Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   General - AUDI vs BMW - (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/79522-general-audi-vs-bmw.html)

quicksilver 09-06-08 13:19

Re: General - AUDI vs BMW -

faptul ca e30 e preferatul tuturor spune multe...nu am vazut sa fie cineva fanul vreunui model audi din '86...audi a scos modele tari dupa 2000 si foarte tari in 2007 gen a5,s5 etc..

law53 09-06-08 15:23

sa vezi cu audi care face show intr-un show de drift sau care face cerculete sunt ca sansele la 6/49, adica tind spere 0, F F F RARE, pe cand bmw toate ofera spectacol, datorita tractiunei spate!

Perfect Auto 09-06-08 15:56

si daca este quattro...

xxdadixx 09-06-08 16:13

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8 (Post 1579946)
Bmw-ul mi se pare o tarfa(scuzati limbajul) si Audi-ul mi se pare o fata pe care o poti iubi.(acum depinde...de preferinte:) )

Cate cazuri sti de "tarfe" date pe "fete pe care le poti iubi" si cate invers?
Cunosc ex posesori de Audi care au trecut la BMW si multi posesori de BMW care si-au luat tot BMW :-P

SFW 09-06-08 16:17

Quote:

Originally Posted by law53 (Post 1580924)
sa vezi cu audi care face show intr-un show de drift sau care face cerculete sunt ca sansele la 6/49, adica tind spere 0, F F F RARE, pe cand bmw toate ofera spectacol, datorita tractiunei spate!

Cred ca nu urmaresti destul de atent topicul...

Vezi link-urile puse de mine ...

Ca nu fac posesorii de Audi cerculete la fel de mult cat fac cei de bmw ... asta e altceva... ca ies frumoase si cele facute de Audi ... asta conteaza ;)

UNLORD 09-06-08 17:01

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1581078)
Cred ca nu urmaresti destul de atent topicul...

Vezi link-urile puse de mine ...

Ca nu fac posesorii de Audi cerculete la fel de mult cat fac cei de bmw ... asta e altceva... ca ies frumoase si cele facute de Audi ... asta conteaza ;)

Mie unu nu imi plac cerculetele indiferent daca sunt de BMW, Audi sau orice altceva, chiar nu inseamna nimic pt o masina daca face "cerculete mai frumoase". E o tampenie.

boy_wonder 09-06-08 17:25

“Just because Audi will price the car in the premium segment does not make it a premium vehicle”, asta a declarat astazi un reprezentant BMW intr-o discutie despre X3 si competitorii sai. Bineinteles ca aceasta nu a fost singura declaratie si fiind vorba despre un asa subiect, acesta trebuia sa-si dea si cu parerea despre Q5: “A typical BMW customer is not going to move down to a Q5. There is more chance that they would go for something like a GLK.”
Nici raspunsul Audi nu a intarziat sa apara: "Audi makes premium cars so the Q5 is a premium SUV. We will see what the customers have to say.”

TURBOSS 09-06-08 17:39

eu am bmw si audi si spun ca ceea ce poate face bmw-ul, audi nu poate face!
audi a4 pe care-l detin este bun, dar nu asa de bun ca bmw-ul detinut de mine si am condus modele diferite dintre cele 2 candidate, de diferite puteri(mari sau mai mici)!
nu pot sa ma pronunt(ca altii), pt ca nu le-am condus, in ce priveste rs4 si m3, dar din ce am vazut pe net&tv, reviste m3 este peste la toate capitolele!

eu cred ca audi nu o sa poata depasii bmw niciodata, dar sa vedem evolutia in continuare!

SFW 09-06-08 21:47

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1581190)
Mie unu nu imi plac cerculetele indiferent daca sunt de BMW, Audi sau orice altceva, chiar nu inseamna nimic pt o masina daca face "cerculete mai frumoase". E o tampenie.

Era o replica pentru cei care au spus ca aleg bmw pt ca pot face cerculete cu bmw-ul si cu audi nu ....

