Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Suceava Tuning & Audio Show - 07-08 iunie 2008 (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/79223-suceava-tuning-and-audio-show-07-08-iunie-2008-a.html)

corraptor_evo 11-06-08 17:15

Re: Suceava Tuning & Audio Show - 07-08 iunie 2008

Continuare:

La Iasi nu se mai poate, la Vaslui nu se poate, la Roman nici atat, la Bacau inca n-a incercat nimeni, la Piatra Neamt nu-i loc si nici la Botosani, de Galati parca nu se-aude nimic... A ramas Braila si Suceava... cam putin... Ce-i de facut?
Eu zic sa ne-apucam de treaba ca fierbe tara de evenimente si noi, moldovenii, ramanem iar de caruta...

Ali_ump 11-06-08 17:45

In Neamt se poate ...dar pe 201 m ...mai mult nu deocamdata! Speram cat de repede sa va oferim detalii ...cat despre un event de tuning in adevaratul sens al cuvantului il vom face si pe acesta ...tot aici si speram sa ne iasa ...cu jurizare ca lumea in toate sectiunile ;)
Am incheiat! sa ne vedem cu bine la urmatoru si fara evenimente de genu asta!

Khristy 11-06-08 18:21

Quote:

Originally Posted by corraptor_evo (Post 1585014)
Ce mi se pare stupid este faptul ca, daca iau la enumerat judetele care se balacaresc unele pe altele in panarama asta, vad ca nu sunt toate: Botosani, Suceava, Neamt, Vaslui, Iasi. Lipseste Galati, Bacau si Vrancea (sper sa nu se trezeasca acum, la scandal). Ar trebui sa fim bucurosi ca exista un loc in zona asta in care cineva se chinuie (si reuseste) sa faca un eveniment anual de care sa fim mandri si pe care sa-l sustinem. Daca vom continua sa aruncam in el cu ce ne cade in mana, vom avea de suferit cu totii.
Din nou, moldovenii (fie ei si bucovineni), isi dau singuri cu tifla. Ne certam intre noi, in loc sa coboram spre sud sau spre vest cu masinile noastre si sa luam premii pe-acolo, unde au aparut deja performante notabile.
Iar pe Ali_ump il cunosc ca pe un baiat de treaba. Ali, data viitoare va fi mai bine!
Ali_ump, ai dreptate. La Iasi s-au dat diplome dupa preferinte... Dupa preferintele publicului, nu dupa preferintele unora (nu spun de unde, ca-i rusinos) care au vrut cu tot dinadinsul sa ia, prin fals, cupe nemeritate (aici apare diferenta sau asemanarea dintre "tupeu" si "nesimtire" despre care era vorba la un moment dat in posturile anterioare). Una din masinile premiate atunci, la Iasi, pe care acum tu o contesti, a mai luat un premiu (B.C.) la Buzau si inca unul (B.C.E.) la 4TuningDay Romexpo. Dar, mortii cu mortii si vii cu vii...

Sincer ai cea mai mare dreptate in ce ai scris aici si te respect pt tot ce ai zis!!! Dar mi se pare rusinos faptul ca "stai 2 zile cu sufletul la gura" sa vezi ce se da si ce se ia (premii) si vezi ca apar castigatoare niste masini care nu au fost jurizate !!! care au luat niste premii fara nici o explicatie ... ba gresesc...una din ele a fost motivata "e frumoasa...putea sa nu aiba deloc tuning ca tot castiga" . Nu am absolut nimik cu baietii de la suceava , chiar ii respect si le multumesc pt primire... va rog sa nu credeti ca zic la caterinca treaba asta !! Presupun ca tu ai acel corado superb cu jante cromate , care a castigat atunci la iasi , sunt convins ca nici tu nu ai fi multumit daca ai fi mers la suceava si o masina cu 90 % mai putin "tunata" decat a ta a luat premiul in locul tau si ai fi intrebat de ce nu ai castigat si ai fi primit asa un raspuns !!! Va garantez ca nu iesea atata taraboi dak nu primeam asa un raspuns . Mie sincer imi pare rau ca a iesit toata chestia asta si tin inca odata sa ii multumesc lui Cristi , baiatul cu lancia ca s'a zbatut sa ne tina acolo si bine a facut !!! Sper ca nu esti un post inutil si ca nu va fi sters !!!

