![]() |
Re: E46 - black
2 Attachment(s)
daca nu gasesti ceva cu buza mergi pe ceva clasic si simplu dar de efect :-)eu zic cel putin unu din modelele astea doua dau f bine pe masina ;)
|
1 Attachment(s)
eu nu te-am injurat.. fi atent!!
:D jantele sunt dragute.. daca n-ar avea tot orasu/tara... nu-mi plac repliciile M6.. M5.. mi se pare aiurea sa pui pe 3ar jante de 5, 6.. singurele replici care le-as lua.. ar fi alea de hamann |
Sunt tari astea de la hamann dar unde le gasesti? si pana la urma cumperi acelea cu buza cromata? ultimele ce ai spus ca sunt pomana?Bafta!
|
nu sunt hotarat inca...
ori astea de hamann ori alea pline cred.. m-ar ajuta mult un VT.. pomana erau alea de pe 3aru` ala.. (prima poza) |
Daca ai putea sa pui o poza cu lateralul masinii...te`as putea ajuta:D!
|
1 Attachment(s)
dale in fraso de pomana ca nu dau bine deloc mha mai mult strici decat imbunatatesti,alea ce leai probat cand ai facut bad-u erau faine ultimele ;) sau uite ink o idee
|
2 Attachment(s)
astea le am.. incearca pe astea :)
m-ar ajuta mai multe parerii.. |
5 Attachment(s)
Nu am gasit acel model de jante.....dar ti`am facut cu alte modele....poate iti faci o idee asupra celor care iti plac...! uite si pozele;)
|
tiam vazut bmw'u pe srtrazi...:D..e superb...;)...acum in legatura cu jantele..:-)..eu zic k cele din a patra poza se potrivesc cel mai bn..;):D:D..
|
2 Attachment(s)
mareo - mersi de poze ;)
o sa ma gandesc bine... mnc.risty - mersi de apreciere ;) 2 poze de ieri... badu` la finisat.. daca tot vopsesc capota.. am zis sa vopsesc si bandouriile culoarea masini |
da... ar da mai bine pt look ;)
|
da frumos...;)...asteptam poze cu ea gata...:D:D...
|
replicile alea 2 dau foarte bine pe masina...chiar daca sunt foarte "raspandite"...parerea mea e sa te orientezi la niste modele de genul ala...altfel nu va fi deloc o inbunatatire...mai ales ca alea "pomana" sunt de 17 dar arata ca si cum ar fi mai mici...:rolleyes2
|
care replici ? alea pline si alea de hamann ?
sau la care te referi ?! |
Quote:
|
ok doryn .. astept :)
alea chiar mi le plac mult is curios cum dau |
3 Attachment(s)
cam astea sunt variantele...Caius asteapta pareri...
|
BBS-urile si cele de M sunt superbe
|
2 Attachment(s)
O varianta si de la mine:-P
|
Se pare ca si tu ai cam aceasi problema, pe care o am eu...prea multe jante, si multe prea putin frumoase pt masinutele noastre :P
|
Quote:
|
la fel zic si eu varianta lui speed arata foarte bine
|
beeeton var lu speed caius daca nu gasesti exista intodeauna var jantelor mele :lol::-):rolleyes2
|
Quote:
P.S: Sa nu ma intrebati de ce firma sunt produse jantele ca nustiu:sad: |
BBS`uriile puse de doryn imi plac
jantele puse de speed is frumoase dar si scumpe presupun... oricum ca si model sunt super okay.. chiar prea ok :) Raz6633... da, trebuie ceva mai "agresiv".. nu poti pune chiar orice |
niste jante cromate pe o masina fara pic de crom pe ea...(poate un suport de pahar ceva..:rolleyes2) nu cred ca ar da prea bine...
|
doryn .. fara croame :D
o intrebare.. eu nam vrut jante pe 18 pt. ca nu vruiam sa imi ridice masina... adica vreau sa fie "lipita" de asfalt.. dar daca pun gumele pe 35/18 .. e aceasi chestie cu 45/17 ?? |
poi asa ar trebui...oricum nu iti fa griji ca nu va fi atat de inalta...oricum eu zic ca merita sa "sacrifici" 2 cm din garda la sol pentru un aspectul jantelor de 18...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
doua poze cu badu`... si fara embleme.. :)
alte poze mai incolo ... cand primesc si jantele.... calitate de telefon... |
Quote:
|
Bun telefon:lol::lol::lol:.
|
Arata bine bad boy-ul. Buza de alpina ai mai gasit ? Folia de pe geamurile fata cata vizibilitate ai ?
|
1 Attachment(s)
frozzen ... da, a iesit f bine.. :) si pret de nimic
dragos... nam gasit buza aia dar sincer nici nam mai cautato pt. ca imi cautam jante... :) vizibilitatea cred ca e 30% piratu .. e samsung.. uite si un mic filmulet cu acelas telefon inainte sa vand jante si sa fac badu :) |
Foarte frumos bad`ul;) si ce jante astepti ?:D
|
A iesit foarte fain bad boy lock-u:D, filmuletu ala a fost filmat din fostu UPS ?, ca dupa oglinzi asa imi pare:lol:
|
De 1000 de ori mai frumos decat niste pleoape.
|
speed... da, e din golf filmat cu telefonu, asa la deruta :)
xxdadixx... sincer, nu aveam in plan nici un fel de pleoape.. nu se compara ma bucur ca am scos emblemele de pe capota/portbagaj.. arata mult mai curata masina.. urmeaza niste jante, eleronu mic de M pe portbagaj, o evacuare frumoasa (doar estetic), si mai vedem pe viitor... :) |
3 Attachment(s)
poze primite....
masina va primii jante pe 17" Keskin KT1 .. 8,5 fata ... 10j spatele |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |
- Copyright 2026 4Tuning