![]() |
Re: Mitsubishi Eclipse 2000 16v turbo
4 Attachment(s)
:-) distributia.a fost ceva actiune pana am tras-o la punct,tinind cont ca am axe cu came de 280;)
|
Re: mitsubishi eclipse 2000 -16valve-turbo
Quote:
Astea ce sunt furtune de la dus??? Eu unu nu mi-as pune chestiile ela pe furtunele/firele de la motor.......dar tu acum faci cum crezi!!!! |
6 Attachment(s)
Quote:
ESTI PE LANGA FENOMEN,SI CHIAR NU AM CHEF SA ITI RASPUND CA SANT OBOSIT SI TREBUIE SA MA ODIHNESC. IA VEZI TU CE CULOARE CREZI CA TREBUIA SA FIE LA MOTORUL ASTA. DACA AI VRUT SA FII IRONC,NU PREA TI-A ESIT.BAFTA;);) |
prea Pi**a turbina frate ...!!!!!
Adica e prea misto ... pare parca dintr-un joc nfs , la cat de mare e :D |
Dane , sunt persoane care nu au cu cine sa faca conversatie si s`au gandit sa comenteze aici (cum e si pustiul de deasupra)
Unii nu stiu cati bani si cata munca ai bagat si bagi in masina asta cocalari... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
MACAR DACA ERA CEVA DE LUAT INSEAMA,S-AU VREUN SFAT, CA IL ACCEPTAM,DAR ASA,EL NICI NU STIA DESPRE CE VORBESTE,CE SA-I MAI EXPLIC EU CE INSEAMNA UN MOTOR DE SHOW.:lol:;) |
progrese pt ziua de azi ?! :D
|
Ar fi bine ca pt rodaj sa folosesti un ulei un pik mai inferior si mai putin scump decit motul tot ceva sintetic , oricum dupa 1000km il schimbi.
|
5 Attachment(s)
Quote:
CRED CA MAINE IL ARUNC PE MASINA,SPER:lol: |
ce frumos este , sper sa nu`l "deochi" :D
|
Quote:
ASA AM SA FAC:-);) |
Quote:
O SA-I BAG MOBIL SAU CASTROL:-);) |
`Si mobilul si castrol sint scumpe daca vrei ceva ok si la pret si calitate baga un ulei de la gm cel pe care il foloseste opelul sint bidoane inscriptionate gm si au mobil parca in ele.
|
@baubau racing la cati bani a bagat in jucaria asta chiar crezi ca mai conteaza pretul uleiului :D
|
Quote:
|
Una din masinile cele mai frumoase ale clubului!Asteptam poze cu ea pe tot parcursul lucrarilor! Bafta in continuare cu ea Dan!
__________________________ BMW E36TURBO: https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/103919-e36-gr-83-bmw.html |
Quote:
MS;) |
3 Attachment(s)
IN SFARSIT,MOTORUL ESTE PE MASINA
|
Bun carasu dane :D
|
BRAVOOO !!!!
:woowoo::drunk: :woowoo::drunk: :woowoo::drunk: :woowoo::drunk: :woowoo::drunk: |
BRAVOOOOOOOO Felicitari uite un mare om pasionat de tuning asta tuning total nu foli de carbon lipite pe capota si topuri vopsite cu spraiu cum fac alti.... felicitari inca o data si succes in continuare cu proiectu la cati mai multi cp si poate te iti fac astia o chemare in fast 5:)):D sper sa ti la glume:Pnumai bine si ai grija de ea
|
4 Attachment(s)
Quote:
SI AM GATAT SI CU CEASURILE.:D SANT LEGATE SI GATA DE MUNCA:D |
Am si io o mica sugestie .... ai putea sa ii pui un volan cu airbag ?? Ca 400 de cai (sau mai multi) nu sunt de ici de colo .... :D , in rest masina e super si succes :D
|
Quote:
|
Quote:
NU PREA SE POTRIVESTE.:-)BAFTA. |
Quote:
|
Quote:
EU AM LUAT DIN STATE TOATE PIESELE,SI,CHIAR NU MAI STIU LINKUL,AM LUAT LA GRAMADA.IMI PARE RAU. INTRA PE EBAY SI VEZI DACA GASESTI. |
Foarte frumoasa masina :) Un adevarat pasionat. Succes in continuare. Salut
|
Quote:
d-abea astept s-o vad masina pe 10-12 la romexpo :D sper sa fie acolo succes in continuare |
10 Attachment(s)
:-)AM CAM TERMINAT CU INTERIORUL,MAI SANT MICI RETUSURI,SPER:D
LA MOTOR AM INCEPUT SA PUN ELECTRICA,DAR M-AM OPRIT CA ESTE BELEA MARE CU ELECTRONICA.:sad: SPER SA O REZOLV MAI REPEDE;) |
Quote:
|
Quote:
|
super tare masina am vazuto in seara asta :D
|
Am si eu o intrebare sau 2......NU VREAU SA TE OFENSEZ CU ABSOLUT NIMIC!!!
De ce ai bagat o carutza de bani intr-o masina cu tractiune fata, cand ai alternatia ce ecplipse 4x4????(intr-un fel e de inteles ca ti sa pus pata pe eclipse-ul asta) Vei putea vreodata sa pui pe asfalt puterea aia in care ai bagat banii???? Inca odata spun....NU VREAU SA TE SUPERI!!!!! SUNT NISTE CURIOZITATI DOAR!!!! |
Quote:
IN PRIMUL RAND EU AM CUMPARAT MASINA IN 2006 SI NU STIU CATE ERAU IN TARA CU 4X4.SI ERA SI PRETUL CAM 6000-7000EUR.ORICUM ATUNCI ERAU FOARTE PUTINE INMATRICULATE. ASA CA AM LUAT-O PE ASTA LA SCHIMB CU UN URS. EU DOAR VISAM ATUNCI CA AM SA POT SA O MODIFIC IN HALUL ASTA ;). PIESE NUMAI DIN STATE. SI IN AL DOILEA RAND EU NU AM MODIFICATO PENTRU CURSE.DACA O FACEAM PENTRU LINIUTE ERA ALTCEVA ,SI NORMAL CA IMI LUAM UN 4x4. IN PRIMUL RAND EU AM FACUT-O SA FIE FIABILA SI PENTRU PLACERE MEA SA NU MAI VAD ALTA CA EA PE SOSEA.DACA TOT AM BAGAT ATITIA BANI, SI SA NU SE STRICE CATE CEVA IN FIECARE SAPTAMANA. SI IN AL TREILEA RAND SA STII CA DIN MERS DE LA 80,CREDEMA CA O SA TRAGA BINE,SI O SA AM SI PUTEREA PE ASFALT.BAFTA SI NUMAI BINE:D;) ORICUM URMEAZA O CUTIE CU LSD DE RACE STREET.;););)DAR MAI IN TOAMNA ,SA TREACA,CRIZA:lol::lol::lol: |
....cursele din mers sunt pentru fetitze!!!!
Cursele adevarate de drag race se fac cu plecarea de pe loc!!!! In fine....asta e alta discutie....... Numai bine. |
Quote:
si nu prea exista notiunea de "CURSE ADEVARATE" sunt zeci de tipuri de curse si toate sunt cat se poate de adevarate Eu personal am o boala imensa pe logan ce vrei sa zici ca atunci cand ii vezi pe disperatii aia care pleaca de la semafor cu loganu cu scartz aia sunt "RACERI ADEVARATI" ??? :D sa fim seriosi .... hai s-o zic si altfel : ce se fac raceri astia care le trage masina bine doar 1-2-3 si in a 5-a la 4000 de ture zici ca sunt moarte , merg si ei pe autostrada cu 160-170 si le huruie motoru ca la drujbele huscvarna (sper ca am scris bine) si vine amicu nostru pufos cu eclipse-u langa ei o tureaza de 2 ori in mers si dup-aia ii lasa sa-i vada stopurile ca el deja a prins 200 si nu prea mai apuci nici sa-i citesti numaru de inmatriculare :twisted: oricum daca ai citit atent toata istoria masinii ea a fost facuta pt show pt prezentari Eu personal d-abea astept sa-l vad la romexpo pt ca masini ca a lui vezi foarte putin pe strada foarte putin majoritatea au unbody kit pompos si o "voxea" cu o toba din obor si gata au tunat masina ... e el a ridicat tuning-u la rank de arta si bravo lui PS : sper sa nu te ofenseze post-u meu dar e simpla mea parere personala |
cred ca mai de graba o sa fie o masina de show ...........
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:54. |
- Copyright 2026 4Tuning