Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   LICENTIATII ATACA NELICENTIATII PROVOACA! (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/7816-licentiatii-ataca-nelicentiatii-provoaca.html)

SEBASTIAN 08-09-05 22:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B 99 CZR\"
fara mila,nu am fugit d nici o cursa pana acum si nici nu am s-o fac...
sunt convins k dak umblu putin la masina mea,as face o surpriza...o mare surpriza domnilor piloti kre vor veni probabil cu dacia nova d aksa...

Probabil ca intr-o proportie mai mare de 80% ai dreptate totusi sa nu-i subestimam.
Cu certitudine atitudinea ta e corecta si trebuie sa fim fara complexe in fata lor, la linia de start sansele sunt egale.
Sa vedem cat curaj au sa se prezinte si cu ce.
Sunt curios cati din tastaturisti astia care ne sar in cap vor fi prezenti la start si cu ce.

SEBASTIAN 08-09-05 22:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Florica\"
-Nu sunt de nici-o parte, nu sunt cu nimeni , nu sprijin pe nimeni, nu dusmanesc pe nimeni. Sunt eu si atat. Stau si ma uit si nu cred........la ce sa ajuns. Cata bataie de joc din toate partile. Ca ala e bun , ca ala e prost.....baaa dar ce masina re ala de vorbeste.....da cati ani are ala dar.............NUMAI CARCOTE.
-Sincer mi-e dor de oamenii aia care veneau sa-si rupa masinile de placere cu frica in san ca poate i-si si o amenda sau mai da actele la masina si permis. Atunci nu se mai kka nimeni pe el. Veneau si se distrau , plecau acasa si ne vedeam peste o saptamana.
-Cluburile ne-au facut dusmani intre noi . URASC ACEST LUCRU si de aceea nu sunt cu nimeni.
-Mi sus nu ma refeream la dusmanie intre noi doi ci la dusmania intre oameni.

Da cam asa e, insa sunt curios daca te prinde postura de spectator, ca eu nu prea cred.
Oameni sunt uniti in general si nu e dusmanie dar unii nu mai au loc de cei alergati de pe strazi.

CZR 08-09-05 22:49

dupa cum s vede,nu sunt membrul niciunui club racing,sunt un coate goale d p strada pasionat d masini si viteza,am urmarit cu mult interes discutiile,nevrand sa intervin,pana knd nu eram sigur c s intampla...
e simplu,o liniuta 400 m ,baneasa sau magheru(prietenii stiu d c) orice putzar din asta(d n numesc pilotii cu licenta) si ei cu masinile d aksa...

SEBASTIAN 08-09-05 22:53

ATENTIE!

Hai sa fim civilizati!
Spunem tot ce e de spus pe un ton controlat!
Nu mai jigniti si nu mai folositi cuvinte urate!

CZR 08-09-05 22:56

poate ai inteles gresit...eu ziceam d c au zis ei despre noi prin cuv ala,expliktia era intre paranteze...nu imi permit sa jignesc p nimeni,dupa cum am zis,sunt un coate goale si mi-e frik sa nu vina o masina vtm peste mine p kisselef

F_L_R 08-09-05 22:59

-Cine a spus ca vin spectator.........stau linistit beau o berica ........nu stau 10-12 ore pe aeroport sau in alta parte. Mai ales Duminica .....terasa , restaurant , un munte evntual.....sincer mult mai benefic decat stres , nervi, injuraturi , foame , sete si uneori nii timp sa fac un pipi.
-Asa ca pune in balanta si ai sa vezi ca sunt mai castigat decat oricare care pierde o zi la un eveniment (organizator , participant , spectator)
-De ce este 4Tuning.....filme , poze tot ce Vrei.....toat in timp ce mai beau o berica........Bafta in ce faceti eu pun PUNCT AICI!!!

SEBASTIAN 08-09-05 22:59

Re:

Quote:

poate ai inteles gresit...eu ziceam d c au zis ei despre noi prin cuv ala,expliktia era intre paranteze...nu imi permit sa jignesc p nimeni,dupa cum am zis,sunt un coate goale si mi-e frik sa nu vina o masina vtm peste mine p kisselef

OK dar hai sa evitam escaladarea unui conflict.
Daca jugnesc e calr ca vor mprimi ce merita dar nu-i provocam noi, la discutii urate, doar pe pista pentru ca acolo ar trebui sa stie sa se exprime mai bine, mergem pe terenul lor.

SEBASTIAN 08-09-05 23:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Florica\"
-Cine a spus ca vin spectator.........stau linistit beau o berica ........nu stau 10-12 ore pe aeroport sau in alta parte. Mai ales Duminica .....terasa , restaurant , un munte evntual.....sincer mult mai benefic decat stres , nervi, injuraturi , foame , sete si uneori nii timp sa fac un pipi.
-Asa ca pune in balanta si ai sa vezi ca sunt mai castigat decat oricare care pierde o zi la un eveniment (organizator , participant , spectator)
-De ce este 4Tuning.....filme , poze tot ce Vrei.....toat in timp ce mai beau o berica........Bafta in ce faceti eu pun PUNCT AICI!!!

Te invidiez pentru ce faci si ca poti fi atat de detasat!

CZR 08-09-05 23:06

si iar reiau o discutie avuta p alt topic...la inceput era o bucurie sa fie curse intr-un kdru organizat,nu contau banii si orgoliile dekt dak erau in favoarea fenomenului...dar s pare k lumea s mai schimba

ono41 08-09-05 23:50

Re:

-Acele ursuletze sunt BMW-uri credeam ca sti la 27 ani. Iar la spectacol poti sa-ti iei ce vrei tu........niciodata nu o sa sara lumea cum sare la un urs.
-Defapt 4-5000 euro nu mai sunt bani.........pai inseamna ca trebuie sa faceti curse vre-o 3 insi pe aici.
-Aaaaaa am uitat Sebastian.........ce spuneai sa dau mai mult pentru curse. Am sa dau dar pe strada ca \"noi\" acolo ne-am imprietenit si cand ne-am organizat..........ne-am dusmanit.
-\"noi\">>>>>este vorba de lume de prietenii care am fost candva sa nu inteleaga lumea ca ma refer la mine si la Sebi.
[/quote]

Nu vreau sa fiu rautacios cu tine cum ai fost Tu, o sa-ti zic doar atat: ursuletele alea pe care tu le numesti bmw-uri, sunt expirate, nu ofera nici un spectacol,GATA, e vremea sa se duca la casat.
Eu am vrut sa scot in evidenta faptul k Sebastian are intentii bune de a aduce concurenti tari.

ono41 09-09-05 00:09

@Florica, am uitat sa-ti mai spun k la Constanta erau in jur de 40 de super masini care nu aveau loc sa se intreca si bineinteles sa faca spectacol datorita numeroaselor tomberoane pe care tu le numesti bmw-uri, in afara de aceste pocnitori am mai vazut si multe Dacii, Tico, Renault 5 Cielo, Gsi......etc
P.S Liniuta intre Tico si Dacia tu consideri ceva spectaculos? Parerea mea e sa stea dreacu acasa ca sunt plictisitori rrau d tot, Oricum, tu esti prea frustrat k sa intelegi ceea ce vreau sa zic din moment ce imi umfli pocnitoarele alea de ursuletze.

Al3xius 09-09-05 00:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ono\"
P.S Liniuta intre Tico si Dacia tu consideri ceva spectaculos? Parerea mea e sa stea dreacu acasa ca sunt plictisitori rrau d tot, Oricum, tu esti prea frustrat k sa intelegi ceea ce vreau sa zic din moment ce imi umfli pocnitoarele alea de ursuletze.

Bine ca ne-am nascut toti cu curu in subaru :roll: :roll: si pe deasupra ne-am luat si impresii in cap....oare o fierotanie poate schimba atat de mult un om...sau la varsta voastra nu stiti ca masina azi e, maine nu e ....si ca nu datorita masinii iti faci prieteni...(ma refer la prieteni adevarati..)...da ce conteaza...daca omu e arogant si cu basini in cap ce nevoie mai are el de prieteni si bla bla....YACK!

