Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Astra G 1.6 (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/80464-masina-mea-astra-1-6-a.html)

Antilles 26-04-11 18:39

Re: Maşina mea: Astra G 1.6

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 4282555)
3 lucruri nu vin bine pe masina: Farurile, stopurile si pragurile(sunt valurite, nu pica la linie, sunt puse stramb si defectele pot continua).

Zici?

uskt2005 26-04-11 20:16

3 Attachment(s)
La faza cu farurile si stopurile ca nu vin bine pe masina nu sunt singurul care ti-a spus asta (si stii e o vorba: Cand 2 iti spun ca esti baut trebuie sa te duci sa te culci)

La praguri am pus pe niste poze de ale tale niste sageti.....

P.S. Nu o spun cu rautate, dar in momentul cand iti pui masina aici automat trebuie sa acepti si unele critici, constructive sau nu tu decizi daca sa le iei in seama sau nu

Sa auzim numai de bine!

soosy 26-04-11 21:06

astea sunt mici detalii...si ii vorba de bodykit
ma gandesc ca sunt din fibra iar daca asa sunt prelucrate asta e...

treaba cu pozitionarea merge dupa prag,iaras daca pragul asa ii facut nu are cum sa fie drept pus,si sa prezinte linie perfecta
legat de faruri eu zic ca ii ok....doar nici bara nu ii originala

daca pune bara originala si apar chestii asemenatoare atunci ii problema..

Antilles 27-04-11 05:44

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 4283649)
La faza cu farurile si stopurile ca nu vin bine pe masina nu sunt singurul care ti-a spus asta (si stii e o vorba: Cand 2 iti spun ca esti baut trebuie sa te duci sa te culci)

La praguri am pus pe niste poze de ale tale niste sageti.....

P.S. Nu o spun cu rautate, dar in momentul cand iti pui masina aici automat trebuie sa acepti si unele critici, constructive sau nu tu decizi daca sa le iei in seama sau nu

Sa auzim numai de bine!

Ai inteles gresit raspunsul meu, prin "zici?" vroiam sa spun ca e evident ca mai sunt probleme, bara fata a fost lovita in primele 15 minute dupa ce a iesit de la vopsitor, s-au rupt suportii si am facut ceva ad-hoc, sa stea bara sus fara sa ne uitam la linie (urmeaza a fi reparat), farurile sunt drepte, acolo nu e o problema, nu vreau engel eyes sau dayline, nu vreau faruri cu lupa de la FK, am ales cele originale (noi) pentru calitate, pragurile stiu ca au valuri(doar au fost facute la ufo customs), urmeaza sa le schimb (daca pastrez masina), la fel si stopurile (care erau pe masina de cand a fost cumparata).....get it?:)

uskt2005 27-04-11 07:20

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 4284597)
.....get it?:)

Now i do! :D

Succes in continuare!

Antilles 27-04-11 07:43

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4280964)
Īmi place mult cum dă spatele, mică excepţie, după cum bine ştii, făcānd stopurile! :)

Ştiu că īntr-o vreme parcă aveai īn gānd să vinzi barele?

M-ar interesa asta de spate cu tot cu finală!

P.S. Parcă nu ne-ai arătat niciodată evacuarea...

Evacuarea s-a vazut in mai multe poze, poate nu ti-a sarit inca in ochi:)

Fa-mi o oferta, nu m-am gandit sa dau bara si evacuarea pana acum, vroiam sa dau bara fata si pragurile (bara fata vine prea jos pentru drumurile noastre iar pragurile vroiam sa le schimb oricum), finala nu am cum sa-ti dau decat daca dau tot ansamblul adica toba plus ambele tips.

andi_cimpean 27-04-11 09:32

N-am cum să īţi pun eu un preţ, pe lucrul tău!...
Īmi dai tu un PM cu preţul :)
Oricum, la momentul ăsta, sunt īn planuri, pentru că finanţele lipsesc pe moment, dar se strāng ele!

Referitor la evacuare...eu m-am referit la faptul că nu ne-ai făcut nicio poză de jos īn sus ca să vedem sistemul.

Maşina dacă o vei da, vei pierde nişte bani sau vei face o combinaţie cel puţin păguboasă pentru tine. Toţi vor chilipiruri!
Eu zic s-o păstrezi!

P.S. La partea stopuri, ai putea īncerca o folie sau o vopsea la spray, specială pentru stopuri şi să le faci smoked. Ar mai atenua din "Lexus style" ăla!

Antilles 27-04-11 09:43

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4284899)
N-am cum să īţi pun eu un preţ, pe lucrul tău!...
Īmi dai tu un PM cu preţul :)
Oricum, la momentul ăsta, sunt īn planuri, pentru că finanţele lipsesc pe moment, dar se strāng ele!

Referitor la evacuare...eu m-am referit la faptul că nu ne-ai făcut nicio poză de jos īn sus ca să vedem sistemul.

Maşina dacă o vei da, vei pierde nişte bani sau vei face o combinaţie cel puţin păguboasă pentru tine. Toţi vor chilipiruri!
Eu zic s-o păstrezi!

P.S. La partea stopuri, ai putea īncerca o folie sau o vopsea la spray, specială pentru stopuri şi să le faci smoked. Ar mai atenua din "Lexus style" ăla!

Nu sunt sigur ca o dau, intr-un fel as vrea o schimbare dar pe de alta parte tin la masina asta, deja stiu care sunt urmatoarele chestii care ar intra in lucru. Stiu ca as pierde mult, sa ne gandim numai ca am luat masina stoc cu 5300 la care daca mai adaug drum si inmatriculare ajung la peste 6000, acum e de vanzare la 3500 (do the math), sa ne mai gandim oare si la cat a mai intra in ea pana acum?(munca, timp, bani), in fine....vedem, nu e graba sa "ma scap" de masina, momentan mai am 2 cu care pot sa circul iar la Opel singura problema e ca nu prea am unde sa-l parchez la bloc, sta mai mult parcat la locul de munca (e parcare destul de mare si pazita).

La stopuri nu ma gandesc foarte mult, daca e sa fac ceva cu ele (in caz ca-mi ramane masina) le schimb cu totul.

Poza de jos in sus oare mai pot sa fac fara sa ridic masina?:P, nu te astepta la avioane ca nu prea e loc pe sub masina ca sa trag inca o teava din fata pana in spate, prin urmare a doua e legata de toba finala prin o teava din stanga pana in dreapta, adica, pe scurt "iasa fum din ambele"(cum am vazut enuntat de cateva ori pe forum)

Ma gandesc la bara si evacuare, cert e ca o sa trebuiasca sa fac altceva acolo si trebuie sa-ti cer suma care m-ar costa pe mine sa-mi refac evacuarea si bara+vopsit.

Antilles 14-06-11 10:29

3 Attachment(s)
S-au montat pe fata grila si plasa, parca-si schimba putin (mai mult) aspectul, inca tot la vanzare desi nu o sa mai stea mult, cred ca o mai las 1 luna si, daca nu reusesc sa o dau, ma apuc iarasi de treaba, deja visez noaptea cum i-ar sta evezata, cu alte praguri, cu pavilion coborat, cu spate umflat.....poate raman vise, dar daca o sa ma apuc de treaba asta....trecem iarasi pe paine cu salam...

Ovyx 14-06-11 15:00

foarte frumoasa si interesanta masina ta...am ramas wow :shock:

Antilles 15-06-11 05:04

Quote:

Originally Posted by Ovyx (Post 4396537)
foarte frumoasa si interesanta masina ta...am ramas wow :shock:

Merci, momentan e la vanzare, poate o vrei?

Antilles 24-06-11 22:35

Inca nimic nou cu masina, inca nu s-a vandut si deja parca incep sa ma gandesc iarasi la mici modificari, parca ii lipsesc ceva praguri ca la carte, urla dupa un set de jante, pana la urma m-am hotarat ca, daca nu se vinde pana pe 5 (cand intra ceva bani) intra iarasi in atelier pentru revizie completa (distributie,segmentare,discuri ventilate si placute, chit ambreiaj) daca tot fac distributia macar sa fac tot, oricum o mare parte din piese sunt deja, de fapt cam tot inafara de discuri si placute. Daca cumva vedeti careva un set de jante pe 17" in 4 prezoane sa semene cu cele pe care le aveam inainte (cele pe 18 din pozele anterioare) dati-mi un semn (repet, dupa data de 5 daca mai am masina). Dupa revizie planul ar fi jantele in cauza, remodelat bara fata, capota, aripi si...cam atat, sa nu o dau in extreme unde se evazeaza masina, unde capata un chop-top (imi par cam mari geamurile) si caroseria care prinde "muschi" pentru ca ar insemna mia de euro numai body-work (cel putin) si inca 1 mie vopsitul...si eu care vreau sa mai pun bani pe langa Golf sa-mi iau ceva mai interesant...oare castig la loto saptamana asta? oh wait...nu mi-am luat bilet:))

L.E. daca se ajunge iarasi in atelier va fi de vanzare spatele (evacuare+bara si poate chiar si hayon), asta pentru ca ma intreba cineva mai sus.

NXdev 28-06-11 11:06

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 4395992)
S-au montat pe fata grila si plasa, parca-si schimba putin (mai mult) aspectul, inca tot la vanzare desi nu o sa mai stea mult, cred ca o mai las 1 luna si, daca nu reusesc sa o dau, ma apuc iarasi de treaba, deja visez noaptea cum i-ar sta evezata, cu alte praguri, cu pavilion coborat, cu spate umflat.....poate raman vise, dar daca o sa ma apuc de treaba asta....trecem iarasi pe paine cu salam...

Hai cu painea si salamul :D, numai vinde masina, o sa regreti enorm. E foarte tare G-ul ... culoarea, bodykit-ul, jantele ... felicitari pentru proiect si multa bafta in continuare.

Antilles 28-06-11 12:51

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4427577)
Hai cu painea si salamul :D, numai vinde masina, o sa regreti enorm. E foarte tare G-ul ... culoarea, bodykit-ul, jantele ... felicitari pentru proiect si multa bafta in continuare.

Mai sunt cateva zile in care se va decide soarta sa, daca nu se da pana in 5 se va reface, jante schimbate (actualele sunt originale pe 16, i-ar sta mai bine cu unelepe 17 sau 16 dar mai late), se va lucra si la body kit pe langa jante si revizie completa, singurul lucru fara upgrade o sa fiemotorul, asta pentru ca nu e masina de fuga (prefer sa am alta de fuga si asta sa o tin pentru cunsum mic).

Oricum...vedem..stay tuned!

andi_cimpean 28-06-11 13:02

Cānd te hotărăşti asupra maşinii, poate faci un preţ pentru bară şi evacuare! :)

Poate poate...

Nu cred că mai este nevoie să īţi zic şi eu părerea mea vis-a-vis de maşină, pentru că sigur ştii care este! :lol:

Antilles 28-06-11 14:43

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4427897)
Cānd te hotărăşti asupra maşinii, poate faci un preţ pentru bară şi evacuare! :)

Poate poate...

Nu cred că mai este nevoie să īţi zic şi eu părerea mea vis-a-vis de maşină, pentru că sigur ştii care este! :lol:

Adevarul e ca deja trag de timp doar, sunt aproape sigur ca nu se va vinde/schimba pana pe 5...asa ca sunt sanse sa ai o oferta prin 7-8 (sa vad prima data daca schimb spatele, sunt idei dar trebuie sa fie in concordanta cu bugetul:)))

Antilles 06-07-11 17:55

Azi s-a facut "programare" la mecanic, din pacate abia pe joia viitoare, pana atunci am lasat masina le 3200 pt vanzare apoi, dupa ziua de joi nu mai am cum sa dau inapoi, va sta o saptamana in atelirul mecanic pentru distributie, pompa de apa, discuri si placute de frana (sper ventila fata/spate) chit ambreiaj (se pare ca o sa fie undeva in 1000 ron), segmentare , filtre (inclusiv unul de aer nou), apoi trecem iarasi la exterior, iarasi jante, iarasi bari, iarasi praguri si, daca imi iasa planurile, masinuta devine democar asta insemnand wide body si chop top, plus interior plus muzica plus alt motor:)

Tineti-mi pumnii!

VladM 10-07-11 01:00

Eu masina asta mereu am admirat-o cu alti ochi,si am urmarit mereu threadul,habar nu am de ce,dar iti urez succes si sa reusesti tot ce iti doresti. Suna bine tot ce zici tu acolo,chiar foarte bine...

Antilles 10-07-11 22:07

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 4454708)
Eu masina asta mereu am admirat-o cu alti ochi,si am urmarit mereu threadul,habar nu am de ce,dar iti urez succes si sa reusesti tot ce iti doresti. Suna bine tot ce zici tu acolo,chiar foarte bine...

Poate d-aia ca e galbena?! merci:)

Joi intra la mecanic, cel putin asa m-am decis, am pus pret la vanzare de 3200 dar numai pt cash si...avand in vedere ca nu e anunt decat pe 4tuning nu cred ca se mai da.

Caut ceva jante pe 17 frumoase, daca se poate exact ca cele pe 18 pe care le aveam inainte, daca auziti ceva pe undeva lemme know, fac o bere!

SV25MBN 11-07-11 23:13

Hai cu wide body si chop top ;)

Antilles 14-07-11 11:42

Gata, azi a intrat in atelier pt. revizie, deci....nu se mai vinde.

AB-04-ASS 15-07-11 13:26

:twisted:

cipi_SKG 16-07-11 15:55

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 4464516)
Gata, azi a intrat in atelier pt. revizie, deci....nu se mai vinde.

ce bine , m`am rugat sa nu o cumpere nimeni sta bine acolo la tine :)

hai ca asteptam poze noi cu ea 8)

stima,

Ciprian.

Antilles 16-07-11 17:32

Quote:

Originally Posted by cipi_SKG (Post 4468677)
ce bine , m`am rugat sa nu o cumpere nimeni sta bine acolo la tine :)

hai ca asteptam poze noi cu ea 8)

stima,

Ciprian.

Adica mi-ai bagat bete in roate?!?!?:P Azi cred ca deja a fost daraburit tot motorul, luni merg sa iau franele si filtrele, pompa de apa s.a.m.d.

Voi posta amanunte....

Antilles 20-07-11 07:40

Ieri am mai dus o hoarda de piese la mecanic (placute Rems, discuri Ferodo, filtre, pompa apa, ulei , garnitura evacuare, etc) deja erau la el si chitul de distributie si segmentare, saptamana aceasta o sa fie gata partea tehnica...pana acum tocati 3000 ron, asta fara ambreiaj si aer conditionat (trebuie incarcata instalatia iar ambreiajul se pare ca nu are nici un stres). Se duc a dreq de repede banii si pare:))

to be continued.....

cu schimbare parbriz, refacut capota si aripi fata (renuntat complet la tabla in favoarea fibrei), jante (care inca nu s-au gasit si ar trebui sa le am pana refac aripile) and so on...

Antilles 22-07-11 12:30

Update: Cablu frana de mana, bobina inductie, bucsa planetara, bujiile NGK si....am uitat, diseara cred ca ridic masina.

AB-04-ASS 30-07-11 22:09

Spor in continuare! Trebuie sa ne intalnim o data in CJ sa schimbam o vorba despre masinile noastre :-)

Antilles 11-09-11 15:13

Quote:

Originally Posted by AB-04-ASS (Post 4497980)
Spor in continuare! Trebuie sa ne intalnim o data in CJ sa schimbam o vorba despre masinile noastre :-)

Oricand, 0758563287.

Antilles 18-09-11 09:59

A trecut ceva vreme de la ultimul update. Nu s-a schimbat nimic la aspect, dar, de ceva vreme, planuiesc un "remake". Practic tot ce a fost pana acum se schimba, se reconstruieste de la 0 (acum se deseneaza, voi putea posta un preview in zilele urmatoare). Stiu cu certitudine ca va avea alta bari/praguri, ca o sa fie evazata, jantele pe 18 se intorc (daca nu cele vechi o sa fie un set nou dar asemanator), ca o sa ma pot juca mai mult cu caroseria, ca tot ce nu a fost posibil pana acum (din cauza costurilor si a manei de lucru) acum e rezolvat.
Pe scurt e "pe vine", si nu in sensul ca e la buda:P, inca nu stiu culoarea finala care o sa fie, inca nu stiu motorul care o sa fie pus( cert e ca o sa trebuiasca unul mai puternic, 2.5 v6 de pe Omega sau 2T de pe...ce o fi)
Ce-i interesati de ceva piese de pa masina (bara spate/fata/praguri/capota/aripi) in forma actuala pot sa ma contacteze, am preturi speciale pentru tot.

Antilles 18-09-11 21:30

1 Attachment(s)
Azi a iesit prima schita, parca totusi merita wide.

FeS 21-09-11 18:51

Frumos...sper sa o vad asa cat de curand ;)

Antilles 21-09-11 21:10

Quote:

Originally Posted by FeS (Post 4598615)
Frumos...sper sa o vad asa cat de curand ;)

Inca nu sunt sigur ca se va rezuma doar la ce e in poza, vreau sa fac mai mult pentru cavreau sa arat ca se poate mai mult, masina o sa fie demo car pt. unatelier nou, deci vatrebui sa fie MAI MULT.
In principiu in vreo 2 saptamani ar trebui sa incep lucrul la ea si va sta in atelier cam 3-4 saptamani, luand in considerare masivitatea muncii depusa si vopsitul integral (care se vaface "cala carte", cu demontat tot si schimbat chedere).

andi_cimpean 22-09-11 12:14

Nu ne mai arati si noua evolutia masinii? :)

Antilles 22-09-11 16:01

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4600027)
Nu ne mai arati si noua evolutia masinii? :)

Poi...nu a mai evoluat nimic, ziceam mai sus ca o sa intre in atelier (de data asta atelierul meu) si ca se va reface tot, cred ca o sa incep lucrul la ea in vreo 2 saptamani, prima data trebuie sa-mi iau vechile jante inapoi sau sa-mi cumpar altele. Intre timp vand tot de pe masina (pregatite de vopsit) la preturi promo.
Momentan astept o noua schita putin mai "lucrata", bara fata ramane cea din schita de mai sus dar vreau sa mai "umflu" putin restul.

Antilles 25-09-11 08:58

Dupa cum ziceam mai sus, se vinde tot de pe masina la preturi promo si anume:

Bara fata-150 EUR
Bara spate+evacuare-150 EUR
Capota+Aripi-200 EUR
Praguri-50 EUR
piesele vor fi pregatite de vopsit inainte de livrarea care se va face la 2 zile dupa achitarea unui avans (nu ma apuc sa demontez masina si sa pregatesc de vopsit elementele pana nu sunt 100% sigur ca le trimit)

Antilles 03-11-11 14:29

1 Attachment(s)
Cred ca asta spune tot:)

AnDrEiCa 08-11-11 20:07

Foarte interesant ce ai facut pana acuma.Am citit tot topicul si m-am bucurat cand am vazut ca nu ai reusit sa o vinzi:twisted::twisted:

Antilles 08-11-11 20:39

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 4700739)
Foarte interesant ce ai facut pana acuma.Am citit tot topicul si m-am bucurat cand am vazut ca nu ai reusit sa o vinzi:twisted::twisted:

Ce am facut pana acum a fost rahat, abia ce se face de acum o sa fie interesant:)

jhonycvz 08-11-11 21:26

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 4700824)
Ce am facut pana acum a fost rahat, abia ce se face de acum o sa fie interesant:)

...avion nu se poate....poate dezvaluii ceva din planurile tale..."mai fur si eu o idee",asa aftermarket..
mult succes in continuare

Antilles 08-11-11 21:30

Quote:

Originally Posted by jhonycvz (Post 4700952)
...avion nu se poate....poate dezvaluii ceva din planurile tale..."mai fur si eu o idee",asa aftermarket..
mult succes in continuare

Aftermarket nu ai cum, eventual jante si suspensie, in rest totul custom made la noi in atelier ( se va prezenta si atelierul soon).
O sa postez, ca de obicei cu poze.

All times are GMT +2. The time now is 04:02.

- Copyright 2026 4Tuning