Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 1 - O cotoarba RWD (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/74633-golf-1-cotoarba-rwd.html)

scorpio GL 25-07-08 00:54

Re: O cotoarba la dopat - Golf I

s-a revizuit acolo.cu protectiile de plastic arata mai lata putin,;in unele cazuri sant iluzii optice de la vopseaua de control .

dubmaniacks 25-07-08 01:01

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 1661205)
s-a revizuit acolo.cu protectiile de plastic arata mai lata putin,;in unele cazuri sant iluzii optice de la vopseaua de control .

eu vad valuri in tabla.Ok.Poate gresesc eu.

Astept cu nerabdare sa vad masina.

Ai investit timp si "suflet" in masina.De partea materiala nici sa nu vb ...

scorpio GL 25-07-08 10:17

doamne ajuta sa nu iasa cu valuri.eu m-am uitat cat am putut.in seara asta cred ca am sa vad rezultatul.

Reme 26-07-08 06:22

9 Attachment(s)
REZULTATUL!!!

"Cotoarba" in stadiul de fata! :)

Poze din mai multe unghiuri, sunt proaspete

alexutzu 26-07-08 10:45

futute-n vopsea, ce nuanta ai ales :lol:
gogule vreau sa apuc sa o vad, cand iesi cu ea??

Dani_E21 26-07-08 11:50

Quote:

Originally Posted by alexutzu (Post 1663216)
futute-n vopsea, ce nuanta ai ales :lol:
gogule vreau sa apuc sa o vad, cand iesi cu ea??

duminica seara speram sa fie functionala tragem tare sa facem cat mai multe

scorpio GL 26-07-08 12:06

6 Attachment(s)
hai sa mai pun niste pozili.sunt multe lucruri care m-au dezamagit la calitatea lucrarii, ramane de vazut daca pot fi remediate si in ce mod.per ansamblu la prima impresie pare ok.

rorika 26-07-08 15:07

foarte frumos! spor in continoare si sa il stapanesti sanatos!

dubmaniacks 26-07-08 15:21

Defectele le vezi si tu.Nu ti le mai arat eu.

Nu am vrut sa "par" carcotas , sau sa caut defecte.

Dar e bine sa faci ceva cum scrie la carte.

Per ansamlu ias da un 7,50 :D ...

L.E.: Culoarea e dementiala!!!

scorpio GL 26-07-08 15:55

mersi ziber, poti sa-mi spui defectele ca nu ma supar, 7,50 e o nota indulgenta.Probabil ca va fi revopsita masina sau ramane asa ,dar o parte din costul manoperei va fi suportata de vopsitor.

dubmaniacks 26-07-08 16:39

1 Attachment(s)
Stii , am trecut prin ce treci tu acuma.Sa ai o masina , la care tii f.mult ... si vopsitorul bate "ala" de el.

De asta am zis ca ma "axez" pe paint.Si sa stii ca daca esti un pic "perfetionist" iese treaba buna.

Inca odata.Nu caut greseli.Dar sunt lucruri care se putea rezolva.Iar acuma... iar sa revopsesti masina... :cry:

O poza editata :

charlieptm 26-07-08 17:23

per ansamblu e ok dar dak tot ai investit niste bani si vopsitoru ti-a zis ca iese k la carte in banii stabiliti de voi la inceput ar trebui sa il tragi de maneca si sa mai scada un pik la pretz pe masura lucrarii....oricum super masina si mai ales nuanta poate o sa o vad si yo live numa bene

shantzu 26-07-08 19:12

Nu trebuia sa vopsesti bandourile,arata mai bine cu ele negre.
Culoarea e foarte tare .
Cat despre greseli , cei care nu stiu , nu cred ca le vor vedea si in plus "cotoarba" va fugii atat de repede incat oamenii nu vor apuca sa le vada (greselile). :D

razak 27-07-08 21:35

coane congrats, sa mor, avea dreptate smith culoarea e criminala !!!

vb lu tata, multi vad putin cunosc, asa ca stai linistit cu vopseaua aia :)

bogmotorsport 27-07-08 21:41

dementiala culoarea...vezi,eu regret ca atunci cand am avut ocazia sa invat am dat cu piciorul.cel mai bine e lucrul care il faci tu cu mana ta...pacat ca trebuie sa apelezi la unul si la altul sa te ajute cu masina si nu ai posibilitatea sa o faci cap coada singur pt ca sunt sigur ca iesea super bine dar cand o dai pe mana altuia care ia doar banu' ai vazut ce se intampla.e pacat de cat suflet ai investit in ea si te asteptai sa iasa mult mai bine,dar cand ai vazut rezultatul final banuiesc ca nu ai fost prea fericit...cred ca il strangeam de gat pe nenorocit ca si-a batut joc de finisajele masinii...sper ca nu te-am jignit dar parerea mea e ca nu era prea priceput la tinichigerie si trebuia sa o fi dus in alta parte inainte sa-i trantesti vopseaua...
tot respectul pt ceea ce-i faci masinii si sunt sigur ca pana la urma va iesii cum iti doresti
ps:sfatul meu e sa o refaci la alt tinichigiu in zona arcadelor si pe unde se mai vede acum cat e proaspata vopseaua ca sa nu se vada diferenta...daca tot ai bagat un ban si ai muncit la ea fa-o cum iti place si nu te mai uita la cateva milioane si negociaza pana la sange cu ala care ti-a facut-o ca de ce negociezi o refaci

cu respect bogdan

bluey 28-07-08 07:52

Zi multumesc ca a iesit toata intr-o singura culoare dupa o singura vopsire.
Ce ziceai de vopsitorul meu??

alexutzu 29-07-08 17:04

pune pozele care le-am facut ba asta

nxtaz 29-07-08 17:31

frumoasa tare gagica... "casnicie" placuta :)
Ce ai folosit sa dai vopseaua jos ca am si eu o tanti experimentata (ca sa nu spun batrana ca e vesnic tanara :P ) care se vrea dezbracata ? :)

scorpio GL 29-07-08 23:25

6 Attachment(s)
multumesc pentru aprecieri.zilile astea am cam fost ocupat cu masina sa o echipez, si inca mai sant multe de facut.va intra la revopsire saptamana viitoare, dar pana atunci cateva pozulici

scorpio GL 29-07-08 23:27

3 Attachment(s)
Si cateva pentru a se compara cu modelul stock.

scorpio GL 29-07-08 23:32

Pe langa asta mulumesc celor care si-au pierdut noptile, s-au certat cu nevasta , au devanit abstinenti pentru a ma ajuta (Zeul meu, Dani E21, Reme) si ma ajuta in continuare.
Si bineinteles multumesc pantalonilor care mi-au sustinut treaba.

raulito 29-07-08 23:33

Super frumos !

Dani_E21 30-07-08 01:39

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 1669364)
Pe langa asta mulumesc celor care si-au pierdut noptile, s-au certat cu nevasta , au devanit abstinenti pentru a ma ajuta (Zeul meu, Dani E21, Reme) si ma ajuta in continuare.

o sa imi fac o poza sa o ti in portofel
o sa vorbesc si cu zeu sa il inramez sa te inchini la el
si nu in ultminu rand pe reme ti-l fac cadou sa il iei la crescut ;cel mai harnic baiatel
si norocul pantalonilor ca nu prea au avut ce treaba sa sustina
asteptam drumu pe transfagarasan in brigada, sa nu ne dezamagesti
oricum ........e30............

bluey 30-07-08 08:25

Quote:

Originally Posted by Dani_E21 (Post 1669573)
si nu in ultminu rand pe reme ti-l fac cadou sa il iei la crescut ;cel mai harnic baiatel

Ce e ma E30 asta ce te tot aud cu Euri....
Sunt d-alea cancerigene de se baga in mancare la carrefour????
La gunoi cu ele maaaa...
Ia uite ce masina isi face asta aici :D
Cand ii rupi fashu lu asta mic bre?

EUGEN_ZIM 30-07-08 08:57

O sa fie concurenta pe cult mk1..la concursul pe tara :)
SUPER

weedboy 30-07-08 11:06

foarte bene aleasa culoarea parca vine ca perfect pe ea,si cu farurile se potrivesc,acuma alegerea jantelor este ultima chestie care mai trebuie sa o faci potrivita....spor la ,,certatul,, cu vopsitorul si sa ai mare grija de ea acuma

B 89 WRC 30-07-08 13:56

interiorul cum il faci in stil feng shui sau traditional romanesc ?

scorpio GL 30-07-08 18:24

va fi stil chitra, adica un scaun, tapiteria pe plafon si usi, si bateria in portbagaj.

scorpio GL 31-07-08 00:20

nxtaz, eu am folosit flex de calitate si multe perii de sarma, plus nopti luuungi.
recomand sablare cu nisip, pentr u ca tot la banii aia ajungi daca pui l;a socoteala si oboseala.Eu personal daca ar fi sa ma apuc din nou, sablare cu nisip as alege...

Multumesc pentru aprecieri.
Eugen, trag cat pot de tare sa o termin, dar o sa fie la limita.Asa ca detaliile nu vor fi finisate, de vopsit va fi revopsita, si la motor inca nu am umblat, in afara de volanta si reconditionare.

dubmaniacks 31-07-08 23:05

Arata bine masina.

Un filmulet?

CJ-01-WOB 01-08-08 02:27

felicitari pentru tot(munca , idei, rabdare ...)

un singur lucru trebuie sa fii atent insa. din cauza culorii sau poate a foliei sau nu stiu a umbrelor .. toata masina e putin intunecata tind sa cred ca isi pierde linia si formele .. are nevoie de mai multe elemente putin mai deschise care sa i puna in valoare formele (cum is farurile alea clare ).

are vre-un sens ce zic?

btw . imi place la nebunie cum a iesit

weed2gf 02-08-08 04:47

Masina asta imi place la nebunie !
Felicitari si spor la treaba !

scorpio GL 02-08-08 12:03

inca nu ma pronunt.dupa ce termin as vrea sa o vad spalata si la lumina zilei intr-un spatiu deschis.apoi, voi vedea ce pot face..Multumesc, treaba mai e multa.

Reme 03-08-08 02:00

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 1669364)

multumesc pt aprecieri! conteaza cum iese per final, speram sa fie ok si sa ne placa la toti!
cristi cum e cu ceasurile pana la urma?

Quote:

Originally Posted by Dani_E21 (Post 1669573)

nu sunt eu cel mai harnic, k eu am facut nimicuri! tu ai lucrat cel mai mult, u esti cel mai harnic si ai facut o treaba f buna! bravo la toti!

Reme 11-08-08 03:00

cristi mai baga cate ceva...nu ai mai pus nimica pe ea?

Bogdan OCC 13-08-08 02:37

Bravo bre`, nu frumoasa, superba; ma faci invidios ca nu am bani inca sa dopez si eu o vechitura ca la carte; ce i-ai facut tu la masina, visez eu sa fac demult; una mica de grupa A.... Cum ar fi o Manta 400 replica...
Oricum, vreau sa o vad si sa o mangai si eu!

scorpio GL 13-08-08 08:57

vinerea asta sper sa o scot in oras.carburile si axa deocamdata nu le pun, astept sa se rezolva problema flanselor.momentan nu arata asa de bine ca trebuie spalata si montat interiorul.

haristeas51 15-08-08 15:30

hai mai repede ca vreau sa o vad in miscare.

ast3riCS 15-08-08 16:26

am si eu o intrebare... cat ai dat pe vopsea si cat ai luat?

200SX 26-08-08 02:59

Chiar daca nu e 100% gata Felicitari

Si hai odata mai repede ca iau crescut fire de par alb lui "ala cu tractorul" care te tot astepta la semafor.

PS: acuma critica, personal nu as fi ales culoarea aia dar cand am uit la poze si la cum a iesit pare o alegere chiar foarte buna, in schimb mie nu-mi plac stopurile asa inchise la culoare si geamurile, cred ca mergeau o leca am ideschise al culoare (nu prea mult ca nu se mai pupau cu vopseaua)

All times are GMT +2. The time now is 01:35.

- Copyright 2026 4Tuning