![]() |
Re: Club MATIZ
Salutare tuturor posesorilor de buburuze:D am si eu un matiz din 2004, 40000 km. ma primiti:rolleyes2:?:
|
Pozeee :D
|
10 Attachment(s)
asta e buburuza mea:D
|
:lol:pedalele sunt k ale mele..sa o stapanesti sanatos!
|
ms frumos sper sa se faca in curand o noua intalnire a buburuzelor deja am niste intrebari la voi baietzi, sa ne inpartim experientele:D VOI FI ACOLO:)
|
Salutare tuturor! Sunt un matizel e classe chel de orice fel de accesorii, nici roata de rezerva nu am... Sunt rosu de furie, dar merg ieftin... si ecologist... GPL-ist... Am 6 luni si 17.000km... Saptamana trecuta mi-am luat incaltari... ca 155 erau cam mici pentru mine... si acum port 215... ma cam zgaltaie la gropi dar merge... Am sa revin cu poze maine...
|
Ce faci ? Intarati lumea pe aici ? Pune poze !
|
Sincer, nu ii inteleg pe cei care scriu un post de genul : "Am o masina din......are aia...are aia...si la final! REVIN CU POZE/POZE MAINE..etc.!!" Este ceva extrem de ilogic din punctul meu de vedere!
|
Quote:
Asta e masina lui cu jentile cumparate de pe Tico-ul lui Quick: https://forum.4tuning.ro/showpost.php...1&postcount=79 |
wow ce jante:shock: sa o stapanesti sanatos, cum de nu iti ating? sau iti ating?:) sa nu mai pui nimic pe ea asa cum e acum e criminala. cat ai dat pe ele?
|
sper ca ai pile bune la ITP si la Politie daca nu papa talon si nu e deloc funny...crede-ma!!!oricum ff frumos vin si merge si niste folie pe geam. bafta in continuare.
|
4 Attachment(s)
Domnilor va rog nu va impacientati. Ieri nu am putut posta poze pentru ca am fost in imposibilitatea... plus ca doream niste poze de calitate, nu poze facute cu telefonul... (cer scuze moderatorilor ca revin cu aceleasi poze... dar facute cu un aparat digital)... daca am ofensat pe cineva, imi cer scuze...
|
Live arata bestial ! Va spun sigur ca va urma o suspensie sport si un eleron pe haion !
Te rog sa ma scuzi Renatremo ,nu m-am putut abtine ! |
inca un update la buburuza mea maine ma duc sa ii pun subwoofer sa vad ce are loc acolo in spate...am sa revin cu poze:)
|
parerera mea e k sunt efectiv prea mari sau poate arata asa din cauza lispei suspensiei sport. oricum jantele sunt frumoase
|
urmeaza... am sa mai postez modificarile facute... multumesc tuturor acelora care nu critica ci sfatuiesc...
ps. masina nu va mai fi o masina de serviciu... vreau sa vad ce pot face din ea... in limita bunului gust... cu respect... |
ma primiti si pe mine?
|
bai radem glumim da se duce dracu "clubu" asta... hai sa mai facem si noi macar o intalnire cat aia de data trecuta :))
|
@alex_vt - conditia de a fi membru al acestei grupari este de a avea masina + permis. Momentan ai 12 ani. Poti fi doar un fel de simpatizant.
@renatremo - imi place cum dau jantele pe buburuz. Sa le stapanesti sanatos, fara sa le freci de vreo bordura, etc. @io4rap - eu sunt primul care voi absenta de data asta. Am probleme imense pe care trebuie sa le rezolv si cred ca in urmatoarele 2 luni nu voi avea timp liber. |
bagati-ma si pe mine in club ma
|
Eu n-am nimic impotriva.
