Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Mecanici si meseriasi ( recomandari si plangeri ) (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/80196-mecanici-meseriasi-recomandari-plangeri.html)

K11llarmy>>UHE<< 20-08-11 21:19

Re: Mecanici si meseriasi ( recomandari si plangeri )

stiu si eu un electrician bun are atelierul langa depozitul t&o il cheama nicu.nu lucreaza scump.

Marius3k 20-08-11 21:20

Csobi e FOARTE bun mecanic, doar sa aiba timp. Cel mai bine se merge cu programare. Despre follow-me-home, se poate monta, nu e mega-filozofie.

virtualmind 27-12-11 20:55

Vreau sa va "recomand" o spalatorie din Deva si anume cea din dorobanti, langa B.A. (nu dau nume pentru ca nu vreau sa fac reclama). Am ramas "placut" surprins sa vad, ca dupa ce mi-au spalat si scaunul de la pasager, bonus (lasandu-mi usa de la pasager intre-deschisa), s-au simtit foarte jigniti atunci cand le-am aratat ce "cadou" mi-au facut.
Pe langa faptul ca nici macar nu i-au interesat de ceea ce au facut, mai si incercau sa o de-a la intors ca "nu-i nimic", "lasa ca ii numa apa" (si spuma)...Imi pare rau ca dupa un an de spalat masina doar acasa, personal, am facut gresala de a o duce la spalatorie.

nesscar 29-12-11 14:52

eu pe Voicu nu il recomand PUNCT e mizer si vorbeste de sus are preturi mare si stai 20 minute sa iti raspunda la o intrebare. mai bine NU

Akai 30-12-11 23:27

A fost cineva la Auto Check Center in Hunedoara ?
http://static.panoramio.com/photos/o...l/61820648.jpg
Niste pareri pozitive sau negative se poate ?

flaviusbmw 03-01-12 13:15

Caut o recomandare pt un vopsitor auto bun sa aibe si cuptor. Am auzit ca cel de la santandrei are lacul moale si cel de la snatuhalm iarasi nu il lauda nimeni mai ales gama de vopsele folosita....

astept recomandari

orlando_hd 06-01-12 11:54

Quote:

Originally Posted by Akai (Post 4801608)

iti zic ca din punctul meu de vedere sunt praf...le-a luat 3 zile sa ii zica unui prieten ca nu au ce sa-i faca

Akai 06-01-12 12:37

Deci aceasi parere ai si tu ca si mine, si eu am fost la ei sa-mi repare ceva la claxon, defapt trebuia sa se uite daca are vre-un circuit imperfect dar cand i-am zis statea pe ganduri ca nu stie sa repare:))).

Kedy 06-01-12 13:34

Quote:

Am niste prieteni la care le-au rezolvat destulde multe probleme la masini si care sunt foarte multumiti de serviciile celor de acolo.

Quote:

Originally Posted by orlando_hd (Post 4810758)
iti zic ca din punctul meu de vedere sunt praf...le-a luat 3 zile sa ii zica unui prieten ca nu au ce sa-i faca

Orla my friend stii cum e depinde si cum ii prinzi si cat de prieten esti cu ei ;)

Akai 06-01-12 13:48

Apropo de mecanici....am vazut in METRO inchidere centralizata la 150 lei, e buna de ceva ?
Am un Hyundai Atos Prime din 2006 si vreau sa-i pun inchidere centralizata ca e enervant sa o inchid tot timpu cu cheia, unde imi recomandati sa ma duc sa mi-o monteze si cam care ar fi pretul maxim ?

hd69leu 06-01-12 14:31

Quote:

Originally Posted by Akai (Post 4810989)
Apropo de mecanici....am vazut in METRO inchidere centralizata la 150 lei, e buna de ceva ?
Am un Hyundai Atos Prime din 2006 si vreau sa-i pun inchidere centralizata ca e enervant sa o inchid tot timpu cu cheia, unde imi recomandati sa ma duc sa mi-o monteze si cam care ar fi pretul maxim ?

INTERALARM DEVA (poti cumpara si de la ei)

hd69leu 06-01-12 14:32

Quote:

Originally Posted by flaviusbmw (Post 4805380)
Caut o recomandare pt un vopsitor auto bun sa aibe si cuptor. Am auzit ca cel de la santandrei are lacul moale si cel de la snatuhalm iarasi nu il lauda nimeni mai ales gama de vopsele folosita....

astept recomandari

Frontzy :D daca vrei calitate

Kedy 06-01-12 14:38

Quote:

Quote:

Originally Posted by hd69leu (Post 4811092)
INTERALARM DEVA (poti cumpara si de la ei)

La Interalarm intraba-l pe Florea(xxxciprixxx) ce o patit cu ei ;)

hd69leu 06-01-12 14:41

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 4811109)
La Interalarm intraba-l pe Florea(xxxciprixxx) ce o patit cu ei ;)

O singura data am fost si chiar mi-a placut cum au montat totul.Acum depinde de norocul fiecaruia:))

F.R.Sonic 24-02-12 19:17

Am si eu o "recomandare" pt cei de la Opel de la Santuhalm
Unii stiti ca am avut un mic accident si masina a ramas acolo pt reparatii pe banii asiguratorului celui vinovat...

1. Lucreaza foarte neglijent mi-au rupt niste cleme si s-au facut ca ploua n-au zis nimic.

2. Au vopsit partile afectate fara sa acopere bine zonele ce nu trebuiau vopsite de genu plasticaraie negre(nu e f grav dar nu era greu sa fie atenti ca nu e "Rocket science" sa pui niste banda sa mascheze calumea)

3. Au centrat prost bara fata, nu prea mai e aliniata cu restul masinii.(dar na din avion nu se vede) :rolleyes2

4. Habarnisti ... a trebuit sa le spun eu ca in far la OPEL corsa au pe ambele faze(scurta si lunga) bec H7 (mai mult m-am contrazis cu inginerii de acolo pe tema asta) :writers_b

5. Folosesc piese de proasta calitate... ma rog bara si capota si aripa par ok dar farurile sunt niste chineziste de rahat.(desi nu-s iefinte 250buc.) + ca n-au reglat farurile ...bat dreptu in copaci si stangu sub bara fata

6. Parerea mea e ca lucreaza foarte scump am vazut factura totala platita de asigurator ~ 4500 Roni pt o capota, far dreapta, aripa dreapta si bara fata. piese care daca le luam de pe net am gasit la 10 mil toate + vopsitu cat dracu putea fi)[noroc ca a platit Astra Asigurari :giggle: ]

7. Mi-au furat soclu de la semnalizare de la farul ce ramasese intreg dupa accident cel cu angel eyes si cand i-am sunat mi-au zis ca l-au pus in farurile stock ca alea vin fara asa ceva ...ceea ce nu cred ca e adevarat...(oricum in farurile stock ce le am acum se vede ca ambele socluri de la semnalizari sunt noi noute se vede pe garniturile de etansare)

8. Din shocul de la coliziune mi-a sarit capacul de la bidonul cu lichid pt pisetoarele de spalat parbrizu si era undeva sub stergatoare se vedea acolo, le-am aratat cand am lasat masina... acolo l-au lasat... i-a durut in cur.

in concluzie nu va recomand sa mergeti acolo sa nu patit cum am patit eu:rolleyes2
Poate daca ma duceam sa le dau ceva bani sau o sticla de ceva, o cafea, o atentie cum merge peste tot in romania poate erau mai atenti meseriasii de la opel si-si faceau treaba pt care sunt platiti. :chainsaw::chainsaw:

Kedy 24-02-12 19:34

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 4897114)
Am si eu o "recomandare" pt cei de la Opel de la Santuhalm
Unii stiti ca am avut un mic accident si masina a ramas acolo pt reparatii pe banii asiguratorului celui vinovat...

1. Lucreaza foarte neglijent mi-au rupt niste cleme si s-au facut ca ploua n-au zis nimic.

2. Au vopsit partile afectate fara sa acopere bine zonele ce nu trebuiau vopsite de genu plasticaraie negre(nu e f grav dar nu era greu sa fie atenti ca nu e "Rocket science" sa pui niste banda sa mascheze calumea)

3. Au centrat prost bara fata, nu prea mai e aliniata cu restul masinii.(dar na din avion nu se vede) :rolleyes2

4. Habarnisti ... a trebuit sa le spun eu ca in far la OPEL corsa au pe ambele faze(scurta si lunga) bec H7 (mai mult m-am contrazis cu inginerii de acolo pe tema asta) :writers_b

5. Folosesc piese de proasta calitate... ma rog bara si capota si aripa par ok dar farurile sunt niste chineziste de rahat.(desi nu-s iefinte 250buc.) + ca n-au reglat farurile ...bat dreptu in copaci si stangu sub bara fata

6. Parerea mea e ca lucreaza foarte scump am vazut factura totala platita de asigurator ~ 4500 Roni pt o capota, far dreapta, aripa dreapta si bara fata. piese care daca le luam de pe net am gasit la 10 mil toate + vopsitu cat dracu putea fi)[noroc ca a platit Astra Asigurari :giggle: ]

7. Mi-au furat soclu de la semnalizare de la farul ce ramasese intreg dupa accident cel cu angel eyes si cand i-am sunat mi-au zis ca l-au pus in farurile stock ca alea vin fara asa ceva ...ceea ce nu cred ca e adevarat...(oricum in farurile stock ce le am acum se vede ca ambele socluri de la semnalizari sunt noi noute se vede pe garniturile de etansare)

8. Din shocul de la coliziune mi-a sarit capacul de la bidonul cu lichid pt pisetoarele de spalat parbrizu si era undeva sub stergatoare se vedea acolo, le-am aratat cand am lasat masina... acolo l-au lasat... i-a durut in cur.

in concluzie nu va recomand sa mergeti acolo sa nu patit cum am patit eu:rolleyes2
Poate daca ma duceam sa le dau ceva bani sau o sticla de ceva, o cafea, o atentie cum merge peste tot in romania poate erau mai atenti meseriasii de la opel si-si faceau treaba pt care sunt platiti. :chainsaw::chainsaw:

Mda eu in locul tau nu o luam si ii mai si bateam pe acolo faceam un circ de ma dadeau la ProTV

ondin 24-02-12 19:46

din pacate asa este acum cam peste tot la service, toti muncesc asa in graba fara sa isi bata prea mult capul, mai ales in caz de daune pe rca cand sunt uneori sanse sa munceasca degeaba.
cand mi-au lovit mie opelul mi-au vopsit repede la un service aripa in loc de alb cu gri, plus ca apoi a trebuit sa merg sa reglez din nou motorul si altele care au fost afectate de impact si pe care cei de la tinichigerie si vopsitorie nu aveau cum sa le rezolve.

Akai 24-02-12 22:39

Unde imi recomandati sa-mi pun in primavara audio pe masina (subwoofer, boxe noi, amplificator si cd player+ ca cred ca trebuie schimbate si cablurile de la boxe.

ondin 25-02-12 08:03

la colegul nostru de pe forum stilostilo.

Kedy 25-02-12 09:48

Quote:

Originally Posted by Akai (Post 4897483)
Unde imi recomandati sa-mi pun in primavara audio pe masina (subwoofer, boxe noi, amplificator si cd player+ ca cred ca trebuie schimbate si cablurile de la boxe.

Sau la XxdadixX sau la FRS

K11llarmy>>UHE<< 25-02-12 18:35

Sau dak doresti poti sa mergi la un electrician auto care mia schimbat si mie blocul de lumini...Dak doresti ma anunti si o sati dau numarul lui de telefon

Akai 14-05-12 12:01

Chiar asa de rau a ajuns Hunedoara asta de nu mai gasesti niciun electrician auto ?
La toate service-urile care ma duc "nu ne ocupam de asa ceva", e chiar penibil !

Thompson Mateo 14-05-12 13:40

Buna,
O intrebare ? stie cineva unde pot face un Bad Boy, la capota de Logan ???
stima !:D

NoAngels 14-05-12 14:04

Quote:

Originally Posted by Akai (Post 5022660)
Chiar asa de rau a ajuns Hunedoara asta de nu mai gasesti niciun electrician auto ?
La toate service-urile care ma duc "nu ne ocupam de asa ceva", e chiar penibil !

ce o doare?

Akai 14-05-12 18:34

Nu-mi mai functioneaza deloc stergatoarele, pun siguranta noua si o arde instantaneu, am ars pana acum vreo 4-5 sigurante, cred ca sigur are un scurt pe circuit !

F.R.Sonic 14-05-12 18:52

Quote:

Originally Posted by Akai (Post 5023236)
Nu-mi mai functioneaza deloc stergatoarele, pun siguranta noua si o arde instantaneu, am ars pana acum vreo 4-5 sigurante, cred ca sigur are un scurt pe circuit !

Eu am auzit ca un electrician bun e Danila dar sincer nu stiu pe unde are "cabinetu" ca nu am avut nevoie sa aflu pana acuma poate pot ceilalti de prin zona sa te ghideze pana la el...
bafta !

Akai 14-05-12 19:57

Si me mine m-au indreptat cativa prieteni la Danila, are garajul in Buituri dar din ce mi-a zis un coleg de al lui poate doar miercuri, dar totusi nu ar fi normal si logic ca la fiecare service sa fie obligatoriu si cate un electrician ?

Kedy 15-05-12 11:41

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 5023257)
Eu am auzit ca un electrician bun e Danila dar sincer nu stiu pe unde are "cabinetu" ca nu am avut nevoie sa aflu pana acuma poate pot ceilalti de prin zona sa te ghideze pana la el...
bafta !

Mai este unul nea Ioja pe langa mecanicul sef are atelier

Quote:

Originally Posted by Akai (Post 5023377)
Si me mine m-au indreptat cativa prieteni la Danila, are garajul in Buituri dar din ce mi-a zis un coleg de al lui poate doar miercuri, dar totusi nu ar fi normal si logic ca la fiecare service sa fie obligatoriu si cate un electrician ?

Ce mai e normal in Romania :?:

ovimatrix 24-05-12 16:05

Care stie pe cineva care se pricepe sa monteze maneta stergatoare cu BC ? Am maneta cu BC si din cate am inteles trebuie schimbata apoi facuta o recodare cu VAG-COM pentru activarea BC-ului. E vb despre un a4 din 2004 iar din cate am inteles toate au optiunea asta insa trebuie activata dupa schimbarea manetei. Si mai trebuie legat un fir de PIN-ul 1 deoarece s-ar putea sa nu am senzor de lichid parbriz si o data cu activarea BC-ului se v-a activa si aceasta functie.

ondin 24-05-12 18:13

suna in Deva pe Cristi. 0720 349 438. am inteles ca este meserias cu activare chestii din vag com.

ovimatrix 24-05-12 21:15

ok odin, ms. o sa incerc sa il sun sa ii explic despre ce e vorba si sa vad daca stie :D.

flaviusbox 26-07-12 03:28

Cine imi poate recomanda pe cineva care sa anuleze EWS la un e36? am inteles ca se poate din calculatoru masinii (siemens) si ca ar fi cineva prin hd

flaviusbox 10-10-12 17:40

cine are numarul lui Mosu'(dan) de la atelieru lu Doru de la santuhalm?

