![]() |
Re: Suceava Tuning & Audio Show - 07-08 iunie 2008
Continuare:
La Iasi nu se mai poate, la Vaslui nu se poate, la Roman nici atat, la Bacau inca n-a incercat nimeni, la Piatra Neamt nu-i loc si nici la Botosani, de Galati parca nu se-aude nimic... A ramas Braila si Suceava... cam putin... Ce-i de facut? Eu zic sa ne-apucam de treaba ca fierbe tara de evenimente si noi, moldovenii, ramanem iar de caruta... |
In Neamt se poate ...dar pe 201 m ...mai mult nu deocamdata! Speram cat de repede sa va oferim detalii ...cat despre un event de tuning in adevaratul sens al cuvantului il vom face si pe acesta ...tot aici si speram sa ne iasa ...cu jurizare ca lumea in toate sectiunile ;)
Am incheiat! sa ne vedem cu bine la urmatoru si fara evenimente de genu asta! |
Quote:
Sincer ai cea mai mare dreptate in ce ai scris aici si te respect pt tot ce ai zis!!! Dar mi se pare rusinos faptul ca "stai 2 zile cu sufletul la gura" sa vezi ce se da si ce se ia (premii) si vezi ca apar castigatoare niste masini care nu au fost jurizate !!! care au luat niste premii fara nici o explicatie ... ba gresesc...una din ele a fost motivata "e frumoasa...putea sa nu aiba deloc tuning ca tot castiga" . Nu am absolut nimik cu baietii de la suceava , chiar ii respect si le multumesc pt primire... va rog sa nu credeti ca zic la caterinca treaba asta !! Presupun ca tu ai acel corado superb cu jante cromate , care a castigat atunci la iasi , sunt convins ca nici tu nu ai fi multumit daca ai fi mers la suceava si o masina cu 90 % mai putin "tunata" decat a ta a luat premiul in locul tau si ai fi intrebat de ce nu ai castigat si ai fi primit asa un raspuns !!! Va garantez ca nu iesea atata taraboi dak nu primeam asa un raspuns . Mie sincer imi pare rau ca a iesit toata chestia asta si tin inca odata sa ii multumesc lui Cristi , baiatul cu lancia ca s'a zbatut sa ne tina acolo si bine a facut !!! Sper ca nu esti un post inutil si ca nu va fi sters !!! P.S. : Ceea ce am scris mai sus este doar o explicatie , va rog nu luati totul ca o acuzatie !!! Respect !! |
Quote:
cei care au gresi se stiu ei Quote:
era normal ca cei cu sustinatori mai multi sa cistige(si noi eram in numar destul de mare veniti la IASI) iar corado chiar merita sa cistige ce a cistigat la best BMW ....e discutabil Quote:
sau vina lui GRATIAN ca na venit cu scule sa masoare(din cite am fost informat el chiar nu se ocupa cu masurat ,jurizat ,dat starturi ,etc.) Quote:
aici nimeni nu stie cine a jurizat ,dupa ce criteri sau desemnat cistigatori etc. Quote:
iar aici nu e cazu |
Quote:
|
as dori sa stiu unde gasesc poze si filmulete de la acest eveniment de la suceava
|
Quote:
BTW daca tot te .... si te ..... si te ..... pe premii cupe si alte alea de ce atata taraboi? Au fost 3 premii si doar cateva masini prezente... Au fost premiate cele mai bune masini DIN MASINILE CARE AU FOST PREZENTE la salon, nu cele care au venit la inchidere sau cu poze de la alte saloane... Stimate designer de flacari si bare cu doldora de chit pe ele, te rugam, data viitoare, sa trimiti doar ceva vederi cu masinile "tunate" si sa astepti premiile prin curierat rapid... Nu are rost sa te mai obosesti sa mai vii la "moldova" de care vorbesti tu, nu de alta dar daca ploua iar, sau mai rau... ploua cu gheatza si sare chitul ;) |
Quote:
|
". ploua cu gheatza si sare chitul ":))))...am mai ras si eu pe seara asta..:)))..bine punctat.;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
chiar as vrea sa vad o capota plelungita peste faruri facuta de tine si fara chit iar data viitoare asa am sa fac(domnul care a cistigat best audio ia spus lui FRITZ sa se uite pe pozele celor de la cox sa vada ce instalatie de sunet a avut el simbata<jurizarea a fost duminica cind ai vazut tu bora parcata in fata pavilionului.>) am sa va trimit vederi |
Quote:
Suceava Tuning & Audio Show - 07-08 iunie 2008 :?::?::?::?::?: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
tu stii cel mai bine ce masini au fost si ce au avut facut la ele puneti si voi o lista cu toate masinile cistigatoare si de unde sunt,multi nici nu stiu cite grupe au fost sau la ce sectiuni sau dat premi |
clasament pe grupe
A locul 1 seat leon (claudiu mys) locul 2 vw bora (cezar seu) B locul 1 audi A3 (tiger) locul 2 audi A6 (zeul fumului si al furtunii mvd) C locul 1 audi A3 (tiger) locul 2 colt czt (robert) D locul 1 vw golf v gti (iohan) locul 2 astra coupe (rex) E locul 1 astra opc (contabilu) locul 2 subaru wrx (.....) F nu au fost participanti din iasi FILMELE : https://www.youtube.com/view_play_lis...D52F496D30D066 |
Quote:
|
Quote:
Si problema cea mare e ca stau in 'moldova' si sincer raman cu gura cascata cand vad cum pot fii unii !!! |
Quote:
Ce scuze ceri tu, pentru care jigniri? Singurele jigniri sunt cele aduse de tine aici pe forum si acolo in sala CEBS. Tu care ai sosit la final si ai inceput sa critici pe toata lumea si sa ceri explicatii ridicand tonul fata de toti oamenii care s-au chinuit sa organizeze acest eveniment? De fapt ce stii tu despre salonul asta auto la care afirmi ca ai participat? Data viitoare sa fii mai atent si sa te prezinti la timp. Repet, premii prin posta nu se livreaza, acestea fiind atribuite celor prezenti la saloanele auto. Cine mai are fotografii sa ii prezinte stimabilului in discutie, ca sa isi poata face o idee despre salonul auto de la CEBS. Mai nou vad ca nici pe la cursele de accelerare nu a fost prezent. De fapt, intrebarea mea este: Ai fost la CEBS? |
Domnul Matrixul...sincer...meritai sunetul ?? ca tot ai intrat pe forum si ai inceput sa postezi ... !!! Sambata , inainte sa plecam acasa , domnul semecristian a intrat in masina la mine si a ascultat o piesa... si cu zambetul pe buze a iesit si a zis...iei clar sunetul...daca nu ma crezi poti sa il intrebi...sunteti din suceava aman2 . Si la faza cu masinile , ca au venit duminica , cand se strangea tot pe acolo , nu ai dreptate . "mega bora arivatto tuning style" (cum i'ai zis tu) a stat duminica de la ora 10 parcata langa masina mea unde ni s'a spus ca se va face jurizarea , deoarece sambata seara am fost informati ca jurizarea se va tine duminica si ca masinile care vor participa la partea de styling , audio si altele (in afara de curse) vor fi parcate in incinta cebs . Cred ca stiai asta !!! Si mai am o nelamurire...de ce te'ai trezit acum sa spui cate ceva...de ce nu ai zis cand eram acolo , cand s'au dat premiile si "s'au facut contestatiile" ??? Te'a multumit cu ceva faptul ca ai luat un premiu pt sound nemeritat ?? te face sa crezi ca ai o sonorizare de exceptie ?? sau doar ai cu ce te lauda !!! Inca o data zic... : Imi pare rau ca a iesit asa , per total a fost super , partea de sfarsit a stricat toata munca , parerea mea !!! Nu inteleg de ce a fost sters postul meu in care te'am invitat la o proba de sunet !! presupun ca nu a fost vina ta , invitatia este inca valabila !!!
|
nU AM FOST SI ASTA MA SEACA CEL MAI MULT CA POATE ERA ALTA SITUATIA ...INCHEI AICI CA VAD CA NU AM CU CINE !!!!
BAFTA LA ORGANIZARI ...ASA O SA VINA LUMEA LA VOI;) |
sa clarificam treaba cu muzica si votul Bora aici ...
https://forum.4tuning.ro/newreply.php...te=1&p=1586593 |
"Tuscani-ul pe langa sunet, arata si bine montajul per ansamblu. Adik da, se aude fain, dar si arata bine cand te uiti CE ARE ACOLO , nu? Si repet: nu spun asta pentru ca il cunosc pe om, am dat la o parte treaba asta."
