![]() |
Re: Machete in lucru - Blue_macca
le vand caci am nevoie de bani...
|
Re: Machete in lucru - blue_macca
chiar pasiune pentru masini
|
9 Attachment(s)
merci :)
si acum vin cu un proiect, *mentionez nu imi apartine. eu doar am vocsit.o si 'detaliat.o' :D M3 GTR 1/24 si ca bonus, 1 desen |
salut te rog si eu ceva !!! daca se poate sa imi spui de unde iti iei jantele sau acesorii pentru macete . mersi mult . BAFTA in continuare.
|
Imi place mult BMW-ul mai ales jentile elea ca au inelul ala rosu ii super
|
8 Attachment(s)
jantele le iau de pe alte machete...
next... *land rover negru mat... *capota de Z3, apropo, voi ce desen ati alege pe capota unul asemenea model :?::?::?: *M1 |
Arata Bestial Land ROverul si capota Multumesc muult de tot!!!
:twisted::twisted::twisted: |
20 Attachment(s)
n.am mai postat aici de ceva vreme, asa ca urc acum poze:
seria 3 e46 1/24 welly *interior seria 7 e32 1/24 schaback *interior z4m coupe racing 1/24 motorama *clean porsche gemballa avalanche 1/24 revell *roti noi |
Quote:
|
10 Attachment(s)
cum adica, darius, prima oara ?
daca te referi la cum au fost facute, stiu de la radu -bmwh548 o smecherie... implica faina. next... o serie de modificari pe un jaguar... modificari: [int] scaune noi vopsite in negru mat (fata imbracate in textila si imitatie de piele, bancheta), mocheta, volan, [ext] roti, distantiere, discuri de frana. + leduri :arrow:apropo, e de vanzare... si o poza pe care nu m.am putut abtine sa nu o pun :lol: |
3 Attachment(s)
update dodge viper srt10...
|
la scaunele la care se referea si darius,ai dat cumva cu faina pe vopsea proaspata si apoi ai vopsit iar sau ce e praful ala alb?
|
Foarte frumos Viper-ul
dar ma enerveaza stopurile alea vopsite..oare nu este nici o solutie?:sad: |
Quote:
|
7 Attachment(s)
BLooRS: da, 'tehnica fainei' :lol:
FED express: stopuri vopsite... poti gauri si finisa, apoi din silicon modelat si finisat :-?? nu stiu, sau depinde si de forma, plastic curbat... nokia3250: surpriza ar trebui sa arate cam asa... E36 Cabrio 1/18 ... next... E90 Facelift project 1/24 welly |
de unde bbs-urile? ptr mata ca si eu vreau:sad: si eu vreau sa-i schimb jantele la a mea:razz:
|
Quote:
multa bafta incontinuare |
12 Attachment(s)
FED... bbs.urile le am de la Viperul lui nokia3250
nokia3250... wide la E90 nu cred ca o sa fie, ramane de vazut pana ajunge la vocsit :-) nu de alta, dar rotile sunt stabilite si stau bine asa cum sunt. :arrow: continuam... pragurile prind forma la E90... M1 va avea mai multe de aratat... diablo primeste finisari, nu mai vrea eleron... |
Well Done man,:P!
Hai ca poate ne mai ajutam daca mai e timp:lol:! Bafta Multa si nu pune jantele care mi le-ai aratat pe viper:(, pe bune nu ii stau bine deloc:(! |
Quote:
|
9 Attachment(s)
grine, stii cum sta treaba...
nokia3250, om vedea in ce stare oi fi cand m.oi apuca si de māţă ... dar acum punem pe picioare un M1... :twisted: si altele isi asteapta randul... |
descrie cele 2 ferrari de la mine si ce modificari le faci
|
9 Attachment(s)
mini cooper, nu cred că vrei să le descriu; oricum testagalbena a plecat la green_e30,
iar 308gtb e pe roată de plecare şi ea... totuşi, am mai 'izbutit' o machetă... Ford Mustang 1965 -cabrio- 1/24 Superior roti noi(totusi un cauciuc din cele 4 este diferit), geamuri laterale, emblema spate 'GT' , buza fata, volan nou, antena... pe restul nu ştiu cānd le.oi găta... cu şcoala asta care imi fură pe faţă atāta timp... |
arata bine de tot cu jantele astea, dar geamurile vor ramane asa?
|
30 Attachment(s)
atata timp a trecut...
