Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Comunitatea 4tuning BRAD (intalniri, actiuni, etc.) (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/76280-comunitatea-4tuning-brad-intalniri-actiuni-etc.html)

BaLaurzor 19-07-09 15:14

Re: Comunitatea 4tuning BRAD (intalniri, actiuni, etc.)

Quote:

Originally Posted by Bik3rBoy (Post 2492969)
mergi pe gaina cumva ? :P

am fost pe gaina :D , am neamuri p'acolo , a fost cam slab spectacolu anu asta fata de anu trecut dar no , oricum , a fost bine

Julyo 19-07-09 16:07

Quote:

Originally Posted by BaLaurzor (Post 2496925)
am fost pe gaina :D , am neamuri p'acolo , a fost cam slab spectacolu anu asta fata de anu trecut dar no , oricum , a fost bine

Si eu am fost pe Gaina, o fost fain... team vazut! tot respectul pt tine BaLaurzor arata bine "Skoda aia rosie care cauta femei pentru bancheta spate"! Mi sa parut mie sau chiar au fost ceva masinii frumosae pe munte...?
Bafta in continoare la toate...!

SpYk3 19-07-09 16:15

1 Attachment(s)
Se recunoaste careva?

Julyo 19-07-09 16:22

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 2497017)
Se recunoaste careva?

Eu eram in masina oprita in fata la Audi! Cu Audi e Bik3rBoy...

BaLaurzor 19-07-09 23:51

Quote:

Originally Posted by Julyo (Post 2497030)
Eu eram in masina oprita in fata la Audi! Cu Audi e Bik3rBoy...

Am zis eu bine ca sunteti voi din brad , dupa cum pilotati mi-am dat seama :D:D Am vrut sa opresc dar nu stiam sigur daca va cunoastem , we were scared , app , pt bik3rboy : pasagerii din spate se ocupa cu intretinerea liniei de pe mijlocul drumului ? :)) cu bratari fosforescente

Julyo 20-07-09 00:00

Quote:

Originally Posted by BaLaurzor (Post 2498001)
Am zis eu bine ca sunteti voi din brad , dupa cum pilotati mi-am dat seama :D:D Am vrut sa opresc dar nu stiam sigur daca va cunoastem , we were scared , app , pt bik3rboy : pasagerii din spate se ocupa cu intretinerea liniei de pe mijlocul drumului ? :)) cu bratari fosforescente

Da exact. ai nimerit...! Bik3rboy tea vazut primadata... si acuma seara in oras am povestit de cum o fost pe munte si de "Skoda rosie care cauta femei pentru bancheta spate"!

BaLaurzor 20-07-09 00:02

Quote:

Originally Posted by Julyo (Post 2498021)
Da exact. ai nimerit...! Bik3rboy tea vazut primadata... si acuma seara in oras am povestit de cum o fost pe munte si de "Skoda rosie care cauta femei pentru bancheta spate"!

da stiu :D:D inca mai caut , n-am avut noroc la Targu de fete :))

Julyo 20-07-09 00:13

Quote:

Originally Posted by mozolici_hd (Post 2494764)
Cei care sunt din Brad...Am fost sambata sau duminica trecuta pe la voi prin orasel si am vazut o pisica neagra...foarte faina masinuta ,a cui e??

mda cred ca sunt vreo 2 pisicute modificate prin Brad... nustiu care ai vazut-o tu!? e una neagra si jante tot negre si cu numere de germania; una tot neagra dar e decapotabila...?

tot acuma mai recent a aparut si un Renault Megan galben in 2 usi, e putin lovit in fata!
si mai sunt si altele...

Bik3rBoy 20-07-09 17:42

BaLaurzor te ocupi cumva cu lucrari in fibra ? daca da te rog lasa'mi un id de mess ca vreau sa vorbesc ceva cu tine. Mersi :P

BaLaurzor 20-07-09 18:34

Quote:

Originally Posted by Bik3rBoy (Post 2499690)
BaLaurzor te ocupi cumva cu lucrari in fibra ? daca da te rog lasa'mi un id de mess ca vreau sa vorbesc ceva cu tine. Mersi :P

eu nu ma ocup , dar cunosc pe cineva care se ocupa ... id : laurbalaur2

mozolici_hd 21-07-09 00:34

Quote:

Originally Posted by Julyo (Post 2498053)
mda cred ca sunt vreo 2 pisicute modificate prin Brad... nustiu care ai vazut-o tu!? e una neagra si jante tot negre si cu numere de germania; una tot neagra dar e decapotabila...?

tot acuma mai recent a aparut si un Renault Megan galben in 2 usi, e putin lovit in fata!
si mai sunt si altele...

Aia care nu e decapotabila am vazut-o.Arata bine tot respectul...apropo am fost la o terasa...nu mai stiu cum se numeste...este intre banca si finante...pe acolo prin spate...pfff pericol...deci vreau sa zic ca noi nu avem asa ceva in hunedoara...cluburi sunt,s-au deschis multe in ultima vreme,dar terasa ca si aia nu avem...

Black Pearl 29-07-09 20:49

3 Attachment(s)
Cred ca te referi la terasa asta:
Chiar arata superb. Si ceea ce se vede in poze este doar o mica parte.

Black Pearl 29-07-09 21:34

42 Attachment(s)
Cateva poze de sambata seara de la intalnirea 4tuning Brad (si duminica). Defapt din cate am observat eu, acolo e un grup de prieteni care se intalnesc zilnic si unde de fiecare data am fost bine primita.
Cu siguranta nu am reusit sa fac poze la toate masinile, dar ma revansez data viitoare :D

mozolici_hd 29-07-09 23:23

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 2521291)
Cred ca te referi la terasa asta:
Chiar arata superb. Si ceea ce se vede in poze este doar o mica parte.

Da asta e terasa...In poze nu se vede prea mare lucru,dar recomand celor din hd sa mearga acolo cand sunt prin brad in trecere...aaa si inca ceva...sunteti destui si in brad,nice cars,as veni odata pe acolo cand am timp:D

Bik3rBoy 30-07-09 00:55

oricand vrei esti bine primit aici :P Poate veniti odata in numar mai mare...

Julyo 30-07-09 13:33

ar fi frumos sa ne veniti si voi Deva si Hunedoara asa intr-o plimbare pe la Brad sa stam la o poveste toti la terasa!!!

BaLaurzor 30-07-09 13:41

Quote:

Originally Posted by Julyo (Post 2522805)
ar fi frumos sa ne veniti si voi Deva si Hunedoara asa intr-o plimbare pe la Brad sa stam la o poveste toti la terasa!!!

ar fi , dar din pacate nu ne nimerim niciodata la orar si mai ales ca acum sunt cam toti plecati

Bik3rBoy 30-07-09 14:00

daca ar fi vointa s'ar putea...insa nah...nu prea e :). Nu cred ca nu e o zi in care sa puteti face un drum de juma' de ora pana in Brad :)

BaLaurzor 30-07-09 14:03

Quote:

Originally Posted by Bik3rBoy (Post 2522866)
daca ar fi vointa s'ar putea...insa nah...nu prea e :). Nu cred ca nu e o zi in care sa puteti face un drum de juma' de ora pana in Brad :)

pai stai sa vedem : dgr , sonic , dadi , gelu , kedy , marius3k lucreaza pe schimburi si nu au intr-un anumit fel , eu in 9 august am plecat , dzrhd in 5 august pleaca , mai raman mozolici_hd si spyk3 deci nu prea ai cand

2fasty 31-07-09 22:17

4 Attachment(s)
Cateva poze cu noua mea capota:-)...mai trebuie doar finisata si vopsita...sper sa va placa!:D

BaLaurzor 31-07-09 22:24

ai iesit super .... p.s. posteaza la galerie foto :P

r27kul 31-07-09 22:34

Banuiesc ca arata mai bine in realitate ca in poze,mi se pare un pic prea inaltata capota,bad boy look si culoarea sunt :rockon: .

