![]() |
Re:
Quote:
Nu vreau sa fiu carcotas, dar toate premiile or sa vina la Bucuresti. Avem pt fiecare grupa cateva masini care sunt greu de intrecut. Lumea inca nu a inteles ca spoilerele, pragurile si chitul nu fac o masina mai rapida. La Galati o sa vedeti diferenta dintre styling si tuning. |
Dap..din pacate majoritatea masinilor din galati(ma refer la cele modificate in vreun fel) sunt modificate vizual.Cele umblate la motor dupa parerea mea sunt prea putine.Deci ii dau dreptate lui KaiseR..nu cred ca va ramane vreun premiu in Galati..din pacate :roll: ..oricum..o sa fie ceva frumos :D
|
ma o sa fie tare... pacat k tzine doar o zi....
|
sunt plecat cateva zile imi e greu sa va scriu de pe telefon.
inscrierile nu sunt limitate, se pot face si in ziua cursei probabil pana la orele 12. nu se pot face inscrieri de la distanta. sunt bucuroos sa vad atata lume interesata. Multumim si lui Insomnia Racing! |
sunt masini umblate in galati numai ca nu le stii tu.
evident nu la nivelul celor din bucuresti dar totusi.... adica nu o sa se vada prin plasa de la spoiler tuburile toyo de la intercooler cum se vedeau la audi-ul lu pahra .. da pe aproape :)) |
FOARTE IMPORTANT!
CONDITIE IMPOTANTA PENTRU INSCRIERE. PENTRU PRIMA DATA SE CERE TEST PSIHOLOGIC! |
Foarte buna ideea si cred ca era o conditie care trebuia impusa mai demult ! :wink: Felicitari ! :wink:
|
da shadowro...sunt ele umblate da vreau sa zic ca nu sunt asa multe..adica nush daca sunt mai multe de 10..hai 15 :D ..sau poate nu stiu eu destule..oricum..sa dea Domnu' sa fie cat mai multe :P 8)
|
Re:
Quote:
Insomnia vine la Galatii. Nu stiu cati, dar vom veni. :twisted: |
Cine va canta la concert ?
Doar Vita de Vie ? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
genial !!! :lol: :lol: :lol: :lol: |
Ok, am inteles :lol:
|
:lol: IN CONCLUZIE VA ASTEPTAM CU DRAG SPERAND CA NE VOM DISTRA ASA CUM NE PLACE SI VOM REUSI SA DAM UN BUN EXEMPLU.
|
> - pomovarea radio se va face doar prin intermediul
> Radio PROFM cu mentionarea Legal Racing ca > organizator la cursei de masini > - premiile vor consta in: 500 de euro, produse 2+2 si seturi de scaune de masina |
Sebastian inca nu neai lamurit care va fi treaba cu motoarele... De unde luam formularul de inscriere, ce varsta ne trebuie, ce catogorii vor fi, cu sau fara permis.... Cornel daca tot e organizator ar trebui sa se implice mai mai mult in treaba asta...
|
LEGAL RACING ORGANIZEAZA IN CADRUL EVENIMENTULUI SECTIUNEA MOTO.
STATUTUP DE PROFESIONISTI NU NE PERMITE IMPLICAREA IN XSPECULATII. SECTIUNEA MOTO ESTE ORGIZATA DE ALTCINEVA, IAR IMPLICAREA NOASTRA E NULA. NU NE AMESTECAM UNDE NU CUNOASTEM SAU AM FI AMATORI. ORICE ALTE SPECULATII SUNT NEAVENITE. AU FOST EXPUSE INFORMATILE NECESARE, ROG SA CITITI CU ATENTIE. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
CINE-MI POATE CONFIRMA DACA E SAU NU ADEVARAT CA FRE MULTA LUME SE PREGAESTE SA VINA IN GRUP LA GALATI. AM AUZIT CEVA DE O SURPRIZA PLACUTA. |
STIU CA SURPRIZELE DE OBICEI SUNT PLACUTE, INSA E CORECT SA STIU O ESTIMARE CAT MAI APROAPE DE ADEVAR, PENTRU A REUSI SA ORGANIZEZ CAT MAI BINE.
NUMARUL INSCRISILOR NU E LIMITAT. SE VOR FACE INSCRIERI DE VINERI , IAR SAMBATA INCEP INSCRIERILE DE LA 9:30-10 LANGA LOCATIE. VA VOI DA MAI MULTE AMANUNTE. PLECAREA DIN BUCURESTI SE POATE ORA 7:30. |
daca ploua se mai tine? :roll:
|
daca nu cobesti nu ploua :P
|
Re:
Quote:
|
fratilor astept cu nerabdare sambata asta ......ma bucur ca in sf se face si asa ceva la gl
sper ca vremea sa tina cu noi , yo n-am sa concurez dar am sa semnez condica cu siguranta succes |
s-a vazut ploaie la LEGAL*RACING, va spun eu nu a plouat nici o data.
Se pare ca Dumnezeu e automobilist, tine cu noi. Daca ar fi sa ploua, nimic grav odata tot trebuie sparta gheata, ne dam pe ud. |
...
exakt cum spune si logoul tau.... \"NU VORBII FARA SA STII\"
P.S. Dupa capul meu vin la ambele evenimente... macar de spectacol Sebastian, explica putin partea cu premiile, au navalit sponsorii?? |
Bun ashe!!! Asteptam de mult un eveniment ca asta! Braila este in top. Abia astept sa vad actiune si show. S-auzim de bine si sa tzina vremea cu noi!
|
bai
bafta la peste o sa ploua torential si o sa vina KATRINA
|
Re: ...
Quote:
Vrem sa dam premi frumoase, poate cine stie pe viitor chiar o masina. Facem tot ce putem sa fie cat mai bine si sa eclipsam orice fel de concurenta, in speranta ca si ei vor ridica stacheta calitatii. |
SAL
1 Attachment(s)
SA VA AJUTE DUMNEZEU SA NU AVETI PARTE CA IN IMAGINEA ATASATA.
IN SPECIAL LU IS-02-KUS SA SE DUCA SA FACA UN CONTROL LA OCHI PE ASTA SA NU IL PRIMITI LA CURSE CA NU VEDE LA 2 METRI |
Max: 17 ˚C
Ploi slabe Vant: Sud Sud 13 km/h Precipitatii: 40 % Umiditate: 72 % Cand assfaltul e uscat astea sunt conditi ideale ca motorul sa dea tot ce poate mai bine. |
SAL
bai in gl numai gura e de voi !!!! Asa ca :-@
lasati vrajeala vedem pe 22 sa vedem de ce suntem in stare noi galatenii!!! :chainsaw: |
bla bla bla
Galatiul e plin de unii care se cred soferi :evil:
Unii sunt cam retardati de fel!!!! o sa vedeti de fapt!!!! I :peace: on you !!!!! :blahblah: :blahblah: :blahblah: :2gun: Hasta la vista baby :2gun: |
sa dea uraganu Stan peste voi !!!!!
Combinandu-se uraganul Katrina Su uraganul Stan a dat uraganul is-02 KUS furia peticita si oarba!!!!!!
:grandmar: :censored: :pistoles: :zombie: |
Nu trebuie sa va faceti griji de cei inscrisi.
Noi facem cursele astea din placere si pasiune pentru acest sport cu motor. Interesul nostru este sa facem aceste curse tocmai pentru a da posibilitatea cat mai multor soferi sa se manifeste, sa se intreaca intr-un cadru legal, noi fiind pregatiti pentru orice tip de situatie chiar si accident, dorind sa promovam acest spirit de competitie in Romania. Pana acum accidentele ne-au ocolit si totul s-a desfasurat in siguranta in ciuda unora mai sceptici sau carcotasi. |
Cum se va face departajarea in fiecare grupa?
Poti sa ne spui Sebastian, vor fi cronometre sau sistem piramidal? Cum se va stabili clasamentul? |
Re:
Quote:
Daca imif ac rost de niste caucioace bunicele voi fi prezent... Asta daca nu se supara masina pe mine si zice nu :lol: |
ce nu-mi place este ca in aceiasi zi se mai organizeaza si alte evenimente de profil.... nu stiu e ca un facut, sau cineva face asta dinadins, in loc sa primeze evenimentele in sine..... si nu e prima oara..........
|
Re:
Quote:
Pentru spectacol si sa nu fie discutii, doar cel mai bun poate castiga. Vanatorii de premi nu sunt bine veniti. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:30. |
- Copyright 2026 4Tuning