![]() |
Re: Masina mea : Opel Astra f 1.6
Cum l-ai oprit? A vrut sa mearga asa, pur si simplu? Eu cred ca scoteam direct din portabagaj "scula" si ii aplicam vreo 2 pe cocoasa.
|
vreau sa imi fac un upgrade la franele de pe fata ce imi recomandati se potrivesc discurile de calibra trebuie sa schimb si etrierii? cu franele ce le am daca merg un pik mai sportiv cedeaza se incing foarte tare si iese fum de la ele ..... astept sfaturi ms.
|
frumoasa masina.imi place cum lucrezi la ea.bravo
|
chiar nimeni nu stie daca se potrivesc discurile de pe calibra pe astra? azi am trecut la rotile de iarna pt ca a inceput sa ninga :(
|
Se "potrivesc", dar mai greu puţin. Eu am făcut treaba asta. Ţi-am trimis un PM cu un link, văd că n-am voie să-l postez aici. Citeşti acolo ce şi cum.
|
Quote:
tamburi moca????????? suna bine unde stai? |
Cauta-ma...
|
cred ca pana la urma o sa caut unele de gsi care sunt aerisite
|
2 Attachment(s)
nu am mai scris demult pe aici intre timp am pus SMD-uri la bord si la consola centrala aaa si a primit un bloc de lumini nou celalalt s-a topit:(
|
Re: Astra f 1.6
eleron din asta se gaseste in piata de gros sau la dealer auto ... cu piese din import ;) eu am gasit asa ceva dar nu mi-am cumparat am si eu un opel la fel ca cel din poza .... cu nr-le de bv:P bafta la upgrate
|
Cred ca arata mai bine bordu daca il faceai cu smd-uri albe. Cam asa ma gandeam Mitza:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...5&d=1254606779 |
Quote:
|
salut revin cu o noua problema la masinuta mea imi pierde ulei pe la delcou este vreun semering pe acolo ?sau ce ar trebui schimbat
a mai primit 2 becuri de ceata cu leduri mult mai puternice decat cele cu filament |
salut
de unde ai facut rost de masca fara emblema ca vreau si eu neaparat... |
Quote:
|
|
posibil sa fii scapat si bara fata
aiurea arata astra asta lovita |
Quote:
|
aha... multumesc . pai atunci raman la actuala .
o bara fata de gsi completa si originala gasesc ? dar la un pret rezonabil |
Quote:
|
am deja pleoape puse si sunt multumit dar nu de ajuns...tot ceva original vreau
|
am reusit si eu sa schimb uleiul la motor dupa 15 000 de km cand am vazut cati km am facut cu uleiul era sa cad pe jos am ales mobil 1 ce ziceti e bun? am mai avut castrol magnatec dar se consuma nush cum cu mobil 1 in 15000 de km am completat doar 200g
|
Hai cu pozele Mihaii :D
|
Quote:
la ce? la ulei? |
La eleron ... :D
|
5 Attachment(s)
insfarsit pozele
|
Sa-l porti cu placere, daca tie iti place ! 8)
|
Looking good :) Sa ai parte de el ...
|
Quote:
Quote:
|
doh...sa il stapanesti sanatos...cu toate ca trebuia sa ajunga la mine:D:D:D...in fine...mi-am format acum alte idei...bafta in continuare!
|
Cat ai dat pe eleron? :>
Apropo am vazut ca vrei s`o revopsesti :-? te`ai interesat de vopsea? stii cumva vreun site unde as putea sa fac ,comanda de vopsea ca as vrea rosu mat :D si eu as vrea sa`mi vopsesc masina :D , iar ce`i de pe la piese auto de la mine din oras au zis ca nu sunt siguri daca imi pot aduce Rosu MAT :(( Frumoasa masina bafta in continuare |
poti sa o vopsesti cu rosu normal, si peste aplici lac mat ;)
|
Quote:
|
si referitor la ulei MOBIL 1..nu e bun, dar depinde la ce te astepti de la ulei:)
|
Quote:
|
ce gasesti pe piata noastra..nu e asa de bun.poti incerca castrol magnatec...dar eu iti recomand MOTUL
|
si eu am auzit de motul ca e ok, dar unde gasim?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
mai bag o poza cu rotile de vara montate :) as vrea sa ii fac stalpii si plafonul cu colant negru , trebuie sa schimb si in talon culoarea ?
|
Quote:
NU CRED...:)eu am inteles,ca exista o proportie in culoare masinii(culoarea care predomina)mai concret iti poti face atat plafonu,stalpii cat si capota colantat negru si nu se ia nimeni de tine:)bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:13. |
- Copyright 2026 4Tuning