![]() |
Re: Citroën Bx in progress
de unde ai ma zeama...au dat astia subventiile la motorina pt arat?:lol:
|
nu ba... am dat drumu la zeama in motor... nu am zis ca intra prea multa pe gaura de la rezervor :lol: acum incep sa invatz si eu mersul calm :D 50-60 pimp wagon :lol: decat cand e necesar deschid flapsurile :twisted:
|
Trage foarte bine masina. Am vazut-o la Tg Secuiesc. Felicitari! Cu ce configuratie mergi acuma?
|
ms , momentan merg cu o trubina foarte mica si boost relativ mic 1.1 bar , anul viitor sper sa fiu mai in fata cu o configuratie mai ok , sper sa fac rost de totii bani necesari :D tinand cont punctul de plecare si faptul ca NU se fac piese upgrade pentru masini de genul ... ma declar foarte multumit , la tg secuiesc am scos dabea al 4 lea timp ... poate daca prindeam si eu un pic de uscat se schimba treaba(urcam pe 3 , fiind doar la 0.20 sec in fata) ... dar aia e
Cateva filmulete de la tg secuiesc https://www.youtube.com/watch?v=nVvEqCe2etE https://www.youtube.com/watch?v=oOFB8XCTj5k https://www.youtube.com/watch?v=kOP8YRFmKvw |
Prea tare!
Toată stima pentru tine şi maşina ta! |
trage ceva asta mica :-P
cine era ma asa entuziasmat?:lol: |
andi_cimpean :oops: ms , dar mai am foarte mult de munca sa fiu la nivelul de top al grupelor de diesel(trage f bine ... dar nu destul :D ) ,sper sa reusesc asta :D
ba ... erau suporterii mei .... fara ei nu ar mai fi tras tare :lol: |
interesanta masinaria :D si se pare ca e destul de potenta . de curiozitate .. ce greutate are ? timpii de la 0-100km/h dati cu cateva pagini in urma mi se par "uau" :shock: eu tot cu un diesel de 110cai la baza si ceva modificari abia scot 9 secunde in cel mai bun caz .
|
salut, masina are 1100 de kg + sau - nu am cantarit exact , 0-100 sec se intampla in 6.6 sec dupa g-tech :-) cu cauciucuri cam proaste , vedem cum ne descurcam la anu dupa mai multe modificari :-)
Cu putina munca o faci sa mearga f ok ;) trebuie doar sa vrei , masina ta are potential mare :-) |
stiu ca se pot face multe la un tdi dar asta e , ma limitez dupa capital .
la timpii astia ar trebui sa ai peste 160cai la roti |
nu am chiar atat , dar targetul de anul viitor este de 2xx cai la roata , sper sa reusesc ce mi`am propus , este destul de greu ,pentru ca blocul la acest tip de motoare este cam slab ... si bielele tind sa iasa la plimbare prin bloc :lol:
|
Quote:
mai nou vezi ca nu mai sar bielele prin bloc.......sar potcoavele prin capota...:))) hai bafta bai tractoristule.....:lol::lol: |
felicitari pt prestatia de la ianca :!::!::!::rolleyes2
|
ms , am reusit sa "fur" locu 2 :-)
victime honda coupe 2.0 v-tec , volvo 480 turbo , seat leon 2.0 tdi si am fost victima unui megane rs cu soft (mi`a dat in nas la plecare) si haplea cu ibiza tdi (eroare de pilotaj) oricum masina e net superioara fata de a mea :-) https://www.youtube.com/watch?v=T30mq...layer_embedded https://www.youtube.com/watch?v=Tr_K9...layer_embedded https://www.youtube.com/watch?v=NaPQy...layer_embedded https://www.youtube.com/watch?v=cp4lX...layer_embedded |
D turbo rullez :D
|
normal ! Sper la anu sa o fac si mai forta :twisted:
Mai am cateva masini in lucru cu 1.7 td , dar sunt mai mult street nu de fuga :-) asta rosie este cobaiul :twisted: pentru viitor xud tuning va fi pe val :D |
lasa man ca e f bun si locul 2 . nu au reusit altii cu masinarii mai cu pretentii locul asta :twisted:
ps : ai cumva ceas de boost ? daca da , ce presiune baga turbina ? :-) |
dap ,am acum merg cu 1 bar alocuri 1.1 bar :-) overboost 1.3 bar
Dupa cum am spus la anul voi merge cu o turbina mai mare si 1.3 bar in rpobe sper sa urc la 1.4 bar :-) cam asta e targetul ! stock boost 0.8 bar |
pai cat ai tu acum atat are si tdi-ul meu . si e stock :oops:se pare ca la citroen caii cresc mai rpd :lol:
|
eh , eu am masina din epoca dinozaurilor .... nu era cu presiuni asa mari pe vremea aia :lol: totul se misca mai lent :D
|
Sa o stapanesti sanatos si felicitari pentru prestatia de la Ianca :). Ai demonstrat ce poate face un francez :))))))
|
din pacate francezu nu a facut`o asa :lol: francezu acum se mira ... din fericire ea a luat nastere prin Romania p`aci :twisted:
Ar fi bine sa incepi lucru la xsara , va fi o bombita daca faci tot ce trebuie ;) |
Salut! Motoarele diesel de la Citroen cat de mult pot fi solicitate pentru a da o putere mai mare, adica se poate atinge puterea de 250-300 cp din aceste motoare avand internele stock? Intreb lucrurile astea deoarece am vazut ca la Mercedes se pot atinge puteri de 400-500 cp, din motoare (om606) de 3000cmc fara sa se umble la interne. Multumesc.
|
sincer ,nu stiu puterea maxima ! vom vedea unde reusesc sa ajung ! Blocul probabil rezista , nu cred ca rezista pistoanele si toate cele :rolleyes2 am vazut masini si la 230-250 de cai unde nu se specifica nimic de interne :-)
|
de tinut poate tine, dar nu se stie exact cat. pana acum cel putin la noi in tara nu a incercat nimeni sa duca chiar la extrem un motor dinasta, pentru ca majoritatea au conceptia aia tembela despre masinile frantuzesti, de care nu trebuie sa mai amintesc. stiu in schimb pe cineva cu un hdi de 2000 in 8 supape, la baza de 109 caluti care acum merge binemersi cu 215cp si are internele stock; deci potential exista, dar... bani sa fie. nimic nu se face batand din palme, cum a spus si mihai. trebuie muncit, sucit pe toate partile, bagati bani, etc. si, tot asa, stiu multe masini, alte marci, de care auzi la tot pasul vorbe bune, la care s-au incercat diferite configuratii si au crapat. uite ca bx-ul asta rezista, dar din 2 cauze: motorul are potential, si e preparat cu cap.
mihai, sper sa ajungi la ce ti-ai propus, asa ca baga mare la produs pana una alta. |
De acord cu tine dj ;) Dar poate scoatem si o Xantie , doua , sa mearga langa Bx-ul asta ;)
|
nick unde se afla acest hdi? este vb de berlingo ciuperca de la andrei din curte ? care rugeneste ?
|
Quote:
Ma apuc de documentat si din primavara daca o sa am si finantele necesare ma apuc de treaba:D |
nu e berlingo, dar si ala ar fi un exemplu bun.
eu ziceam de o xantie, cu destule modificari, dar nu si inauntrul motorului. cel putin asa sustinea el, asa ca am luat de bun ce mi-a zis. din pacate masina a suferit un accident tragic, asa ca nu mai are rost sa povestim despre asta. ideea de baza este ca se poate, numai ca cei care doresc asa ceva trebuie sa inteleaga ca trebuie pompat. de fapt... multe se pot face daca ai bani de bagat. |
Motorul de pe bx are camera de pre-ardere?
|
da , cu antecamera :D
|
masina este de vanzare in starea actuala :-)
|
Ce planuri ai de o vinzi?:D
|
diesel 2xx la roata si 600 kg :-)
si french citroen desigur |
Bun asa e bine ca ramai in brandul Citroen :).
Bafta la vanzare!!! |
desigur... doar ca urc o grupa mai sus... cel care o ia p`asta trebuie sa ia grupa s7 ;)
|
|
si pe viitor ce masina vrei sa iti iei?
|
citroen bx ... este cea mai ieftina solutie pentru romania in materie de suspensie /piese schimb ! o bucsa costa 50 de ron draq :lol: o schimbi o data la 5 ani , un pivot la fel ...
|
costa chiar si 25 de roni....REDAELLI;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:02. |
- Copyright 2026 4Tuning