P.S. : Ceea ce am scris mai sus este doar o explicatie , va rog nu luati totul ca o acuzatie !!! Respect !!

ByAlin 11-06-08 20:13

Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 1584653)
Dati-i mai o cupa omului asta ca face atac de panica aici pe forum...

cupe ne putem cumpara si noi cum si-au luat si ei , noi vrem sa recunoasca ca au gresit plus scuzele de rigoare.si nu de la toti ca marea majoritate din organizatori nu au nici o vina
cei care au gresi se stiu ei
Quote:

Originally Posted by corraptor_evo (Post 1585014)
Ce mi se pare stupid este faptul ca, daca iau la enumerat judetele care se balacaresc unele pe altele in panarama asta, vad ca nu sunt toate: Botosani, Suceava, Neamt, Vaslui, Iasi. Lipseste Galati, Bacau si Vrancea (sper sa nu se trezeasca acum, la scandal). Ar trebui sa fim bucurosi ca exista un loc in zona asta in care cineva se chinuie (si reuseste) sa faca un eveniment anual de care sa fim mandri si pe care sa-l sustinem. Daca vom continua sa aruncam in el cu ce ne cade in mana, vom avea de suferit cu totii.
Din nou, moldovenii (fie ei si bucovineni), isi dau singuri cu tifla. Ne certam intre noi, in loc sa coboram spre sud sau spre vest cu masinile noastre si sa luam premii pe-acolo, unde au aparut deja performante notabile.
Iar pe Ali_ump il cunosc ca pe un baiat de treaba. Ali, data viitoare va fi mai bine!
Ali_ump, ai dreptate. La Iasi s-au dat diplome dupa preferinte... Dupa preferintele publicului, nu dupa preferintele unora (nu spun de unde, ca-i rusinos) care au vrut cu tot dinadinsul sa ia, prin fals, cupe nemeritate (aici apare diferenta sau asemanarea dintre "tupeu" si "nesimtire" despre care era vorba la un moment dat in posturile anterioare). Una din masinile premiate atunci, la Iasi, pe care acum tu o contesti, a mai luat un premiu (B.C.) la Buzau si inca unul (B.C.E.) la 4TuningDay Romexpo. Dar, mortii cu mortii si vii cu vii...

la Iasi a fost greseala voastra ca nu ati desemnat o comisie sa jurizeze tot(cum sa facut la partea audio)
era normal ca cei cu sustinatori mai multi sa cistige(si noi eram in numar destul de mare veniti la IASI)
iar corado chiar merita sa cistige ce a cistigat
la best BMW ....e discutabil
Quote:

Originally Posted by golf II (Post 1582199)
cu muzica ar fi cazul sa intelegi k nu a fost vina noastra si nu mai fa atata taraboi... cat despre bora din NT ar trebui sa incepi cu inceputul si sa ne spui ce jante super tunate pe 15 avea si super anvelopele supersport 195/65R15 ... dupa asta mai continuam ... Best Car a fost dat pt design exterior... nu pt interior si muzica... Pt asta a fost premiul Best Show Car care l-a luat Focus-ul... cat despre modificari la Bora din Sv stii ce inseama bara fata Japan Style ??? Stii ce inseamna oglinzi Japan Style ?? stii ce inseamna suspensie sport reglabila ?? stii ce inseamna stilul stopurilor clare alb/rosu ?? stii ce inseamna jante 8jx18ET30 ?? anvelope 225/40R18 ?? Am depasit demult era Kitschurilor de tuning de la FK a tonelor de chit ... era Nuvolari e demult apusa ... pune si tu o poza cu masina de carat mortii care tu ai pretentia sa castige concursurile de design exterior...

deci ce sa intele ca la muzica a fost vina celor de la BOTOSANI
sau vina lui GRATIAN ca na venit cu scule sa masoare(din cite am fost informat el chiar nu se ocupa cu masurat ,jurizat ,dat starturi ,etc.)
Quote:

Originally Posted by NT33EXE (Post 1582288)
nu sunt de partea nici unuia dar daca era cazul de contestatii ar fi trebuit ridicate la show. acum nu mai are nici un rost aceasta disputa.
mai bine puneti-va pe treaba si unii si altii si la urmatorul eveniment "eclipsati-va" reciproc cu realizarile ;)

contestatii la show? mai era 1 pic si-l bateam pe 1 din comisia de jurizare(sau cel putin asa cred eu ca facea pare)
aici nimeni nu stie cine a jurizat ,dupa ce criteri sau desemnat cistigatori etc.
Quote:

Originally Posted by razvan1515 (Post 1583126)
dupa parerea mea e mai frumoasa bora cea neagra...la cea alba..dungile strica destul de mult..:(

la 1 concurs te tuning poti sa ai 1000 de dungi si nui bai ,esti depunctat doar daca nu sunt realizate cum trebuie(strimbe,asimetrice,etc.)
iar aici nu e cazu

morpheusmaster 11-06-08 21:38

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1585083)
In Neamt se poate ...dar pe 201 m ...mai mult nu deocamdata! Speram cat de repede sa va oferim detalii ...cat despre un event de tuning in adevaratul sens al cuvantului il vom face si pe acesta ...tot aici si speram sa ne iasa ...cu jurizare ca lumea in toate sectiunile ;)
Am incheiat! sa ne vedem cu bine la urmatoru si fara evenimente de genu asta!

Reftific eu ce a spus ALI_UMP. Alin in Piatra Neamt nu se poate 402m...in NEAMT se poate 402M...in Roman/Tg. Neamt se gasesc 402m ce pot fi inchisi. Poate si in Bicaz or fi 402m lasati pentru noi :) Problema e organizarea ;)...cine o face.

mihaescubogdan 11-06-08 21:40

as dori sa stiu unde gasesc poze si filmulete de la acest eveniment de la suceava

Matrixul 11-06-08 22:55

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1584655)
Nu-mi trebuie cupele lor....ma ... in ele de cupe ...mi-e ciuda ca batem drumurile si nu este CORECTITUDINE!!!

Concursul de tuning a avut loc intre 06 si 08. Iunie.. Eu personal MegaBora Arrivato Tuning Style, am vazut-o doar duminica parcata in graba de ploaie chiar in fata treptelor, in rest mumu... Aparuse chiar in momentul in care expozantii pregateau busurile sa incarce marfa expusa la salon, ca deh, era cam gata salonul.
BTW daca tot te .... si te ..... si te ..... pe premii cupe si alte alea de ce atata taraboi? Au fost 3 premii si doar cateva masini prezente... Au fost premiate cele mai bune masini DIN MASINILE CARE AU FOST PREZENTE la salon, nu cele care au venit la inchidere sau cu poze de la alte saloane...

Stimate designer de flacari si bare cu doldora de chit pe ele, te rugam, data viitoare, sa trimiti doar ceva vederi cu masinile "tunate" si sa astepti premiile prin curierat rapid... Nu are rost sa te mai obosesti sa mai vii la "moldova" de care vorbesti tu, nu de alta dar daca ploua iar, sau mai rau... ploua cu gheatza si sare chitul ;)

ByAlin 11-06-08 22:58

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1584201)
Despre care Bora e vorba?ca sa nu ma iau de nimeni degeaba!!!

Vad ca nimeni nu vrea sa vorbeasca despre subiect !!! Nu-i nimic Dar nu a fost frumos ce ati facut si de alta data nu vom mai participa la asemenea concursuri daca nici macar nu sunteti in stare sa raspunde la niste intrebari!!!Pacat

[B][COLOR="black"][COLOR="black"][COLOR="blacktu ceai vrut sa spui cu :!:Asta e mentalitatea la voi moldovenii!!! ....?"

razvan1515 11-06-08 22:59

". ploua cu gheatza si sare chitul ":))))...am mai ras si eu pe seara asta..:)))..bine punctat.;)

Matrixul 11-06-08 23:01

Quote:

Originally Posted by claudelu007 (Post 1584738)
si referitor la gunoaiele lasate ... poate pe viitor va ganditi si la niste pubele ... si din cate stiu consumul bauturilor alcoolice este interzis in incinta aeroportului ... va urez multa bafta in continuare ... si pe viitor o mai buna organizare

Claudelu mama draga stai tu linistit ca nu te duci tu nici 15 metri sa pui sticla la pubela asa ca mai scuteste-ne de sfaturi de-astea inutile legate de organizare.

