![]() |
tare, am aflat si eu ce accident
in sfarsit, parerea mea este ca blondele sunt cele mai tari . da si daca gasesc o bruneta tare nu o sa mai am parerea asta despre blonde PS am prietena bruneta |
si tuh umblii cu cioara vopsita :))
|
:)))))))))))) loooooooool
psycho..tu chiar vrei sa te sinucizi.....:)) |
cre' ca lui psycho ii trebe creierul tau : :lol: :lol: :lol: :lol:
|
cre ca cele mai de treaba femei sunt prostituatele..pe cuv meu...te duci,dai un ban si-ti faci treaba... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
mdah .. dai un ban dar shtii k face si mai apuci sa mai stai si in fatza ... nu t pune sa o iei in bratze dupa aia sa o pupi sau cine shtie ce prostii :)) |
....mah da platitzile sa isi faca si griji ptr voi ......... :evil: pfffff barbatzii ......inclusiv sebi :x
|
he he...
nu prea ai cum sa o contrazici... :wink: u'r right reihan.... |
.....mah eu zik k mai bine te chiniu sa o vrajesti pe vreuna dekat sa meri la ele k in afara de vreo boala nu te lipesti de nik.....orikum merci ptr ustinere :wink:
|
revenind la subiect... eu tot sunt convins ca brunetele au cel mai mult farmec...sunt mai misterioase asa...
nu? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
cum adik? ia vino tu frumos cu argumente la mine :lol: |
deci treaba sta in felul urmator de cand e lumea
blondele sunt \" proaste \" si ushuratice si ushor de agatat si bagat in pielea lor .. nimik misterios aici ... roshcatele sunt focoase .. sunt .. a .. cum sa zic perverse ... si poate putin misterioase ... brunetele .. suna vai de mama lor ... sunt si ele acolo .. nu shtii se zicea k de ce s`au inventat bancurile cu brunete .. k sa aiba si blondele de ce sa rada :P |
aiurea, brunetele sunt cele ... mai adevarate ! o bruneta BUNA e incomparabila cu .. o blonda sau o bruneta, era blondelor s-a dus .. pdsuflet...
a venit timpul brunetelor :D |
Sunteti fenomenali... fiecare fata e frumoasa in felul ei. Cum sunt blonde frumoase sunt si brunete si roscate frumoase. Ce atata kkre in sus... am vazut azi o buneta cu ochii verzi de iti pica fata.. posterior, sani, tot ce vrei, machiaj super natural, imi venea s-o fur de pe strada. So.. nu cred eu ca e vreunul dintre voi care nu s-ar uita la o femeie buna doar ca are nu stiu ce culoare la par... com'on! :roll:
|
Re:
Quote:
bestiala blonda ochi albastri nebuniee |
pune problema asa...
la 10 femei frumoase, aleator alese, schimba-le coafura ( imaginar desigur ) si inkipuie-ti cum ar arata mai bine: blonda, bruneta sau roscata? |
lipsesc satenele :) :roll: :roll:
|
e greu ...greu RAU sa gasesti o satena ... deosebita ... sau poate mi se pare mie , e ca si cum ai incerca sa agati o tipa pe strada, in timp ce tipa , e iesita cu catzelu la plimbare, catzelu fiind un pitbull , si alaturi de cei 2 sa fie si mama tipei ,deci daca ai agatat-o ...esti zeu , gandeste-te :) treci peste 3 obstacole :D cainele , mama si ea :) , cam astea-s sansele sa gasesti o satena ok .. pardon, deosebita, sa aiba acel ceva, bla bla bla
|
sunt si satene superbe si unele merg agatate usor altele nu altele DELOC! :)
|
am observat si io ca a aparut o moda...
toate se vopsesc brunete....si mai poarta si canishi d-aia in picioare 8) |
Re:
Quote:
cizmutzele alea, canishii .. ar trebui sa fie sweet .. dragutzi etc, la la la , da cand ii vezi ... :lol: :lol: prin blana aia ,cu zoaie de ... zapada , si de.. jeg .. de la ce-i p`afara, si alea merg mandre .. vai .. te ia capu` |
Re:
Quote:
da' ce te faci daca intra una de genu' in discutie cu tine ? :roll: |
daca-i buna.......ma fac ca nu vad
daca nu...ii spun sa-si spele incaltarile intai...si apoi vb |
Re:
Quote:
n`o sa vezi vreodata una-n canishi sa deschida o discutie, sunt 2 variante , ori e prea incapabila , ori sufera prea mult de ea incat.. asteapta ... :) |
ce frate...crezi ca nu ma tine?
sa mi se puna mie pata....si auzi orice din gura mea ;) |
mi-emi plac blanosii aia, si nu fac pretentii din astea dak tipa e ok :lol:
|
de la femei s`a ajuns la catei :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
:) :lol: :o |
Dupa ceva timp revin la discutia de aici mai demult eream cu blondutele de ceva timp am dato si pe brunete santos si lumea stie la ce ma refer :lol: :lol: :lol: :wink: Asa ca brunete & blonde 8)
|
brunete rulz.... adica .... pana acu daca ma gandesc daor cu bruete am fost... hm.. si satene :D
|
Re:
Quote:
da' daca gagica arata bine mov in cap...pai sa fie frate si mov ... |
nu e importanta culoarea parului important e sa ii stea bine ...si sa fie dragutza ...(parerea mea) :wink:
|
Re:
Quote:
.......cel mai bun post de pana akum baietzi ........way to go girl :twisted: :twisted: :twisted: |
am o fixatie ...
apare in peisaj urmatorul fapt: ea se crede frumoasa (sa zicem) blonda...dar e urata cu spume ... mai frumoasa ar fi satena...iar toti baietii o evita... ce face atunci gagica ???? |
Re:
Quote:
poate sa ii stea super bine unei fete cu culoarea ... negru, sa zicem, dar daca mie imi plac blondele nu are ce sa imi faca sa imi schimbe gusturile mele |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
.....sa zicem k e blonda si ii sta k naiba k e ff creola si arew un blond de ala morkov k altceva nu ii iese pe parul ei.....nu ar fi mai bine sa fie o kuloare care sa o prinda...? :roll: |
Re:
Quote:
ea e blonda si toata lumea o evita... ce face ea in momentul asta ? va face o \"operatie\" si se va vopsi satena k sa fie placuta de baieti ? sau va ramane asa pentru ca ea se indrageste asa ? |
Re:
Quote:
bun venit michelle :D |
haha michelle e pe forum daca nu ma insel cu mult timp inainte sa apari tu :P
si mai sunt si altele :) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:55. |
- Copyright 2026 4Tuning