UNLORD 09-06-08 23:02

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1581700)
Era o replica pentru cei care au spus ca aleg bmw pt ca pot face cerculete cu bmw-ul si cu audi nu ....

Se spune CERCE nu cerculete! ;)

xxdadixx 10-06-08 00:42

Quote:

Originally Posted by law53 (Post 1582069)
cate quattro sunt in romanica?eu vad foarte putine modele!
oriunde in lume bmw este peste audi si numai daca va uitati in afara pe alte forumuri o sa va dati seama!

In tara golfurilor si a passaturilor TDI, Audi e vazut ca Dumnezeu iar BMW-ul consuma mult. Cam asta e mentalitatea .

SFW 10-06-08 09:02

Comparatia era Audi vs Bmw in Romania.... sau ca marci in general?

Intreb pt ca vad ca spuneti: ba ca in romania nu sunt multe modele cu quattro ... ba ca in Romania sunt mai multe Tdi-uri ... etc...

Interesant mi se pare mie ca ... fanii Audi in general nu incearca sa convinga pe sustinatorii Bmw ca Audi e mai tare, doar isi spun parerea, fara a astepta ca ceilalti sa le imbratiseze punctul de vedere.

Pe cand, la bmw, unii fani, incearca sa ne convinga sub orice fel ca Bmw e mai tare.

Off Topic: Totusi, haideti sa nu ne aprindem pe topicul asta, sa nu incepem sa ne jignim, sau sa devenim agresivi in exprimare, ca si asa subiectul topicului este destul de "incendiar" in comunitatea noastra ...

(Nu ma refer la posturile adresate mie, doar vad, ca se cam incing spiritele si am zis sa incerc sa previn o cearta)

NOScox 10-06-08 10:58

sfw ai vb foarte frumos, dar chiar sunt foarte putine audi cu adevarat valoroase(gen quattro) in rest e plin de tdi-uri.

multi sunt rautaciosi si baga injectii aiurea.

AR33COP 10-06-08 11:50

Quote:

Originally Posted by NOScox (Post 1582483)
sfw ai vb foarte frumos, dar chiar sunt foarte putine audi cu adevarat valoroase(gen quattro) in rest e plin de tdi-uri.

multi sunt rautaciosi si baga injectii aiurea.

same goes for 316i si 320d.

unchiulNOS 10-06-08 12:06

la pretul combustibililor, rezervele limitate de petrol ne trebuie la fiecare masini de la 3.0 l &300 cp(la roata) in sus!?

si cu un 316 sau a4 1.6 ajungi de la pct a la pct b destul de repede, cu un consum rezonabil!
sunt masini de zi cu zi, practice, fiabile care isi fac treaba cu stajnicie!

sunt f f f putine masini in romania exclusiv pt performanta, cei mai multi dintre noi(inclusiv eu) fol. masina la orice de la arat pe camp pana la plimbari prin monaco, dar si la liniute.

THX-1 10-06-08 15:56

Pai lupta asta dintre Audi si BMW e in capul posesorilor de audi(si a posesorilor VAG,aprigi sustinatori ai audiului :)) ),BMW se bate cu Mercedes dintotdeauna.....ca si exemplu dc. tot facem comparatii,as incepe cu modele slabe ale ambelor marci: exemplu...318D si A4 1.9tdi;cu toate ca nu pare,diferenta este enorma intre ele: una este o masina cu valente sportive,tractiune spate,directie precisa,stabilitate extraordinara,suspensie sportiva,franare de exceptie,repartitia maselor fata-spate 50/50,pozitie la volan,etc..fata de audi care este o masina destul de confortabila,suspensie cam tare,tractiune fata,greutate mare pe puntea fata,directie cam imprecisa,zgomot mare la rulare cu viteze,zgomot motor renumit...etc.....In concluzie,inca de la cele mai slabe modele si motorizari iti poti da seama de diferentele uriase dintre cele 2 marci,bmw este cu cel putin o clasa peste audi! La un bmw,indiferent de motorizare ca e 318D sau 330D ori 318i sau 330i,ai aceasi senzatie de sportivitate spre deosebire de audi unde incepi sa simti placere abia de la motorizarile puternice in sus,iar faptul ca nu au o tractiune doar spate spune tot!...Quattro deja este sub X-Drive,deci nici la acest capitol nu mai exceleaza...Iar lista cu exemple poate continua la nesfarsit!!