Matrixul 11-06-08 23:05

Quote:

Originally Posted by ZyZ (Post 1584805)
Vorbesc in numele unui club intreg atunci cand felicit organizatorii evenimentului. Am fost 17 masini dintre care 5 inscrise in concurs, si va asigur ca ne-am simtit cu totii bine. Nu cred ca se poate invinovati intreg judetul BT pentru niste smecheri care nu si-au putut tine hergheliile sub capota, si cand au ajuns pe pista au facut ce are ursu-n loc de mana. Asa cum de altfel nu putem desconsidera intreg judetul SV pentru niste distrusi care alergau dintr-o parte in alta a pistei sau se lungeau pana la mijlocul ei. In alta ordine de idei, incep sa-mi schimb parerea vis-a-vis de unii useri, atata timp cat dupa evenimentul organizat la Iasi am primit numai felicitari, iar acum aflu ca de fapt
la Iasi s-au dat diplome dupa preferinte. Le multumesc baietilor din CD pentru ca ne-au oferit ocazia de a alerga pe 402, si avand in vedere numarul ocaziilor de acest gen, cred ca pe asta ar trebui sa ne concentram. Pentru ca, pana una alta, cursele de la SV sunt cam singurele pe care ne putem baza in zona Moldovei de ceva ani. Tot timpul vor fi nemultumiri. Important e sa le mediati prin argumente, altele decat "Asta e mentalitatea la voi moldovenii!!!", si sa le luati ca un motiv in plus ca sa va pregatiti mai bine pentru urmatorul eveniment. Cu respect, de la Iasi, Moldova, Romania.

10 Puncte Zyz .. Bravo :|

ByAlin 11-06-08 23:25

Quote:

Originally Posted by Matrixul (Post 1585640)
Concursul de tuning a avut loc intre 06 si 08. Iunie.. Eu personal MegaBora Arrivato Tuning Style, am vazut-o doar duminica parcata in graba de ploaie chiar in fata treptelor, in rest mumu... Aparuse chiar in momentul in care expozantii pregateau busurile sa incarce marfa expusa la salon, ca deh, era cam gata salonul.
BTW daca tot te .... si te ..... si te ..... pe premii cupe si alte alea de ce atata taraboi? Au fost 3 premii si doar cateva masini prezente... Au fost premiate cele mai bune masini DIN MASINILE CARE AU FOST PREZENTE la salon, nu cele care au venit la inchidere sau cu poze de la alte saloane...

Stimate designer de flacari si bare cu doldora de chit pe ele, te rugam, data viitoare, sa trimiti doar ceva vederi cu masinile "tunate" si sa astepti premiile prin curierat rapid... Nu are rost sa te mai obosesti sa mai vii la "moldova" de care vorbesti tu, nu de alta dar daca ploua iar, sau mai rau... ploua cu gheatza si sare chitul ;)

masina a fost prezenta duminica de la ora 10 si parcata in locul in care au spus organizatori (acelasi loc unde a fost parcata si bora neagra simbata)
chiar as vrea sa vad o capota plelungita peste faruri facuta de tine si fara chit
iar data viitoare asa am sa fac(domnul care a cistigat best audio ia spus lui FRITZ sa se uite pe pozele celor de la cox sa vada ce instalatie de sunet a avut el simbata<jurizarea a fost duminica cind ai vazut tu bora parcata in fata pavilionului.>) am sa va trimit vederi

ByAlin 11-06-08 23:40

Quote:

daca concursu de tuning a fost intre 6-8 iunie de ce apare pe 4TUNING .RO
Suceava Tuning & Audio Show - 07-08 iunie 2008 :?::?::?::?::?:

semecristian 12-06-08 01:24

Quote:

Originally Posted by semecristian (Post 1583643)
Fratilor, au aparut filme!
Cred ca userul epox nu se supara daca pun link...
primele 2 pagini de filme ...
https://www.youtube.com/profile_video...EPoX815&page=1

Quote:

Originally Posted by mihaescubogdan (Post 1585454)
as dori sa stiu unde gasesc poze si filmulete de la acest eveniment de la suceava

.......................

