Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Daewoo Cielo - DJ-02-XWX BiMoto (2x C20XE) (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/77902-daewoo-cielo-dj-02-xwx-bimoto-2x-c20xe.html)

dRR-XWX 28-03-09 19:10

Re: Cielo - Masina mea :)

1 Attachment(s)
pitesti... din pacate ambreiaju m-a lasat cu **** in balta ....:sad:

dRR-XWX 12-04-09 13:24

3 Attachment(s)
:lol::lol::lol: thx thx :D
am schimbat farurile cu lupa ... cu unele normale + bixenon ...
urmeaza badboy look + suspensie ..

dRR-XWX 15-04-09 13:18

3 Attachment(s)
a venit si suspensia ....

andi_cimpean 16-04-09 21:25

Quote:

Originally Posted by dRR-XWX (Post 2240818)
a venit si suspensia ....

o sa zici probabil ca sunt rau...dar nu vad ca este lasata:D
Cauta si tu un drum drept si trage-i niste poze de la 10 m...asa de aproape nu prea ne dam seama:D

sezione91_blue 16-04-09 22:26

cand o sa auzim toba ?:D

dRR-XWX 16-04-09 23:12

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2244711)
o sa zici probabil ca sunt rau...dar nu vad ca este lasata:D
Cauta si tu un drum drept si trage-i niste poze de la 10 m...asa de aproape nu prea ne dam seama:D

-5 -6 cm fata , -2-3 spatele, in schimb masina este foarte foarte rigida ..

finala o s-o montez dupa sarbatori...

am montat ieri si oglinziile ... dau foarte bine pe masina ... o sa pun poze maine cu ele montate ... si mai multe unghiuri..

andi_cimpean 17-04-09 00:06

Quote:

Originally Posted by dRR-XWX (Post 2245021)
-5 -6 cm fata , -2-3 spatele, in schimb masina este foarte foarte rigida ..

finala o s-o montez dupa sarbatori...

am montat ieri si oglinziile ... dau foarte bine pe masina ... o sa pun poze maine cu ele montate ... si mai multe unghiuri..

nu ma intelege gresit. Nu am spus ca nu ai "lasat-o"...am spus ca nu se vede facand referire directa la portiunea aia de drum pe care aveai masina...si la pozele facute de aproape.

Apropo...cat te-a dus cu totul..."lasarea" ei?

dRR-XWX 17-04-09 14:02

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2245148)
nu ma intelege gresit. Nu am spus ca nu ai "lasat-o"...am spus ca nu se vede facand referire directa la portiunea aia de drum pe care aveai masina...si la pozele facute de aproape.

Apropo...cat te-a dus cu totul..."lasarea" ei?

stiu... am inteles perfect ce ai zis... dupa sarbatori o sa pun poze mai clare ... cu totul montat ...
~ 1000 ron cu tot cu montaj ...
uita-te la poza care am atasat-o .... si la cele cu suspensia montata ... la diferenta dintre janta si aripa fata..

dRR-XWX 17-04-09 22:51

3 Attachment(s)
un cielo grasutz ...:D si munca la ea ...

Laure2fast 18-04-09 10:00

alta treaba acum ;)
bafta in continuare

robisavage 18-04-09 10:02

da, si la 50 de metri de vulcanizare incepuse sa iese fum in urma noastra -)

D o n n 18-04-09 10:03

arata super bine...bafta in continuare...

andi_cimpean 19-04-09 01:50

Quote:

Originally Posted by robisavage (Post 2247799)
da, si la 50 de metri de vulcanizare incepuse sa iese fum in urma noastra -)

atingea sau ce?
Dezvolta ideea:(

dRR-XWX 19-04-09 02:53

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2249353)
atingea sau ce?
Dezvolta ideea:(

dap, rotile ies foarte mult in afara , si freca aripa pe buza cauciucului... oricum aripile o sa intre la umflat.... grav rau :D ... pt niste jante muuult mai mari...

andi_cimpean 19-04-09 13:33

Quote:

Originally Posted by dRR-XWX (Post 2249387)
dap, rotile ies foarte mult in afara , si freca aripa pe buza cauciucului... oricum aripile o sa intre la umflat.... grav rau :D ... pt niste jante muuult mai mari...