AR33COP 10-06-08 17:25

singurul motiv pentru care mi-as lua vreodata BMW este pentru suspensia super confortabila pe care o are.atat.si renaultul are asa suspensie confortabila.dar mie imi place ficatul rupt.

vacaroz 10-06-08 23:34

poate ca mercedes sa dus intr`un segment care nu mai are legatura cu bmw si audi.stiu ce vroai u sa zici dar cred ca tine piept cu brio bmw`ul si marcii merc

xxdadixx 10-06-08 23:45

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 1583624)
si cred ca toti fanii bmw recunosc ca mercedes nu are rival.

Cu Lexus ai vazut filmulete pe youtube?

Skillzu 11-06-08 01:49

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1583669)
Cu Lexus ai vazut filmulete pe youtube?

.... LEXUS .....

se pi$@ pe orice la ora actuala...

nu vorbim de supercar-uri si chestii de genul...

blazeyblaze 11-06-08 06:07

vreau sa discutam putin despre fiabilitate
am avut multe bmw-uri si acum am ceva audi-uri
cu ambele marci am avut o groaza de probleme de rahat
vreau sa va stiu parerea legata de fiabilitate cu exemplificari dupa care va voi povesti si eu cate ceva

Cristy65 11-06-08 06:42

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 1583992)
vreau sa discutam putin despre fiabilitate
am avut multe bmw-uri si acum am ceva audi-uri
cu ambele marci am avut o groaza de probleme de rahat
vreau sa va stiu parerea legata de fiabilitate cu exemplificari dupa care va voi povesti si eu cate ceva

despre un a6,lam avut de la 177000 pana la 236000.la 230000 (aprox) i s-a schimbat aproape tot (consumabile),adica bucsi,rulmenti,filtre,placute frana etc,fara curele si amortizoare si factura a fost de aprox 3200 RON.
iar despre lexus...e de vis.

boy_wonder 11-06-08 12:31

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 1583898)
.... LEXUS .....

ce inseamna orice? In disputa cu M3 si C63 AMG, IS-F si-o ia iar intr-un versus cu BMW 550i, Mercedes E550 si Jaguar XF, Lexus GS460 iese pe ultimul loc.. stii tu video in care Lexus 'se pi$@ pe orice'? daca da, as vrea sa vad si eu.. pe PM sau aici..

Hexer 11-06-08 12:51

Din pacate in ultimi luni am dat peste cateva informatii despre calitatea si managmentul de la audi, inc. vag....

Concluzie: in viata mea nu asi cumpara de la acest grup masini din ultimi 3-4 ani...decant au probleme financiare... calitate si zgarcire sub orice limita a bunului simt, nu inginerul face masina deja, ci managerul, nici compromise nu sunt...

THX-1 11-06-08 13:07

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 1583898)
.... LEXUS .....

By the way,stiai ca lexus IS-F nu are decat o toba functionala!?!?,cealalta fiind doar de design??....maxim de penibil sa te pretezi la asa ceva si sa mai ai si pretentii sa intri in concurenta cu spuma auto Germana!!!

Lauryn 11-06-08 19:42

bmw 8->

Nemilosu 11-06-08 23:59

https://www.youtube.com/watch?v=vHbPk...eature=related
vorba "neamtului" : shut up and drive :D

NWZeu 12-06-08 00:12

Cel mai neconcludent film, unde e rostul lui .....

Race 12-06-08 01:52

Quote:

m3 e46 nu se compara cu s4 respectiv...incearca rs4 b5 sa vezi rezultatul
Scuza clasica...clasica si penibila.
Intre anii 2002 si 2005 inclusiv (adica 4 ani) Audi au oferit S4 ca singura lor masina de clasa medie de ~340 CP si ~50.000 USD.Dar bineinteles ca nu era un concurent pentru M3 de ~340 CP si ~50.000 USD :rolleyes2
Logic vorbind,ai dreptate.E deja clasica faza ca in aceiasi bani cu concurenta Audi iti ofera un cacat.De exemplu,minunatul S6 care desi e cu 20.000 mai scump decat 550i si E500 tot e mai lent decat ele (nu mai vorbim de A6 4.2 care costa cat 550i si care e o gluma proasta in comparatie cu BMW-ul).

Quote:

Serie 1 vs A3/S3 ( apropo nu exista un M la aceasta clasa)
Crezi ca nu ia ****** S3 de 135i,e nevoie si de un M ? :lol:

BMW-urile actuale nu mai sunt ce au fost,iar o legenda ca E30 (NU doar M3) cu siguranta nu vor mai face in conditiile in care un 3 are peste 1600 kg.In afara de asta,BMW-urile contemporane sunt scumpe,prost dotate si cu motoare slabe exceptand 3 litri turbo (fata de concurentul real adica Mercedes).Insa comparatia cu Audi e jignitoare,nu au decazut in halul ala.

Hexer 12-06-08 02:46

Mai sus am scris ca sunt unele probleme la Audi, si nu numai, e valabil la tot grupul VAG.

Prima vina ca foloseste turbokompresoare de o calitate...de sub orice critica. Atata timp cat ceilalti producatori folosesc turbina cu o civra de pana 8, audi foloseste pena la 14. (Acest numar reprezinta un coeficient de frecventa, cat de bine e echilibrat turbina.)
Asta rezulta in uzura prematura, dinamiva mai mica si mutle alte probleme seminificative la functionarea acesteia.

Al doilea este cu design, din pacate in ultima vreme inginerii nu mai spun la AUDI cum trebe sa fie mecanica, ci designer-ul si managerul. de asta vedem tot felulri de fenomente sum masina, cum ar fi o mica cadran care merge din fata motorului pana la pompa de ulei, in afara carterului...nu trebue sa precizez cat de idioata este asta...

Sa nu vorbim despre ultima prostie ce a venit la audi in cap...mai precis este un grup de ingineri care testeaza, recalculeaza materialul si dimensiunea suruburilor din MOTOR !!! asta nu pentru un dinamism mai mare sau performanta...nooooo, asta facut pentur buget, ca sa costa mai putin.

Sa nu mai scriu vrajeala ce avum este un obicei neplacut, temeratura motorului nu mai este "analog" ci e digital, deci un procesor imi spune ce temperatura "are" motorul. Asta inseamna ca ea pota sa varieze 10-20 grade, iar pe bord asta sta fix la cel ideal, fara sa tu dai seama ca este vre-o schimbare sub capota.

Din pacate sunt mai multe ca aste insiruite de mine, am cunoscut mai muti baeti care dupa ce au descoperit aceste ... barbarisme sa spun asa su plecat de la audi, cred ca sunt motive intemaiate ca sa nu mai cumpar nici un audi...

xxdadixx 12-06-08 11:52

Quote:

Originally Posted by boy_wonder (Post 1584432)
ce inseamna orice? In disputa cu M3 si C63 AMG, IS-F si-o ia iar intr-un versus cu BMW 550i, Mercedes E550 si Jaguar XF, Lexus GS460 iese pe ultimul loc.. stii tu video in care Lexus 'se pi$@ pe orice'? daca da, as vrea sa vad si eu.. pe PM sau aici..

Crezi ca cine isi cumpara Lexus si-l ia ca sa faca intreceri cu AMG-urile? Vrea un Lexus mai puternic si atat. Cine isi cumpara Lexus stie ca la capitolul calitate sunt lideri mondiali, stie ca la fiabilitate sunt lideri mondiali, site ca japonezii aia mici se bucura cand gasesc o problema la masina si ca acea probelma nu va mai aparea niciodata la nici o masina produsa de ei, stie ca la service e tratat ca un rege si mai stie ca daca ar fi sa o vanda va pierde foarte putin pe ea. Sa vorbim si de hibride? De aia Lexus 'se pi$@ pe orice' :lol:
Stiai ca interiorul de la LS este singurul interior de pe o masina de serie care se compara la toate capitolele cu un interior de masina scumpa, de lux, facuta manual?
Crezi ca totul se rezuma la 0-100 cand iti cumperi o masina?
Scuze de offtopic

THX-1 12-06-08 11:58

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1586484)
Crezi ca cine isi cumpara Lexus si-l ia ca sa faca intreceri cu AMG-urile? Vrea un Lexus mai puternic si atat. Cine isi cumpara Lexus stie ca la capitolul calitate sunt lideri mondiali, stie ca la fiabilitate sunt lideri mondiali, site ca japonezii aia mici se bucura cand gasesc o problema la masina si ca acea probelma nu va mai aparea niciodata la nici o masina produsa de ei, stie ca la service e tratat ca un rege si mai stie ca daca ar fi sa o vanda va pierde foarte putin pe ea. Sa vorbim si de hibride? De aia Lexus 'se pi$@ pe orice' :lol:
Stiai ca interiorul de la LS este singurul interior de pe o masina de serie care se compara la toate capitolele cu un interior de masina scumpa, de lux, facuta manual?
Crezi ca totul se rezuma la 0-100 cand iti cumperi o masina?
Scuze de offtopic

Dar tu de unde stii toate lucrurile astea ?? :rolleyes2

xxdadixx 12-06-08 12:09

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 1586498)
Dar tu de unde stii toate lucrurile astea ?? :rolleyes2

Se intampla sa lucrez in industria de automotive, am gresit undeva? Crezi ca-s minciuni? Iti spun ca Toyota si Lexus sunt cei mai exigenti privind calitatea produselor ce le asambleaza pe masinile lor. In timp ce noi ne "certam" care sunt mai tari, BMW, Daimler, GM, Chrysler, Renault samd folosesc pe liniile lor de asamblare sisteme de calitate copiate de la Toyota, chiar daca le zice sub alt nume vezi TPS/Kaizen.
Oricum in titlul topicului scrie GENERAL nu M vs R/RS

zag38 12-06-08 12:32

AUDI VS BMW: interesant, dar inutil, Audi, a castigat cativa adepti in ultimii max. 7-8 ani cu modelele rs, si sistemul de tractiune care in comparatiue cu x drive de la bmw este mult mai slab si imprecis in conditii de zapada, gheata etc. deci quatro pica examenul in fata x-ului bmw,CP /KG audi pierde clar, performantele motorului nu cred ca cineva cu ceva creier, le poate compara, audi foloseste turbo la majoritatea motoarelor iar bmw normal aspirat si turbo la diesel, sa nu uitam ca bmw au fost primii cu mai mult de 100cp/1l, calitatea masinilor, am pe cineva care lucreaza in germania la audi si nu sia cumparat un audi nou, are un coupe quatro din primele generatii anii 80 si un pic, nu siar cumpara niciodata un audi sau ceva de la ei dupa 96 , 97.
la capitolul fiabilitate, nu cred ca se poate pune problema, cine este castigator, audi au bagat de serie sistemul quatro si toti romanii au trecut la audi, plus ca este diesel si consuma putin, zic ei, nu cred ca au mers cu un bmw si cu un audi pt. a face comparatia, S8 te rupe , RS-urile la fel, ei vor TDI cu rosu si gri metalizat obligatoriu, este super car in mintea lor, consuma putin si alearga, se compara cu ce? cu renault?
sunt de acord ca nici bmw nu mai este ce a fost, dar tot este peste audi, le putem compara pe ani, categorii orice vreti de la inceput pana la zi, app. de turbo, cate rs-uri se tin de un urs turbo? Am avut si masini de la audi vw, si mai am, dar o vechitura de g2 g60, dar am si un urs, am condus si Audi S8, A6, A4 etc nu au legatura cu ceea ce-ti ofera bmw, si nici nu pot asa mult cum se spune , au bord frumos colorat , calitate slaba la piese si consumabile cu durata scurta de viata , motoarele sunt fragile , vb. de generatia noua.
putem compara Mcu Audi, cu ce? Cand M-ul rupea capete, audi avea ce? cati cumpara audi din anii 80 si cati , nu numai la noi, oriunde in lume , M3E30, E30clasic, M5 E34, nu cred ca discutia si comparatia isi are rostul.
Audi este construit de zgarie branza pt. zgarie branza.
BMW CONSUMA MULT SI CE DACA?Audi la aceleasi performante are de obicei 1000cmc in plus si un consum mai mare decat bmw, DAR EI AU TDI QUATRO, alegerea lor, gusturile nu se discuta, dar sa ne lase in pace , nu au ajuns la nivelul BMW

Cristy65 12-06-08 12:49

Quote:

Originally Posted by zag38 (Post 1586546)
AUDI VS BMW: interesant, dar inutil, Audi, a castigat cativa adepti in ultimii max. 7-8 ani cu modelele rs, si sistemul de tractiune care in comparatiue cu x drive de la bmw este mult mai slab si imprecis in conditii de zapada, gheata etc. deci quatro pica examenul in fata x-ului bmw,CP /KG audi pierde clar, performantele motorului nu cred ca cineva cu ceva creier, le poate compara, audi foloseste turbo la majoritatea motoarelor iar bmw normal aspirat si turbo la diesel, sa nu uitam ca bmw au fost primii cu mai mult de 100cp/1l, calitatea masinilor, am pe cineva care lucreaza in germania la audi si nu sia cumparat un audi nou, are un coupe quatro din primele generatii anii 80 si un pic, nu siar cumpara niciodata un audi sau ceva de la ei dupa 96 , 97.
la capitolul fiabilitate, nu cred ca se poate pune problema, cine este castigator, audi au bagat de serie sistemul quatro si toti romanii au trecut la audi, plus ca este diesel si consuma putin, zic ei, nu cred ca au mers cu un bmw si cu un audi pt. a face comparatia, S8 te rupe , RS-urile la fel, ei vor TDI cu rosu si gri metalizat obligatoriu, este super car in mintea lor, consuma putin si alearga, se compara cu ce? cu renault?
sunt de acord ca nici bmw nu mai este ce a fost, dar tot este peste audi, le putem compara pe ani, categorii orice vreti de la inceput pana la zi, app. de turbo, cate rs-uri se tin de un urs turbo? Am avut si masini de la audi vw, si mai am, dar o vechitura de g2 g60, dar am si un urs, am condus si Audi S8, A6, A4 etc nu au legatura cu ceea ce-ti ofera bmw, si nici nu pot asa mult cum se spune , au bord frumos colorat , calitate slaba la piese si consumabile cu durata scurta de viata , motoarele sunt fragile , vb. de generatia noua.
putem compara Mcu Audi, cu ce? Cand M-ul rupea capete, audi avea ce? cati cumpara audi din anii 80 si cati , nu numai la noi, oriunde in lume , M3E30, E30clasic, M5 E34, nu cred ca discutia si comparatia isi are rostul.
Audi este construit de zgarie branza pt. zgarie branza.
BMW CONSUMA MULT SI CE DACA?Audi la aceleasi performante are de obicei 1000cmc in plus si un consum mai mare decat bmw, DAR EI AU TDI QUATRO, alegerea lor, gusturile nu se discuta, dar sa ne lase in pace , nu au ajuns la nivelul BMW