ByAlin 12-06-08 08:50

Quote:

Originally Posted by semecristian (Post 1585975)
.......................

ai promis ca te interesezi ce sa intimplat si-mi dai un raspuns
tu stii cel mai bine ce masini au fost si ce au avut facut la ele

puneti si voi o lista cu toate masinile cistigatoare si de unde sunt,multi nici nu stiu cite grupe au fost sau la ce sectiuni sau dat premi

EPoX 12-06-08 08:56

clasament pe grupe
A locul 1 seat leon (claudiu mys)
locul 2 vw bora (cezar seu)

B locul 1 audi A3 (tiger)
locul 2 audi A6 (zeul fumului si al furtunii mvd)

C locul 1 audi A3 (tiger)
locul 2 colt czt (robert)

D locul 1 vw golf v gti (iohan)
locul 2 astra coupe (rex)

E locul 1 astra opc (contabilu)
locul 2 subaru wrx (.....)

F nu au fost participanti din iasi

FILMELE : https://www.youtube.com/view_play_lis...D52F496D30D066

Ali_ump 12-06-08 10:04

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1585449)
Reftific eu ce a spus ALI_UMP. Alin in Piatra Neamt nu se poate 402m...in NEAMT se poate 402M...in Roman/Tg. Neamt se gasesc 402m ce pot fi inchisi. Poate si in Bicaz or fi 402m lasati pentru noi :) Problema e organizarea ;)...cine o face.

E bine daca tu stii mai bine ca mine ....unde ...ce si cum ...te rog sa te abtii:twisted:

Ali_ump 12-06-08 10:09

Quote:

Domnu MAGNAT ti s-a mai spus ca nu vrem cupe ...vrem SCUZE pt jignirile aduse pe fata acolo la voi!
Si problema cea mare e ca stau in 'moldova' si sincer raman cu gura cascata cand vad cum pot fii unii !!!

Matrixul 12-06-08 11:01

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1586272)
Domnu MAGNAT ti s-a mai spus ca nu vrem cupe ...vrem SCUZE pt jignirile aduse pe fata acolo la voi!
Si problema cea mare e ca stau in 'moldova' si sincer raman cu gura cascata cand vad cum pot fii unii !!!

Prietene tu chiar ai o problema.
Ce scuze ceri tu, pentru care jigniri? Singurele jigniri sunt cele aduse de tine aici pe forum si acolo in sala CEBS. Tu care ai sosit la final si ai inceput sa critici pe toata lumea si sa ceri explicatii ridicand tonul fata de toti oamenii care s-au chinuit sa organizeze acest eveniment?
De fapt ce stii tu despre salonul asta auto la care afirmi ca ai participat?
Data viitoare sa fii mai atent si sa te prezinti la timp. Repet, premii prin posta nu se livreaza, acestea fiind atribuite celor prezenti la saloanele auto.
Cine mai are fotografii sa ii prezinte stimabilului in discutie, ca sa isi poata face o idee despre salonul auto de la CEBS. Mai nou vad ca nici pe la cursele de accelerare nu a fost prezent.
De fapt, intrebarea mea este: Ai fost la CEBS?

Khristy 12-06-08 11:41

Domnul Matrixul...sincer...meritai sunetul ?? ca tot ai intrat pe forum si ai inceput sa postezi ... !!! Sambata , inainte sa plecam acasa , domnul semecristian a intrat in masina la mine si a ascultat o piesa... si cu zambetul pe buze a iesit si a zis...iei clar sunetul...daca nu ma crezi poti sa il intrebi...sunteti din suceava aman2 . Si la faza cu masinile , ca au venit duminica , cand se strangea tot pe acolo , nu ai dreptate . "mega bora arivatto tuning style" (cum i'ai zis tu) a stat duminica de la ora 10 parcata langa masina mea unde ni s'a spus ca se va face jurizarea , deoarece sambata seara am fost informati ca jurizarea se va tine duminica si ca masinile care vor participa la partea de styling , audio si altele (in afara de curse) vor fi parcate in incinta cebs . Cred ca stiai asta !!! Si mai am o nelamurire...de ce te'ai trezit acum sa spui cate ceva...de ce nu ai zis cand eram acolo , cand s'au dat premiile si "s'au facut contestatiile" ??? Te'a multumit cu ceva faptul ca ai luat un premiu pt sound nemeritat ?? te face sa crezi ca ai o sonorizare de exceptie ?? sau doar ai cu ce te lauda !!! Inca o data zic... : Imi pare rau ca a iesit asa , per total a fost super , partea de sfarsit a stricat toata munca , parerea mea !!! Nu inteleg de ce a fost sters postul meu in care te'am invitat la o proba de sunet !! presupun ca nu a fost vina ta , invitatia este inca valabila !!!