o sa arata super bine...dar te-ai gandit si la motor? Ca o sa traga de niste "butuci" :lol:

dRR-XWX 19-04-09 14:20

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2249876)
o sa arata super bine...dar te-ai gandit si la motor? Ca o sa traga de niste "butuci" :lol:

motoru ramane pt la vara, intai sa pun la punct tot ce inseamna siguranta .. masina trebuie sa primeasca in curand punte spate cu discuri iar pt fata discuri mai mari + etrieri ...

claubmw92 19-04-09 23:45

te asteptam joi pe aeroport :)

sezione91_blue 19-04-09 23:47

deja aparusi la "masini tari din Craiova" pe....forum..

dRR-XWX 20-04-09 03:27

Quote:

Originally Posted by claubmw92 (Post 2250870)
te asteptam joi pe aeroport :)

cu suspensia care o am ... mai greu pot sa ma dau acolo ...
sper ca dupa vara... chiar sa-si merite locul acolo... cu un motor puternic... si un exterior cat mai decent...

OviDasH 26-04-09 15:28

Masina are acum si finala pusa... Andu asteptam poze si un video cu sunetu :p

dRR-XWX 30-04-09 13:39

1 Attachment(s)
..............

Cataaa_ 30-04-09 14:01

domnu politist :( domnu politist am 14 puncte :| haideti va rog eu ca merg regulamentar :))))))))))
mai jmkr de atat a fost faptul ca sultanu ne zicea sa o ardem de acolo si noi :)) de ce ba? ;;) ne intoarcem noi si dam nas in nas cu mustaciosu , ne pandise

Robert_MNW 30-04-09 14:03

:DPentru ce felicitarea' ?

Cataaa_ 30-04-09 14:11

masturbarea linistii publice 8-| , plm , ce le`a trecut lor prin cap :)) ca oricum nu am inteles nimic din ce au scris acolo

aa da , si cielo ala maltratat din fata masinii de politie e celebrul XEH ;;) na droma ca te facui vedeta da`te naibii , pardon ghiorghita :)))))

sezione91_blue 30-04-09 14:12

Il vazui si eu azi... :D Nu arata rau e loc...
Lamureste-ma si pe mine cu ceva...te rog...de la ce vine DRR? Am vazut acelasi stiker si pe nexia lui Radu si pe Cielo ala rosu...

Cataaa_ 30-04-09 14:15

ce ai vazut tu acolo e DDR , nu DRR ......... nu are nicio legatura cu cele 2 masini

uau , azi sunt pe post de secretara :)))))))

sezione91_blue 30-04-09 15:08

da , ai dreptate, scuze :D
ai un PM de la mine :D

andi_cimpean 30-04-09 19:59

s-au pus pe olteni... jegosii :lol:

dRR-XWX 01-05-09 16:53

in curand o noua culoare ... masina antifonata ... si sa vedem ce mai vine ....:D

banzay 02-05-09 21:12

Te rog si eu ceva... zi-mi si mie cu ce ai antifonat :)

sezione91_blue 02-05-09 21:13

Quote:

Originally Posted by dRR-XWX (Post 2281321)
in curand o noua culoare ... masina antifonata ... si sa vedem ce mai vine ....:D

Negru mat ? Nu intreba de unde stiu :))

dRR-XWX 03-05-09 07:57

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2283544)
Te rog si eu ceva... zi-mi si mie cu ce ai antifonat :)

nu am cautat ceva scump ... am cautat ceva cat mai bun ca raport pret/calitate... aluband cred ca se numeste ... luat din praktiker... si isi face treaba foarte bine.
Quote:

Originally Posted by sezione91_blue (Post 2283548)
Negru mat ? Nu intreba de unde stiu :))

nu stiu sigur ... dar oricum o sa fie o culoare mata.

banzay 03-05-09 09:11

Aham...si cat ai dat tu pe aluband? pe la noi am cautat prin practiker si nu am gasit :) Sunt role parca de 10cmx10m nu?