claudiu_X_ 15-04-13 12:00

as dori sa expun si eu niste pareri personale in legatura cu servicurile din deva pe unde am umblat in ultimi 7 ani cu 4 masini diferite ford,renault dacia si bmw.sunt nou pe acest forum iar daca din gresala incalc anumite reguli va rog sa ma scuzati.asadar cei mai slabi vopsitori auto sunt la lazar company si dacia service deva cu mentiunea ca in ambele cazuri a fost vorba de vospirea unei portiere la un bmw din 2007.in ambele cazuri calitatea lucrari a fost de nota 3 (vopsea scursa ,nuanta culorii nu corespunde cu restul masinii diferenta fiind izbitoare),singurul vopsitor pe care i-l recomand e Nelutu de la orastie de la acel service din centru ,in apropierea catedralei,el a fost singurul care a vopsit corect portiera fara diferenta de nuanta fata de restul masini si fara exfolierea in timp a vopselei sau pete.In ce priveste nesimtirea si tupeul locul 1 i-l ocupa fara doar si poate doamna GRECU de la alice gram(suzuki).am avut o siguranta arsa la inchiderea centralizata tot la bmw 320 din 2007 am dus-o la ei,eu nestiind ca e de vina siguranta pretul pe care mi l-au comunicat afost de 1100 de ron pe motiv ca trebuie inlocuit modulul de inchidere centralizata.banuitor din fire am mers si la Calin Salisteanu la simeria CARE A REMEDIAT PROBLEMA IN 5 MINUTE CONTRA SUMEI DE 20 DE LEI:)asadar 10 pentru Salisteanu de la Simeria chiar am auzit ca e foarte bun electrician auto.In ce priveste Alice gram din deva nu recomand pe nimeni sa mearga acolo,se face japca din orice,o adunatura de hoti si nesimtiti.Mecanici buni si seriosi in deva sunt cei 2 de langa casa auto langa matasea,SUNT FOARTE PRICEPUTI si nu se lasa pana nu gasesc chiar si cele mai ascunse defecte.pentru cei care au dacii 1310 sau pick up i-l recomand pe VIsirin de la simeria cu mentiunea ca lucreaza putin mai scump.Mai este de evitat si un anume Calutu sau calu din deva se crede mare doctor in forduri dar de fapt urmareste doar sa-ti umfle devizul iti face pretul in functie de ce masina conduci de hainele de pe tine de functie etc(arogant si tepar) deci de evitat .acestea fiind spuse sper ca mi-am adus si eu o mica contributie acestui forum de pasionati auto

Akai 15-04-13 12:17

Foarte bine ca i-ai informat pe alti colegi de ce se intampla, eu oricum imi repar masina doar la un singur om si nu am fost dezamagit niciodata.

claudiu_X_ 15-04-13 13:10

Multumesc pentru incurajare Akai! zilele acestea am sa duc bmw-ul la servicul de pe varianta din deva de langa casa auto si fosta matasea la cei doi meseriasi pentru o serie de reparatii (mai mult piese consumabile) si o trepidatie suspecta a masinii care vine de la puntea din spate.Dupa reparatie am sa revin cu o recenzie completa in legatura cu calitatea lucrarii ,timpul de executie si pret.sper sa fiu multumit si de data aceasta.in general toate masinile mi le-au reparat ca la carte:lol:

Kedy 15-04-13 13:35

Quote:

Originally Posted by claudiu_X_ (Post 5440210)
as dori sa expun si eu niste pareri personale in legatura cu servicurile din deva pe unde am umblat in ultimi 7 ani cu 4 masini diferite ford,renault dacia si bmw.sunt nou pe acest forum iar daca din gresala incalc anumite reguli va rog sa ma scuzati.asadar cei mai slabi vopsitori auto sunt la lazar company si dacia service deva cu mentiunea ca in ambele cazuri a fost vorba de vospirea unei portiere la un bmw din 2007.in ambele cazuri calitatea lucrari a fost de nota 3 (vopsea scursa ,nuanta culorii nu corespunde cu restul masinii diferenta fiind izbitoare),singurul vopsitor pe care i-l recomand e Nelutu de la orastie de la acel service din centru ,in apropierea catedralei,el a fost singurul care a vopsit corect portiera fara diferenta de nuanta fata de restul masini si fara exfolierea in timp a vopselei sau pete.In ce priveste nesimtirea si tupeul locul 1 i-l ocupa fara doar si poate doamna GRECU de la alice gram(suzuki).am avut o siguranta arsa la inchiderea centralizata tot la bmw 320 din 2007 am dus-o la ei,eu nestiind ca e de vina siguranta pretul pe care mi l-au comunicat afost de 1100 de ron pe motiv ca trebuie inlocuit modulul de inchidere centralizata.banuitor din fire am mers si la Calin Salisteanu la simeria CARE A REMEDIAT PROBLEMA IN 5 MINUTE CONTRA SUMEI DE 20 DE LEI:)asadar 10 pentru Salisteanu de la Simeria chiar am auzit ca e foarte bun electrician auto.In ce priveste Alice gram din deva nu recomand pe nimeni sa mearga acolo,se face japca din orice,o adunatura de hoti si nesimtiti.Mecanici buni si seriosi in deva sunt cei 2 de langa casa auto langa matasea,SUNT FOARTE PRICEPUTI si nu se lasa pana nu gasesc chiar si cele mai ascunse defecte.pentru cei care au dacii 1310 sau pick up i-l recomand pe VIsirin de la simeria cu mentiunea ca lucreaza putin mai scump.Mai este de evitat si un anume Calutu sau calu din deva se crede mare doctor in forduri dar de fapt urmareste doar sa-ti umfle devizul iti face pretul in functie de ce masina conduci de hainele de pe tine de functie etc(arogant si tepar) deci de evitat .acestea fiind spuse sper ca mi-am adus si eu o mica contributie acestui forum de pasionati auto

Foarte tare frate sa stii ca la Alice Gram am vopsit odata o bara si intr-adevar ai dreptate au facut-o pe RCA si a fost vreo 1000 Ron bara si vopsit. Ca si calitate slabuti tare au fost adica s-a exfoliat bara dupa vreo 2 luni plus ca se vedea ca e alta nuanta. Mie imi place ca si vopsitor baiatul de la Santandrei Costea parca

SpYk3 15-04-13 21:13

vin si eu cu cateva informatii despre modul de lucru de la doua reprezentante din deva:

1.Peugeout ( sau GB Motors)

-timp de executie foarte lung
-preturi exorbitante
-mecanici sunt degeaba ,a trebuit sa duc masina de 3 ori pentru aceeasi chestie ,care nu a fost reparata pana nu l-am luat pe un baiat de acolo si am facut o tura prin oras sa vada si el cum este.
-pe partea de tinichigerie foarte prost.Diferente de culoare,vopsea cursa,timp de lucru lung tare.
Concluzie : scump si nu-ti rezolva problemele

2. Skoda

Unul din baietii de acolo ,care este seful din cate am inteles e ok,dar celalalt este de o aroganta incredibila.Daca te apuci sa-i explici ce vrei sa schimbi la masina se uita la tine de parca e furios ca-i dai de munca (la fel si raspunde sictirit).
Ca si mecanici sunt bunicei.

Bila GRI - skoda
Bila NEAGRA - peugeout

RoboCoop 06-05-13 01:04

Salut, unde imi recomandati sa merg pentru a face directia? urmeaza sa schimb bielete si capete de bara.Pana acum mergeam la serviceul de langa petrom la intrarea in deva dinspre simeria dar am inteles ca cel care se ocupa cu directiile nu mai este acolo

xxdadixx 15-05-13 19:24

Quote:

Originally Posted by RoboCoop (Post 5461605)
Salut, unde imi recomandati sa merg pentru a face directia? urmeaza sa schimb bielete si capete de bara.Pana acum mergeam la serviceul de langa petrom la intrarea in deva dinspre simeria dar am inteles ca cel care se ocupa cu directiile nu mai este acolo

COPROS COMIMPEX SNC, DEVA, STR. PESCARUSULUI NR. 6 - acolo mi-am facut-o eu la BMW, nota 10 pentru tot mai ales ca probabil nu-i facuse nimeni unghiul de 20 de ani si erau aproape sudate alea pe sub ea :)

--
Si pentru mine, cine ma poate ajuta cu un mecanic bun si ieftin care sa schimbe uleiul si filtrele la un Peugeot 206 si sa-mi puna stamplia pe cartea service fara sa cumpar de la el, doar manopera?

All times are GMT +2. The time now is 03:29.

- Copyright 2026 4Tuning