Foarte frumoasa masina, bafta cu ea!
|
Quote:
|
Hai KEL-ule cu rondell-urile alea :X
|
1 Attachment(s)
Quote:
Acum mai nou ne duelam in RONDELL-uri:)) atasez decat o poza. jantele trebuie sa intre la vopsit si nu stiu ce culoare sa le fac miezu... Sunt intr-o mare dilema:)) |
frumoase jante...buza polishata...miez culoarea masinii...cred ca e cea mai clean varianta.
|
Quote:
Fa miezul gri ... cum au fost ele ! |
Quote:
|
IE FRUMOASE RAU JANTILI KELULE :pelvic_th :)))
or sa dea bine pe Balena :peace: |
Quote:
este o simpla BABA...care isi tareste basinile dupa ea... o cauta moartea pe acasa si ea e prin oras si se da de-a latu:)) mai IE putin pana sa fie balena...atunci cand o sa fie lasata blana si alte nebunii care le am eu in cap:D miezul jantelor chiar sunt in pana de idei... ma gandeam sa le fac aurii...inca nu stiu sigur. |
Quote:
|
Cred ca ti-am vazut masina in seara asta:d,ai trecut cumva pe floreasca pe la eliade tower pe acolo.Daca da,imi place cum urla:D.
Tocmai ce am citit mai devreme unpic tot topicul tau:D,apoi am plecat pana la un prieten acolo si stand cu el de vorba vad masina:))). |
Quote:
urla tare??? :)) EISENMANN isi spune cuvantul... o sa urmeze toata evacuare cap-coada eisenmann pentru ca m-a cam spart. momentan am teava din fata pana in spate si finala asta. salut |
Se aude frumos,nu tare.
Nu-i daia sa urle sa se auda ca drq,dar se aude ,iesi in evidenta cu ea,eu prima data am auzit sunetu si mam intors si te-am vazut. |
Salutare...
dupa foarte multa bataie de cap si multe ore de gandire am ajuns la concluzia urmatoare... masina mea se dezmembreaza... cine e interesat de orice piesa de caroserie,interior,etc sa ma contacteze Trecem la altceva... Am interior piele alba am un blocant 3.45 parca am tot felul de piese...la bani buni 0761822137 KELU P.S. Motorul si cutia sa dat. |
interiorul la ce bani e?
|
Quote:
un pret? pm |
Quote:
|
Quote:
interiorul este la 250 de euro complet scaune fata,bancheta spate,fete de usi. daca vrei si bordul plus calul negociem. salutare |
Quote:
|
anuntul este inca valabil...
|
Pacat ca o dezmembrezi... Bafta
|
stopurile ce bani sunt?
|
Quote:
sunt originale hella smoked,nu tiganii facute cu folii negre sau spray;) |
pai am vazut k erau cu semnal alb in poze
|
Quote:
momentan pe masina am hella smoked |
Quote:
|
frumos foc E30-u ala din fata porti !!! :lol:
sper sa nu te superi :oops: |
:twisted:
|
sal
te-am cautat azi in legatura cu amortizoare e34 si arcuri sport DOAR ptr fatza stii pe cineva sa aiba ? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:50. |
- Copyright 2026 4Tuning