Ali_ump 12-06-08 11:49

nU AM FOST SI ASTA MA SEACA CEL MAI MULT CA POATE ERA ALTA SITUATIA ...INCHEI AICI CA VAD CA NU AM CU CINE !!!!
BAFTA LA ORGANIZARI ...ASA O SA VINA LUMEA LA VOI;)

golf II 12-06-08 12:56

sa clarificam treaba cu muzica si votul Bora aici ...

https://forum.4tuning.ro/newreply.php...te=1&p=1586593

Khristy 12-06-08 16:10

"Tuscani-ul pe langa sunet, arata si bine montajul per ansamblu. Adik da, se aude fain, dar si arata bine cand te uiti CE ARE ACOLO , nu? Si repet: nu spun asta pentru ca il cunosc pe om, am dat la o parte treaba asta."

Nu te supara pe mine...din cate ati spus si voi acolo...si din tot ce am inteles eu ... premiul la sunet se acorda pt putere...nu pt estetica...pt ce aveati nevoie de aparat de masura ?? sa masurati frumusetea portbagajului... macar nu va mai incurcati in vorbe !!! va rog... e ultimul meu post aici !!!

claudelu007 12-06-08 18:02

si nu trebuie sa te duci 15 metri sa arunci ceva in cosu de gunoi .. le amplasai imediat dupa gard ...

ByAlin 12-06-08 19:26

Quote:

Originally Posted by Matrixul (Post 1586394)
Prietene tu chiar ai o problema.
Ce scuze ceri tu, pentru care jigniri? Singurele jigniri sunt cele aduse de tine aici pe forum si acolo in sala CEBS. Tu care ai sosit la final si ai inceput sa critici pe toata lumea si sa ceri explicatii ridicand tonul fata de toti oamenii care s-au chinuit sa organizeze acest eveniment?
De fapt ce stii tu despre salonul asta auto la care afirmi ca ai participat?
Data viitoare sa fii mai atent si sa te prezinti la timp. Repet, premii prin posta nu se livreaza, acestea fiind atribuite celor prezenti la saloanele auto.
Cine mai are fotografii sa ii prezinte stimabilului in discutie, ca sa isi poata face o idee despre salonul auto de la CEBS. Mai nou vad ca nici pe la cursele de accelerare nu a fost prezent.
De fapt, intrebarea mea este: Ai fost la CEBS?

tu nici macar nu stii cu cine vorbesti ,de certat vati certat cu mine
de prezentat la timp nu stiu care dintre noi 2 ar trebui sa se prezinte la timp ,tu nici macar nu sti cu ce masini am fast prezenti simbata sau duminica
cit despre timp zi-mi si mie la ce ora am fost prezent simbata(daca tot o arzi in figuri ca am ajuns tirziu)

NOTĂ MODERATOR: nu mai scrie cu caractere mari, cu litere îngroşate, sau cu alte culori !

EPoX 12-06-08 19:52

daca Bora asta vi s-a parut interesanta atunci e clara traba ....
doamne fereste da urata-i

[IMG]http://farm4.static.***********/3085/2572606683_4722b8ffa9.jpg[/IMG]

Bogdan-sbt 13-06-08 00:11

:)zici ca e Q7 :) numai de jos in sus:))

maf 13-06-08 00:26

1 Attachment(s)
seamana ,,paint job`u" ? :-"

claudelu007 13-06-08 00:29

Quote:

Originally Posted by maf (Post 1588108)
seamana ,,paint job`u" ? :-"

pune si tu o poza reala nu unu dintr-un joc

ByAlin 13-06-08 02:37

dar bora si hyundai-ul unde a fost simbata dimineata? sau duminica?
sau vii sa dai curse si ei Best Audio
de ora nam stiut nimic,de alt fel nici tu nu stiai ,fiindca daca stiai ceva ai fi spus cind am ajuns simbata dimineata
problema cu organizarea a fost ca au fost pre multi SEFI

semecristian 13-06-08 02:50

Quote:

Originally Posted by semecristian (Post 1569788)
Mare Atentie Mare !!!!!!!!!

Inscrierile La Cursa De Duminica Se Vor Face De La Ora 9. La Ora 10:30 Maxim 11 Incepe Cursa!!!!!!!!!!!

Quote:

Originally Posted by semecristian (Post 1576484)
Pai la 12 sa fiti la aeroport.
Esti doar cu muzica, sau si la curse ?

Quote:

Originally Posted by AudioClass (Post 1576469)
Sunt mai multe categorii? Ora de concurs? Pana la ce ora se fac inscrieri?
Ms.

Quote:

Originally Posted by semecristian (Post 1576532)
la cursa sau maine ?
Maine pt expo sa fiti la 11-12 la aeroport.
Duminica, la cursa, sa fiti la aeroport la 9 !

Quote:

Originally Posted by semecristian (Post 1576578)
IMPORTANT PENTRU ORGANIZATORI :
Maine dimineata ( adik sambata dimineata) veniti la aeroport la 9-9:30! Ne vedem acolo !

Pt participanti, numarul meu 0742306018.

Da, ati venit devreme tare ;)
Si da, am zis pe la 12 sa fiti acolo ;) Nu la 9 :P
Hai ca ne intindem prea mult...

ByAlin 13-06-08 08:19

Quote:

Originally Posted by semecristian (Post 1588301)
Da, ati venit devreme tare ;)
Si da, am zis pe la 12 sa fiti acolo ;) Nu la 9 :P
Hai ca ne intindem prea mult...

si masinele ciatigatoare de la voi la ce ora au venit?

Khristy 13-06-08 12:34

Quote:

Originally Posted by EPoX (Post 1587468)
daca Bora asta vi s-a parut interesanta atunci e clara traba ....
doamne fereste da urata-i

[IMG]http://farm4.static.***********/3085/2572606683_4722b8ffa9.jpg[/IMG]

daca nu iti placea masina asta nu ii faceai poza , asa ca ciocu' mic !!!

Red Celica 13-06-08 12:52

cand aveti de gand sa terminati cu disputa asta de 2 lei???? a fost un concurs, au existat concurenti si arbitri, cei din urma au desemnat castigatorii, end of discution; parca sunteti copii.
Aveti ocazia sa mergeti la Buc sapt viitoare si sa vedeti acolo daca mai comentati atata.

Pana atunci, aruncati un ochi la reportajul de mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=xG88Jh7MQpg

SV-05-YBG 13-06-08 13:51

Discutia asta nu se va termina curand. Asta este sigur. Asa ca avem 2 solutii:
1. inchidem topicul (ceea ce nu este OK)
2. Lasam sa continue in speranta ca se va calma cat de cat.

Stima la toata lumea.

Ali_ump 13-06-08 14:02

Eu nu mai am nimic de spus. Ce am avut de spus am spus ...fiecare a inteles ce a vrut. Si am sa rog insistent ca userii sa vada dincolo de BORA vs BORA ..cititi cu atentie ce s-a mai scris de cei din Neamt si veti intelege ce am vrut sa scoatem in evidenta ...purtarea unora!!! Nu premii si laude! Ne- am ridicat repede ...am luat premii si cred ca pe unii asta ii cam deranjeaza ...nu-i problema ...dar macar sa fie RESPECT!Am cladit aici o comunitate si nu admit ca cineva sa isi bata joc de noi!!! ca pana la urma e o pasiune care ne uneste si nu trebuie sa existe chestii de genu asta.
Bafta in continuare Special Car Center si restul !

KAmikazee2005 13-06-08 15:06

haideti sa terminam atat discutia... ali ump... o tot dai din fanta in pepsi... ba cu bora ba ca nu conta premiu dar totusi il doriti... ba ca nush c.. ba ca nush cum.. hai serios acuma... dak tot atata va laudati cu masina duceti-o la un tuning show si o sa vedeti acolo c o sa luati;)

SV-05-YBG 13-06-08 16:01

Va rog ca de acum sa inchidem aceasta discutie. Deja dureaza de prea mult timp si vad ca nu este nici o rezolvare pentru ea. Asa ca tot nu ajungem nicaieri.

Cu Stima,
Stefan M. Ciocoiu
Presedinte A.C.S. Crazy Drivers Romania

Bogdan-sbt 14-06-08 15:45

Cel mai bine asa"sefu";))

semecristian 16-06-08 01:59

Admin, imi dai voie da ?
POZEEEEEEEE ! ! !
http://judetulsuceava.ro/2008/06/02/...-expo-finance/

All times are GMT +2. The time now is 05:13.

- Copyright 2026 4Tuning