FEDexpress, geamurile alea au ramas, insa macheta a plecat. hai sa le luam pe rand: Ferrari 308 GTB 1/24 Bburago It. BMW 330i e90 1/24 Welly -> e90 facelift probleme: -usile au fost vopsite separat, au iesit alta nuanta :sad: -incercand sa iau un contur cu ajutorul izolierului, m.am trezit cu surpriza ca, dezlipindu.l, sa il iau cu tot cu vopsea. (un mare minus pentru grundul Dupli !!:rolleyes2 ) -dar mai bine asa, pot repara problema usilor Lamborghini Diablo 1/24 Bburago It iese un taur periculos... :twisted: Vw New Beetle 1/24 Hongwell :flower: (14 feb) probleme initiale: -am vrut sa fac plafonul negru, m.am trezit ca a scapat vopsea sub masca - vopsea pe parbriz si luneta -am vrut sa.i tai o parte din plafon pentru a.l face transparent... a fost foarte foarte fragil metalul si am sfarsit prin a.i taia plafonul. -parbrizul a iesit destul de bine cu pila fina + polish (multumesc radu!) cam atat deocamdata, restul data viitoare... |
Bravo mah,ai facut treaba foarte buna cu BMW-ul!Nu te necaji cu usile,le rezolvi tu!8)...Frumos si taurul!Astept finalul la machete...dar cu porcu' ce facem?:lol::lol:
|
imi place ce a iesit din 308 gtb bafta in continuare
|
Quote:
Multa Bafta si sper sa mai lucram la astea mici ca in vremurile trecute:lol:! |
Foloseste grund de la Body-> 360 white si nu vei fi dezamagit.iti pun si o poza cu el daca doresti sa stii ce sa cauti.zi-mi si mie de rog numele nuantei de albastru, care presupun ca e de la dupli.cred ca e ca si al meu, te intreb sa am si eu idee cum va iesi ca nu l-am testat inca.
|
FED...nuanta de albastru scrie pe CAN doar atat pentru autoturisme Dacia Albastru Violet...este la mine spray-ul si mi-am permis sa iti spun eu:D!
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
observ ca nu am mai postat de foarte mult timp, si am uitat sa urc poze cu
BMW 330i E90 1/24 Welly - terminat si continuam cu BMW 328i E46 1/24 Welly - praguri, aripi, sasiu |
multa munca depusa la bmw abia astept sa vad finalul..
|
Nu pot decat sa te felicit pentru munca pe care o faci.Ma bucur sa vad ce transformare sufera sedanul.
Am o intrebare: confectionezi cumva piese din rasina ? ai tot ce-ti trebuie pentru asa ceva ? intreb fiindca esapamentul de exemplu mi se pare din rasina, iar sasiul tot din materialul asta cred ca il faci, nu ? sau il faci din stirena... Bafta la lucru Andrei. |
din ce ai facut tobele la bmw ?
btw super a iesit astept finalul cu nerabdare |
48 Attachment(s)
Revin :D
pentru BMW : nu folosesc rasina, iar sasiul este cel original, cu multe modificari; tobele sunt din tevi metalice, iar finalele de pe un z3m. Se pare ca am omis sa pun poze cu Ferrari 550 Maranello 1/18 Bburago italy macheta care tot la un Andrei a ajuns cateva poze de cand a ajuns pe mainile mele; cateva... mai multe poze din timpul lucrarilor; [nu cred ca mai are rost sa listez modificarile] restul urmand sa vina dupa scurt timp de suspans :twisted: to be continued... |
o gramada de modificari bune...bravo Blue!!!
|
Frumos ! Īmi place cum ai lucrat. Aștept niște poze cu produsul final că sigur arată foarte bine.
|
dar Ferrari f50 nu il mai faci GT sau iti trebuie un coupeu ca sa mearga?Si bmw m3 e 46 ai cam lasat in urma tema de la NFSMW.
|
wow :O 550-ul e crima
bravo pentru ce ai facut :) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning