Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Primul Sarut/Intamplari/Regrete/Iubirea Vietii (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7864-primul-sarut-intamplari-regrete-iubirea-vietii.html)

Skillzu 30-09-05 19:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
pfff un log .. interesant ..
legat de prima iubire, atentie :?
o discutie cu . cineva ..

\":****: ma.. a fost prima dragoste si etc
****: si iti spune eu sigur
****: ca asa ceva nu o sa mai simti fata de nimeni
****: si alea au fost cele mai pure sentimente si etc .. acum chiar daca o sa iubesti
****: o sa o faci altfel
****: cu mai multa ratiune
****: si asa o sa fie mereu
********: that hurt..
****: stiu
****: o sa vezi in timp.. ca asa e.. deja dragostea pe care o sa o simti pt alta o sa fie alterata de ganduri de alte chestii
****: nu ca inainte cand nu-ti pasa ca nu dormi 10 nopti
****: pt a vb cu ea
****: sau pt ca daca nu-ti scria un sms ,iti parea sfarsitul lumii,acum o sa te gandesti mai mult si o sa fi mai egoist .. in dragoste
****: si nu o sa dai decat daca ti se da
****: cand inainte era cu totul altfel
****: dadeai fara sa-ti pese daca primesti la fel
\"
mi se pare mie sau cam are dreptate ? : /

aleks , needbrain , mustang mach one ? cum e ?

brrrr.....ce deja-vu am.....

Mustang 30-09-05 21:56

tipul respectiv ce varsta are ?
spune-i in felul urmator...se poate trece peste...singura chestie sa nu o mai ia pe amintiri...daca are fotografii cu tipa, throw 'em, burn 'em...anythin' sa scape...

ofera-i sansa de a iubi altceva...ocupa-i timpul (daca e amic bun cu tine)...vorbiti orice numai de gagici nu !...sau eventual fa-i lipeala cu o gagica marfa...(desi nu tine chestia cu lipitura \"de ceara\")

ocupati-i timpul tu si alti prieteni...daca a luat papucii nu se mai face nimic...si tipa chiar nu merita...

sfatul meu: (desi unii sunt against it!) o tarie seara => beat muc => zi noua => noua viata fara ea in minte (doar durerea de cap de la alcool :))

needBrain 01-10-05 00:39

@ santos: asa este

EvLSant0S 01-10-05 03:25

hmmm , uite ca cineva ma ajuta sa .. retraiesc .. respectivele .. momente ;)
si e .. mult prea tare ..
ba parca .. chiar MAI tare decat prima oara ;)
si NU e vba de monica .. careia am senzatia c-o sa-i zic pa .. : /

Mustang 01-10-05 16:50

santos...fii mai explicit tata...

needBrain 02-10-05 05:32

i s-a pus pata pe una
hai frate scuipa tot

Mustang 03-10-05 00:20

cum vine de la craiova scuipa tot :D

EvLSant0S 03-10-05 12:39

:) inca ... nu ;)
mai astept

Mr.Nice 03-10-05 13:48

Moxxu' stieeee!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PEACE
:peace:

EvLSant0S 03-10-05 14:10

hai... scuipa ceva... sa vezi atunci dracia dracului .... :twisted:

needBrain 04-10-05 22:08

dar de ce te abtii?

Mr.Nice 05-10-05 11:47

E timid...
:lol: :lol: :lol:

PEACE
:peace:

EvLSant0S 05-10-05 13:27

:lol: :lol:
rabdare frate ... :)

valib 05-10-05 22:02

dar de...prima data cand a-ti fost inselat...ce puteti spune?cum a fost?

