Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Intalniri - fiecare vineri de la orele 20.00 (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/8047-intalniri-fiecare-vineri-orele-20-00-a.html)

balurutzu 22-03-06 18:25

Re: Intalnire in fiecare vineri...ora20...be there

sandu sa merga cu trenu asta la cat e de nebun in sensu bun al cuvantului pune niste Ground Zero in tren si nu ajunge mai departe de Cluj ca sare trenu de pe sine :) :) :)

Ciky 22-03-06 19:45

:):):):):):):):):)

sfigmo 25-03-06 01:08

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
io ma duc la bucale si cu trenu daca ii cazu !!!

faci un tren de SPL ???sa mor ca ar merita incercat...curent este sus pe firul ala de deasupra...doar basi sa fie...

Ciky 26-03-06 00:33

shi amplifuri multe!:)

daflyer_oradea 29-03-06 10:04

si mai sunt 2 zile.....

Ciky 29-03-06 14:13

sa avetzi multa bafta cu totzii shi cat mai multe cupe pt. ORADEA!

gaju 06-04-06 14:43

Quote:

Originally Posted by Ciky
sa avetzi multa bafta cu totzii shi cat mai multe cupe pt. ORADEA!

le aducem vineri

Ciky 10-04-06 14:02

nu le-am vazut,dar felicitari pt. ele!

margineanu ovidiu 20-04-06 22:20

din pacate daca ploua daca nu eu la 17.00 trebuie plec din oras deci sper ca macar pe voi sa nu va ploua ca naspa a fost vinerea trecuta:)

Criwar 21-04-06 16:05

ploua...azi am fost si eu in oradea si m-a plouat intr-una vreo 6 ore..:(...penala vreme pe la voi...pacat k nu am putut ramane si eu sa va vad masinile :D

kupid0n 21-04-06 16:29

Quote:

Originally Posted by Criwar
ploua...azi am fost si eu in oradea si m-a plouat intr-una vreo 6 ore..:(...penala vreme pe la voi...pacat k nu am putut ramane si eu sa va vad masinile :D

:) pacat k ai plecat fiindca tocmai a iesit soarele.....s'a facut vreme buna....speram k nu va incepe sa ploua iar ;) oricum te mai asteptam ;)

Criwar 21-04-06 19:46

mc...drumu ii tare spart...dar oricum o sa mai merg eu pe la Oradea la vara...sa chefuiesc :D...pana atunci...have fun si conduceti cu grija :)

RocKzana 22-04-06 00:47

mc...drumu ii tare spart... <<< care drum nu`i spart in romania ? :))

daflyer_oradea 22-04-06 09:02

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mare Intalnire In 28 Aprilie, Vineri, Ora 20.
Toti Membrii Wsr Sunt Rugati Sa Participe, Fiindca Se Va Discuta Viitorul Clubului Si Trebuie Sa Stim Exact Cati Membrii Avem. Rog Toata Lumea Interesata De Wsr Sa Participe.
O Sa Se Faca Si Inscrieri, Daca E Cazul, La Fata Locului.
Va Asteptam Pe Toti, In Numar Cat Mai Mare, Sa Vedem Cam Unde Ne Aflam Si Ce Putem Face Pe Viitor, Ce Putem Organiza, Si Cum Ne-ati Putea Sprijini , Cei Care Doresc Sa O Faca.
Va Multumim Anticipat Pentru Prezenta.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RocKzana 22-04-06 10:58

intrebare...am auzit ceva de cluj?!.. sambata?! am auzit bine.. o deplasare sau ce? ...

daflyer_oradea 22-04-06 19:41

deplasare la KORacing...la 10 AM trebuie sa fim acolo. dimineata ne intalnim cu bajetii din Tm...si mergem toti in coloana...
WSR si RR o sa cam ia cupele de p'acolo.:))

RocKzana 22-04-06 19:43

ce fain de voi.. eu acuma am aflat ca se cununa unkiu`meu.. bagami`ash.. picioarele .. ca altceva n`am :)) sa`i rupetzi!

Ciky 22-04-06 22:49

sa le datzi!:)

Corse 24-04-06 10:58

cica, cursa este pe 250m, deci RR nu vine.

Corse 24-04-06 22:21

schimbare de planuri...RR prezent la Cluj ;)
keep in touch

SoundIdentity 25-04-06 23:02

asa as veni si eu dar muheres a facut deja planu cu prieteni de familie:mergem la erotic show in ungaria debrecen!!!!oai mama ce as da golfului in pistoane!!!!sa vad ce poate!!next time!!!

kupid0n 26-04-06 13:58

vai sanduleeee.......nu ma adoptzi sa vin si eu cu voi in debrecen???? ;;) :) :D

SoundIdentity 30-04-06 21:19

pana la urma m-am rusinat!!:(....................sper ca nu ai muscat-o:) nu am plecat din motive familiare...nu aveam pe cine lasa copii mei dupa 10 seara iar cu cine vroiam sa mergem nu vroiau sa revina acasa mai repede de 2 noaptea ...asa ca nu i-am incurcat programu nimanui si am plecat la kolosvar......!!!!!!!!

Ciky 30-04-06 22:15

si ce atzi facut la kolozsvar?

