![]() |
Re: ARADUL DE IERI SI DE AZI
8 Attachment(s)
Parcul Reconcilierii:
|
mda...rusinea orasului...
|
Quote:
|
parcu asta nu vine de la unguri ????
ati vazut fata aia care sta singura acolo ?:) draguta |
poate pe tine nu te deranjeaza dar pe mine da sa am in oras un monument ridicat in cinstea unor oameni care au omorat romani. din punct de vedere estetic si arhitectural nu am nimica de reprosat dar ca si simbol este o rusine si arata cat suntem de fraeri ca toleram asa ceva...
|
Mishule tu nu esti ungur??...ar trebui sa fii bucuros sa ai asa monument la tine in oras:lol::lol:
|
tzigareta, antibebi :lol:
|
am uitat bateria :lol:
|
Quote:
2. unde ai vazut tu ca ungurii au omorat romanii la arad?? 3. baiu e mai mare ca si tu esti ungur din cate stiu eu 4. nu ai ce sa faci cu istoria, nu ai cum sa modifici, a trecut si cu asta basta fii bucuros ca ai un loc unde se opresc "turistii" sa faca cateva poze si sa zica "uite un oras unde traiesc fara probleme romanii cu ungurii", au facut chiar si un parc in cinstea acestui lucru |
stai linistit ca sunt cetatean roman..faptul ca stiu maghiara e doar o limba straina. dar hai sa nu divagam si sa lasam topicul pentru poze...
|
eu oricum te iubesc si daca esti turc :))
|
OMG :| ....luativa o camera:oops:
|
11 Attachment(s)
... si acum ca s-au calmat spiritele, sa revenim la subiectul acestui topic :))) :
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Sau vrei si tu? :))) Si o poza cu Aradul sa nu fiu acuzata de oftopic! :D |
Tekin :)) da cand vezi masinile parcate la vreo terasa prin centru opreste si tu sa te cunoasca lumea, ca deocamdata doar masina cunosc
|
care terasa????
|
cand una cand alta. itzi promit ca de azi incolo de cateori itzi vad masina te claxonez :))
|
pai eu asa fac deobicei.....claxonez gata suntem offtopic
|
Nu a mai pozat nimeni niciun eveniment din Arad:lol:)?
Cred ca ar fi de mentionat nenumaratele schimbari in bine din anu' acesta :strandul,calea A.Vlaicu si complexul comercial aferent,etc:-P;) |
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=538243
aici is o gramada de poze cu Aradul p.s. un model de amenajare a Cetatii Aradului (se incearca umplerea santurilor cu apa) [IMG]http://farm3.static.***********/2358/2233067473_b3b6619c07_o.jpg[/IMG] |
Super arata asa,in cladiri ce se va face?
|
acvarii
|
nu vreau sa ziceti ca iarasi se isca altercatii din cauza mea dar nu ma pot abtine....
magda, tu esti blonda, nu? :D PS:n-am nimic cu blondele :* |
ce sa fie in mijloc? isi fac jmekerii vile normal. sa vezi tu acolo ce de case roz si albastre or fi
|
roz si albastru :lol:
culorile astea is mai smechere? bine ca nu isi fac vile argintii sau albe :lol: |
Quote:
de amenajare . Stiam doar ca nu va mai fi garnizoana si ma gandeam ca se va face ceva de interes public (muzeu sau magazine sau galerii de arta , etc) Daca intradevar va fi transformat in minicartier de lux ,prefer sa nu ma pronunt ;) |
2 Attachment(s)
Podul Elisabeta...actualul pod Decebal.
|
....Traian?
E gata podul...am fost azi pe el...insa inainte si dupa pod asfaltul este inca in lucru. |
Nu Traian.
Decebal, cel de la strand. |
ah, da, pardon.
pacat ca nu mai e acolo...sunt curios ce s-a intamplat cu el..poate l-au demontat si l-au bagat in camara la pastrare :) |
Quote:
|
Quote:
|
Eu cred ca e cel din Gradiste :lol:
Se vede ca e actualul Decebal dar nah.. |
:???: asa este..am fost indus in eroare din cauza turnului din spate...l-am confundat cu turnul de la fabrica de zahar...:oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:25. |
- Copyright 2026 4Tuning