EvLSant0S 05-10-05 23:45

ahahah
va povestesc eu ..
e urat la inceput ... musti din ciment ..
dupa care realizezi ca n-ai pierdut nimic !
si-ti bagi .... in tot ..
si .. te ajuta prietenii sa treci peste ( multumesc ... )
dupa care gasesti o fata care sa te ... rupa .. pe plan ... pat :P
dupa care iti gasesti pe cineva care ... de aici se rupe firu :P
sa vedem ce iese .. :P
si va zic :P
pana acum e bine :D
ideal e sa treci peste .. sa-ti bagi multe ... chiar si in momentul asta mi-as mai baga ... ptr ce mi-a facut .. dar nu se merita efortul , sincer nu merita sa stau sa scriu acum .. =)) nici atat nu merita ..
un sfat va pot da ..
aveti 2 variante ..
ORI .. intr-o relatie .. faci ce-ti spune inima , cu conditia ca si partenera/partenerul sa faca LA FEL !
ori .. iti asculti prietenii ... mai mari .. aia in care ai incredere ..
eu n-am facut asa .. eu mi-am ascultat inima , ea nu .. BUM .. s-a rupt ..
eh =)) n-am pierdut nimic .. da nimic ..
mai degraba pot sa spun ca am castigat :D si experienta .. si ceva mai bun .. si tot asa .. :D
e bine sa treci prin asa ceva ... te invata multe ..
ba chiar acum , sfaturile care le-am primit .. si nu le-am urmat .. le dau unui tovarash .. care are oarecum probleme cu gagicasa ... si .. supriza .. merg ..... :(
ata ete .. am fost fraier :)

needBrain 06-10-05 00:18

asa este
e vb aia \"omu din greseli invata\" iar cine tine cont de ea.........rau n-o sa-i fie
iar pt cei ce nu au trecut prin asa ceva,invatati de la noi,cei ce am patit-o

LaMishto 06-10-05 01:54

subscriu la ce a zis santos ;)

needBrain 06-10-05 22:16

m-am maturizat dupa acel moment

EvLSant0S 13-10-05 17:05

si eu !
so ... acum sunt super fericit ca s-a intamplat .. chit ca a durut ..
am invatat MULTE ... ;)
e bine de trecut prin asa ceva ..

Psycho 13-10-05 18:13

la mine ink .. prima data nu s`a intamplat ... ( din cate shtiu eu si sustzine ea ) dar shtitzi voi cum sunt femeile .. in fine sa zicem k o cred ... cam 50 % ... dar .. cum as reactziona ... pai cred k urat .. in primu` .. rand o mica mare mama d bataie ptr ea ... cat ptr cel cu care a facut`o .. KEEP`IT ... k daca m`a inshelat p mine fii sigur k te va inshela si p tine :) .. si o sa o ia si el in gura :) .... odata e indeajuns .. a 2`a oara ... nu se mai intampla :) .... si dupa aia ... lumea s`ar putea sa afle ce fel de om e :) .. corekt ??

needBrain 17-10-05 12:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
la mine ink .. prima data nu s`a intamplat ... ( din cate shtiu eu si sustzine ea ) dar shtitzi voi cum sunt femeile .. in fine sa zicem k o cred ... cam 50 % ... dar .. cum as reactziona ... pai cred k urat .. in primu` .. rand o mica mare mama d bataie ptr ea ... cat ptr cel cu care a facut`o .. KEEP`IT ... k daca m`a inshelat p mine fii sigur k te va inshela si p tine :) .. si o sa o ia si el in gura :) .... odata e indeajuns .. a 2`a oara ... nu se mai intampla :) .... si dupa aia ... lumea s`ar putea sa afle ce fel de om e :) .. corekt ??

korekt

Mustang 17-10-05 12:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
asa este
e vb aia \"omu din greseli invata\" iar cine tine cont de ea.........rau n-o sa-i fie
iar pt cei ce nu au trecut prin asa ceva,invatati de la noi,cei ce am patit-o

si daca nu sunteti de acord...tineti-va macar o \"idee\" de suspiciune asupra femeilor ;)

needBrain 17-10-05 13:07

doar o idee?
poate un eseu

Mustang 17-10-05 13:13

da' povestire ce are ? :D

sau cel mai bine...la cum sa agati...luati notite :lol:

needBrain 17-10-05 13:19

nu notite.....
cel mai bine:toate \"tehnicile\" expuse.....ar trebui....combinate
si cocktail-ul care rezulta.....n-are defect

Mustang 17-10-05 13:21

sau poate ca dai si de unii care fac totu' praf...si nu mai iese nimic...decat niste palme pe bot de toata frumusetea din partea femeilor :D

needBrain 17-10-05 13:25

moa' ce-mi plac femeile nervoase.......sau mai bine zis,imi place sa te atzatz.......sa le enervez putin

Mustang 17-10-05 13:29

lasa mah...ca daca zgarie rau nu imi plac :D

needBrain 17-10-05 13:40

apropo de zgariat
\"matza blanda zgarie rau\"............asa ca.............mare mare grija

EvLSant0S 17-10-05 13:45

hehe .. .
trebuia sa-mi spui asta acum ceva timp ...
am simtit-o pe pielea mea ..
mama ei de matza .......
asta la figurat ..
insa .. la propriu .. e relativ misto cand zgarie :P

needBrain 17-10-05 13:50

mmmmmm e misto dar....toate au o limita
si cand te gandesti ca-ti raman zgarieturile....atunci doare........

EvLSant0S 17-10-05 14:09

:)
din nou ....
la figurat sau la propriu .. ? care zici ca dor ? de fapt , amandoua dor , dar... una e .. durere - placere , alta e .. durere d`aia rea :)
la propriu e misto .... :D
dar la figurat ... e nasol ...
sincer , prefer sa ma gandesc la ...zgariatul la propriu , decat la cel figurat..
ies mai castigat din toata treaba :D
iti recomand aceiasi chestie ..

Mustang 17-10-05 14:27

yo va recomand sa nu va bagati la zgariat ;)

RA_2fast4u 17-10-05 16:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
yo va recomand sa nu va bagati la zgariat ;)

mda sa nu trebuiasca sa umblii cu haine cu guler inalt in casa ca sa nu te vada maica-ta.....(asta in caz ca o pe gat :D)
apropo de faza asta=)) intr-o seara nu are una ce face si isi baga coltzii in gatu meu =)) shi vin eu acasa a 2-a zi....ma duk eu mahmur la mancare maica-mea sta in stanga(exact partea cu pricina) shi noh...aveam eu haina cu guler...da nu conteaza :)) shi la un moment dat fac eu un gest gresti si ma uit pe geam.....si opa....vede mama :))) la care:\"ce ai patit acolo\" si eu ca un frayer:\"unde? aicea\"\"=)) si mama da.....eu:\"pai stai sa ma duk sa vad\" ma duk la oglinda(culmea ca se vedea clar ca e urma de ruj si de coltzi de \"matza\" =)) ) shi vin inapoi si zik:\"pai am ceva cos sa ceva\" noh...mama nu o mai zis nik, numa ca tota ziua o ras de mine =)) cum ma vedea ma punea sa ii arat gatu si se apuca de ras :D
de atuncea m-am lecuit de muscaturi si zgarieturi :)) cel putin pe gat =))

Mustang 17-10-05 19:08

da...asta a fost in cazul tau cand erai cu maica-ta...

da' gandeste-te sa ti se intample acelasi lucru dar in loc de mama, sa fie cealalta gagica (in caz ca ai 2)....

ce faci atunci ??? mie mi s-a intamplat...m-a papat in coor si am ramas atunci fara aia buna care ma interesa mai mult ;)

Psycho 17-10-05 20:51

Re:

Quote:

moa' ce-mi plac femeile nervoase.......sau mai bine zis,imi place sa te atzatz.......sa le enervez putin

fa tu asta cu o femeie care incearca sa ajunga la orgasm si mai vb :) ... daca mai traieshti :)

needBrain 18-10-05 18:49

Re:

Quote:

Quote:

fa tu asta cu o femeie care incearca sa ajunga la orgasm si mai vb :) ... daca mai traieshti :)

korekt :lol: :lol:

@ santos:la figurat ma refeream.........dar si la propriu este posibil,uite io spre ex,din cauza sentimentelor,m-am \"scos\" cu un semn chiar in mijlocul sprancenei stangi.nu prea se observa,dar atunci cand il vad,imi aduc aminte si........doare...inside,ma-ntelegi

Mustang 18-10-05 21:00

si eu am unu' si doare rau...incerc sa il ascund cu diferite chestii, da' nu tzine :(

EvLSant0S 19-10-05 00:41

eu imi doresc .... :lol: :lol:
pe spate :lol:
ca in alta parte am destule semne ... : /

aleks 19-10-05 12:23

Re:

Quote:

Quote:

da da psycho, cunosc eu cum e...
total contraindicat, ca pastilele in supradoza :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 12:33.

- Copyright 2026 4Tuning