![]() |
Re: [EXT] DJ-21-PMD - un alt Oltcit din Craiova
vorba unui prieten......:arrow:
atacam si VTM`u :D sambata asta Raliul OLTENIEI : 04 NOIEMBRIE 2006 pe locul 1: .pilot : Dany PMD / copilot : Nea Vasile (tatal) felicitari... poze si filmulete in curand .. adica dupa ce pun mana pe card :lol: |
5 Attachment(s)
Quote:
|
Ce poţi spune mai mult decāt...Felicitari Dany! ;)
|
:lol: Sa te tot uiti la masina asta :!:
|
Felicitari pt podium... cu riscul de a ma repeta..... MASINA E PREA MARFA...
Singura problema ar fi ca am auzit ca nu prea se mai gasesc piese pt olcit.... e adevarat??? ar fi pacat ... sunt masini marfa......mai ales ca lumea le mai si tuneaza.. nu e singura pe cara am vazut-o.. dar este cea mai reusit de departe..... |
nu e chiar asa....se mai gasesc inca bine piese....cam moare incet incet marca pt ca gunoaiele nu le intretin
|
Se mai gaseste tot ce vrei:D . Daca vrea cineva stiu o adresa cu magazin de piese bun din Bucuresti (magazin cu piese noi, puteti gasi mecanici).:!: A mai am o intrebare. Tubul din portbagaj este nos sau amplificatot pt subufar:rolleyes2 ?
|
1 Attachment(s)
a si poza pt mesajul din inainte. trebuie sa apesi pe poza ca sa vezi despre ce vb
|
Quote:
amplificatorul este pe cutie |
Am vazut ca ai geamurile cu manivela. E adevarat sau ai pus electrice?:rolleyes2
|
imi place interiorul
|
2 Attachment(s)
cu acordul lui dany.... si daca el na dat multe flame las ca dau eu.. cu al meu .. :lol: :lol: :lol:
prima data poze apoi filmuletul ..tele ;) |
Filmuuuul!!!!vrem Filmuuuuuuul !!!!!
|
Quote:
Super poze....cred ca si filmul e pe masura.....:-) |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar pe toata durata acestor filmulete.... care au fost intr-un centru comercial.. si am fost nevoit sa opresc... venisera paznici care credeau ca sunt petarde .. si toata lumea.... parca inebunise..:rolleyes2 uni sa nu mai ...dau ................altu.... dai soon more action....;) |
dap.....super flame-urile.....:-) :-)
|
Bine bodyspeed... da-i inainte... tine-o tot asa...:D prea frumos....
|
cel din filmulete e al tau bodyspeed ? aceasi culoare cu al lui dany ? pe a tau nu cred ca l-am vazut ..... de ce nu postezi ceva cu al tau ca eu sincer m-am uitat la numar in filmulet si nu il cunosc si cel putin am cam vazut oltciturile frumoase postate....
|
Quote:
|
iti merge ff frumos motoru'8). mijto flamele. da chiar dc nu dai si tu poze cu oltcitul tau?
|
foarte tare...sa dea dumnezeu sa i ramana intacta sa nu o atinga sau sa nu il atinga vreun sofer prost....se intampla...
|
6 Attachment(s)
new pictures with pmd....
si la mai multe cupe........;) |
2 Attachment(s)
more pictures ;)
|
bravo dani....felicitari!!!...desi nu cred ca trebuie sa spun dar cred ca l-ai intrecut pe frate-tau(pasiune si devotament pentru masini) ...bravo!!!
|
Quote:
Parca ma aud si eu acolo pe fundal:D Filmuletzul celalant l-ai pus? Sau in viitorul apropiat?:D |
Quote:
da te auzi si tu ;) pe acolo |
Super am toata admiratia pt PMD am salvate pe comp acasa toate pozele cu pmd si filmuletele lui
|
frate respect ptr ceea ce ai facut,multa munca da am 2 kestii d reproshat dak pot sa zic aja ... :
1.vezi pune shi tu o bara mai d doamne ajuta la spate k nu merge aia,e pacat la cat ai bagat in ea 2.pai cu 4 mii d euro imi luam o calibra sau o celica din germania(adik cam cu o mie) shi pana la 4 mii bagam in ea tunning d nu prea mai aveai c sa faci cu ea(fara umblat la motor) da bineintzeles fara sa o inscriu k te cam costa:))) .cam atat d spus,respect ptr mashina ta shi ptr munca depusa da spunene shi d c ai ales tocmai oltcit sa tunezi ptr k nu e o mashina prea ... intzelegi tu :D .salut |
Quote:
|
toata stima si resptectu pentru dani si body !!! body pacat k nu faci thread cu masina ta k e senzatie super tare....chiar fara bari e:yikes: :yikes: :yikes:
|
Quote:
mai ai rabdare.. si o sa fie..;) |
Quote:
|
MEGA RESPECT PT PMD. SI UN ANU PLIN DE PREMII SI REALIZARI. Sper sa-l vad vad si eu in 2007 live ca nu am avut ocazia.
|
Quote:
asa ca ... urmeaza suprize in toate domenile... la masina ...lui dany.. unele mai putin placute..pentru prieteni de pe.. pista.. :lol: :lol: :lol: dar nu dezvaluim nimic.....;) si Drroqhy o sa ia ocazia sa vezi masina... chiar schimbata la cateva aspecte .....de la dany... pentru voi toti": un an nou cat mai bun... si plin de realizari... bafta multa..la toti...sa fiti iubiti |
2 Attachment(s)
flacari am dat....:rolleyes2
am dat ;) fum colorat am scos :rolleyes2 am scos ;) ... azi :D .. a fost de incercare...;) mai mult fum... next time...;) |
wow !!! am vazut asta seara masina lu BODY e PERICOL !!! da e TOP SECRET !!! o sa vedeti o olteanca de vis pe strazile noastre cat de curand !!! BAFTA in continuare si sper sa ne mai auzim la un suc
|
Quote:
|
Oltenilor suntetzi cei mai tari la tunat oltcite :) bvv
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:52. |
- Copyright 2026 4Tuning