2fasty 31-07-09 22:38

pare inalta pentru ca nu e vopsita culoarea masinii...e doar spritchit:P...va veni vopsita dar inca nu m'am hotarat cum...astept pareri si sugestii:D

BaLaurzor 31-07-09 22:39

dupa parerea mea ar da bine un negru (s-ar pune numai bine cu semnalizarile alea innegrite) sau ceva carbon pe acolo :P

r27kul 31-07-09 22:40

Culoare:megru mat,imitatie carbon-folie sau culoarea masinii.

2fasty 31-07-09 22:44

Quote:

Originally Posted by r27kul (Post 2526304)
Culoare:megru mat,imitatie carbon-folie sau culoarea masinii.

M'am gandit si eu la toate trei...dar nu ma pot hotari...cred ca vopsesc toaa masina verde si doar plafonu negru luciu...oricum ma mai gandesc:-)

Julyo 01-08-09 00:56

Quote:

Originally Posted by 2fasty (Post 2526256)
Cateva poze cu noua mea capota:-)...mai trebuie doar finisata si vopsita...sper sa va placa!:D

super mah Calinutz...! arata byne masina ta! las' ca o faci u asa pe gustul tau...;) spor si multa bafta in continuare!

Julyo 01-08-09 01:05

Quote:

Originally Posted by 2fasty (Post 2526295)
pare inalta pentru ca nu e vopsita culoarea masinii...e doar spritchit:P...va veni vopsita dar inca nu m'am hotarat cum...astept pareri si sugestii:D

nici asa in spritchit nu arata rau dar legat de cum sa o vopsesti sincer sa fiu si eu variez intre mai multe variante: negru lucios, negru mat, verde culoarea masini, folie carbon, etc ...
nu stiu ce ar arata cel mai bine...!

mozolici_hd 01-08-09 11:13

Eu zic ca negru lucios sau culoarea masinii ar da bine...si vopseste-o cat mai repede ca arata naspa cu spritchit...

xxdadixx 02-08-09 22:20

Cred ca daca era mai rotunjita ar fi aratat mai bine. Nu prea vad unghiuri taioase pe polo.

RaceDr1v3r 05-08-09 20:39

Sambata foarte posibil etapa de indemanare la Brad de zilele municipiului!

r27kul 05-08-09 21:27

Sa ne anuntai din timp daca are loc,eu sigur vin ;) .

RaceDr1v3r 05-08-09 21:45

Maine ma interesez de grupe.

RaceDr1v3r 06-08-09 21:58

Din pacate nu se mai tine.

Bik3rBoy 11-08-09 15:08

5 Attachment(s)
Noutati de pe la brad :P

r27kul 11-08-09 15:22

Super,felicitari tre' sa o vad live!306 Kit Kar,masina mea de suflet in raliuri ;) .

SpYk3 11-08-09 15:25

chiar frumos...mi se pare mie sau urla dupa alte jenti?

Bik3rBoy 11-08-09 15:42

o sa vina si alte jante...dar mai incolo. Momentan o sa fac buza la jante in culoarea masinii...

spumik_xxx 11-08-09 19:18

a iesit foarte bine masina ..... si app de jante daca ai incerca sa faci buza in culoarea masinii ar iesii o opera de arta .... sa o folosesti sanatos :P ;)

xxdadixx 11-08-09 20:53

Culoarea e reusita. Cu bandourile ce faci ca se vad urat? Ar fi binevenite alte roti ca astea seamana cu niste table asa vopsite

All times are GMT +2. The time now is 11:33.

- Copyright 2026 4Tuning