Am auzit si eu ca de la sfarsitul anului trecut a inceput moda cu culorile mate, mai ales negru, dar chiar sunt curios cum va da pe cielo. Eu ca etalon am luat pana acum cielo-ul lui ERD care a mers pe un design simplu si 'mai cuminte' sa zic asa. Din cate vad tu mergi pe un design mai agresiv...Cum ziceam deabia astept sa vad masina in faza finala... Spor la treaba!

TheEnZo 03-05-09 11:24

Alubandu este bunicel , poti sa iti faci treaba bine cu el, o singura problema nu ii place sa stea cu capu in jos !

dRR-XWX 08-05-09 15:12

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2284046)
Aham...si cat ai dat tu pe aluband? pe la noi am cautat prin practiker si nu am gasit :) Sunt role parca de 10cmx10m nu?

Am auzit si eu ca de la sfarsitul anului trecut a inceput moda cu culorile mate, mai ales negru, dar chiar sunt curios cum va da pe cielo. Eu ca etalon am luat pana acum cielo-ul lui ERD care a mers pe un design simplu si 'mai cuminte' sa zic asa. Din cate vad tu mergi pe un design mai agresiv...Cum ziceam deabia astept sa vad masina in faza finala... Spor la treaba!

da, sunt de 3 feluri ... eu am luat 10cmx10m ... a fost ~55 lei. şi eu sunt curios cum va da ... mi-a făcut cineva un vt ... şi mi-a plăcut foarte mult... acum să vedem ce v-a fii ...

Quote:

Originally Posted by TheEnZo (Post 2284268)
Alubandu este bunicel , poti sa iti faci treaba bine cu el, o singura problema nu ii place sa stea cu capu in jos !

ai dreptate ... am pus pe partea interioară a uşii ... si cum a dat căldura in uşă s-a dezlipit ... bine că încă nu am pus feţele la uşi şi am putut să le lipesc iar ...

TheEnZo 08-05-09 16:09

Quote:

Originally Posted by dRR-XWX (Post 2300224)
da, sunt de 3 feluri ... eu am luat 10cmx10m ... a fost ~55 lei. şi eu sunt curios cum va da ... mi-a făcut cineva un vt ... şi mi-a plăcut foarte mult... acum să vedem ce v-a fii ...

ai dreptate ... am pus pe partea interioară a uşii ... si cum a dat căldura in uşă s-a dezlipit ... bine că încă nu am pus feţele la uşi şi am putut să le lipesc iar ...

In usi poti pune tot ceva ieftin din Baumax ... care il lipesti tu cu ce vrei ... si faci treaba buna si scad mult zgomotele de rulare.
Pt mai multe detali pe mess: adybadguy

dRR-XWX 16-05-09 12:03

am terminat cu antifonatul usilor fata ... urmeaza si cele de pe spate + portbagajul ....
fetele de usi o sa le retapitez sau o sa iau altele de plus ... + mocheta fata-spate ....
sper ca pana weekend-ul viitor masina sa fie gata vopsita ...

banzay 17-05-09 10:03

Pana la urma usile cu ce le-ai facut? Plafonul l-ai facut si pe el?

dRR-XWX 17-05-09 13:20

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2326263)
Pana la urma usile cu ce le-ai facut? Plafonul l-ai facut si pe el?

le-am facut tot cu aluband, cum a dat caldura se dezlipisera, pentru ca le pusesem la rece, dar le-am relipit si stau foarte bine acum( mi-a spus un prieten ca ar fii trebuit puse cu pistolu cu aer cald ...) ... plafonul nu stiu daca sa-l fac sau nu... importante sunt usiile , portbagajul , si la telescoape in portbagaj... ma bate gandu sa fac si podeaua... ca tot trebuie sa schimb mocheta .... dar sa vedem... ca acolo o sa fie investitia foarte mare daca ma hotarasc sa o fac....

D o n n 17-05-09 13:56

dar dupaia mai auzi vreun zgomot?te crezi in alta masina crede-ma...;) bafta in continuare si felicitari pt ce ai facut pana acum

All times are GMT +2. The time now is 02:29.

- Copyright 2026 4Tuning