P.S. : pe Florica desi de multe ori eu l-am vazut la curse intr-o \"pocnitoare de-aia de ursuletz\" e respectat de foarte multa lume...el in \"pocnitoarea\" aia a facut mai mult show decat va face orice subaru sau alta masina de la 40 de mii in sus ...intelegi tu ? si stii dc ? pentru ca \"pocnitoarea\" aia e facuta pe bani munciti ... \"pocnitoarea\" aia e masina cu istorie...\"pocnitoarea\" aia merita tot respectu...si asta impreuna cu propietarul ei !

biatch 09-09-05 00:23

Aceasta provocare a fost lansata de catre Sebastian, cu scopul de a scoate in evidenta ca... ? Ca un \"pilot\" de liniute poate \"rupe capul\" oricand un \"pilot\" de VTM/CNR. Ok! Dar daca un pilot de VTM/CNR rupe capul unuia de liniute? Nu e imposibil ca (scuze ca folosesc termenul, dar vad ca e uzual pe aici) un \"liniutar\" sa dea rusine la un pilot licentiat, dar nici viceversa.

Corect, Sebastian are acel Subaru care \"rupe tot\" (desi nu prea l-a vazut multa lume), dar si Victor Baldescu are acel Cosworth care... chiar rupe tot. Da, si Andrei Tentean are acel Subaru cu care \"a participat\" la VTM, dar si Paul Andronic are o masina care... poate impune respect. Si... da, si ono are o Impreza, dar si Gunther Graeff are o Celica destul de \"naravasa\".

Sebastian a venit pe acest forum dupa ce pe forumul AutoRally si-a dat in petec (asa cum a facut-o si aici, acum nu mult timp, provocand utilizatorii acelui forum (NU piloti licentiati, participanti la VTM/CNR) la discutii de un nivel... sub asteptarile multora. Retineti: NICI UN PILOT LICENTIAT NU L-A JIGNIT IN VREUN FEL PE SEBASTIAN!!! NICI UN PILOT NU A SCRIS CUVANTUL \"LINIUTAR\"!!!

Facand o paralela intre termenii folositi pentru a numi participantii la cele 2 sporturi, cuvantul \"liniutar\" nu mi se pare foarte deplasat (desi sunt si eu, ca si multi altii de aici, pasionat de cursele de acceleratie in paralel). Asa cum multi au pretentia sa fie numiti \"concurenti la competitii de acceleratie in paralel\" (sau... ma rog, ceva de genul asta) si pilotii licentiati ar putea avea pretentia sa fie numiti pur si simplu \"piloti\", sau \"concurenti la competitii de viteza pe traseu montan\", s.a.m.d.

Daca adevarul este deformat, voi, utilizatorii fideli ai acestui forum, riscati sa cadeti in penibil si asta datorita celui ce prezinta \"adevarul\".

Ar fi interesanta o asemenea competitie pentru simplul fapt ca in Romania exista multe masini puternice, doar ca ele sunt impartite in mai multe ramuri ale sportului cu motor.

biatch 09-09-05 00:31

Nu vreau sa generalizez, dar sunt in stare sa fac pariu ca multi din cei care au blamat pilotii licentiati nu i-au vazut nici macar o data pe acestia la treaba. De asemenea, nu stiu cati dintre cei care, pe forumul AutoRally, spuneau ca pilotii de acceleratie in paralel inteleg prin curse \"zeci de kg de sunet in masina\" au vazut vreodata Dacia Nova SUA (amintita si de Sebastian mai sus), sau GAMul/KWXul (Renault 5 turbo), la treaba.

E normal ca fiecare fan sa-si apere \"sportul\" preferat, dar pana la a se ajunge (din nou) la injurii intre membrii forumului (ba mai rau, de la barbat la femeie), mi se pare deplasat... rau de tot. Administratorii forumului ar trebui sa urmareasca in permanenta astfel de topicuri, pentru ca, intr-adevar, este inevitabil sa nu se ajunga la injurii, dar se poate stinge conflicul (daca se vrea).

ono: daca nu ai fi avut bani de Impreza, ce masina ti-ai fi luat ? Probabil nu ai fi mers cu o masina ieftina, pentru ca alea trebuie casate <-- alte afirmatii deplasate si fara rost.

In fine... nu stiu ce sa mai scriu (asa cum nu stiu nici de ce m-am bagat in discutie). In incheiere, va rog, nu ma intrebati cine sunt. Nu asta conteaza. Conteaza ca se poate vorbi si frumos, DACA SE VREA!

Numai bine si... bafta cu organizarea acestui mare eveniment!

ono41 09-09-05 00:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
Quote:

Bine ca ne-am nascut toti cu curu in subaru :roll: :roll: si pe deasupra ne-am luat si impresii in cap....oare o fierotanie poate schimba atat de mult un om...sau la varsta voastra nu stiti ca masina azi e, maine nu e ....si ca nu datorita masinii iti faci prieteni...(ma refer la prieteni adevarati..)...da ce conteaza...daca omu e arogant si cu basini in cap ce nevoie mai are el de prieteni si bla bla....YACK!

P.S. : pe Florica desi de multe ori eu l-am vazut la curse intr-o \"pocnitoare de-aia de ursuletz\" e respectat de foarte multa lume...el in \"pocnitoarea\" aia a facut mai mult show decat va face orice subaru sau alta masina de la 40 de mii in sus ...intelegi tu ? si stii dc ? pentru ca \"pocnitoarea\" aia e facuta pe bani munciti ... \"pocnitoarea\" aia e masina cu istorie...\"pocnitoarea\" aia merita tot respectu...si asta impreuna cu propietarul ei !

Ti-am scris cate ceva dar am sters pt k spre sfarsit am vazut k ai 18 anisori inocentule, Nu, nu m-am nascut in Subaru, dar nici pe vremea cand mergeam cu tomberoane nu ma afisam cu atata nerusinare cum o fac cei care concureaza la liniute.REPET: Sa le duca la casat, sau sa vina k spectatori pt k nu mai sunt de actualitate,sunt plictisitoare.

biatch 09-09-05 00:38

ono: esti absurd! Daca toate masinile intre 1000 si, sa zic, 10000 E, care vin la liniute sunt \"pocnitori\", la start o sa ramai tu, Sebastian, Andrei Tentean si... ? Sa vezi atunci spectacol!

:roll:

CZR 09-09-05 00:39

eu stiu o treaba...multi din cei kre vin la liniute legale sunt soferi f buni in trafic,acolo unde diferente d 50-100cp s anuleaza
nu s discuta provenienta banilor pt masini,nici faptul k pilotii d raliu nu au valoare...nu zice nimeni asta...
ideea e urm...p 2 masini identice d raliu sau p 2 masini d strada...exista surpriza k un `pilot` sa o ia p coaja d la un `liniutar`
parerea mea,sunt penibil?

ono41 09-09-05 00:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"biatch\"
Nu vreau sa generalizez, dar sunt in stare sa fac pariu ca multi din cei care au blamat pilotii licentiati nu i-au vazut nici macar o data pe acestia la treaba. De asemenea, nu stiu cati dintre cei care, pe forumul AutoRally, spuneau ca pilotii de acceleratie in paralel inteleg prin curse \"zeci de kg de sunet in masina\" au vazut vreodata Dacia Nova SUA (amintita si de Sebastian mai sus), sau GAMul/KWXul (Renault 5 turbo), la treaba.

E normal ca fiecare fan sa-si apere \"sportul\" preferat, dar pana la a se ajunge (din nou) la injurii intre membrii forumului (ba mai rau, de la barbat la femeie), mi se pare deplasat... rau de tot. Administratorii forumului ar trebui sa urmareasca in permanenta astfel de topicuri, pentru ca, intr-adevar, este inevitabil sa nu se ajunga la injurii, dar se poate stinge conflicul (daca se vrea).

ono: daca nu ai fi avut bani de Impreza, ce masina ti-ai fi luat ? Probabil nu ai fi mers cu o masina ieftina, pentru ca alea trebuie casate <-- alte afirmatii deplasate si fara rost.

In fine... nu stiu ce sa mai scriu (asa cum nu stiu nici de ce m-am bagat in discutie). In incheiere, va rog, nu ma intrebati cine sunt. Nu asta conteaza. Conteaza ca se poate vorbi si frumos, DACA SE VREA!

Numai bine si... bafta cu organizarea acestui mare eveniment!

Daca conduceam tomberoane stateam acasa, nu veneam sa incurc baietii care au ce arata.

biatch 09-09-05 00:45

B 99 CZR: eu nu spun ca esti penibil. Daca citeai primul meu mesaj, observai ca nu tin partea nici unui pilot licentiat, nici unuia fara licenta. In oricare dintre cele 2 parti pot aparea surprize, pentru ca oameni suntem, cu totii gresim si nici unul nu e perfect.

ono: daca o masina de, hai sa zicem 200 cp n-are ce arata... plec capul in fata \"rachetei\" tale de cel putin 265 cp. Daca ar avea si Renault 5 turbo tractiune integrala, ce mare rusine ai putea sa iei de la un asemenea exemplar... Si... prietenul Sebastian nu cred ca poate nega, daca-i aduc aminte de Renaultul lui Alex Berea si prestatia acestuia de la Baneasa, din aprilie, a.c. Desi... cred ca si tu iti aduci aminte (daca vrei).

Suferi de aceeasi boala de care mai sufera inca un nene aici, pe forum, adica SNOBISM si LIPSA DE CEL MAI ELEMENTAR BUN SIMT, iar cu persoane ca tine, nici hingherii nu s-ar injosi sa vorbeasca. Eu iti vorbesc frumos iar tu... faci ce stii mai bine.

Daca din partea voastra nu exista nu exista intelegere, eu ma retrag din discutia asta, pentru ca n-am pentru cine sa-mi tocesc degetele.

CZR 09-09-05 00:50

am cunoscuti kre au hartia aia d pilot si k soferi nu sunt nici p departe `piloti`.ideea e k la umbra masinii unui sponsor,toti putem fi lei si sa arunkm cu injurii asupra unor pusti kre iubesc alt sport...
diferenta e k noi bagam bani d la noi din buzunar nu pt premii...pt k ele dak exista,sunt infime...ci bagam bani din dragoste pt viteza...cum numesti asta?

Ciro_zel 09-09-05 00:52

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Ti-am scris cate ceva dar am sters pt k spre sfarsit am vazut k ai 18 anisori inocentule, Nu, nu m-am nascut in Subaru, dar nici pe vremea cand mergeam cu tomberoane nu ma afisam cu atata nerusinare cum o fac cei care concureaza la liniute.REPET: Sa le duca la casat, sau sa vina k spectatori pt k nu mai sunt de actualitate,sunt plictisitoare.

Crezi ca ei nu si-ar dori masini mai bune?..sau cum..daca nu ai masina buna nu ai dreptu sa participi..tie cum ti-ar conveni..sa vina cineva sa-ti dea un sut in c*r si sa te trimita acasa pt ca nu ai \"BaruSub\" . Uita-te in jur..si vezi ce masini au romanii..si dup-aia comenteaza :evil:

biatch 09-09-05 00:54

Re:

Quote:

am cunoscuti kre au hartia aia d pilot si k soferi nu sunt nici p departe `piloti`.ideea e k la umbra masinii unui sponsor,toti putem fi lei si sa arunkm cu injurii asupra unor pusti kre iubesc alt sport...
diferenta e k noi bagam bani d la noi din buzunar nu pt premii...pt k ele dak exista,sunt infime...ci bagam bani din dragoste pt viteza...cum numesti asta?

Sunt foarte multi piloti licentiati care stiu cu ce \"se mananca\" volanul, chiar daca unii n-au habar. Sunt foarte multi piloti de acceleratie in paralel care nu stiu cum se schimba o viteza, dar sunt altii care aduc onoare acestui \"sport\" care vrea sa se dezvolte.

