![]() |
Re: Cielo
cum mai e cu clubul?
|
radu mai ai masina in "custodie" ?
|
Masina o mai are, din cate stiu...insa cred ca ar fi timpul sa ne mai zica una-alta ;) :D
|
1 Attachment(s)
cum ar fii jantele Schmidt..:lol:
|
prea tari jantele :D
|
ar mai merge lasata putin :clap:
si ar putea "scapa" si de semnalul de pe aripa :rolleyes2 |
nenea spionii .... nu mai dati detalii :D ..... surprizele vor sosi in curand :D
@shantzu - o sa fie cel mai lasat CIELO din ROMANIA ..... te asigur ;) |
radu te rog baga id meu sa vb ceva cu tien daca poti ms. alx_insane
|
Sa le stapanesti sanatos !
Nu vezi la orice semafor jante Schmidt ;) |
Quote:
|
mult prea tare masinutza..:D respectele mele
|
Hmmmm cum de nu te cunosc eu masina nu am vaz decat acum pe forum ciudat ca stam aproape unul de cealalt poate ne intalnim sa-mi mai dai si mie niste pareri
|
10 Attachment(s)
News .........
|
6 Attachment(s)
More .........
|
No comment!Superba...Bravo
|
superba masina... cel mai mult ma imbolnavesc aripile spate si portbagajul :D
|
Doamne ce fel arata...:shock::shock: Si acum urmeaza seria de intrebari :oops: Pe cat sunt jantele si ce J au? Motor omologat sau "blat"?
|
tipic pentru Radu ..... P I E S A :peace:
|
jos palaria ! ... totul consta in detalii... nu cu spoilere si alte brizbrizuri....
|
ce fel de oglinzi laterale ai?
|
speechless...cel mai frumos Cielo.
|
intradevar, SUPERBAAAA....felicitari pt toata munca depusa si pt produsul finit.
P.S. Poate ma ajuti si pe mine sa imi umflu aripile :) |
:shock::shock::shock: cel mai frumos cielo din romania....super tare...felicitari RaduERD
|
:shock::shock::shock:Fuck me !!!!!
|
kiar k cel mai frumos cielo din romania! de departe. bravo:D
|
adevarata torpila pe roti...sa ai mare grija de ea...meriti tot respectul pt munca depusa !
|
Jantele sunt:
Fata: 8x16 ET30 cu gume 195/45/16 Spate: 9x16 ET25 cu gume 215/40/16 Oglinzile sunt FK |
Pt. aripile spate iti pot recomanda pe cel care mi le-a facut si mie.
|
FOARTE TARE !!! Si frumos si periculos!
Mi se pare mie sau este cam lasata de fund ? Oh sau poate aveai cand ai facut pozele benzina,roata de rezerva si ceva muzica ... Mie 2 lucruri nu-mi plac , semnalizatoarele laterale si oglinzile. In orice caz ... este cel mai frumos cielo pe care l-am vazut ! |
Salut!Ai o super masina:DClar cel mai tare Cielo:D
Poti sa-mi spui si mie te rog cine ti-a facut aripile? Multumesc anticipat:) |
Arata bestial :D:D:D nu am ce comenta8)
|
e cel mai frumos cielo pe care l-am vazut...bravo fratioare...multa bafta
|
arata super masina :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 poate imi dati si mie cateva sfaturi despre frana de mana la cielo cu punte spate calibra cu discuri. Am vreo sansa sa devina functionala
|
15 Attachment(s)
Niste poze profi facute de un prieten:
|
Si prin ce zona a Bucurestiului zici ca locuiesti ? Nu de alta , dar poate te trezesti intr-o dimineata ploioasa doar cu locul in care ti=ai parcat masina gol :twisted::twisted:
Ai facut o treaba bestiala !!! La mai mare pe viitor ! |
Arata bestial domnu ...........:D:D:D
O mica intrebare,ce firma este finala si de unde ai procurat-o??? Bafta in continuare ..... |
De-a lungul timpului am stat.... am cautat ....am studiat.....am analizat....am cugetat si am ajuns la o concluzie ... Nu exista Cielo/Nexia mai frumos ca ERD-ul !!!!!:peace:
|
ce sa mai ai facut o treaba excelenta...ai ajuns sa fi un model pentru noi posesorii de cielo...
|
Superbe pozele! :pelvic_th
Intradevar, profesionist prietenul tau..... sa-l feliciti pt calitatea pozelor din partea noastra... :hug: |
sunt curios...la tine s-a matuit geamul de la faruri si semnalizatoare, ca la mine zici ca au 10 ani:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning