![]() |
Re: Vacante de neuitat!
26 Attachment(s)
Busteni>g.diham>izvoare>pichetu.r>p.bucs>valea.b.> saua bucsoiu> omu>pe cerb pana la intersectia traseelor de dinainte de poiana costilei,apoi prin padure la g.diham
|
Nişte peisaje cel puţin extraordinare ! Şi cică România n-are locuri demne de vizitat ! :roll:
|
Pun linkul :)..ca e cam acelasi subiect
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...5&postcount=26 |
Quote:
Scuza-ma ,dar esti invadat de sindromul hi5, pozele alea acolo se potrivesc bine;)....asta-i doar parerea mea de mos batran:) PS: si la .."animale" te refereai la faptul ca te musca de picior?:lol:... |
Quote:
Ideea mea era sa arat cat mai multe poze cu noi ca sa inteleaga oamenii distractia si trairile...ca sincer sa fiu am trecut prin destul de multe...72km in 48 de ore(urcare pe munte...DOAR pe traseuri de alpinist) isi spun cuvantul...mai ales ca am fost si mahmuri a 2-a zi :lol:. Cand spuneam ca suntem animale ma refeream la faptul ca am facut ceva iesit din comun..si chiar chinuitor pentru un om normal. Eh...sper totusi ca vi s-a parut putin amuzanta excursia :D P.S.: daca tot ai zis de hi5...poate mai agat si eu o fata dintre cele 5-6 fete de pe 4tuning :lol: |
10 Attachment(s)
:) Hai sa postez si eu aici, sincer ma intereseaza subiectul :)
-Vara asta -2008- in Turul Europei- 1.Primele poze sunt din MIRABILANDIA unul dintre cele mai mari parcuri de distractii , unde a fost fenomenal tin sa va zic , adrenalina la maxim :X |
10 Attachment(s)
Seria 2 :)
Olanda-Amsterdam-Tara tuturor posibilitatiilor :X La orice pas lumea fuma jointuri,babe la cafenele,pustani in baruri,n-aveau treaba :D -Poza cu tipa din geam pardon "cur&&a" :)) este pe strada RED LIGHT DISTRICT :>:D -Ultimiile 5 poze sunt din Madame Tussaud-muzeul figurine-lor de ceara :) p.s: recunoasteti personajele ? :D va dau un biscuite :D :>:!: |
10 Attachment(s)
seria 3
-Monte Carlo - :X orasul de bogatani evident :D |
10 Attachment(s)
part 4
-Venetia - :):X superbe masti :-< :(( ! |
7 Attachment(s)
part 5
TAIZE FRANTA - un satulet la o manastire unde am stat 1 saptamana :) pana mea asa e excursia :))...oricum e caterinca maxima...vin NightWatcheri la 12 noaptea si te trimit la culcare "in camerele fetelor" si stateam juma de ora ashteptand sa plece nemernicii ca sa ma duc la baieti in camera sa tragem o beuta =))) si daca ne prindeau ne duceau la "LA MORADA" unde dadeau grupul afara din TZ :))=)) ce marfa e sa iei cate un NightWatcher d-asta la caterinca in engleza...si dupa sa mai rasara cate unul sa fie roman...si sa te injuri cu el =)) eu am patit-o cu unul din Galati, nu ma lasa la baieti si cica el la mine : OFF grupul de bucuresti, plin de fite romanii astia , si i-am zis eu ...al dracu sa fii ca tu nu esti roman nu ? =))) si i-am zis s-o ia usor din loc =)) ! |
10 Attachment(s)
FRANTA-PARIS :X
Cateva poze...pe la arc...pe la luvru...pe la turn...pe la louis vuitton...versace...armani...(muzeele alea interesante ) :yes::yes::dribble::dribble::dribble::suspicious: |
38 Attachment(s)
revelion 2008-2009..:)
|
tu si muntele sunteti prieteni la catarama, e clar :)
chiar ma intrebam cand o sa ne mai delectezi cu niscai imagini frumoase :) |
Chiar super peisajul !
E bine sa ai si asa o manie pt frumos :D |
Quote:
Quote:
Multumesc pentru aprecieri amandorura. |
Nu am zis ca il creezi..am zis ca e fain sa il explorezi .. sa mergi si sa te plimbi prin asemenea locuri si sa iti placa ce vezi ..
Si eu sunt genul de persoana care se aventureaza..si nu regret asta iti dau dreptate in ce ai zis mai sus :P |
Nu mai povesteste nimeni, nimic?
|
3 Attachment(s)
Ieri,Vadu (limita sudica a rezervatiei deltei)
|
Bulgaria 2009
40 Attachment(s)
Cateva poze de pe litoralul Marii Negre,si din Varna.
Vizionare placuta! |
17 Attachment(s)
Anul acesta in august, din nou in Malta. Pur si simplu sunt mort dupa tara asta. Poate ajung iarasi si la anul... Apare si Sicilia, din care mi-a placut doar Etna. Nu pot sa pun toate pozele pe care le vreau pentru ca as uploada pana maine.
Ce se vede in prima poza este "mana albastra", fenomen destul de rar. Cand bagi mana in apa, apare de o culoare albastru-fluorescent. Asta din cauza modului in care se refleca lumina in nisipul foarte alb de la fundul apei. |
Mihai90, sa nu te superi pe mine sau sa te simti jignit,insa data viitoare ar fi bine sa mai selectezi si tu din poze...cateva din ele nu spun absolut nimic despre respectiva vacanta...si totusi le-ai atasat la dimesniuni uriase. Probabil ca tie iti amintesc de momente placute si acele cadre,insa incerca sa privesti macar cateva clipe si din perspectiva altcuiva.... daca vrei musai si exemple,iti dau.Insa sunt aproape sigur ca le vei descoperi si singur;)
Numai bine! |
eu nu sunt genul care sa pozeze biserici,statui...
|
3 Attachment(s)
Poze facute in Italia , Perugia si Magione ...numai stiu exact cum se numeste biserica la care am fost cert este ca tatal meu a tinut foarte mult sa mergem pana acolo ...el spunea ca biserica este cu doua sau trei etaje ceva de genu , pentru asta a vrut sa o vizitam dar era in weekend si era atat de aglomerat ( din cauza slujbei ) incat n-am mai stat sa se termine sa o vizitam pe toata cica ar fii jumatate iesita in afara si jumatate in pamant ...nu am vazut cu ochii mei deci nu pot sa spun ca da asa este ...:rolleyes2
In rest , peisaje frumoase la tot pasul , o sa mai revin cu poze cand imi mai fac timp de ele ca sunt o gramada care asteapta sa fie urcate :lol: Poze mai multe puteti vedea ---> AICI |
8 Attachment(s)
revelion 2010...cam sarac in zapada...in fine:)
|
8 Attachment(s)
weekendul ce a trecut...zapada cat cuprinde,soare...vreme de plaja,ce mai...daca am fi facut abstractie de cele -16grade ale lui celsius (noaptea -22-24)...:D
|
@lascarica - Unde e locatia? Superb piesaju!
|
7 Attachment(s)
grecia - thassos..