Corect, pilotii din campionatul national au sponsori, dar stii ca sunt si unii care vin pe banii lor ? Un pilot de VTM, daca nu ma insel, e chiar aici, pe forum. Poate ne spune el ce sacrificii face sa mearga la o cursa de VTM.

Al3xius 09-09-05 01:04

ok....masinile de 4000-5000 la casat cu ele ....zi`mi ce masina smechera sa`mi iau la 7000 de euro sa nu ma fac de căcat cu ea la liniute...si nu ma refer la masina neinmatriculata.... :roll:

P.S. va dau un sfat...sa nu mai primiti masinile astea sub 10 mii de euro la liniute...ca o sa ajunga toate cursele precum cea de la cluj :wink:

ono41 09-09-05 01:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ciro_zel\"
Quote:

Quote:

Quote:

Crezi ca ei nu si-ar dori masini mai bune?..sau cum..daca nu ai masina buna nu ai dreptu sa participi..tie cum ti-ar conveni..sa vina cineva sa-ti dea un sut in c*r si sa te trimita acasa pt ca nu ai \"BaruSub\" . Uita-te in jur..si vezi ce masini au romanii..si dup-aia comenteaza :evil:

Inainte de a avea masini tari, stateam acasa prietene,sau pe strazi pt a produce cascaval pt Subaru, nu imi permiteam luxul de a sta pe forum si a participa la curse in diferite campionate, ce e asa de greu de inteles?

CZR 09-09-05 01:09

adevarul e k la ct a lipsit organizarea,ono s referea la faptul k eram ktiva cu masini adevarate,poate kre puteam oferi un spectacol dragut pt numerosul public,dekt sa vada la infinit o dacie si un tico...d serie kre s-ar fi dat d 3-4 ori sa vada cine e mai tare...
alexius...sa inteleg k tu ai organizat ceva evenimente,cum l promovezi k nu am auzit d ele...

Al3xius 09-09-05 01:13

CZR-ule sa nu mi-o iei in nume de rau da` nici nu era nevoie....nu am organizat eu nimic stai linistit ... ideea era alta :roll: : ca pana si un filtru de aer schimbat la masina a ajuns sa schimbe caracteru` unui om(spre rau...)....pacat !....mai multe nu mai zic si ma retrag din discutie !

Numai bine !

CZR 09-09-05 01:22

c nu intelegeti voi ,astia kre va dati cu parerea si p urma ziceti k va retrageti,neincepand d fapt nimic, este k intotdeauna controversa aduce progres...
in ceea c priveste kracterul omului...oi fi si tu vreun filosof (no ofens)...
p.s. eu nu am filtru sport la masina

Al3xius 09-09-05 01:25

ziceam la general faza cu filtru.... :roll:

si am zis ca ma retrag din discutie ca sa nu porneasca un conflict.... :roll:

ono41 09-09-05 01:26

Re:

Quote:

CZR-ule sa nu mi-o iei in nume de rau da` nici nu era nevoie....nu am organizat eu nimic stai linistit ... ideea era alta :roll: : ca pana si un filtru de aer schimbat la masina a ajuns sa schimbe caracteru` unui om(spre rau...)....pacat !....mai multe nu mai zic si ma retrag din discutie !

Numai bine !

Alexius, dute ba baiatule si joaca Need for speed sau Counterstrike.
P.S Uite cu cine ne contrazicem bai Sebastiane!!! Cu copii cibernetici care nu au ce face si se baga in seama de parca ar fi supermegasoferi.Intrebare: Unde ati crescut ma copii de sunteti atat de multi cu varsta astai 17,18 ani? si de unde stiti voi atat de multe despre masini?