SoundIdentity 01-05-06 08:54

m-am dat la linie cu un g60 cu 40 de cai mai multi ca mine!!!

valib 01-05-06 13:01

si...si...rezultatul?:)

kupid0n 01-05-06 16:59

ne tine in suspans..... :)

SoundIdentity 01-05-06 19:24

pai aaaa ma balbaii da va zic....deci nenea ala cu corado motor g 60 undeva la 170-180 de cai a venit gol fara banchete roti mici preparat un pic iar io 138 cai incarcat cu lada mare de bass basu 2 amplifuri intre 120-150 kg am avut in plus fata de el si am fost intrecut doar cu o juma de masina.....asta e!!!IO ZIC CA NU E RAU DE LA PITBULU MEU...A FACUT FATA...SI CHIAR S-A MIRAT LUMEA CUM AM TINUT PASU LANGA EL

Andre3y 02-05-06 19:10

Quote:

pai aaaa ma balbaii da va zic....deci nenea ala cu corado motor g 60 undeva la 170-180 de cai a venit gol fara banchete roti mici preparat un pic iar io 138 cai incarcat cu lada mare de bass basu 2 amplifuri intre 120-150 kg am avut in plus fata de el si am fost intrecut doar cu o juma de masina.....asta e!!!IO ZIC CA NU E RAU DE LA PITBULU MEU...A FACUT FATA...SI CHIAR S-A MIRAT LUMEA CUM AM TINUT PASU LANGA EL

Pai nu sti ca mai nou participanti de la curse uni!!!!!!!!!!!!isi scot tat in masina..tot..scaune,roata de rezerva panouri usi..tot..inca si caunu de la sofer il inlocuieste cu paie!!:lol: :lol: :lol: :lol:

DOMY_m3 02-05-06 21:40

Quote:

Originally Posted by Andre3y

Pai nu sti ca mai nou participanti de la curse uni!!!!!!!!!!!!isi scot tat in masina..tot..scaune,roata de rezerva panouri usi..tot..inca si caunu de la sofer il inlocuieste cu paie!!:lol: :lol: :lol: :lol:

cand o sa stii ca ce anseamna kg/cai putere,sau cand o sa mergi la un concurs de drag si o sa simti ca cat de mult conteaza fiecare kg ,atuncea o sa stii ca fraierii astea de ce scoate roata de rezerva din masina....
si sandu bacsi cand o sa inveti ca nu ne intereseaza pe nimeni cati kg ai in plus sau de ce nu merge masina.daca mergi la concurs fa tot posibilu sa scoti fiecare cai din masina.altfel nu are rost.si inca ceva :nu conteaza cu cat ai pierdut sau ai castigat.nici eu nu am zis ca de la evo 6 am primit 10 metri sau 1 cm.a facut si cu asta basta.pa

SoundIdentity 03-05-06 05:00

Quote:

Originally Posted by DOMY_m3
cand o sa stii ca ce anseamna kg/cai putere,sau cand o sa mergi la un concurs de drag si o sa simti ca cat de mult conteaza fiecare kg ,atuncea o sa stii ca fraierii astea de ce scoate roata de rezerva din masina....
si sandu bacsi cand o sa inveti ca nu ne intereseaza pe nimeni cati kg ai in plus sau de ce nu merge masina.daca mergi la concurs fa tot posibilu sa scoti fiecare cai din masina.altfel nu are rost.si inca ceva :nu conteaza cu cat ai pierdut sau ai castigat.nici eu nu am zis ca de la evo 6 am primit 10 metri sau 1 cm.a facut si cu asta basta.pa

aici iti dau dreptate grasule!!!intradevar nu ai ce cauta cu ''plasa plina ''in masina!!!dar io m-am dus sa ma distrez ...sunt constient ca la liniute nu prea vine oricine...:)

doru 03-05-06 16:04

Quote:

nu a fost dat jos nimic din corado cred ca confunzi masina

daflyer_oradea 03-05-06 17:57

in primul rand FELICITARI tuturor care au participat la Cluj!!!!
in al doilea rand, ne vedem ca si in fiecare vineri. cei care vor sa intre in WSR sa vina sa faca preinscrierile.
ca deja ne-am pus "pe treaba"

kupid0n 06-05-06 08:09

"pe treaba"???? sa fim seriosi....am fost aseara in jur de 10 persoane...cam vreo 5-6 masini.....si tot aceleasi persoane care vin in fiecare vineri....si ne mai numim impatimiti tuning.....ce vrajeala.....avem masini de masini si nu suntem uniti deloc......avem membri care vin o data la o luna sau la doua asa ca sa nu uite lumea ca mai traiesc....suntem penibili.....unde e entuziasmul cu care am inceput?????

daflyer_oradea 08-05-06 18:40

WSR va organiza liniutele care vor avea loc la 4tuning day.
probabil ca va fi si putin nevoie de ajutor, pe ici , pe colo...

ionut007 12-05-06 19:04

mai bine ne intalnim in parcarea de la heat ...acolo toti cu masiniile si aducem mese si scaune si ne instalam acolo :)):lol:

slim 13-05-06 07:37

fara masina se poate merge ? :D

civic_ex 13-05-06 12:30

se poate, normal

SoundIdentity 13-05-06 22:14

Quote:

Originally Posted by doru
nu a fost dat jos nimic din corado cred ca confunzi masina

si daca a fost intreaga nu imi este rusine de rezultat!!!!!tot am fost mai full ca si el!!!prostia mea dar pe 4 iunie ma dezbrac la bustu gol si imi incerc galeria de sub capota!!!!bafta!!

slim 14-05-06 01:09

nua .. cand ne vedem si unde ? ... ma ia careva cu masina sa nu ma duc pe jos ? (langa piata decebal) :)

All times are GMT +2. The time now is 01:22.

- Copyright 2026 4Tuning