toate pozele de la voi sunt superbe..muntii-peisaje de vis |
Quote:
Calupul 2- Muntii baiului, vf/cabana susai ....ambele locatii foarte accesibile tot timpul anului..in fapt, chiar asta le face nerecomandabile mai ales vara,cand se poate regasi acolo,aceeasi adunatura..pestrita si exotica (asta ca ca folosesc niste termeni f eleganti) din...mall...cu aceeasi atitudini,tinuta si respect pt mediu ori semenii lor:( |
15 Attachment(s)
Lisabona...Sagres... sper ca nu va plictisesc cu pozele mele :)
|
9 Attachment(s)
Spre vf Moldoveanu prin Valea Rea
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Am şi uitat de topicul ăsta :cry: o să pun nişte poze din toamna - 2009 ...am fost pe la 3 Brazi şi bineînteles că nu mă puteam abţine să nu mă bag la un traseu :lol: mă bucur că a ţinut vremea cu mine ...deşi noroiul era până la genunchi în anumite zone...dar deh , fierbe adrenalina :lol:
sper să vă placă ...:D |
Da,frumoase pozele mdb, insa..vezi ca in zona aia exista si chestii pe care eu,le consider mai adecvate varstei dumitale:D..atv-urile le-ai putea lasa pt 40+ ..;).."Trasee" pentru etatea ta,mie mi se par cele din cheile rasnoavei( la 25min de unde te plimbai cu atv-ul), foarte multe pentru incepatori (bine..acolo vin de obicei turisti unguri/cehi,cu tot cu copii intre 7 si 13ani...noi romanii..facem sport cu masina, in club sau in sali de forta/fitness.. :> ) sau la cativa km,ai vaile nordice ale bucegilor,foarte frumoase:)
|
Quote:
|
39 Attachment(s)
Grecia - Meteora - Muntele Olimp - Muzeul Arheologic din Dion şi o biserică :D
Sper să vă placă :D |
Bucureşti-Sofia
23 Attachment(s)
Câteva poze făcute în scurta mea călătorie în ţara vecină,Bulgaria..
Traseu-Ruse,Veliko Târnovo,Gabrovo,Plovdiv,Trigrad,Sofia,Vratsa,Plevn a,Ruse. |
Re: Vacanţe de neuitat!
21 Attachment(s)
Continuare
|
22 Attachment(s)
1-2mai adamclisi,vama,balcic
|
Re: Zona de discutii si socializare a moderatorilor, observatorilor si redactorilor
60 Attachment(s)
Transfăgărăşan, 05.05.2010 - THE STORY Iniţial, marţi, am hotărât să plecăm pe la Câmpulung, la nu ştiu ce mânăstire, ca ar fi vrut fetele să se reculeagă spiritual :lol: apoi să mergem pe la Braşov şi să revenim în Oltenia pe Transfăgărăşan. Ieri dimineaţă, însă, am luat ruta invers, abordând Transfăgărăşanul întâi. Prima oprire am făcut-o la restaurantul Europa, la intrare în Piteşti, pentru o omletă bună şi un MD la 0,2L :lol: The car :peace: Attachment 1456335 The team (în afară de mine) :peace: Attachment 1456338 Attachment 1456336 Ocupaţie după micul dejun :lol: Attachment 1456337 Am continuat drumul şi următoarea oprire a fost în Curtea de Argeş, la un magazin general, de unde am cumpărat d'ale gurii. Pe lângă un oraş mic şi liniştit, am găsit acolo şi un căţel drăguţ foc :lol: Attachment 1456341 Attachment 1456342 Am intrat în munţi şi, personal, am rămas mut. Ţara noastră e atât de frumoasă, dar, cum spun unii, păcat că e locuită. Motivul pentru care şi eu cred asta, o să-l vedeţi un pic mai jos. Până atunci... POZE: Attachment 1456354 Attachment 1456355 Attachment 1456356 Attachment 1456357 Attachment 1456364 În copilărie, prin '94-'95, am făcut un concediu la Cumpăna, o cabană de pe malul lacului Vidraru. De acolo vedeam Transfăgărăşanul şi i-am înnebunit pe ai mei să mergem şi pe acolo, astfel ajungând la nişte rude din Sibiu. Ce m-a impresionat cel mai mult atunci, a fost barajul Vidraru, o construcţie fenomenală, gigantică, aş putea spune, care şi ieri mi-a dat, din nou, aceeaşi stare. Am fost profund dezamăgit de unele aspecte (vezi poza 2 de mai jos), lucru care m-a făcut să cred ce-am spus în paragraful anterior. Attachment 1456365 Attachment 1456367 Attachment 1456366 Attachment 1456374 Attachment 1456368 Attachment 1456369 Attachment 1456370 Am continuat drumul şi, din nou, dezamăgirea s-a bătut cu entuziasmul. Dacă până la Vidraru drumul a fost... acceptabil, de aici înspre Capra, am avut parte de un adevărat concurs de îndemânare. Este inadminisibil ca un asemenea traseu să fie peticit în halul ăsta. Este inadminisil să existe asemenea nepăsare şi nesimţire. Drumul ăsta a fost făcut în 4 ani de zile (între 1970-1974) şi SND Ag. îşi bate joc sistematic de turismul care ar putea înflori în zonă. Îmi pare rău că n-am făcut poze la mizeria aia numită drum, pentru că până sus, la cota 1690, sunt doar 7 km de drum asfaltat ca la carte. Attachment 1456412 Attachment 1456413 Attachment 1456414 Attachment 1456415 Attachment 1456416 Attachment 1456417 Deja de la Cabana Capra, drumul începe să fie foarte abrupt. Panorama este fantastică iar aerul, cel puţin pentru mine, TARE. Jur că mă ustura nasul, iar de la altceva în afară de aerul curat şi rece, n-avea de la ce să fie. Aici am stat aproximativ 30 de minute, pentru a ne bucura de privelişte şi de zăpada din belşug. Bucuria s-a terminat când am găsit un şarpe de vreo 30 cm (vezi penultima poză) care a alungat fetele. :lol: Attachment 1456418 Attachment 1456419 Attachment 1456420 Attachment 1456421 Attachment 1456422 Attachment 1456423 Attachment 1456424 Attachment 1456425Attachment 1456426 Attachment 1456427 Attachment 1456438 Attachment 1456439 Attachment 1456440 Attachment 1456441Attachment 1456443 Attachment 1456444 Chiar dacă ştiam de la drumarii din zonă că de la Capra nu se mai poate urca, ne-am luat inima-n dinţi. După ~ 1 km, am dat de asta: Attachment 1456472 Attachment 1456469 Attachment 1456470 După cum se poate vedea în prima poză, după noi mai era o maşină, care, din păcate, s-a întors. :lol: Am găsit adevăraţi bolovani de zăpadă căzută în mijlocul străzii. Am muncit puţin, i-am dat la o parte şi ne-am continuat drumul. Attachment 1456473 Attachment 1456474 Attachment 1456475 Attachment 1456477 Attachment 1456476 Attachment 1456478 Attachment 1456481 Attachment 1456482 La cota 1690 ne-am oprit, pentru că drumul, aşa cum o să puteţi vedea mai jos, era blocat. Attachment 1456479 Attachment 1456480 Attachment 1456490 Spre surprinderea mea, n-am fost singurii care am urcat până acolo. În afară de buldozerul din ultima poză de mai sus, am avut plăcerea să stăm de vorbă cu un motociclist ceh care împreună cu prietena lui, călare pe un BMW GS650, cu 97000 km la bord, venea din... Iordania. :lol: Attachment 1456492 Attachment 1456494Attachment 1456493 Omul era la a 4-a traversare a Transfăgărăşanului, dar spunea, foarte fericit, că e prima dată când prinde vreme atât de bună. Adevărul e că vremea a fost fantastică. Sus, la cota 1690, unde am şi mâncat, soarele încingea îngrozitor de... bine, chiar dacă bătea şi vântul, dar nu deranjant. La coborâre, am dat de aceleaşi lucruri: Attachment 1456496 Attachment 1456498 Attachment 1456499 Poze mai sunt, câteva sute, făcute cu aparate - compacte, nu vreo şmecherie - dar nu arată decât aceleaşi lucruri de mai sus, văzute din alte unghiuri. Deplasarea asta mi-a lăsat o impresie plăcută, dar şi un gust amar. Repet, e inadmisibil ca un asemenea traseu să fie lăsat, la propriu, în paragină. De asemenea, dovadă de nesimţire dau şi cei care vin în zonă, mănâncă şi lasă o împuţiciune greu de imaginat în urmă. Clar, peste 2 săptămâni, merg pe cealaltă parte a traseului, pe Sibiu. MERITĂ !!! |
18 Attachment(s)
Missed that all !!! Ucraina, Cernauti :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:01. |
- Copyright 2026 4Tuning