CZR 09-09-05 01:28

serios? k doar nu am 18 ani,era o ironie fina...nu ai prins-o... pakt

CZR 09-09-05 01:34

e tarziu si vad k niciun pilot nu s anunta sa vina cu masina personala intr-o infruntare `legala`...kt curaj!
in schimb am ajuns sa fiu luat peste picior d un pustan kre ma urmareste din tramvai...asta dak nu sta prin vreun ktun(no ofens)
sebi,dak apare ceva da-mi un pm si iti las nr meu...oriknd t poti baza p 193cp sanatosi
numai bine

ono41 09-09-05 01:34

Re:

Quote:

Cezare,te rog, lasa masinile alea tari sa faca spectacol, cum iti permiti sa contrazici un tastaturist de asta? Hai sa ne retragem si sa lasam ursuletele si tico-urile sa faca show, k vorba aia, daca zici k nu iti plac sa le vezi concurand iti sar astia de 18 ani in cap.

CZR 09-09-05 01:39

Re:

Quote:

Quote:

Cezare,te rog, lasa masinile alea tari sa faca spectacol, cum iti permiti sa contrazici un tastaturist de asta? Hai sa ne retragem si sa lasam ursuletele si tico-urile sa faca show, k vorba aia, daca zici k nu iti plac sa le vezi concurand iti sar astia de 18 ani in cap.

ono,sa fiu sincer m-a facut HAI-ul la ct cu un bot d masina...dar a fost o eroare umana p kre mi-o asum,nu vreau sa ma scuz ziknd k el are 235 cp p 1200 kg ,iar eu 193 p 1600... :)
https://www.4tuning.ro/gal/displayimage.php?p=31291

ono41 09-09-05 01:48

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

ono,sa fiu sincer m-a facut HAI-ul la ct cu un bot d masina...dar a fost o eroare umana p kre mi-o asum,nu vreau sa ma scuz ziknd k el are 235 cp p 1200 kg ,iar eu 193 p 1600... :)

Sunt cateva ursulete care merita respectate. E unul cu nr de imatriculare B...WRC, cred ca si B...HAI asta e tare, dar sunt doar cateva, restul sunt bune de casat, sau cei care le detin ar trebui sa le tina in parcare, frate, nu sa se inscrie in diferite concursuri unde ii incurca pe altii care au facut cate ceva pt masinile pe care le detin si care intr-adevar au putere si, bineinteles, au ce arata.
NU MI-O LUATI IN NUME DE RAU, SE PARE CA AM FOST GRESIT INTELES SAU POATE K M-AM EXPRIMAT EU GRESIT. IN ZILELE NOASTRE NU MAI SUNT DE ACTUALITATE MASINILE MEDIOCRE, LUMEA S-A SATURAT, SI E VREMEA K ACESTE MASINI SA SE RETRAGA SI SA LASE ALTELE MAI TARI PT A CONCURA.

alias_gsi 09-09-05 01:54

B-80-GSI mai now golf3 vr6

hai sa dam dovada de sporivitate si sa nu ne mai certam
treba cu liniputzari si a plecat de la voi si eu v-am dat replica cu chilotzi de raliuri
sa trecem peste asta
hai sa dam dovada de oameni maturi si cu simtul raspunderi si sa organizam ceva sa va demonstram calitatzile noastre
eu cu aceasta ma retrag din discutzie.
[/b]CU RESPECT G_S_I-UL

C_R_Y_ULE TE IUBIM

FIE CA CEL MAI BUN SA INVINGA[/quote]

trg 09-09-05 01:55

Quote:

LUMEA SA SATURAT, SI E VREMEA K ACESTE MASINI SA SE RETRAGA SI SA LASE ALTELE MAI TARI PT A CONCURA.
si care ar fii masinile astea mai tari de nu au loc de celelalte mai slabe?

ono41 09-09-05 01:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"trg\"
Quote:

LUMEA SA SATURAT, SI E VREMEA K ACESTE MASINI SA SE RETRAGA SI SA LASE ALTELE MAI TARI PT A CONCURA.

Un cunoscator stie sa faca diferenta! :wink:

Ciro_zel 09-09-05 02:01

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Sunt cateva ursulete care merita respectate. E unul cu nr de imatriculare B...WRC, cred ca si B...HAI asta e tare, dar sunt doar cateva, restul sunt bune de casat, sau cei care le detin ar trebui sa le tina in parcare, frate, nu sa se inscrie in diferite concursuri unde ii incurca pe altii care au facut cate ceva pt masinile pe care le detin si care intr-adevar au putere si, bineinteles, au ce arata.
NU MI-O LUATI IN NUME DE RAU, SE PARE CA AM FOST GRESIT INTELES SAU POATE K M-AM EXPRIMAT EU GRESIT. IN ZILELE NOASTRE NU MAI SUNT DE ACTUALITATE MASINILE MEDIOCRE, LUMEA S-A SATURAT, SI E VREMEA K ACESTE MASINI SA SE RETRAGA SI SA LASE ALTELE MAI TARI PT A CONCURA.

Da' ce ma doare pe mine ce-i place aluia si altuia..daca vin sa ma dau cu cazanu' vin sa ma dau pt ca imi place mie... putin imi pasa ce crede gicu' boratu' de pe margine...e placerea mea..nu am venit sa ii fac lui spectacol..sa se uite la poze ca e Romania nu NFS underground . Eu credeam ca pasiunea consta in ceea ce iti ofera tie cursele..nu in ceea ce crede ala de pe margine.....

PS: Da ..am un oltcit.....vrei sa ma duc cumva sa il casez si sa nu ma distrez cu el ca nu-ti place tie...? :evil: Nu am deloc experienta in lumea asta auto , dar parca s-a pierdut esenta..... :roll:

trg 09-09-05 02:01

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"trg\"
Quote:

Un cunoscator stie sa faca diferenta! :wink:

hmm...asta inseamna discriminare,nu au toti bani de m3,subaru,supra si nu mai stiu ce,fiecare dupa posibilitati vine la curse cu ce are,nu crezi ca daca toti ar avea $ ar venii numai cu masini de la 200cp in sus?..fara supararea...da nu mi se pare corect

biatch 09-09-05 02:33

Draga ono,

Din pacate, nu toata lumea are bani incat sa-si permita placerea de a conduce o Impreza (in cazul tau), sau o masina cu pretentii, o masina puternica. Ca sa produci bani pentru o asemenea masina, trebuie ceva timp, sau o sursa mult mai accesibila (parintii, de exemplu - nu spun ca asta e cazul tau ).

Tu chiar crezi ca e timpul ca, la cursele din Romania, sa primeze calitatea (din punct de vedere al materialului de concurs) ? Daca da, aceasta calitate unde e pusa la treaba ? Pe o strada din oras sau pe pista unui aeroport ? Atata timp cat nu se acorda (din lipsa banilor sau reavointa), din partea organizatorilor (iar aici nu fac aluzie la ce a oferit Sebastian), conditiile necesare (care sunt arhicunoscute), degeaba materialul de concurs sare de... 200-300 cp. Stii cum faci tu acum ? \"Daca n-are bani, da-l dracu', sa moara de foame!\".

Intr-un mesaj postat pe o pagina anterioara, Sebastian spunea ca acest \"proiect\" a fost \"pus la cale\" de el si Victor Baldescu. In acest caz, mi s-ar parea normal ca V.B. sa fie prezent pe forum, sau, daca nu se poate, sa desemneze un reprezentant din partea pilotilor VTM/CNR (sunt destul de multi care pot/au cunostinte de a posta pe un forum). In fine... Poate ma insel eu.

Am si eu doua intrebari oarecum legate de subiectul topicului: cu ce derajeaza termenul \"liniutari\"? De ce n-ar deranja si termenul \"raliisti\"?
REPET: sunt pasionat mai mult de liniute decat de VTM/CNR (desi, si pe cele din urma imi face o deosebita placere sa le privesc - inca). Nu as vrea sa tin partea nici unei categorii de sportivi, dar cand vad ca unii sunt nedreptatiti pe nedrept de ceilalti, nu prea pot sa stau deoparte.

Si o intrebare offtopic: crezi, ono, ca putem discuta si fara jigniri, ironii si orgolii?

Cu respect... inca!

All times are GMT +2. The time now is 14:27.

- Copyright 2026 4Tuning