![]() |
Re: Piese auto orice marca - comenzi online
salut,
caut piese noi pentru un nissan 200SX, s13, 1991, 1.8turbo, motor ca18det: 1. cuzineti palier 2. cuzineti biela 3. pompa apa 4. pompa ulei 5. set complet garnituri motor 6. set segmenti termostat set prezoane chiulasa curea distributie rola intinzatoare rola ghidaj filtru ulei bujii denso iq22 piston vibrochen ax cu came suruburi biela scaune supape etc. ce am nevoie de un set motor multumesc |
Salut ,
Cuzineti palier - 155 ron / set Cuzineti biela - 150 ron / set Pompa apa - 150 ron Garnituri: chiulasa - 140 ron admisie - 30 ron evacuare - 25 ron capac culbutori - 55 ron Termostat - 35 ron Filtru ulei - 30 ron Bujii NGK - 75 ron / bucata nu am denso dar astea sunt mai bune sincer. Pentru scaune supape - nu inteleg la ce te referi - daca te referi la gidul de supapa nu am am numai simering supapa. Restul din pacate le pot cauta asa imi trebuie nr de identificare si dureaza un pic daca vrei... @nanutzu: Salut am nevoie de nr de identificare al masinii din talon |
zfa18800005183765, tip 188 a4.000...
Ma intereseaza cat de repede posibil... face un zgomot groaznic!!! Multumesc |
pompa benzina golf 3 1.8 55kw an 1994 variant pompa din rezervor ai?
|
Salut.
Brat stanga punte spate pentru Peugeot 206 1.4 HDI 2006 5 usi Hatchback ai ? Si rulmentii cu care se imbina bratul de punte ? |
@nanutzu - sorry nu am
@marius276263 - pompa de benzina cu sonda litrom. - 1200 ron @banderass - nu am sorry |
salut mar interesa placute frana fata ptr honda civic 94..motor 15.16v..90cp..este coupe...la ce pret le ai dak ai.?
|
Da-mi te rog un pret ptr o galerie de admisie si garniturile aferente - cod motor Y25DT, opel omega, 110 kw, 150 cp, 2002, limuzina
|
Noroc! Sunt interesat de a procura ,,butuc (kit rulment) roata fata cu senzor ABS si 5 prezoane" pentru OPEL ZAFIRA 2.0 DTI - 2002 (am inteles ca este compatibil cu similarul de la OPEL ASTRA G). As dori sa aflu pret, producator si posibilitati (termen si costuri) de livrare. Multumesc!
|
ma intereseaza si pe mine un kit de distributie pt un seat toledo din 2001 1.9 tdi 81kw.cat costa?
|
salut ,
@vinicius20 - pret 722 ron firma prod. BREDA , livrare din data in care faci comanda piesa este la tine nu prima zi , a2-a zi prin curierat rapid.Se plateste cand piesa ajunge la tine. @ivan razvan - SKF - 900 ron FEBI - 850 ron QH - 790 ron |
Salut,
Vreau si eu un pret pentru un set de patru bujii Denso VK 20 Iridium tough! Multumesc anticipat! |
pompa servo pt e46 323ci din 2000? da-mi raspuns pe PM te rog, imi e greu sa urmaresc topicul
|
scut motor metal pt peugeot 206 1.4HDI hatchback an 2003 este?
Merci anticipat |
Salut! Acura Legend 1991 / 3.2 v6 (151kw , 3206cmc , tip motor honda c32a , serie caroserie JH4KA7655MC000631 , BERLINA) ... AM NEVOIE DE CUZINETI BIELA + PALIER
|
MERCEDES-BENZ E-CLASS (W211), E 270 CDI (211.016)
An fabricaţie: 03/02 - , kW/HP: 130/177, Capacitate: 2685, Cod motor: OM 647.961, Tip: limuzina imi trebuie pret : kit rulment spate drepta (daca conteaza), bucsi fata , tampoane motor dar pe original daca se poate si sa imi zici ce e pe stoc.Iti multumesc |
Up!!!
|
---edit---
|
faruri de suzuki alto sb308 typ 1 1987 si ramele de far,grila de la radiattor
|
salutare...pentru opel astra g y20dth,1995cm3,74kw,101CP,2+1usi hatchback,5 prezoane,an 2002-2003,m-ar interesa daca aveti si la ce pret :
disc frana -ate (normale/powerdisc) -textar placute frana -ate sau recomandarile dv. va multumesc |
Prima parte a galeriei de evacuare pt o toyota celica 1.6 din 1991?
|
Salut ,
Imi cer scuze ca nu am rspuns , de acum va voi raspunde.Cine mai este interesat sa posteze din nou. Multumesc. |
Prima parte a galeriei de evacuare pt o toyota celica 1.6 din 1991? si placute de frana pentru aceeasi masina?
|
1 Attachment(s)
Salut ,
numai asa am ... |
Da-mi te rog un pret ptr o galerie de admisie + garniturile aferente si ptr amortizoare fata si spate...nu vreau sport, cele cu care este echipata masina, - cod motor Y25DT, opel omega, 110 kw, 150 cp, 2002, limuzina, serie caroserie WOLOVBP6921029819
|
Salut ,
Galerie nu am sorry, Amortizor fata gaz SACHS - 365 ron / buc Amortizor spate gaz SACHS - 260 ron / buc |
Buna ziua,
As dori si eu un pretz pentru volan cu airbag pentru Polo 2003(1,2 12 V). Mentionez ca alimentarea claxonului este pe fire(nu pe contact circular+lamela). Numar de identificare:WVWZZZ9NZ3Y031173. Numar de omologare:ABVKIB29I4I25E4. Multzumesc anticipat! |
Buna ziua ,
imi pare rau nu avem interioare |
Buna seara. Am o rugaminte caut de cateva luni un far pentru o Mazda 323C 1.5 16V Motor Z5 din 1996. Ma intereseaza far pentru partea stanga, cu reglaj electric, tuning sau normal, acum nu mai conteaza, numai sa fie de producator ca sincer pentru cel original nu am bani. Multumesc
|
Salut ,
Ti-am raspuns pe mail. |
Multumesc
|
Re: Piese Auto Import Orice Marca Preturi Avantajoase
[QUOTE=Perfect Auto;1254967]Pentru a va da informatii precise trebuie sa stiu marca masinii anul de fabricatie kw sau cp berlina coupe estate(break) poate si cod motor.....
cumpar electroventilator ptr golf 2 gti din 1987, motor KR 1,8 16 v, 102 kw, 6 paleti, 3 lamele la mufa de prindere si 2 viteze.codul electroventilatorului este 191 959 455 J. merci. cat costa? |
golf 5, 1.9 tdi, 105 cp, an fabricatie 2007 - varianata sport up(cred).
Serie sasiu: wvwzzz1kz7p012118 ma intereseaza bara fata si faruri mai multe modele Astept raspunsul tau pe pm sau la [email protected] O zi buna |
Salut ,
ai pm |
up...
|
ma intereseaza 2 semnalizari aripi , seat ibitza 2008
|
2 Attachment(s)
Doresc un pret la urmatoarele. Multumesc .
|
salut!eu vreau sa stiu cam cat costa o fulie vibrochen(amortizor vibratii) pentru o laguna 2 2.2 dci din 2002!astept raspunsul!multumesc!
serie caroserie-VF1KG0F0627060279 cod motor-G9T-D7-02 |
Salut ,
Pt seat nu am. Pentru mercedes nu am sorry. @ludacris_luke - maine dim ai raspuns aici. |
Fulia nu o am sorry
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:23. |
- Copyright 2026 4Tuning