Nu te supara pe mine...din cate ati spus si voi acolo...si din tot ce am inteles eu ... premiul la sunet se acorda pt putere...nu pt estetica...pt ce aveati nevoie de aparat de masura ?? sa masurati frumusetea portbagajului... macar nu va mai incurcati in vorbe !!! va rog... e ultimul meu post aici !!! |
si nu trebuie sa te duci 15 metri sa arunci ceva in cosu de gunoi .. le amplasai imediat dupa gard ...
|
Quote:
tu nici macar nu stii cu cine vorbesti ,de certat vati certat cu mine de prezentat la timp nu stiu care dintre noi 2 ar trebui sa se prezinte la timp ,tu nici macar nu sti cu ce masini am fast prezenti simbata sau duminica cit despre timp zi-mi si mie la ce ora am fost prezent simbata(daca tot o arzi in figuri ca am ajuns tirziu) NOTĂ MODERATOR: nu mai scrie cu caractere mari, cu litere îngroşate, sau cu alte culori ! |
daca Bora asta vi s-a parut interesanta atunci e clara traba ....
doamne fereste da urata-i [IMG]http://farm4.static.***********/3085/2572606683_4722b8ffa9.jpg[/IMG] |
:)zici ca e Q7 :) numai de jos in sus:))
|
1 Attachment(s)
seamana ,,paint job`u" ? :-"
|
Quote:
|
dar bora si hyundai-ul unde a fost simbata dimineata? sau duminica?
sau vii sa dai curse si ei Best Audio de ora nam stiut nimic,de alt fel nici tu nu stiai ,fiindca daca stiai ceva ai fi spus cind am ajuns simbata dimineata problema cu organizarea a fost ca au fost pre multi SEFI |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Da, ati venit devreme tare ;) Si da, am zis pe la 12 sa fiti acolo ;) Nu la 9 :P Hai ca ne intindem prea mult... |
Quote:
|
Quote:
daca nu iti placea masina asta nu ii faceai poza , asa ca ciocu' mic !!! |
cand aveti de gand sa terminati cu disputa asta de 2 lei???? a fost un concurs, au existat concurenti si arbitri, cei din urma au desemnat castigatorii, end of discution; parca sunteti copii.
Aveti ocazia sa mergeti la Buc sapt viitoare si sa vedeti acolo daca mai comentati atata. Pana atunci, aruncati un ochi la reportajul de mai jos. https://www.youtube.com/watch?v=xG88Jh7MQpg |
Discutia asta nu se va termina curand. Asta este sigur. Asa ca avem 2 solutii:
1. inchidem topicul (ceea ce nu este OK) 2. Lasam sa continue in speranta ca se va calma cat de cat. Stima la toata lumea. |
Eu nu mai am nimic de spus. Ce am avut de spus am spus ...fiecare a inteles ce a vrut. Si am sa rog insistent ca userii sa vada dincolo de BORA vs BORA ..cititi cu atentie ce s-a mai scris de cei din Neamt si veti intelege ce am vrut sa scoatem in evidenta ...purtarea unora!!! Nu premii si laude! Ne- am ridicat repede ...am luat premii si cred ca pe unii asta ii cam deranjeaza ...nu-i problema ...dar macar sa fie RESPECT!Am cladit aici o comunitate si nu admit ca cineva sa isi bata joc de noi!!! ca pana la urma e o pasiune care ne uneste si nu trebuie sa existe chestii de genu asta.
Bafta in continuare Special Car Center si restul ! |
haideti sa terminam atat discutia... ali ump... o tot dai din fanta in pepsi... ba cu bora ba ca nu conta premiu dar totusi il doriti... ba ca nush c.. ba ca nush cum.. hai serios acuma... dak tot atata va laudati cu masina duceti-o la un tuning show si o sa vedeti acolo c o sa luati;)
|
Va rog ca de acum sa inchidem aceasta discutie. Deja dureaza de prea mult timp si vad ca nu este nici o rezolvare pentru ea. Asa ca tot nu ajungem nicaieri.
Cu Stima, Stefan M. Ciocoiu Presedinte A.C.S. Crazy Drivers Romania |
Cel mai bine asa"sefu";))
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning