![]() |
Re: ShoDesign & Tuning
Vorbeste frumos , in primul rand , ca eu nu ti-am vorbit urat si nici nu te-am luat la misto. Ok ? :arrow:
Nu e logica treaba , ca tu automat cand pui filtru sport , baga mai mult aer . Automat trebuie reglat din carburator , pentru a nu se ineca and co. Nu mai fi atata cu gura mare , ca nu rezolvi nimic. :lol::lol::lol::lol: |
cine a fost ironic primul?
am spus f frumos am reglat cat se poate regla si tot nu merge... hai sa terminam cu offtopicul ca il stricam degeaba |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
nu am avut pb deloc cu el, dar la motoarele mai mici mi-au facut pb, si la peugeotul asta imi facea pb, carburatorul mai mare iti trebuie, asta e raspunsul.... |
1 Attachment(s)
Casca, am inceput lucrul si la ea
|
5 Attachment(s)
A Sosit Kit`u de 70 Malossi :X de azi in o sapt scuterul va fi gata sa speram
|
cat ai dat pe kit si de unde l-ai luat?:D
|
scuter centre bucuresti, 575 ron cu tot cu transport
|
ms :P
|
Quote:
|
salut:)
frumos si speedu:P si in legatura k xenon la 2 timpi este curentu alternativ din magnetou si xenon merge curent continuu cum fac un invertor mi-ar fi de folos? ca sa nu trag direct de la baterie k asta ar inseman sa modific instalatia.ms Afalt Uscat
|
ce se mai aude de scooter? niste poze/filmulete???
|
mane scz pt toti....am fost plecat de colo colo dar scuterul nu a uitat pe nimeni
am scos carenele de la vopsit, noua nuanta e bestiala...imi pare super rau ca nu a ajuns la 4T. Days dar....cei din Germania at aveau pastele si nu s-au putut onora comenzile...si asa spatele va veni peste 2 saptamani....pana atunci mai am de rezolvat 2 pb... sa ii gasesc loc la baterie pe undeva...pe unde nu stiu..dar se rezolva...si 2 sa il inmatriculez cu numere albe...ca sa am si rar`u facut ca...dupa atatea modificari ... abea or astepta multi sa nu ma lase sa circul si asa ca voi face rar` ca sa nu fie pb.... sper ca in maxim 3 sapt sa il vedeti pe strazi si poate chiar la Tv:))) baft la toti si va urez un PASTE FERICIT alaturi de familie..prieteni...multa sanatate si tot ce va doriti! |
multumim:>cam cat e rar'ul la un scuter? ca aici in suceava nu se face:-"si sunt si eu curios:">
|
Quote:
|
eu am dat in vara lui 2007 2.250 mil.
|
Robert e ocupat , examene etc asa ca nu cred ca a mai facut mare lucru .. :???:
|
Robet, ti-am lasat offline pe mess, in caz ca nu ai vazut, te-ntrebasem ce cod are MOV'ul de pe scuterul din primele pagini, si daca imi poti face rost de ea , sau macar codul. Ms mult :)
|
Re: [My Scoot] ShoDesign & Tuning
5 Attachment(s)
Vand ATV quad - 250 cm3 suspensii pe gaz, super preT!
MOTO sport - Super pret, de dminesiunile unui DNA , nu necesita permis! Enduro - 125 cm3 - 4 trepte super pret! Toate sunt Noi Noute Au Vama PLATITA! |
3 Attachment(s)
OFERTA !! Vand DACIA PAPUC AN 2001 , Benzina masina e in stare buna ! PRET 1000 E
|
2 Attachment(s)
Vand KIT XENON - momentan doar H7 si H4(monofaza) PRET 180 lei/kit pret negociabil!
|
4 Attachment(s)
KIT senzori Parcare - culori pe stock- alb, negru, argintiu pret ft mic!
KIT parcare- oglinda cu ecran tft 7" + camera (noaptea bate pe o raza de 3.5 m) super pret!!!!! Tetiere + protectie (culoare disponibila -negru, material piele) super pret! |
Dibluri polistiren +cui -110 lei (pretul include tva) 1000buc!
dimensiuni 9 X10 Usi interior- 300 lei buc. Usi exterior metal - 250 lei buc. Granit-10 e mp Gresie , faianta - multe modele - pretul -10 e mp Balansoar "colivie"-150e canapele piele-culoari disponibile- negru/grena ( 3.2.1-canapea 3 persoane, canapea 2 persoane + fotoliu -3500 lei/set) masuta sticla- 100 e buc.- disponibile 3 modele relatii la: 0751 229 103 Robert Ionescu |
Zi si tu niste preturi la motociclete & atv.
Eventual mai multe detalii despre cea sport. E de 49? Are ambreiaj centrifugal, sau cutie de viteze? Ce firma e? |
Quote:
enduro - 125 cm3, cutie de viteze, -600 E Atv 250cm3 - 2200 E Preturile sunt Negociabile. ai nr meu de tel, suna-ma |
Foarte frumos ce ai facut pana acum.Te felicit si iti admir munca si pasiunea depusa.Poate in curand te apuci si de un Peugeot JetForce,ala cred ca ar iesi superb.Tot respectul!
|
Buna ma intereseaza ce material folosesti la tapiterie pt saua?ca am auzit ca pielea se intinde la ploaie...si cam cat costa si unde gasesc
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mercy frumos de rasp;) bafta in continuare si ce sa zic...mult timp la dispozitie;)
|
mai nimic , imi tot caut 2 carene ca s-au pierdut la service.... si dupa ce le gasesc e totul gata:)
|
1 Attachment(s)
si momentul asteptat, Pejou` e gata:D
Totul e mallosi pe el, ambreaj, ambielaj, kit..., amortizoare Paioli....:D a iesit demential, toba gianelli, acum sunt in rodaj, va urc o poza si in curand poze detaliate si totul despre el |
e belea rau...sa il stapanesti sanatos...auzi am si eu o intrebare?cum se numeste vopseaua aia cu fibra de sticla...say spary...ce este in forma lichida(vopsea) sau spary?
|
nu mai are xenon:?:
|
Quote:
La 407 nu pui si tu o toba d'aia cum ti'am aratat pe mess (hello kitty:lol:) :D Bafta cu toate 3 (tancu ala mare negru,si astia 2 lei(407 si speedfight)) |
niste ploape la scuter ;) sa semene cu masina ...
ps: mai multe poze cu ambele ... |
voi revenii cu mai multe poze, momentan am mult de lucru...putin timp pt scooter....
UPPPP enduro a fost vandut, au mai ramas doar motoru si atv`u |
1 Attachment(s)
ATV sport Super Ofertaaa 7600 lei:shock::shock::shock: 250 cc, suspensii pe gaz si independente!!!
MOTO sport Super Ofertaaa 3600 lei, 49cc nu necesita permis, 2 persoane, filtru aer sport, cdi racing, evacuare dubla.... |
imi spui si mie ce diametru au avut angel eyes-urile care leai pus pe runner. mersi
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:38. |
- Copyright 2026 4Tuning