Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   No Speed Limit Ploiesti ! (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/74235-no-speed-limit-ploiesti.html)

barladi 07-02-09 16:13

Re: No Speed Limit Ploiesti !

Salut Donule si toti membri si simpatizanti NSL

In primul rand va zic k o sa scriu mai mult, deci nu ma injurati, nu e nimeni obligat sa citeasca

Vreau sa intru si eu in clubul NSL, si vreau sa stiu daca se mai fac inscrieri si ce anume presupune intrarea in club. Masina cred k o cunoaste mai toata lumea. As fi putut sa vorbesc pe mess cu Donu despre asta, insa am preferat sa o fac public in acest topic, k sa poata vedea toata lumea si sa-si dea cu parerea. Cat am stat in ultima vreme mai mult prin casa, am avut timp sa citesc mai tot ce e scris pe forum la sectiunea Ploiesti, unele lucruri m-au bucurat , insa de altele am ramas dezamagit.

Vreau sa incep cu dreptul si vreau sa fie o prietenie sincera. In alt topic mai vechi se vorbea despre anumite personae care ori nu au treaba cu grupul, ori nu sunt acceptate. Nu stiu….poate ma prind eu mai greu, dar vreau sa stiu o parere sincera, fara suparare, de la membrii grupului. Vreau sa stiu daca si eu sunt printre cei luati in vizor, sau cei care nu sunt acceptati. Nu sunt genul sa insist, eu am mandrie si daca asta se decide, accept decizia si nu voi mai posta pe forumul destinat Ploiestiului, si nici nu voi mai aparea la intalniri prin oras. Grupul este destul de mare si cu siguranta exista personae care ma plac, personae carora le sunt indifferent sau personae care ma urasc.

Am citit pe forum mai multe discutii la adresa mea, unele dintre ele lasadu-ma cu un gust amar. Nume nu voi da, pentru ca nu e genul meu dar pot cita unele: “ce mai stiti de TT-ul ala care sufera de NFS?” , “eu i-am dat tiruri…” etc. La inceput mi-am mai masurat puterea cu unele masini, si auzeam: “mama ce fuge TT-ul asta”…..si dupa ce am pierdut o cursa in fata unei masini, sa-mi aud vorbe: “v-am zis eu k TT-ul ala e obosit”. Niciodata nu m-am ferit sa ma recunosc invins , niciodata nu m-am laudat cand am invins, insa nu-mi place cand se fac afirmatii rautacioase, k sa nu mai spun k unele le aud de la persoane care poate nici macar nu au permis, sau pesoane care nu au bagat un leu in masini. Tocami de aceea vroiam sa stiu cum sta treaba, fiind un topic folosit de majoritatea celor din Ploiesti din grup, pentru k vreau sa intru intr-un club format din prieteni, care sa ne respectam, sa ne ajutam, sa impartasim si bune si rele. Nu-mi place k in fata sa ti se vorbeasca intr-un fel si pe la spate sa fii barfit – asta nu inseamna prietenie

La intalniri prin oras am participat destul de des, la unele evenimente am venit, la unele as fi vrut sa vin dar nu stiam de ele, la unele nu am putut si la unele nu am vrut. Daca va fi sa intru in club, asta nu se va schimba. O sa incerc sa vin la cat mai multe evenimente, dar anunt de pe acum k nu voi putea veni la toate.

Astept raspunsul lui Donu si al celorlalti membri. Astept si parerile bune si rele. Nu sunt o persoana sensibila, si apreciez raspunsurile sincere deci nu vreau sa fiu menajat, daca cineva are ceva rau de spus la adresa mea. Imi dau seama k nimeni nu e perfect si nu o sa ma ghidez dupa un singur raspuns, insa vreau sa stiu o parere per ansamblu, sa stiu daca pot cere dreptul de a intra in clubul NSL Ploiesti

In speranta k nu am aberat degeaba o pagina………va salut cu respect Adi ADR-ul

T@zMania 08-02-09 01:39

de la donu trebuie sa mai asteptzi un pic ca are ceva probleme de rezolvat.
dar eu itzi spun ca treaba e ca si rezolvata.
o sa vb eu maine cu el si cat de curand vei primi stikerul si acceptul de a intra in club....
cat despre vorbe ce satzi spun,lumea vb mult si prost si multzi probabil ca o fac din invidie sau din rautate.nu trebuie sa pleci urechea la ei;)

barladi 08-02-09 15:18

Daca era sa ma iau dupa vorbe, inseamna k nici nu mai ieseam din casa :D. Si padure fara uscaturi nu exista. Vroiam doar o parere per ansamblu. Oricum ms de rasp si de sustinere :D

DONU' 09-02-09 13:05

Asa cum a zis si TAZ, Adrian, esti acceptat in clubul No Speed Limit Ploiesti.
Barfe si invidii vor fi tot timpul din partea celor din jur si chiar din partea celor la care nu te astepti.
De obicei, cand nu cunosti pe toata lumea si vii cu masina la o intalnire de acest gen (nu ma refer la intalnire de club), necunoscandu-i pe cei de-acolo, vorbesti altfel, nu esti foarte sociabil si automat lumea zice ca esti vreun figurist. Ca pe urma vad si ei ca esti de treaba, ok, dar pentru ca ai o masina frumoasa tot vei fi invidiat.
Asta e, ghinionul celor cu masini frumoase.
O sa-ti comand sticker si parasolar si oricum, mai vorbim cand ne intalnim.
Bafta si bun venit in club!

Vibe 09-02-09 13:10

Velcom, Velcom :)

DONU' 10-02-09 13:24

10 Attachment(s)
VENTO VR6
S-a mai dus o masina frumoasa.
N-am vrut sa deschid acest subiect fiindca nu vroiam sa auda fostul proprietar care stiu foarte bine ca si el a iubit foarte mult aceasta masina.
Numai ca acum o jumatate de ora chiar el m-a sunat sa ma intrebe ce s-a intamplat si sa vada daca sunt bine.
Masina am iubit-o ca pe okii din cap. O cumparasem de la un prieten de-al meu care o luase de la Bishop. Omul n-a tinut-o prea mult si am cumparat-o eu cu gandul s-o fac frumoasa si sa fuga cum trebuie. El n-o prea ingrijise, o lovise si el in bot nitel, nu mergea cu foarte multa benzina si imi aduc aminte chiar in ziua cand am cumparat-o i s-a ars pompa de benzina. De-atunci am inceput sa pompez bani in ea. Lucram la o firma de distributie si timp de un an si ceva, tot ce am castigat am bagat in ea. Mereu se intampla ca pana-n ziua de salariu sa se mai strice ceva si sa trebuiasca sa schimb. Nu mi-a parut rau. Motorul l-am facut cap-coada tzipla si acum tragea foarte bine, nu consuma ulei mai deloc si avea un sunet demential care facea sa intoarca capul pe strada pana si un om surd.
Dupa ce am facut-o cap-coada, in 2007 am plecat la mare. A fost super. Prima mea iesire cu VR-ul. Eram in rodaj. Imi aduc aminte ca am mers cu ea cu maxim 120 km/h sa nu fortzez motorul si ma depaseau si aia cu Daciile. Ma durea undeva. Stiam cat m-a costat sa-l fac si stiam ca masina va trage cum trebuie dupa rodaj. (reparatia la motor m-a costat aproape 3000 euro cu manopera cu tot, toate internele schimbate cu unele noi; pistoane, segmenti, biele, cuzineti, supape, arcuri supape, alezat blocul la 2.9, toate garniturile noi).
Am venit de la mare si la cateva luni de zile, prin septembrie cred, l-am plimbat pe un tip cu ea si m-a rugat sa-l las sa faca si el o tura. Nu stiu de ce l-am lasat sa mearga. Omul a mers vreo 250-300 m, a franat si a vrut s-o intoarca insa s-a proptit cu ea intr-o bordura si masina fiind joasa mi-a spart (bara, radiatoare, tragar, faruri, semnalizari si proiectoare). Mi le-a platit, a platit si revopsitul, totul ok.
In octombrie aveam cursa la Buzau. In dimineata plecarii ne strangem cu totii sa plecam si baietii observa ca imi pierde ulei pe la cutie. Am zis ca picura nitel si ca n-o fi vreo garnitura foarte etansa si nu-i o mare problema, insa la intoarcere de la Buzau, dupa ce-am mancat la un restaurant la iesirea din oras, am vrut sa fac un burn-out, dar l-am facut in cutie, nu in rotzi. Am spart cutia, si a trebuit schimbata impreuna cu un kit de ambreiaj nou. (500 euro, toata distractia).
Acum, masina arata impecabil. Exterior super, interior refacut pe unde fusese nevoie, mecanic masina mergea foarte bine, directie, bucsharaie schimbata.
Pe 1 decembrie 2007 la Catedrala in fata vin dinspre Republicii si cu ceva viteza acroshez 3 masini pe doua benzi. Pagubele mele, exact ce schimbasem pe banii dobitocului care mi-o lovise cu cateva luni in urma. Total reparatie: 7000 RON
Masina? Din nou impecabila, intra si la expozitia 4TUNING 2008!
De-atunci si pana acum n-au mai fost probleme. Am schimbat si discurile de frana (cauza accidentului din decembrie) cu unele Zimmermann ventilate si urma ca acum sa-mi iau 4 anvelope Toyo Proxes T1R sau 2 slickuri Toyo R888, ambreiaj sport, autoblocant, evacuare si soft.
Numai ca, pe 6 februarie 2009 pe la ora 22:00 ma intorceam de la Bucuresti de la intalnirea No Speed Limit. Eram in masina cu prietenul meu Kastorica si in alta masina mai in spate putin prietenul meu Taz impreuna cu Shantzu' si Dracu DRC.
La Prisma, pana-n camere a iesit dinspre Corbeanca un tir. Omul a intrat pe banda 2 si mergea cu vreo 50-60 km/h. Am mers un pic in spatele lui, dupa care vazand ca nu intra pe banda 1 am zis sa-l depasesc eu. Cand am ajuns la jumatea lui, el a vrut sa intre pe banda 1, m-a vazut imediat pe mine si s-a redresat, insa a facut balans cu toata incarcatura lui. Atunci eu am tras usor de volan in dreapta, insa masina intrase deja pe mazga si am derapat. Din DN1 se face acolo o intrare pe o strada. Am intrat in coltul strazii in bordura, din bordura intr-un gard de fier amplasat pentru protectia pietonilor, apoi am intrat intr-o borna kilometrica si m-am oprit cu botul intr-un shantz.
Niciunul nu purtam centura de sigurantza, ne-au sarit airbag-urile, eu din impact am sarit peste airbag cu capul in parbriz si apoi cu umarul in geamul lateral pe care l-am spart, iar tovarashelul meu Kast, s-a lovit de airbag dupa care a ajuns undeva pe sub bord.
Ne oprisem. Liniste totala. Am tzipat la el sa-l aud si sa stiu ca n-a patit nimic. Mi-a raspuns. Am coborat amandoi din masina si am vazut ca trecusem la cativa centimetri de un stalp de beton.
Masina? Dauna totala :cry:
In clipa respectiva n-a mai contat nimic. Decat faptul ca am scapat intregi si fara maini sau picioare rupte, capete sparte sau poate chiar mortzi.
Cam asta este povestea VR6-lui meu scump si drag care acum e un morman de fiare.
Exact cum un copil iti aduce bucurii si necazuri, exact asa am fost si eu cu masina asta. Cum m-am bucurat mai mult, atunci am mai patzit cate ceva.
Recunosc, a mai fost si vina mea, dar una peste alta, a fost o masina iubita de multa lume, toata lumea o regreta si e pacat de ea avand in vedere cat s-a investit in ea.
Iata si niste poze cu ea de cand am luat-o pana acum. :cry:
R.I.P VR6 :cry: :cry: :cry:

Vibe 10-02-09 13:37

Nu-mi vine sa cred :( . Pacat, mare pacat de masina. Bine ca nu ati patit nimic.

Vladz 10-02-09 13:37

Bine ca esti intreg si tu si prietenul tau , ca n-ati ramas cu sechele sau alte belele

Masina , pacat de ea ca era extraordinara , dar acu poate vine alta mai buna mai puternica .

CASCO ?

Bafta in continuare

Bmw_E30dak 10-02-09 13:45

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 2054135)
VENTO VR6
S-a mai dus o masina frumoasa.
N-am vrut sa deschid acest subiect fiindca nu vroiam sa auda fostul proprietar care stiu foarte bine ca si el a iubit foarte mult aceasta masina.
Numai ca acum o jumatate de ora chiar el m-a sunat sa ma intrebe ce s-a intamplat si sa vada daca sunt bine.
Masina am iubit-o ca pe okii din cap. O cumparasem de la un prieten de-al meu care o luase de la Bishop. Omul n-a tinut-o prea mult si am cumparat-o eu cu gandul s-o fac frumoasa si sa fuga cum trebuie. El n-o prea ingrijise, o lovise si el in bot nitel, nu mergea cu foarte multa benzina si imi aduc aminte chiar in ziua cand am cumparat-o i s-a ars pompa de benzina. De-atunci am inceput sa pompez bani in ea. Lucram la o firma de distributie si timp de un an si ceva, tot ce am castigat am bagat in ea. Mereu se intampla ca pana-n ziua de salariu sa se mai strice ceva si sa trebuiasca sa schimb. Nu mi-a parut rau. Motorul l-am facut cap-coada tzipla si acum tragea foarte bine, nu consuma ulei mai deloc si avea un sunet demential care facea sa intoarca capul pe strada pana si un om surd.
Dupa ce am facut-o cap-coada, in 2007 am plecat la mare. A fost super. Prima mea iesire cu VR-ul. Eram in rodaj. Imi aduc aminte ca am mers cu ea cu maxim 120 km/h sa nu fortzez motorul si ma depaseau si aia cu Daciile. Ma durea undeva. Stiam cat m-a costat sa-l fac si stiam ca masina va trage cum trebuie dupa rodaj. (reparatia la motor m-a costat aproape 3000 euro cu manopera cu tot, toate internele schimbate cu unele noi; pistoane, segmenti, biele, cuzineti, supape, arcuri supape, alezat blocul la 2.9, toate garniturile noi).
Am venit de la mare si la cateva luni de zile, prin septembrie cred, l-am plimbat pe un tip cu ea si m-a rugat sa-l las sa faca si el o tura. Nu stiu de ce l-am lasat sa mearga. Omul a mers vreo 250-300 m, a franat si a vrut s-o intoarca insa s-a proptit cu ea intr-o bordura si masina fiind joasa mi-a spart (bara, radiatoare, tragar, faruri, semnalizari si proiectoare). Mi le-a platit, a platit si revopsitul, totul ok.
In octombrie aveam cursa la Buzau. In dimineata plecarii ne strangem cu totii sa plecam si baietii observa ca imi pierde ulei pe la cutie. Am zis ca picura nitel si ca n-o fi vreo garnitura foarte etansa si nu-i o mare problema, insa la intoarcere de la Buzau, dupa ce-am mancat la un restaurant la iesirea din oras, am vrut sa fac un burn-out, dar l-am facut in cutie, nu in rotzi. Am spart cutia, si a trebuit schimbata impreuna cu un kit de ambreiaj nou. (500 euro, toata distractia).
Acum, masina arata impecabil. Exterior super, interior refacut pe unde fusese nevoie, mecanic masina mergea foarte bine, directie, bucsharaie schimbata.
Pe 1 decembrie 2007 la Catedrala in fata vin dinspre Republicii si cu ceva viteza acroshez 3 masini pe doua benzi. Pagubele mele, exact ce schimbasem pe banii dobitocului care mi-o lovise cu cateva luni in urma. Total reparatie: 7000 RON
Masina? Din nou impecabila, intra si la expozitia 4TUNING 2008!
De-atunci si pana acum n-au mai fost probleme. Am schimbat si discurile de frana (cauza accidentului din decembrie) cu unele Zimmermann ventilate si urma ca acum sa-mi iau 4 anvelope Toyo Proxes T1R sau 2 slickuri Toyo R888, ambreiaj sport, autoblocant, evacuare si soft.
Numai ca, pe 6 februarie 2009 pe la ora 22:00 ma intorceam de la Bucuresti de la intalnirea No Speed Limit. Eram in masina cu prietenul meu Kastorica si in alta masina mai in spate putin prietenul meu Taz impreuna cu Shantzu' si Dracu DRC.
La Prisma, pana-n camere a iesit dinspre Corbeanca un tir. Omul a intrat pe banda 2 si mergea cu vreo 50-60 km/h. Am mers un pic in spatele lui, dupa care vazand ca nu intra pe banda 1 am zis sa-l depasesc eu. Cand am ajuns la jumatea lui, el a vrut sa intre pe banda 1, m-a vazut imediat pe mine si s-a redresat, insa a facut balans cu toata incarcatura lui. Atunci eu am tras usor de volan in dreapta, insa masina intrase deja pe mazga si am derapat. Din DN1 se face acolo o intrare pe o strada. Am intrat in coltul strazii in bordura, din bordura intr-un gard de fier amplasat pentru protectia pietonilor, apoi am intrat intr-o borna kilometrica si m-am oprit cu botul intr-un shantz.
Niciunul nu purtam centura de sigurantza, ne-au sarit airbag-urile, eu din impact am sarit peste airbag cu capul in parbriz si apoi cu umarul in geamul lateral pe care l-am spart, iar tovarashelul meu Kast, s-a lovit de airbag dupa care a ajuns undeva pe sub bord.
Ne oprisem. Liniste totala. Am tzipat la el sa-l aud si sa stiu ca n-a patit nimic. Mi-a raspuns. Am coborat amandoi din masina si am vazut ca trecusem la cativa centimetri de un stalp de beton.
Masina? Dauna totala :cry:
In clipa respectiva n-a mai contat nimic. Decat faptul ca am scapat intregi si fara maini sau picioare rupte, capete sparte sau poate chiar mortzi.
Cam asta este povestea VR6-lui meu scump si drag care acum e un morman de fiare.
Exact cum un copil iti aduce bucurii si necazuri, exact asa am fost si eu cu masina asta. Cum m-am bucurat mai mult, atunci am mai patzit cate ceva.
Recunosc, a mai fost si vina mea, dar una peste alta, a fost o masina iubita de multa lume, toata lumea o regreta si e pacat de ea avand in vedere cat s-a investit in ea.
Iata si niste poze cu ea de cand am luat-o pana acum. :cry:
R.I.P VR6 :cry: :cry: :cry:

DONU-le ...pacat ..mare pacat multi dintre noi te stim de cand ai venit prima data......stim pasiunea ta pentru masini...stim cat ai tinut la ea...cat ai bagat in ea...pacat ca a disparut o masina care vorba ta......facea si un surd sa se intoarca dupa ea.....era o masina cu mult potential....acum asta e......R.I.P VR6....
:cry: :cry: :cry:

cum ti-am spus si la telefon bine ca sunteti voi sanatosi....si TOT RAUL SPRE BINE....

B|shOp-VR6 10-02-09 13:46

:( Pana la urma.. conteaza ca voi sunteti bine.. Mult succes in continuare.

ven`u 10-02-09 14:35

pana n`am vazut aceasta poveste ...care ai spus`o don`ule ....credeam ca o vei reface ...dar dupa ce`am vazut si pozele. ...no comment!! ...pacat ... mare pacat de masina,dar viata este mai presus de toate.bine ca ati scapat voi sanatosi,mult succes in continuare si drum bun tuturor! ... intr`o fractiune de secunda se pot pierde multe.....dar sper sa nu ne pierdem vietile!!

barladi 10-02-09 15:16

Ceeee????? Nu-mi vine sa cred.....daca nu puneai pozele nu credeam ce ai zis :sad::sad::sad::sad: Donule destinul nu-l poti infrange, dar cum au spus-o si ceilalti, cea mai mare realizare este k sunteti toti teferi......

Cat despre masina......te inteleg ce simti...si eu inca mai suspin cand ma uit la pozele cu fostele mele masini...cu care nu am avut pb......imi inchipui ce simti tu cand o vezi pe a ta cum arata acum, dar suntem siguri ca urmatoarea masina va fi mai buna din toate punctele de vedere

Donule te poti baza pe ajutorul meu(si probabil al tuturor prietenilor). Daca pot face ceva pentru tine, in orice dimeniu, nu ezita sa ma cauti

Bengy_BLS 10-02-09 16:01

Era o masina care eu o respectam ca pe un om . era ceva special si deosebit fiindca Donu o facuse asa , ma simteam in VR mai bine decat in 10 mercedesuri . Sunetul era si mai si ca sa nu mai vorbim ca ,acceleratia era dementiala .
a fost un VR6 , ti-am zis : asta este unii pierd femeile , altii banii , altii in cazul tau masinile . Asta e viata , trebuie sa privim cu optimism viitorul , si mie imi pare foarte rau de masina , tineam la ea chiar daca nu era a mea , era ceva care era placut ochiului meu , dar trebuie sa gandim ca viata e mai presus de orice. Asa e viata , pierzi , castigi. La fiecare pierdere exista un castig de 10 ori mai mare . care va aparea la un moment dat . Cel mai important este ca sunteti amandoi teferi si va am aproape . Presimt ca urmatoarea masina va fi si mai speciala. Bafta in continuare.
Si ca sa mai inveselim un pic atmosfera : CORSA don&Bale sound system Is da BOMB !!!:peace::peace::joy::joy::yikes::yikes::headfone s

morpheusmaster 10-02-09 16:22

Imi pare rau pt ce sa'ntamplat! Stiu cum e sa iubesti o masina ca pe ochii din cap dar nu vreau sa ma pun in locul tau acum. Bine ca doar masina a avut de suferit nu si pasagerii. Eu sper sa iti gasesti puterea sa iei de pe asta tot ce se poate lua si sa pui pe un alt vento.

jakal 10-02-09 16:57

treaba e nasoala.....bine ca au scapat cu viata....

dar deja treaba cu RIP VR6 ma face sa rad.......:)):))

deja se abereaza............
hai sa mergem la prisma...punem poze acolo cu masina...aprindem lumanarii....dam barne d-alea....ceva cercuri.......:))

sa ne anunti cand ii faci de 3 saptamani....:)):lol:

ce draq mah.....omu a pierdut o masina pe care o iubea....(pervers mic).....
niste bani care i-a investit in ea
dar o sa isi revina el ca e baiat mare si vaccinat....
nimeni nu se bucura de un asemenea necaz.....

hai bafta boss.......

DONU' 10-02-09 17:08

Eee, R.I.P. VR6 e un fel de a spune man. Pentru unii masina reprezinta foarte mult.
E ca si cum am pierdut un prieten foarte bun.
M-am bucurat cu ea de multe ori, am fost de multe ori mandru cu ea pe-acolo pe unde am ajuns, m-a scapat de garda de foarte multe ori si intr-un final mi-a salvat viata si s-a dus.

jakal 10-02-09 17:11

boss....noi am vb azi la garaj in mare.....stiu ca e greu ...dar treaba cu RIP chiar ma face sa rad........

ma rog.......

DONU' 10-02-09 17:16

Da mah, stiu de treaba asta.
Auzi... lumanari :lol:
Arde-v-ar focu! Am ras cu MOM si cu Popnu' azi la garaj pe baza unei melodii de la Parazitii care merge cu patzania mea cu VR6-le de te strici de ras. Iti povestesc diseara.

Una peste alta, va multumesc tuturor care ati venit si m-ati ajutat sa scot VR-ul de-acolo si sa-l aduc la garaj si sper sa-mi iau o catraneala sa va rup iar la 400 cat de curand! :evil:

kast_ACAB 10-02-09 17:21

:sad:...Deci lasand circul si panarama deoparte...in calitate de participant accident...simpatizant curse...casier cafele..etc etc...va spun cu mana p inima ca in clipa 2 cand am reusit sa ies din masina..l-am vazut p bobi ca era si el intreg cu maini..picioare...am rasuflat usurat...m-am uitat la masina..am zis duca-sa...asta e...:sad::sad:..as fi un mare mincinos sa zic ca nu-mi pare rau e ea..oricine era in locul nostru cred ca ii parea rau...a 2-a zi cand am vazut-o p lumina si treaz cat de cat...nu mi-a venit sa cred...acum ce sa mai..bine ca suntem intregi..se putea si mai rau...o urmeze alta masina...si alta..si tot asa....una peste alta nu cred ca e cazu sa dramatizam...:-)...vb aia..tot raul spre bine...:-P

roby wws 10-02-09 17:24

imi pare tare rau ptr masina,dar mai bine ca s-a facut ea praf si ati scapat voi
stii cum e viatza are si suisuri si coborasuri...yo zic sa o uiti apucandu-te imediat de alta care cere ingrijirea si pasiunea care ai pus-o in vr6
numai bine de la mine si astept sa vedem inca una pe drumuri la fel ca vr6

p.s:singurul lucru de care sa-ti para rau e de eforturile facute si timpul alocat proiectului ..nu de banii

GiGiCarbiT 10-02-09 17:25

Daca se cotizeaza la coliva ..grau..plm cipsuri dalea sa facem RIP la vr`..punem poze pe masinii..pwla mea...o ardem gansta, ardem cauciucuri...s ma anuntati...dau si eu =)) hauzi..ma la raceri...rip vr6...pwla mea...madona..arde`o cu melodia maxi single...plm..=))

Numai vb celebre...off si uite asa sa mai stins o legenda nocturna =)) a ramas drift car..plm..o bagam la Inferno paia.. conditie: sa aive puntea stramba ...

HAI RIP Vr6...si sanatate la pasari...!Un sir de covrigi de la nasu mare!!

=))

DONU' 10-02-09 17:27

Ia-o sus Lake cu cotoarbele alea strambe... :peace:
Lasa mistourile pentru alte evenimente... ;)

kast_ACAB 10-02-09 17:28

:D hai gata cu rautatile astea...vedem noi ce facem ca suntem baieti descurcareti..8)

GiGiCarbiT 10-02-09 17:29

CoisCois`boss boss...ehh acu nu ai de ce sa te superi...tot raul spre bine ;) pana la urma esti dita`mai omu...!te descurci tu..noi te sustinem..aia e!!plm ruff scufs in padurea cu alune..."Aveam 22 de ani....." =))

DONU' 10-02-09 17:33

Asa tata... Ca baietii!
Trantim una, facem alta... Poola mea...
O ardem de-a latu'!

dolb 10-02-09 17:38

Prima data cand am vazut pozele am pus direct mana pe telefon sa il sun pe Donu' , mi-a explicat totul ce si cum. Nu am ce spune mai mult decat, ca mi-au dat lacrimile spre sfarsitul povestii. Imi pare foarte rau pentru masina dar cel mai important e ca voi doi sunteti sanatosi ! Mai ti minte Donule acu 3-4 luni cand te-am sunat sa iti zic ca e posibil sa iti cumpar masina? Nu mi-a dat Dumnezeu norocu sa o vand pe a mea ca ma gandeam destul de serios sa ti-o cumpar! Tin minte ca imi facusei o oferta foarte buna, acum imi pare rau si regret!

T@zMania 10-02-09 17:42

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 2054883)
Asa tata... Ca baietii!
Trantim una, facem alta... Poola mea...
O ardem de-a latu'!

eu te vazusem mort....te rog sa ma scuzi ca izti zic asta,dar la cat de violent a fost accidentul si la cum era sa zbori pe geamul lateral.....
cand am ajunj langa masina imi tremurau genunchii si ma uitam dupa tine inauntru.....nu am vazut ca iesisei....ma asteptatm la ce e mai rau...
dar d-zeu a vrut sa fie bine pana la urma!
nu uita
UN SUT IN FUND,E UN PAS IN FATZA!;)
PS. fratele tau e alaturi de tine;)

DONU' 10-02-09 17:55

Stiu man! Intotdeauna ai fost un om de ajutor si iti multumesc.
Anul asta o ardem la unguri si la majoritatea legalelor din nou, nu? Ca baietii cu MCV-ul ;)

negoitacata 10-02-09 18:24

Pacat de masina....bine ca ai scapat cu bine.....avea un sunet demential.......Iti multumesc pentre cele cateva sute de metri pe care m-ai plimbat cu VR-u......a fost o senzatie EXTRAORDINARA:X:X:X........Asteptam sa-ti iei o noua masina...Numa' bine;)

barladi 10-02-09 18:34

[QUOTE=jakal;2054802]boss....noi am vb azi la garaj in mare.....stiu ca e greu ...dar treaba cu RIP chiar ma face sa rad........

Eu il inteleg pe Donu. In vara am capatat o zgarietura de 3 cm pe masina, si cu toate k aveam si casco, m-a durut inima cand am vazut-o. Sunt sigur k si el e la fel ca mine.....suntem genul de oameni pentru care o masina reprezinta mai mult decat o gramada de fiare.......plm....ajungi sa te atasezi de ea...bagi bani in ea...ii vezi progresul......e nasol sa vezi k dispare dintr-o data.....exact cum a zis si Donu...e ca un prieten pe care il pierzi

RapJustin 10-02-09 19:19

Ma doare inima cand ma uit la poze:( sincer imi pare rau...:(

TheFasterMan 10-02-09 20:33

Pff....nu imi sa cred ca ma uit la poza,prima data am vazut masina la expo,iar ultima data am vazut masina pe 06.02.2009 la intalnirea NoSpeedLimit de la Bucuresit,o adevarata masina.Pacat de ea.Bine ca ai scapat si nu ai patit nimic...:)

GabelloU 10-02-09 20:52

mare pacat.....da bn ca ai scapat intreg tu si ceilalti pasageri.....frumoasa mashina:sad:

Tibanu 10-02-09 21:47

ce om ... ce masina ... ce poveste ... prea nasol :( dar din pacate ganditi-va ca se poate intampla oricui din pacate ... drumuri bune tuturor!!!

T@zMania 10-02-09 21:47

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 2054953)
Stiu man! Intotdeauna ai fost un om de ajutor si iti multumesc.
Anul asta o ardem la unguri si la majoritatea legalelor din nou, nu? Ca baietii cu MCV-ul ;)

mai nou BRIGADA M C V!!;)

jakal 11-02-09 00:15

bai frate hai sa ne intelegem......eu nu am nimic cu DONU...nu ma bucur....stiu ca a pierdut ceva enorm in care a pus pasiune ,bani timp si a reusit sa faca ceva bun.....

omu nu refuza nici o masina sa se dea...asta imi placea cel mai mult....
eu i-am declarat de multe ori in fata razboi ca vreau sa il fac dar se pare ca nu am reusit....
ultima cursa cu el eram in fata lui putin...o bara maxim..........zic gata..l-am ars....
si poola mea o scap in limitare aproape de finish si trece zreanta pe linga mine.:)
imi venea sa mor.....am ras cu el de ne-am stricat...
asta e ultima cursa de care de care vreau sa-mi aduc aminte..
cea mai tare care am avut-o cu el....
dar m-a facut...deci RESPECT....si masina s-a retras in glorie....

in seara cand s-a intamplat m-a sunat boby MOM.. iesisem din baie
zice "boss hai la mine sa agatam platforma ca e groasa cu VR..."
nu mai nimeream sosete nimic......ma incaltam cu fesu.....:))
nebunu suna si ala....era ca la nebuni..

va spun sincer ca am percutat ma repede decat sar la munca cand ma trimite la vreun accident....in secunda 2 eram pe usa.....decat in tricou si cu geaca.....

deci nu ma intelegeti gresit....nu am nimic pe nimeni si am ajutat pe toti din comunitate asta cat am putut....chiar si baieti de la capitala cand au facut pana la 5 dim si am plecat cu skma dupa ei....eu nu ma cunosteam cu horia dar am zis sa il ajut....

un singur lucru m-i s-a parut deplasat ..faza cu ...RIP...atat...
credeti ce vreti......
hai bafta la toti.....

DONU' 11-02-09 00:28

Man, am tot respectul pentru tine si mai ales pentru munca pe care o faci.
Nimeni n-a zis nimic de parerea ta si intr-adevar acum cred si eu ca e deplasata... Eu am scos-o, si pana la urma e vina mea...
Pana la urma e un fier... cum sa moara un fier?
Pana la urma daca am fi in America si am avea bani multi am reface-o in totalitate, dar daca n-avem... facem si noi ce putem. Dam din umeri :lol:
Poate fac o combinatie si apare iar o catraneala d-asta pe strada sa imprastie ursii astia "periculosi".
Asta seara imi venea sa ies cu piciorul prin podea la Corsa. Apasam acceleratia si nu se intampla nimic. Vedeam cum ma depasesc toti si orice as fi facut nu reuseam sa avansez... Ma simt... cam cum va simteati voi cu ursii cand treceam eu pe langa voi cu VR6-le, sa mor eu... :peace:
Glumesc!
Respectele mele pentru toti baietii care au fost la accident si m-au sprijinit, pentru toti cei care m-au sunat si pentru toti cei cu care am discutat despre beleaua mea cu masina!

GiGiCarbiT 11-02-09 00:33

Hai marsi ca tia placut cu Fratele poponu in urs.. =))

jakal 11-02-09 00:35

sti ce ti-am zis in seara aia....poola mea am ramas lider la clasa asta..:))

si apoi ai dat bomba....ai uitat de adi cu ascona......:)):)):))

hau sa-mi vina rau.......tot mai e unu.....:))
tot la caterinca a fost treaba sa mai treaca supararea.....:):))

hai cauta....cauta........la timisoara....:)):))

caut...caut....dar nu seamana nici unu....:)):))
panarama.....

Kiki 11-02-09 11:11

ambitioneaza-te si fa din alt vr6 unu mai rau...mai frumos si mai rapid..., inca mai traieste prin masina mea:) stiu ce simti si eu am pierdut o masina pe care o iubeam la fel de mult

All times are GMT +2. The time now is 19:47.

- Copyright 2026 4Tuning