lasa ca recupereaza bmw la costul pieselor.si cu motorul de pe 316. motor de 1.9 benzina,104 cp si consuma ca dracu.foarte bune motoarele astea.si audi are motoare fragile?am vazut si la 600000 km motor si inca merge.si audi ar putea scoate 1000cp dintr-un motor de 5 litri,doar ca nu tine atata.nu e greu de scos cai din motoare,e greu sa le faci sa reziste mult cu acei cai.

cristi_407 12-06-08 12:53

Nu am o adimiratie fata de nici una in mod special, dar sa nu uitam ca Veyron a fost facut la comanda VAG..

zag38 12-06-08 13:08

esti sigur ca avea 600000 de km, la mine pe bord am 3000 de km. asta nu inseamna ca sunt reali, vb. de masini dupa 90 si ceva , veyron , ok, dar MC Laren F1, stii ce motor are, stii ca bmw au fost singurii care au avut tupeu sa faca un motor pt. el?
Vb. de 316? dc nu de A3, Glf. exclus GTI, R32, nu sunt din clasa lui 316.
Preturi la piese, in cei 18 ani ai tai cred ca ai cumparat foarte multe, mai intereseazat-e de preturi, cat sunt de fiabile si calculeaza, cele mai ieftine piese le are dacia berlina, le schimbi 5-6 ori pe an si costa cat o piesa de o masina cum se cade,asa este si cu audi.
App. am cateva turbine de audi vw stricate, si nici una de bmw, cineva are 3 blocuri de vr6 sparte si nici unul de bmw etc.

law53 12-06-08 13:13

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 1586596)
Nu am o adimiratie fata de nici una in mod special, dar sa nu uitam ca Veyron a fost facut la comanda VAG..

:))...bugatti a facut numai supercaruri, deci aveau traditie, expierenta...tehnologie...VAG-ul DOAR BANII!

pt cine nu stie veyronul este "calculat" si de porsche, mana magica din spatele papusilor vag ;)

vag-ul in intreaga sa cariera nu a facut vre-un supercar, asa ca...nu mai laudati pt ca doar au avut bani, pt ca laurii nu ii merita ei, ci bugatti!

ps: se vede ca esti fan vag si nu zic ca este un lucru rau, din moment ce tu esti multumit de masina pe care o ai, este pct tau de vedere...

_anaconda_ 12-06-08 13:20

Quote:

Originally Posted by law53 (Post 1586649)
:))...bugatti a facut numai supercaruri, deci aveau traditie, expierenta...tehnologie...VAG-ul DOAR BANII!

pt cine nu stie veyronul este "calculat" si de porsche, mana magica din spatele papusilor vag ;)

vag-ul in intreaga sa cariera nu a facut vre-un supercar, asa ca...nu mai laudati pt ca doar au avut bani, pt ca laurii nu ii merita ei, ci bugatti!

ps: se vede ca esti fan vag si nu zic ca este un lucru rau, din moment ce tu esti multumit de masina pe care o ai, este pct tau de vedere...

motorul,tractiunea integrala, electronica etc sunt facute de vw si audi..

referitor la topic, cand am vazut cate muste se prind pe aici, nici nu are rost sa imi tocesc degetele tastand ceva, pentru obsedatii de bmw care ei chiar cred ce scriu acolo, ce sa mai bmw rullz ftw

cristi_407 12-06-08 13:21

Si de m3 din 2001+?ce ai de spus?Si bravo lor ca au avut curaj si au facut o masina suprema...Si chestia cu banii e relativa..BMW a investit in F1, VAG in Veyron..Si Veyron are DSG, care e produs VAG..

All times are GMT +2. The time now is 22:24.

- Copyright 2026 4Tuning