Vezi ce zic si oamenii mai mari. Dar cum te prezinti la intrunirile Matiz daca nu ai cum sa faci deplasarea la Bucuresti, sa zicem? |
5 Attachment(s)
Ce parere avetzi:D
|
Quote:
|
Da pleoapele jos. Ca recomandare. ;)
|
Quote:
|
ooofff... omu " joined the club " sa zica si el ce are...si acum... de cand i'ati facut observatii de pleoapele alea ...nu a mai zis nimic :cry: .. ooffff
|
baieti ploapele le-am dat jos dar o intalnire nu feceam si noi?:D
|
Propuneti o data si o locatie. ;)
|
Brasov!:D Oricand! 8)
Stiu ca nu se poate in Bv! :cry::cry::cry: |
De acord...dar nu 6-7 sept ca sunt la Buzau. :D
Iau cupa pentru Matizari. :D |
salutare , as dori si eu niste sfaturi in legatura cu un sistem audio pt matizu meu. Mi-am luat recent un casetofon Pioneer si as dori sa-mi cumpar si niste boxe , subwoofer ,amplificator tot pe pioneer ma gandeam . sincer nu prea stiu ce sa aleg. ms anticipat
salutare din nou. in cazul in care vede cineva postu asta , as vrea sa stiu daca pedalele acestea http://www.magazintuning.ro/catalog_...port/index.htm se pot instala la matiz. sunt curios pt ca chiar as vrea sa-mi cumpar un set. multumesc si sper ca cineva sa-mi raspunda |
7 Attachment(s)
salut! abia acum am intrat si eu in clubul asta si vreau sa va prezint matizul meu :) cateva poze... si astea sunt cateva.
|
Foarte frumos bobeica. Felicitari, e facut cu gust. ;)
|
Re: Daewoo Driver - Usergrup pentru posesorii de DAEWOO
intrebare de baraj... vreau sa imi pun o finala sport... inox... ce diametru are matizu pe teava ? stiti cumva ? ce lungime trebuie sa aibe finala ca sa nu iasa in afara barei mai mult de 3-5 cm ? cu modele aveti puse pe matiz(puneti si poze....daca aveti)...si la ce pret v-au ajuns ? multam,
|
finala sport de inox pt matiz
pe cine intereseaza toba finala sport de inox pt matiz sa ma contacteze pe mess. bobeica_valentin
|
5 Attachment(s)
hop si eu cu cateva poze cu buburuza pe la interior.... PS: stiu ca e praf prin masina... abia venisem de la munte si eram prea obosit pentru o spalatorie...
|
2 Attachment(s)
m-am interesat de stopuri pentru matiz ..ceva diferit de ceea ce are matizu. si am intrat pe un site si am vb cu o d-na. erau doua modele de stopuri...cele din imagine. iata si rspunsul d-nei.
Number: LS-DL-011 Name: MATIZ '01 TAIL LAMP USD8.96/PIECE Number: LS-DL-056 Name: MATIZ '01 TAIL LAMP(CRYSTAL) USD10.76 A.Above price is FOB SHANGHAI,CHINA. B.Min Quantity: 200PCS PER ITEM; C.Payment: 30% in advance by T/T,70% before shipment by T/T. D.Delivery time: one month after receive 30% in advance by T/T. E.Price valid time: 30 days ideea e ca un set de stopuri matiz ajunge la 10 $ . dar tre sa fim 200 de pers ca sa vina din china pana la noi in romania gratis. ce facem... ne strangem 200 de persoane... stiti pe cineva care are o firma si vrea sa cumpere 200 de bucati ? salutare si sa auzim de bine, |
Este exact aceeasi situatie cu
care ne-am confruntat si noi, insa pt faruri! raspunsul a fost acelasi (min. 200seturi) si probl a fost aceeasi... lipsa acestor 200pers chia si lipsa unei firme care ar fii dispusa sa investeasca (fara a avea certitudinea ca le va vinde pe toate...) in aducerea acestor seturi... chiar si impreuna cu cei de pe daewooclub tot nu ne-am stans atat... :( |
Da oameni buni...voi chiar nu observati ca aceste stopuri sunt pentru MATIZ 2?????
Uitativa la forma lor....ar trebui refacuta toata tablaria din spate!!!!! Mai informativa inainte sa vorbiti inselaciuni!!! |
cum intru si eu in clubul vostru plsssss am si eu o buburuzaaa si vreau si eu in clubbbbbb
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning